• Hoi iedereen.
  Ik heb heel lang na zitten denken over een verhaallijn en nu heb ik er eindelijk eentje!

  Een meisje heeft altijd al in de schaduw van haar oudere zus gestaan. Haar oudere zus is knapper, slimmer, grappiger. Dit gaat zelfs zo ver dat het meisje aan zelfbeschadiging doet. Als haar zus hierachter komt weet binnen een paar dagen de hele buurt het. Het meisje wordt in een kliniek gestopt en als ze terugkomt is alles anders en het meisje is vastbesloten wraak te nemen op haar zus.


  De jongens van One Direction komen er ook in voor. Het is misschien een beetje grof voorgeschetst, maar samenvattingen zijn niet mijn beste kant.

  De rollen die nodig zijn;
  || hoofdpersoon, meisje
  || zus van de hoofdpersoon
  || vriendin van de hoofdpersoon
  || vriendin van de zus
  || vriendje van de zus

  Deze dus ^^
  Dit is het lijstje met wat je kan invullen;
  Naam:
  Rol:
  Leeftijd:
  Innerlijk:
  Uiterlijk:
  Familie/geschiedenis [deze hoeft niet persé]:
  Extra:

  DANKJULLIEWEL ^^

  Ik ben nu toch bezig met een rol voor een ander topic, maar die kan ik hier zo ook wel plaatsten (:


  Do what people say you can't.

  Semper schreef:
  Ik ben nu toch bezig met een rol voor een ander topic, maar die kan ik hier zo ook wel plaatsten (:


  Dankje ^^

  Rol: Waar jij haar het beste voor vindt (:
  Volledige Naam: Crystal Dana Adams
  Bijnaam: Crys, Cryssie
  Geboortedatum: Negen Februari 1995, achttien jaar.
  Uiterlijk (liefst met foto en bekend persoon):  Emilie Nereng
  Crystal heeft geelblond, veverft haar dat tot een stukje over haar borsten valt. Op haar twaalfde heeft ze het geverfd. Oorspronkelijk is ze een brunette. Ze heeft blauw/grijze ogen die zij zelf niet heel groot vindt. Die maakt ze groter met make-up. Veel make-up draagt Crystal niet. Alleen een beetje mascara en eyeliner. Crystal heeft een lengte van 1.58, niet bepaald groot voor een meisje van achttien. Ondanks haar lengte draagt Crystal nooit hakken. Altijd Vans of Converse. Haar lengte maakt haar eigenlijk niet uit. Aan kleren draagt Crystal gewoon wat ze leuk vindt. Het liefst een shortje met een leuk topje.
  Karakter: Crystal is om te beginnen een erg aardig meisje. Als de ander dat tenminste ook is. Soms heeft ze namelijk nog wel eens last van stemmingswisselingen. Die aardig snel kunnen voorkomen. Ook maar door een kleine opmerking kan haar stemming in een seconde veranderen. Nog niet heel lang geleden is ze er achter gekomen waardoor dat kwam doordat ze het liet testen. Een speciale test, die niet vaak voorkomt. Toen Crystal klein, ongeveer tien jaar, was werd ze gepest. Uitgescholden voor hoer, slet ett. Toen had ze ook nog maar een enkel idee wat dat betekende. Meestal, als er niks aan de hand is, is Crystal gewoon vrolijk. Als ze door de stad loopt met haar vriendinnen lijkt zij vaak de jongste. Crystal kan zich vaak als een kind van vijf gedragen. Als mensen vragen waarom ze dat doet, antwoord ze altijd: 'Omdat het kan.' Dat is vaak haar antwoord op alles. Crystal is ook nogal een kluns. Over haar voeten struikelen, dingen laten vallen en noem maar op. Crystal denkt dan ook nooit na voordat ze iets zegt of doet. Dan die ene keren doet ze dat doet, doet ze er te lang over. Zo lang dat het al bijna geen nut meer heeft in datgene waar het om ging. Crystal ook een soort van spiegel. Door haar stemmingswisselingen neemt ze snel het gedrag van een ander over. Haar humor snapt niemand. Bijna dan, alleen haar beste vriendin snapt het. Het is een vreemde vorm van sarcasme, droogheid en haar nogal vreemde fantasie. Haar fantasie snapt overginds niemand. Zelfs haar beste vriendin, die haar normaal altijd snapt, niet. Het is niet te beschrijven, zo raar. Crystal is als ze bij haar vriendinnen is vaak hyperactief en melig. Crystal is ook nog redelijk luidruchtig. Vaak schreeuwt ze eerder dan praat. Fluisteren is bij haar praten. Haar stem zal je dan ook vaak horen, want stil zijn is niks voor Crystal. Crystal is niet zo goed in vrienden maken, integendeel. Ze vindt het écht moeilijk. Crystal is nogal gesloten als mensen. Ook haar gevoelens kropt ze vaak op. Ze zit dan het liefst even alleen in haar kamer om een simpel boek te lezen of haar gevoelens op te schrijven. Over het algemeen is Crystal een meisje die aardig is als je haar goed kent, een meisje met stemmingswisselingen maar ook iemand waarmee je hardstikke veel lol mee kan hebben.
  Familie: Crystal heeft één oudere broer en een jonger zusje. Haar ouders zijn getrouwd. Crystal heeft drie ooms en drie tante's. Ook heeft ze vijf neefjes en twee nichtjes. Crystal is, na haar broer, de oudste van de kleinkinderen.
  Extra: Crystal komt een muzikale familie. Ze is opgegroeid met muziek. Van rock tot klassiek. Crystal kan dan ook redelijk van instrumenten bespelen. Gitaar, piano, viool, harp, blokfluit, tuba, bas, triangel en het drumstel. Ook houdt Crystal erg van tekenen. Vooral mensen, dieren of 3D.
  Waarschuwen: Shure (:

