• Niemand is bang om naar een feestje te gaan toch? Nou, op een feestje met deze "Party Crashers" wil je niet zijn. Ze zijn levensgevaarlijk en dodelijk, getraind om elke druppel bloed uit een mens te zuigen. Deze 10 vampiers zijn de grootste vijanden van een Party-Planner.


  Het verhaal:

  Vampiers houden wel van een feestje. Zeker dit zooitje bij elkaar geraapte vampiers. Ze komen elke nacht bij elkaar om op een nieuw feestje helemaal los te gaan. Hun doel is om alle feestgangers stuk voor stuk te vermoorden. Ze hebben natuurlijk totaal geen medeleven. Het zijn toch maar mensen! Of is dit toch niet helemaal waar? Beginnen deze onsterfelijken gevoelens te ontwikkelen?

  De Vampiers:

  Een vampier houdt in dit verhaal in dat ze ook echt mensenbloed drinken. Alternatieve levenswijzen zijn taboe. Er wordt GEEN dierenbloed gedronken en alleen bij speciale gevallen is er bloed van een bloedbank beschikbaar. De vampiers zijn onsterfelijk en worden ook niet ouder. Er kunnen bij toestemming nieuwelingen worden gekweekt. Een vampier kan bij hoge uitzondering dood gaan. Dit wel eerst meldden A.U.B. Bij onduidelijkheden mogen er natuurlijk vragen gesteld worden maar deze liever in het Kletstopic tenzij ze over reservering en rolverdeling gaan.

  De Stervelingen:

  Er zijn een aantal sterfelijke rollen beschikbaar. Dit zijn mensen van de party's. Of ze dood gaan mag zelf beslist worden. Dit ook eerst even melden.

  Elk nieuw topic maak ik een samenvatting. Dit is makkelijker voor mensen die even weg zijn.


  Rollen:
  Vampiers~
  Bryani Collene Wilson - Irrevocable
  Evelynn Gwennett Laurens - Cautious
  Caroline Eleonora Moon - amy66
  ...
  ...

  ...
  ...
  ...
  ...
  ...


  Stervelingen~
  ...
  ...
  ...
  ...
  ...

  ...
  ...
  ...
  ...
  ...


  Bij een teveel aan meisjes ben ik bereid de vrouwelijke inzendingen even te sluiten.

  Invullijst:

  Naam:
  Rol:
  Leeftijd:
  Bijnaam (aangepast op karakter persoon):
  Innerlijk:
  Uiterlijk:
  Verleden/Familie:
  Extra:

  Regels:
  -Geen Mary Sue's
  -Perfecte personen bestaan niet
  -Laatste in het topic maakt een nieuwe aan.
  -Minimaal 6 volledige zinnen schrijven (houdt je je hier niet aan dan krijg je een waarschuwing. 2 waarschuwingen en je vliegt eruit!).
  -16+ is toegestaan maar houdt het een beetje netjes
  -Username veranderingen doorgeven.
  -Alleen je eigen personage spelen.
  -Max. 2 rollen p.p.


  Kletstopic

  Have Fun!
  xx Casey (Irrevocable)

  [ topic verplaatst door een moderator ]

  [ bericht aangepast door Irrevocable op 1 april 2013 - 22:08 ]


  Some are born great, some achieve greatness and some have greatness thrust upon them. ~ Shakespeare

  Naam: Bryani Collene Wilson
  Rol: Vampier
  Leeftijd: 17
  Bijnaam (aangepast op karakter persoon): Bold
  Innerlijk: Bryani is een heel gecompliceerd persoon. Vanwege het feit dat ze vampier is, kent ze totaal geen genade maar heeft ze toch de gewoonte haar slachtoffers vriendelijk en vooral pijnloos te vermoorden. Ze zegt wat ze meent en meent wat ze zegt en dat kan soms gemeen zijn. Daar heeft ze haar bijnaam; 'Bold' aan te danken. Ze is een heel sociaal persoon tegenover de andere vampiers en heeft buiten de vampierclan ook een hoop andere vrienden. Als ze niet met de clan op stap gaat zal ze nooit iemand zomaar op straat vermoorden maar blijft ze onopvallend en leeft ze een gewoon mensenleven. Bryani is wel erg goed in het manipuleren van mensen daarom wordt ze vaak als een soort leider-type gezien.
  Uiterlijk:


  Beschrijving komt nog.
  Verleden/Familie: komt nog.
  Extra: -


  Some are born great, some achieve greatness and some have greatness thrust upon them. ~ Shakespeare

  Mag ik een meisjesvampier reserveren??


  It just takes one negative comment to kill a dream

  Mag ik ook een meisjesvampier reserveren?


  Don't be normal, normal is boring. Be weird.

  nvm.

  [ bericht aangepast door Moirai op 1 april 2013 - 18:58 ]


  The duty of youth, is to challenge corruption.

