• -

  [ bericht aangepast door Descent op 22 sep 2014 - 19:52 ]


  I like my choices. I hope she likes hers.

  Volledige naam: Alexys Rose Fox.
  Bijnaam: Alex, Lexy.
  Leeftijd en geboortedatum: 15, 21 December.
  District: 2.
  Karakter: Alexys ziet er op het eerste gezicht uit als een onschuldig meisje, maar schijn bedriegt. Ze is best arrogant, want ze vind zichzelf altijd de beste. Ook passen de karaktertrekjes Sluw, Gemeen en Bitchy bij haar. Het is niet voor niets dat ze zo is, want ze heeft altijd te horen gekregen dat ze de beste is.Veel mensen denken dan ook dat ze ver komt in de Hongerspelen. Verder is ze gewoon een heel moordlustig typetje, het boeit haar echt niet dat ze 23 mensen moet vermoorden om te winnen. Ze klinkt nu wel als een heel slecht persoon, maar als ze je mag is ze heel aardig, en de grappenmaker. Maar het is heel zeldzaam als ze je aardig vind, want ze haat bijna iedereen. Als laatst is ze echt een geboren leider, maar wel heel snel op haar teentjes getrapt.
  Uiterlijk:


  Alexys heeft opzich een onschuldig uiterlijk. Een lief gezichtje met grote, groene ogen. Heel lang is ze niet, ze heeft een lengte van 1,63. Ondanks haar slanke figuur, is ze verassend sterk. Daarom is haar uiterlijk ook zo veradend. Haar lange, bruine lokken hangen meestal los op haar rug of in een strakke staart.
  Extra: Alexys heeft beide ouders nog. De 41-jarige Adan en de 39-jarige Jessyca. Het zijn beide winnaars van de hongerspelen, maar ze willen eigenlijk niet dat Alexys nu al mee doet. Alexys' grote voorbeeld is haar broer, de 19-jarige Darryl. Hij won de spelen op zijn 17e. Je ziet het dus al, Alexys komt uit een winnaarsfamilie. Daarom heeft ze veel getraind, om haar ouders en district dus blij te maken. Stiekem heeft ze een crush op Damon, maar dat weet niemand.

  Volledige naam: Damon Adam Trove.
  Bijnaam: Damon heeft geen bijnaam.
  Leeftijd en geboortedatum: 18, 14 augustus.
  District: 2.
  Karakter: Hij is een moordlustig en roekeloos persoon. Het maakt hem niet uit wie hij vermoord, iedereen die in zijn weg staat gaat dood. Dat is hoe hij denkt. Nou ja, behalve als je belangrijk bent voor hem. En dat zijn maar een paar mensen, zijn beste vrienden en familie. Maar achter al de woede en agressiviteit zit een jongen met een klein hartje. Hij is een tikkeltje arrogant en best ijdel. Maar niet zo erg dat hij in de spelen zelf elke seconde zijn uiterlijk checkt.
  Uiterlijk:


  Damon is een jongen die veel aan zijn uiterlijk werkt, dat is ook wel te zien. Zijn zwarte haar zit altijd perfect in model, op zijn huid is geen enkele oneffenheid te vinden en hij is erg gespierd. Zijn armen zijn heel gespierd en je kan ook duidelijk een wasbordje bij hem zien. In zijn karamelbruine ogen is vaak een kille blik te zien. Verder is hij 1,88 lang. Ook heeft hij een klein moedervlekje naast zijn neus wat sommige mensen schattig vinden.
  Extra: Damon komt uit een klein gezin, hij is enig kind. Zijn ouders zijn de 38-jarige Dina en de 40-jarige Thomas. Zijn vader is op 40-jarige leeftijd gestorven, dus hij woont alleen met zijn moeder. Hij traint al vanaf zijn 7e om de spelen te winnen, en word ook als een van de beste van zijn district gezien. Hij heeft een crush op Alexys, maar heeft het nog tegen niemand gezegd. Hij denkt dat iedereen gaat zeggen dat ze te jong is.


  El Diablo.