  Ik heb hem eigenlijk gekopieerd dus hij komt niet helemaal overeen met jouw lijstje (:


  Do what people say you can't.

  Rol: maakt niet echt veel uit maar het liefst de hoofdpersoon.
  Volledige Naam: Jennifer Romy Eleya Strang
  Bijnaam: Jenn, Jennie
  Geboortedatum: 27/08/94
  Uiterlijk:

  Jenn heeft lang krullend bruin haar. Ze heeft hele donker blauwe ogen. Ze is ongeveer 1.75 en is prachtig gebouwd en heeft mooie rondingen. Het liefst daagt ze bloesjes met een jeans.
  Karakter: Jenn is super zorgzaam en lief. Ze kan wel heel bitchy doen als ze je niet mag. Jenn is bij vreemde mensen verlegen maar als ze je kent en vertrouwd dan is ze heel spontaan en praat ze zo super veel!
  Ze is ook nog heel druk en beweegt altijd wel. Ze is net als Naill een echte eter. Ze krijgt er nooit genoeg van en houd het meest van aardappel gratin.
  Familie:
  moeder: Rachel
  vader: Ian
  zusje: Maria
  zusje: Pip
  zus: Olive
  broertje: Hugo
  broer: Tijs
  Verleden: Jenn heeft heeeeel veel broertjes en zusjes. Vroeger is ze door haar vriendje mishandeld op alle manieren. Daardoor is haar vertrouwen heel zwaar beschadigd.
  Extra: ze beschadigd zichzelf
  Waarschuwen: jep


  live your life, it is beautiful as it is!

  Deze is van een ander topic maar die kan ik ook wel hier plaatsen vind ik c:

  Rol: Hoofdpersoon
  Volledige Naam: Alexandra Goodhue
  Bijnaam: Alex. Ze wil alleen dat je haar zo noemt, anders wordt ze boos. Ze is namelijk nogal jongensachtig ingesteld en wil dan ook met een jongensnaam genoemd worden.
  Geboortedatum: 12-12-1993
  Uiterlijk:


  Avril Lavigne
  Op het eerste gezicht ziet Alex eruit als een tomboy. Ze draagt oversized hoodies, hoedjes die zo'n beetje haar hele hoofd bedekken en heeft haar haren kort geknipt. Ook draagt ze broeken die onderaan haar kont hangen, maar dat kan haar niets schelen. Ze draagt riemen om de broeken om hun plek te houden. Verder draagt Alex vaak tank-tops en caps. Ze draagt ook vaak legerprint kleding, puur omdat ze dit mooi vindt en vindt dat het bij haar imago past. Veel make-up draagt ze niet. Dat vindt e tuttig en ze heeft er een hekel aan om tuttig te zijn. Alex heeft een erg mooi gezichtje. Een mooie neus, waar ze binnenkort een neusvleugelpiercing in wil. Ze heeft ook erg mooie grote ogen, ze stralen dat niet veel vriendelijkheid uit, maar hebben wel een mooie strijdlustige glans. Ze zijn grasgroen en Alex is er erg trots op. Alex heeft een niet zo'n grote mond met mooie lippen er omheen. Alex heeft twee oorbellen per oor. Deze zitten echter altijd achter haar haren verborgen, maar ze is van plan om een derde gaatje in elk oor te laten schieten of piercen. Daar is ze nog niet helemaal over uit, omdat ze als de dood is voor naalden. Alex heeft een tatoeage op haar onderrug met het woord 'Brave' erop. Dat betekend dapper. Dit symboliseert de moeilijke tijden die ze achter de rug heeft. Ook heeft ze tatoeage op haar enkel met vleugeltjes. Engelenvleugeltjes om precies te zijn. Dit staat ook weer symbool voor iets, maar dat vertelt ze eigenlijk aan niemand. Het staat symbool voor alle positieve gevoelens die ze ooit gehad heeft. Maar omdat ze nu niet zo lekker in haar vel zit, deelt ze het toch maar met niemand.
  Karakter: Alex is een meisje dat op vele manieren te omschrijven is. Ze heeft een levendig karakter met vele eigenschappen. Aan de ene kant is Alex een heel lief meisje. Erg vrolijk is ze niet, maar ze probeert zich wel in te houden om anderen het naar de zin te maken. Ze cijfert zich weg voor anderen zonder dat ze er eigenlijk erg in heeft. Ze heeft het vaak niet door, maar het heeft haar wel in veel problemen gebracht. Zo is ze depressief geweest en dat heeft haar leven getekend. Ze is bijna nooit meer vrolijk, heeft eigenlijk nergens zin in en is aards lui. Ook kan Alex nogal bot uit de hoek komen. Ze kan zomaar het gesprek afkappen en weglopen. Hieruit is ook op te maken dat Alex nogal onverwacht kan reageren en onverwacht uit de hoek kan komen. Ze wil eigenlijk altijd haar zin hebben, precies weten waar ze aan toe is en soms krijgt ze een uitbarsting. Dan wordt ze zo boos dat ze dingen kapot gooit of alles bij elkaar scheldt. Ze doet wel heel erg haar best om zich altijd in te houden, want ze wil dat niemand haar op zo'n manier meemaakt. Vaak heeft ze na zo'n bui wel heel erg veel spijt. Ze doet er dan alles aan om het weer goed te maken. De band met haar ouders is door al deze situaties nogal verslechtert. Sommigen denken dat Alex autisme heeft, maar zelf ontkent ze het hevig. Ze wil niet in een hokje geplaatst worden en houdt niet van discriminatie. Ze is bang dat mensen heel anders tegen haar gaan doen als het blijkt dat ze autisme heeft. Daarom heeft ze zich tot nog toe niet laten testen en ze is ook niet van plan om dat te gaan doen. Verder is Alex een heel erg rebels meisje. Als ze haar zin niet krijgt, scheldt ze je de huid vol en gaat ze andere acties verrichten om wel haar zin te krijgen. Ook verfde ze haar haren zonder toestemming, nam ze twee tatoeages en is ze binnenkort van plan om een piercing te laten zetten. Haar ouders staan daar totaal niet achter, die zijn er nogal op tegen. Verder kan ze zich zomaar kinderachtig gaan gedragen. Ze verzamelde bijvoorbeeld kleine skateboards (van die miniaturen), en daar heeft ze een hele collectie van op haar kamer. Ook heeft ze het idee dat ze in het verkeerde lichaam is geboren. Ze wil later misschien nog zo'n operatie laten uitvoeren, maar is daar nog niet helemaal op uit, want ze valt wel gewoon op jongens.
  Familie: [Die vul ik in zodra er bekend is wie de rollen van het gezin krijgen]
  Verleden: [Die kan ik ook later pas invullen]
  Extra: Alex heeft jarenlang op ballet gezeten, maar toen haar jongensachtige kant naar boven kwam is ze hiermee gestopt. Ze ging skateboarden en skeeleren in haar vrije tijd en ging op een honkbalvereniging. Ze kan nu hartstikke goed honkballen en is daar erg trots op. Ook wil ze nog op een vechtsport gaan en krachttraining gaan doen. Dit is alleen veel te duur om van haar eigen zakgeld te gaan betalen en van het geld dat binnenkomt door het baantje dat ze heeft. Ze moet namelijk haar hobby's nu zelf gaan bekostigen, omdat haar ouders niet bereid zijn mee te betalen aan sporten voor jongens die hun kleine meisje nu doet. Ze hopen dan ook vurig dat ze ermee zal stoppen.
  Alex werkt in een supermarkt in de buurt als vakkenvuller. Hier verdient ze ongeveer 150 euro per maand mee. Ook krijgt ze 5 euro zakgeld per week. De helft van het geld spaart ze op voor games, een kwart aan kleding en een kwart aan haar hobby's.
  Waarschuwen: Ja

  [Ik zal 'm later even afmaken als er wat andere rollen bekend zijn]


  26 - 02 - '16

  heb je er nog een nodig, want dan wil ik die nog wel invullen!? x


  There's nothing wrong with you, there's a lot wrong with the world where you live in!