  Nvm

  [ bericht aangepast door Moirai op 1 april 2013 - 18:58 ]


  The duty of youth, is to challenge corruption.

  Hmm, ik dacht er overna om mee te doen, maar doe 't toch niet. :]


  Don't walk. Run, you sheep, run.

  Naam: Evelynn Gwennett Laurens
  Rol: Vampier
  Leeftijd: 17 (473)
  Bijnaam: Hunter
  Innerlijk: Evelynn is een stil meisje. Ze houdt zich liever op de achtergrond, behalve als ze weer naar een feestje gaan. Dan heeft ze maar een fractie van een seconden nodig om een nieuw slachtoffer uit te zoeken. En als ze eenmaal haar zinnen op iemand heeft gezet, zal niets haar ervan weerhouden om zijn bloed te proeven. Evelynn is heel kieskeurig als het gaat om haar slachtoffers. Ze neemt alleen jongens, aangezien het voor haar meet een spelletje is. En lelijke jongens hoeft ze ook niet, gewoon omdat ze zich daar te goed voor voelt. Ze verleid haar slachtoffer dan een beetje en laat ze denken dat ze als een blok voor ze valt. En als de jongens het dan het minste verwachten slaat ze genadeloos toe. Hier heeft ze haar bijnaam Hunter aan overgehouden. Omdat ze op een feestje altijd 'jaagt' naar een nieuw slachtoffer. Buiten de feestjes is Evelynn heel aardig voor de andere vampieren. Niet voor mensen. Ze heeft een hekel aan mensen. Ze is wat stilletjes bij de andere en zal ook nooit de leidende rol op haar nemen. Maar loop haar niet in de weg als ze met een slachtoffer bezig is, want dan heb je een hele verkeerde aan Evelynn. Dan kan ze boos naar je uitvallen en is ze opeens een heel ander persoon.
  Uiterlijk:


  Verleden/Familie: Evelynn groeide op in een arme familie op het platteland. Ze hadden thuis nauwelijks genoeg eten om alle monden te vullen en daarom besloot Evelynn om op haar 17e naar de grote stad te gaan om daar een baantje te zoeken. Uiteindelijk vond ze een baantje als schoonmaakster bij een adellijke familie. Toen ze op een nacht weer naar huis wilde gaan, werd ze gegrepen door een vampier en gebeten. De vampier liet haar voor dood achter, maar dat was Evelynn niet. Ze veranderde in een vampier en moest zelf uitvogelen wat er met haar gebeurt was. Ze kwam langzaam overal achter en verhuisde naar een andere stad om haar familie te beschermen tegen haarzelf. Ze verhuisde af en toe van stadje naar stadje tot ze wat andere vampieren tegen kwam waar ze mee op kon trekken.
  Extra: -

  [ bericht aangepast door Cautious op 1 april 2013 - 19:23 ]


  Don't be normal, normal is boring. Be weird.

  Naam: Caroline Eleonora Moon (Caro)
  Rol: Vampier
  Leeftijd: 16 (al een hele tijd lang)
  Bijnaam (aangepast op karakter persoon): Perky (betekend eigenwijs,brutaal, zwierig, zelfbewust, maar vooral eigenwijs)
  Innerlijk: Als eerste is Caroline verschrikkelijk eigenwijs. Als er een plan is, houdt ze zich er bijna nooit aan. Ze maakt van het jagen meestal een spelletje. Ze probeert soms bijvoorbeeld zo snel mogelijk zo veel mogelijk mensen te doden. Als het om mensen gaat, is ze meestal erg gevoelloos. Ze ziet ze een beetje als wegwerpspeelgoed.Ze krijgt vaak wat ze wilt, doordat ze er dan ook alles voor doet. Meestal jaagt ze alleen op jongens, doordat zij eerder in haar onschuld trappen. Ze geeft altijd eerlijk haar mening, waardoor ze soms een beetje bot is.
  Uiterlijk:  Verleden/Familie: In haar gezin was ze altijd een muurbloempje. Iedereen had alleen maar oog voor haar oudere zus. Het gaf haar het gevoel dat niemand om haar gaf. Ze raakte bevriend met een vampier en werd er uiteindelijk zelf ook een.
  Extra: Ze ziet er erg jong en zwak uit, wat vaak in haar voordeel werkt. Zo lijkt ze extra onschuldig.

  De rest vul ik later in

  [ bericht aangepast door MinnieMouseX op 2 april 2013 - 15:43 ]


  It just takes one negative comment to kill a dream

  Jullie staan erbij:)


  Some are born great, some achieve greatness and some have greatness thrust upon them. ~ Shakespeare

  Mag ik een mannelijke vampier reserveren


  I don't have time to worry if it's right or wrong, you can't hope for a horror story with a happy ending!