  Volledige naam: Camiel Jules Sendar
  Bijnaam:
  Cam, Cami, Miels
  Leeftijd en geboortedatum: 17, 21 juni
  District: 1
  Karakter: Camiel staat sterk in zijn schoenen en heeft een hele grappige humor. Hij maakt zich niet snel druk en houdt ervan om overal de positieve kant van te zetten. Hij is niet erg bescheiden en neemt nooit een blad voor de mond; hij zegt vaak wat hij denkt. Hij houdt er niet van om op andere mensen te wachten of om met andere mensen samen te werken maar doet dit toch omdat hij weet dat het slim is, de enige waar die nog op zou wachten en een hele goede band mee heeft is Jada.
  Uiterlijk:
  ( link= http://data.whicdn.com/images/58680130/tumblr_ml586ypPFy1snxcafo1_500_large.jpg )


  Zac Efron


  Extra. familie, verleden, alles wat nog belangrijk is om te weten: Hij heeft een erg grote familie waar die heel close mee is. Hij is altijd al de stoerste en populairste jongens geweest alleen ziet hij dat zelf niet echt in. Hij heeft vanaf het begin gelijk een grote crush voor Jada en brengt dus veel tijd met haar door als "vrienden" omdat Jada hem nog niet ziet zitten ( waar verandering in komt omdat Camiel zo lief doet en ze gevoelens voor hem krijgt)

  Volledige naam: Jada Robin Cartner
  Bijnaam:Jade, Jad (uitgesproken Djad)
  Leeftijd en geboortedatum: 16, 20 Februari
  District: 1
  Karakter: Jada is een heel aardig meisje die eigenlijk het liefst niemand pijn doet maar ze weet dat ze geen keus heeft en vermoord mensen dan onder na te denken. Ze is heel sluw en slim en wil overal achter komen. Jada is heel geliefd door mensen en mensen doen haar heel moeilijk pijn omdat ze zoon zachtaardig karakter heeft.
  Uiterlijk:
  ( link= http://bloggfiler.no/voe.blogg.no/images/363381-8-1288877593007.jpg )


  Je kan bij google afbeeldingen "voe" zoeken en dan krijg je meer fotos van haar

  Extra. familie, verleden, alles wat nog belangrijk is om te weten: Ze heeft een fijne jeugd gehad en had veel vrienden. Doordat haar ouders zijn overleden woont ze op zichzelf en is ze al heel volwassen voor haar leeftijd. Ze begint op een gegeven moment een crush op te bouwen voor Camiel ( ze komen ook bij mekaar en zijn het perfecte stel)

  Zou je willen waarschuwen als je mijne gebruikt en begint?:)!

  Ik doe district 4!


  If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

  Ik ga nu 3 doen!!!:):)

  Volledige naam: Sidney Salvijn Foek
  Bijnaam: Sid en Sisi
  Leeftijd en geboortedatum: 18, 20 April
  District: 3
  Karakter: Sidney is een verwende jongen die heel zelfverzekerd is en een tikkeltje arrogant maar tegen de mensen die hij mag is hij heel aardig. Maar hij kan niet stilzitten. Hij zal nooit een fout begaan in het openbaar omdat hij zijn stoere imago niet kwijt wil. Hij is best dom maar als dat tegen hem gezegd word kan je maar beter rennen voor je leven omdat hij heel boos word dan en makkelijk mensen vermoord.
  Uiterlijk:
  (link= http://data.whicdn.com/images/58693186/tumblr_mkqyzpZu7v1rz5j4oo1_400_large.jpg )


  Josh Hutcherson

  Extra. familie, verleden, alles wat nog belangrijk is om te weten: Hij heeft 2 ouders broers : Sepke van 22 en Duuk van 20, zijn familie is best rijk waardoor de jongens alles krijgen wat ze willen.


  Volledige naam: Tessel Catelijn Summer
  Bijnaam: Tess
  Leeftijd en geboortedatum: 16, 12 mei
  District: 3
  Karakter: Tessel woont in het bescheiden district 12 en heeft van haar vader altijd geleerd om beleefd te zijn tegen mensen, ze is dan ook lieflijk en zeer behulpzaam. Tessel kan nog niet zo goed voor zichzelf opkomen omdat ze nogal onzeker over komt. Ondanks dat ze een hele goede vriendin en luisterend oor is, zal ze niet degene zijn die je gaat verdedigen in een argument. Tessel is onbaatzuchtig, stil en timide. Ze is geen open boek, maar leer je haar beter kennen en win je haar vertrouwen, dan zal ze een zeer goede aanwinst in je team zijn.
  Uiterlijk:
  ( link= http://data.whicdn.com/images/58704646/563881_411842212212171_1947713843_n_large.jpg )
  Extra. familie, verleden, alles wat nog belangrijk is om te weten: Tessel is single en durft niet echt met jongens te praten behalve als ze haar vertrouwen winnen wat Sidney doet.

