• To live I had to make myself more than what I was, to forge myself into a weapon.
  I am returning not the boy who was shipwrecked, but the man who will bring justice to those who have poisoned my city.
  My name is Oliver Queen.


  Na een schipbreuk strandt miljardair Oliver Queen op een onbewoond eiland in de Pacific, waar hij slechts één doel heeft: overleven en op een dag terugkeren. Hij wordt vermist en dood gewaand voor vijf jaar, totdat hij levend terug gevonden wordt. Hij is echter niet meer de rijke playboy die hij was. Het eiland heeft hem veranderd en hij draagt een groot geheim met zich mee. Terug in Starling City speelt hij overdag zijn oude rol, maar ’s nachts is hij een gevaarlijke vechtmachine, die strijdt tegen corruptie en criminaliteit binnen de samenleving; de moderne Robin Hood. Hij heeft tot doel om de fouten van zijn familie recht te zetten en de stad weer te laten leven, zoals hij heeft beloofd aan zijn vader voordat hij stierf.


  Hannah Phillips is geadopteerd door een chinese maffiabaas en woont in een enorm villa huis samen met haar adoptie-vader en stiefzus.
  Ze is getraind in alle vechtsporten die je maar kan bedenken om daarna het ultieme wapen te worden voor haar adoptie-vader's doelwitten.
  Wanneer ze beveelt word om een paar mensen om te brengen met haar skills, weigert ze en vlucht ze uit het enorme huis.
  Ze besluit om mee te reizen met vissers mannen naar Amerika wanneer ze onderweg op een eiland een overlever tegen komen met de naam Oliver Queen.
  Hun wegen scheiden weer zodra ze in Amerika zijn gestrand, maar voor hoelang?


  “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

  Hmm. Interessant.


  Don't walk. Run, you sheep, run.