• Na twee jaar weg op Quizlet ben ik weer eens gaan kijken. Helaas zijn er nog maar weinig HP/DM fanfiction stories. Daarom heb ik een oud verhaal weer opgepakt dat ik nooit online heb gezet. Het verhaal is nog in ontwikkeling, maar ik werk er hard aan.
  Tears and Pain | DM
  Nog een baby was Jane Grey toen haar ouders vermoord werden door Death Eater Bellatrix Lestrange. William en Eleanor Grey hebben hun afkeer van de Dark Lord met de dood moeten bekopen. Haar grootmoeder nam de jonge Jane mee naar Zweden waar ze een rustige jeugd beleeft ver van Hogwarts. Nu het gerucht gaat dat de Dark lord terug is lonkt het gevaar. Dumbledore vraagt haar naar Hogwarts te komen. Jane's tijd op Hogwarts brengt haar veel vrienden, maar ondertussen worstelt ze met het gemis in haar leven. Haar leven staat pas echt op te kop wanneer Draco Malfoy zich in Jane's leven probeert te mengen. Is this love impossible or is it just meant to be?

  "When love is not madness, it is not love."
  Pedro Calderon de la Barca

  Link Tears and Pain | DM


  Life is about the journey not the destination

  ik vind het ook niet echt leuk dat er meer 1D verhalen zijn dan HP/DM. Ik ben zelf ook begonnen met een DM verhaal, ik had er opeens veel inspiratie ervoor (:
  Omdat ik fan ben van DM verhalen zal ik een kijkje nemen naar jou verhaal.


  Hell is empty..al the devils are here