• Prachtige koraalblauwe zee en witte stranden. Ruisende palmbomen en zongebruinde mensen. Ergens tussen die mensen loopt jou nieuwe lover rond. Na de break up tussen jou en je vriendje,of misschien vriendinnetje,ben je er even tussen uit. Vind je hier je nieuwe liefde?

  Rollen
  Er zijn een aantal beschikbare rollen en sommige zit een bepaald aantal.

  Bewoner - Je bent een jongen of meisje die hier geniet van de rust en vakantie en opzoek naar een eventuele nieuwe lover.
  Strandwacht [0/6] - Je bent een jongen of meisje die op het strand helpt bij eventuele noodgevallen.

  Regels:
  - Geen one-liners.
  - Post maximaal 3 zinnen,om het boeiend te houden.
  - Geen ruzie,alleen onder de personages.
  - Je reservering blijft 24 uur staan!
  - 16+ mag maar niet te uitgebreid.
  - Geen Mary Sue's!
  - Praat je OOC, doe het dan met haakjes ()[]{}
  - Alleen ik of mensen met toestemming maken nieuwe topics aan.
  - Graag niet na een dag of week stoppen. Als je zegt dat je meedoet dan weet je dus zeker dat je mee kan doen.
  - We zijn geen sneltrein en sluit mensen niet buiten.
  - Vraag gerust om samenvattingen, geef deze ook aan andere.

  Invullen:
  Rol:
  Naam:
  Leeftijd:
  Geslacht:
  Innerlijk:
  Uiterlijk:
  Extra:


  Bewoners

  Meiden  Jongens
  Louis James Thomson - NewYorkTower  Strandwachters

  Meiden
  Meredith Brown - Pantheon
  Jongens
  Indeling Bungalows:
  Louis en ...
  ... en ...
  ... en ...
  ... en ...
  ... en ...

  xXx Have Fun.

  [ topic verplaatst door een moderator ]

  [ bericht aangepast door NewYorkTower op 31 maart 2013 - 11:47 ]

  Rol: Strandwacht
  Naam: Meredith Brown
  Leeftijd: 20
  Geslacht: Vrouwelijk
  Innerlijk: Meredith is een meisje met twee kanten zoals vele mensen. Ze is een meisje die aan de ene kant heel vriendelijk is en aardig. Ze is een meisje dat gaat voor haar doelen, ze is erg enthousiast. Soms iets té enthousiast. Ze geeft nooit dingen zomaar op en laat het er niet zomaar bij zitten als mensen haar beledigen of grappen over haar maken. Het is ook een heel erg lief meisje, ze is een luisterend oor voor ieder die het nodig heeft. Soms wordt het haar echter teveel en kan ze een enorme dramaqueen zijn. Ze is ook nogal paranoia. Ze heeft het idee dat iedereen naar haar kijkt en het idee dat er overal geesten zijn. Ze sluit haar huis altijd helemaal af en durft eigenlijk niet alleen te zijn. Hier had ze vooral heel erg last van toen ze voor het eerst op zichzelf ging wonen. Nu ze met iemand anders een bungalow heeft doet ze dit niet meer zo erg. Als ze doucht sluit ze alle deuren, gordijnen en ramen af in de hoop dat niemand haar ooit zal zien. Ze heeft allerlei fobieën. Ze heeft bijvoorbeeld acarofobie, een angst voor kleine insecten en dieren. Ook heeft ze cacofobie, angst om lelijk te zijn. Ze is lange tijd gepest en hierdoor heeft ze dat fobie ontwikkeld. Ze voelt zichzelf altijd lelijk en kan zichzelf niet mooi vinden. Hieruit kan je ook opmaken dat Meredith erg onzeker is. Ook is ze een enorme flapuit, een levende Bridget Jones die alles zegt wat in haar opkomt. Of dit nou tactisch is, is een andere vraag. Ze doet wel haar best om mensen zo min mogelijk te kwetsen.
  Uiterlijk:


  Meredith is een redelijk knap meisje met een vriendelijk gezicht en een vlot, krullend kapsel. Ze heeft amandelvormige ogen en kuiltjes in haar wangen. Ze heeft een wipneus en mooie smalle wenkbrauwen. Op haar lippen doet ze vaak lichte lipgloss of lippenstift. Haar ogen decoreert ze met mascara, een beetje eyeliner en wat oogschaduw. Verder doet ze een klein beetje foundation op, zo weinig dat het bijna niet te zien is. Dit doet ze om haar minder mooie plekjes een klein beetje te verbergen. Ze heeft een afschuwelijke hekel aan grote oorbellen, ze draagt vaak ringetjes of knopjes. Ze heeft een helix piercing bovenin haar oor en een tragus in het lelletje van haar oor. Ze heeft een tatoeage op haar rug in de vorm van engelenvleugels en eentje op haar voet in de vorm van een muzieknootje. Ze kleedt zich vrij simpel en valt eigenlijk niet zo op.
  Extra: Meredith is single.


  26 - 02 - '16

  Staat erbij C:

  rol:bewoner
  naam: Alice Calvir
  leeftijd:17
  innerlijk: Alice is een verlegen meisje die zich niet snel opensteld aan mensen,soms zou ze ook zelf willen dat ze minder verlegen is maar zo is ze nu eenmaal
  uiterlijk:


  extra:allebei haar ouders zijn dood


  Do what you love, love what you do