  Wat is ookalweer het veschil tussen beroeps en kandidaten?:$:$

  Volledige naam: Audrey Hanna Henton
  Bijnaam: Audi
  Leeftijd en geboortedatum: 16, 15-08-1996
  District: 7
  Karakter: Audrey is een levens genieter en heeft scheit aan wat ze wel niet van der denken ze is erg goed in liegen en kan zich heel makkelijk plaatsen bij een anders ook kan ze heel snikie zijn achter je rug om en laat niet graag snel haar gevoelens zijn.
  Uiterlijk:


  Extra. familie, verleden, alles wat nog belangrijk is om te weten: Audrey heeft een moeilijke jeugd gehad door armmoede daardoor is ze best wel hard geworden ze woont samen met haar ouder in een klein knus gezzelig huisje haar vader Pete Henton is een bakker terwijl haar Moeder Nahini Henton een gezzelige huisvrouw is
  Volledige naam: Tristan Craig Luyn
  Bijnaam: Tris
  Leeftijd en geboortedatum: 17, 25-01-1996
  District: 7
  Karakter: Tristan is een sport vanaat hij is een spontane jongen en kan overal wel een oplossing voor bedenken hij is erg slim en helpt graag anderen mensen en is altijd wel uit voor een geintje
  Uiterlijk:


  Extra. familie, verleden, alles wat nog belangrijk is om te weten: Tristan woont samen met zijn vader Steven Luyn in een soort bewoonbaar schuurtje zijn moeder Lisa Luyn is 7 jaar geleden overleden aan een ziekte zijn vader werkt op de markt terwijl hij zelf elke dag bezig is om aan eten te komen

  [ bericht aangepast door Kauwgomjunky op 17 april 2013 - 22:57 ]


  You can't touch music but music touch you

  Volledige naam: Riya-Richelle Marguerite Woods. Haar roepnaam is gewoon "Riya".
  Bijnaam: Ze heeft voor de rest niet echt een bijnaam, gewoon "Riya".
  Leeftijd en geboortedatum: Ze is nu veertien jaar oud, maar op achttien augustus word ze vijftien.
  District: Ze komt uit het visserij-district vier.
  Karakter: De drukke Riya is altijd bezig met energie kwijt raken. In haar vrije tijd zwemt ze vaak en oefent ze met haar coach, die haar traint voor de Spelen. Haar eigen snelheid met vechten (met of zonder zwaard) verbaasd ook haarzelf iedere keer weer. Dit komt doordat ze een doel heeft en ze echt haar doel naleeft. Ze wilt zichzelf en haar capaciteiten bewijzen tegenover de kinderen die haar op school hebben gepest. Als ze een doel voor ogen heeft doet ze er alles aan om hem te laten slagen. Dat pesten heeft haar zo hard als steen gemaakt want ze toont vrij weinig emotie tegenover sommige mensen. Soms kun je nog tot haar doorkomen, maar dan moet je heel erg je best doen om een lach op Riya's gezicht te toveren.
  Hoe graag ze ook andere mensen wilt pleasen, dit is niet voor haar weggelegd. Als ze eens iets liefs voor een ander wilt doen, loopt het nooit goed af. Dus ze doet haar best er niet meer voor. Hierdoor zijn er veel mensen van haar zijde af geweken. Ze is ook het liefst op zichzelf, maar kan haar trainer en ouders op zich nog wel in haar buurt verdragen. Toch is Riya een echte alleenganger die met de stilte van alleen haarzelf om haar heen voldoening krijgt.
  Uiterlijk:


