• Verhaallijn:

  In het mysterieuze stadje Moon, dat zo heet omdat er 's nachts, wanneer het volle maan is, alle straten door worden verlicht, meer dan normaal, wonen gekke, oude mensen, zoals misschien je buurman of die ene buurvrouw die twaalf katten heeft en een enorme pukkel op haar neus. Maar er wonen ook mensen waarvan word gezegd dat ze magisch zijn, tovenaars, of heksen. En natuurlijk heb je behalve de gekke mensen, die in iedere stad wonen, natuurlijk óók de jonge tieners die een beetje leven aan de stad geven. Een paar ambitieuze tieners zitten in het laatste jaar van hun HAVO (vijfde klas dus) en werken met z'n allen naar het examen toe. Ze hebben elkaar leren kennen aan het einde van hun vierde schooljaar, op een kennismakingsdag en zitten met alle lessen bij elkaar. De school heeft een speciaal uitje geregeld voor de examenleerlingen van de HAVO. Het is een uitje naar een even mysterieus en vaag, klein stadje als Moon, ze gaan naar Oase. Het is een stadje waar heel veel met water word gedaan, vandaar de naam Oase, verder is het ook een redelijk modern stadje dat van de nieuwste dingen op de hoogte is, maar ook nog veel historische waarde heeft. Ze verblijven in een heel grote, oude villa, je slaapt met z'n drieën op een kamer. Samen werken ze naar het einde van het jaar toe en misschien nog wel verder...

  REGELS:
  *Je personage is rond de 17 jaar, vanwege het examen jaar.
  *Je gebruikt normaal taalgebruik
  *Je reageert actief
  *Gewoon lol hebben tijdens het verhaal schrijven:)  GEZOCHT:

  Het verhaal word geschreven vanuit zes jongeren uit Moon. Drie jongens en drie meisjes.

  Meisjes [1/3]
  Jongens [0/3]


  INVULLEN:

  Naam (Volledige naam):
  Leeftijd:
  Woonplaats: Moon
  Innerlijk:
  Uiterlijk (+Foto):
  Hobby's:
  Familie (+Eventueel verleden):
  Overig:
  Door:

  Naam (Volledige naam): Katie Vanessa West
  Leeftijd: 17
  Woonplaats: Moon
  Innerlijk: Gek, leuk. Ze is altijd de "kleine en schattige" van het stel. Kan snel boos worden, durft nooit nee te zeggen, en denkt meer aan anderen dan aan zichzelf.
  Uiterlijk (+Foto):


  Hobby's: Dansen zingen, tekenen, volleybal, gitaar & piano spelen.
  Familie (+Eventueel verleden): Vader (Jack), moeder (Diana), enigskind. Normaal verleden. Haar moeder heeft een miskraam gehad toen ze 2 was.
  Overig: Heeft een verslaving aan fluiten. Ze schrijft korte liedjes voor anderen. Voorbeeld:
  O die Jack, hij is zo gek
  Goede kok en houdt van spek."

  Door: 1Dlovez, Quinn

  Is dit goed? Xxxx


  "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

  Naam (Volledige naam): Sarah Lizz Winton
  Leeftijd: 17
  Woonplaats: Moon
  Innerlijk: Sarah is een meisje dat sterk in haar schoenen staat en totaal niet over zich heen laat lopen. Ze is niet bang om haar mening te uiten, hoe kwetsend het ook is. Hierdoor wordt ze vaak als een bitch gezien, maar de mensen die haar goed kennen weten dat het niet zo is. Dit komt vooral door haar harde verleden omdat ze toen zo zwak en kwetsbaar was. Sarah is meestal best kalm, maar met haar goede vrienden is het wel anders. Daar is ze een enthousiast, druk meisje die van elk moment met haar vrienden geniet. Een van Sarah's bekendste karaktertrekjes is haar ijdelheid. Ze heeft er een enorme hekel aan als ze er slecht uit ziet en zorgt dan ook dat dit niet voorkomt als er andere mensen bij zijn. Zo is het eerste wat ze doet in de ochtend haarzelf helemaal klaarmaken, ookal weet ze dat ze die dag nergens heen hoeft. Als je bijvoorbeeld haar haar door de war haalt kan ze ook best boos op je worden. Ze is niet het slimste meisje wat je tegen zal komen, maar ook zeker niet het domste. Het ligt er maar net aan waarover het gaat. Zal het bijvoorbeeld over wiskunde gaan, dan weet je al zeker dat er geen juiste uitspraken zullen komen. Gaat het bijvoorbeeld over fotograveren, dan kan ze alles opnoemen. Gemakkelijk.
  Uiterlijk (+Foto):


  Hobby's: Ze is dol op fotograveren, verslaafd aan haar mobiel en kan goed tekenen ookal vindt zijzelf van niet.
  Familie (+Eventueel verleden): Sarah heeft alleen een moeder, haar vader is overleden bij een brand. Ook heeft ze nog een gehandicapt broertje Tom en een zus Diana maar hier heeft ze weinig contact mee omdat Diana naar Duitsland is verhuisd. Ze is lange tijd gepest maar heeft dit na lang vechten overwonnen.
  Overig: Ze is verslaafd aan haar bril en aan Starbucks koffie.
  Door: Camp, Sarah.


  "All of my hates you ": - James Malow.  Naam Lillian Monica Rhine

  Leeftijd 17 jaar

  Woonplaats Moon

  Innerlijk Lillian laat zich meesleuren door het
  leven en doet vooral waar ze zin heeft. Ook
  houdt ze rekening met anderen en is erg open.
  Toch is ze erg onzeker en verward over zichzelf
  en haar omgeving. Maar ze is een vechter en
  doet er alles aan om geen mikpunt te worden
  en te leven in het heden.

  Uiterlijk Zie foto }

  Hobby's Films kijken, Koken, Dansen en
  zingen onder de douche, Tekenen/Schilderen,
  Sporten en Gamen

  Familie Lillian heeft een broer, genaamd
  Michel. Verder heeft ze beide haar ouders c;
  ( Ian & Carmen)

  Overig Niet van toepassing.

  Door KeyKey4, Kim

  [ bericht aangepast door KeyKey4 op 9 sep 2013 - 19:18 ]


  Beautiful flowers have thorns.