  Riya is erg klein van stuk voor haar veertien jaar oud. Ze is nog maar heel krap net één meter negenenveertig. Voor haarzelf is het fijn, want in de arena beweegt ze zich vliegensvlug voort en kunnen anderen haar maar moeilijk te pakken krijgen. Haar lichaam is ook nog vrij onderontwikkeld, de meeste meisjes van haar leeftijd zijn al vrij goed ontwikkeld bij de leeftijd van veertien. Ze heeft er een hekel aan dat ze er niks aan kan veranderen.
  Rita's haren komen tot op haar schouders, dit heeft ze bewust gedaan, want ze kan zelf niet echt goed lange haren onderhouden en omdat het in de zomer vrij warm is met haar dikke haren in haar nek. Daarom heeft ze haar lange lokken verruild voor de stoere, korte haren die ze nu heeft. Het hangt altijd stijl en hier doet ze vrijwel nooit iets anders mee dan het zo te laten hangen.
  Ze heeft grote ogen die echt uit haar gezicht springen wanneer ze je aankijkt. Deze hebben een ijsblauwe kleur en ze kan je er soms op een ijskoude manier mee aankijken. Riya draagt verder geen make-up, simpelweg omdat ze dat niet wilt en niet echt nodig heeft. Ze vind zichzelf prima zonder alle extra's.
  Qua kleding neigt ze een beetje naar de stoere kant, met vrijwel alleen maar broeken en t-shirts, met heel veel zwart. Soms draagt ze ook wel een schattig bloesje met een spijkerbroek. Alleen met speciale gelegenheden draagt ze een jurk, die heeft zo ook alleen daarvoor in de kast hangen. Haar moeder koopt nog steeds wel allerlei jurkjes voor haar als ze er het geld voor over hebben en dan wil ze Riya nog wel een dwingen een aan te trekken, maar merendeel van de tijd geeft Riya niet toe.
  Haar kinderlijke gezichtje is haar bescherming, want heel veel mensen denken eerst nog een keer na voordat ze een kind iets aandoen en dat gaat net zo net Riya. Meer heeft zij niet nodig dan dat ene moment van aarzeling.
  Maisie Williams.
  FotoGifGif 2
  Extra: Riya woont samen met haar moeder, Carmen. Zij heeft haar al vanaf haar geboorte helemaal alleen opgevoed, want Riya's vader is overleden voordat ze ook maar geboren was. Voor de rest is Carmen nooit meer hertrouwd en dus heeft Riya nooit meer broers of zussen gehad. Haar trainer Teal is wel als een vader voor haar omdat hij haar al zo lang helpt. Hij woonde in de buitenwijken van district vier en is daarna bij Riya en haar moeder ingetrokken om Riya te helpen.

  [ bericht aangepast door Nairn op 23 april 2013 - 16:18 ]


  If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

  Volledige naam: Finn Maximillian Eduardo Withrop. Hoewel hij gewoon "Finn" heet, noemt zijn moeder hem wel eens "Finley" als ze heel erg boos is. Zijn naam komt van de vinnen van een vis.
  Bijnaam: In district vier staat hij bekend als "Merve", wat "vriend van de zee" betekend.
  Leeftijd en geboortedatum: Hij is net zeventien jaar oud geworden, op twaalf januari.
  District: Finn is geboren en getogen in district vier, visserij.
  Karakter: Als kind was Finn vaak rustig en op zichzelf. Zijn ouders waren degenen die hem in de richting van de Spelen stuurden. Ze zorgden er voor dat hij harder werd en meer vrienden maakte. Op dat punt veranderde hij, hij werd de populaire gast waar iedereen bevriend mee wilde zijn. Zo ging hij ook door het leven. Hij dacht dat iedereen hem aanbad, aan zijn voeten lag. Finn werd arroganter en zelfingenomen. Zijn ouders hadden dit nooit gewild, dat hij zo erg veranderde. Ze wilden hun zoon zou veranderen, maar niet zo erg.
  Onder al die lagen arrogantie zit er ook wel een zachtaardige jongen. Alleen komt die kant van Finn nooit naar boven. Die zit ver weg ergens diep vanbinnen. Er zal heel wat voor nodig zijn om die kant van hem naar buiten te halen. Soms laat hij zijn aardige kant zien aan zijn vriendinnetje Maxine maar over het algemeen is hij tegen haar ook vrij bot. Ze blijft toch bij hem, want Maxine is een meisje dat het goede van hem toch wel inziet, ook al is die diep weggestopt. Ook zijn ouders geven de moed niet op.
  Stiekem is hij een echte dromer. Hij is niet alleen een en al arrogantie, mooie jongen en haarproducten. Finn droomt namelijk vaak over hoe het zou zijn als hij in een ander district zou wonen. Hij wilt ze het liefst allemaal ontdekken.
  Uiterlijk:
  Omdat Finn zoveel heeft getraind om zichzelf klaar te stomen voor de spelen, is hij enorm gespierd geworden. Hij is wel subtiel gespierd en niet breed gespierd. Het is hem vooral om zijn armen en wasbord te doen. Daarbij is hij ook nog eens vrij lang, met zijn één meter vijfentachtig. Met zijn lengte en spiermassa is het voor hem vrij makkelijk je te over meesteren.
  Zijn haren zijn van nature donkerblond, maar hij verft het vrij vaak bruin. Zo vind hij het nou eenmaal mooier en niemand die hem er vanaf kan brengen. Voor de rest golft het heel erg en staat Finn toch een geruime tijd voor de spiegel om zijn haren 's ochtends te doen.
  Finn's ogen worden vaak beschreven als de meest blauwe ogen die er zijn, door zijn kleinere zusje althans. Het is een mengeling van een felle indigo-kleur en een beetje donkerder blauw aan de randen. Ze worden omringt door een prachtige lijst donkerbruine wimpers.
  Niet alles in zijn gezicht is "perfect", want hij is ooit een keer zo hard gevallen dat zijn neus gebroken was. Dat is nooit echt helemaal goed gekomen, dus zit er altijd een oneffenheid als je goed kijkt. Dit kan soms bij hemzelf voor ademhalingsproblemen zorgen, maar dat is tegenwoordig al bijna niet meer.
  In zijn vrije tijd draagt hij graag een doodgewoon wit t-shirt met een leuke spijkerbroek en nette schoenen. Hij draagt ook vaak bloesjes, niet omdat hij die zo geweldig vind, maar omdat hij netjes in opgevoed om die te dragen.
  Meestal schatten de mensen Finn ouder dan dat hij is en dat kan zowel in zijn voordeel als in zijn nadeel werken. Dit komt door zijn mannelijke gelaatstrekken, die hem ouder doen lijken dan dat hij werkelijk is.


  GifGif 2Foto
  Jeremy Irvine.
  Extra: Finn woont nog bij zijn ouders, Rodd en Janice die allebei een redelijk goedbetaalde baan hebben. Ze hebben gewoon altijd goed eten op tafel om zo te overleven. Zo hebben ze ook zijn trainer Terrance kunnen betalen om hem te trainen voor de Spelen. Finn heeft ook nog een jonger zusje, Mer (wat "Meer" betekend). Hij kan goed met haar opschieten, als hij ten minste in een goede bui is.
  Sinds een jaar heeft hij zijn vriendinnetje Maxine. Zij was een meisje die bij hem in de klas zat en viel wel op de arrogante mooie jongen. Finn toonde ook wel enigszins interesse in haar en zo zijn ze uiteindelijk bij elkaar gekomen.

  [ bericht aangepast door Nairn op 24 april 2013 - 15:18 ]


  If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

  Volledige naam: Lynne Chasen
  Bijnaam: Lynn
  Leeftijd en geboortedatum: Lynne is 15 jaar. Ze word 16 op 12 november
  District: 9
  Karakter: Lynne is altijd heel rustig en denkt over alles na. Ze houd van sport, maar kan niet zo goed rennen. Ze gaat vaak met haar broer, Callum, lange wandelingen maken over de graanvelden. Daar komt ze tot rust. Lynne kan over heel veel dingen nadenken.
  Ze is niet heel populair op school. Maar ze trekt veel op met haar drie beste vriendinnen. Haar moeder is overleden aan een longontsteking. Toen was ze iets van drie jaar. Nu woont ze bij haar vader op een boerderij met een grote graanakker. Ze wonen aan de rand van het district. Daar staat ook een klein bos waar ze regelmatig naar toe gaat. Soms neemt ze het scherpste keukenmes mee naar het bos en gaat ze van een tak een speer sleipen. Ze jaagt niet op dieren daarmee, maar ze oefent met speerwerpen. Dat deed ze tot dat haar buurjongen Noan haar heeft betrapt en haar mes heeft afgepakt...
  Lynne droomt ervan om de wereld te zien buiten Panem. Ze wilt later verre reizen maken en kijken hoe de mensen daar leven.
  Uiterlijk: Lynne heeft lang blond haar. Kleren kunnen haar echt geen bal schelen, als het maar lekker zit! Maar haar vader wilt dat ze er fatsoenlijk uitziet. Dus naar school moet ze nette jurken aan. Daar heeft ze verder geen probleem mee. Als ze op het land werkt trekt ze meestal lange jurken aa waar mee je goed kan werken. In haar vrije tijd doet ze meestal een broek aan met een hempje.


  Extra. familie, verleden, alles wat nog belangrijk is om te weten: Lynne heeft wel een goed leven. Haar oom is de burgemeester van district 9 en daarom hoefte haar vader ook niet, zoals veel mensen in 9, in een fabriek te werken. Omdat 9 gespecialiseerd is in graan heeft haar vader een boerderij met een graanakker.

  [ bericht aangepast door DecemberRain op 4 mei 2013 - 20:54 ]


  http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=121&t=1725293