• Verhaallijn:
  Het gaat over een vriendinnen groepje bestaande uit vier meisjes. Eerst bestond het groepje nog uit vijf meisjes, maar één is overleden. Nouja. Daar zijn twijfels bij. Een jaar na de verdwijning van het overleden meisje, word haar lichaam gevonden. Althans dat denken ze. Er komt een begrafenis. En die dag word alles anders. Opeens krijgen de vier overgebleven vriendinnen berichtjes van een anonieme verzender. Ondertekend met - A. De zo genaamde 'A' weet alles van de meisjes en drijft ze tot waanzin. Ze krijgen in allerlei soorten berichtjes. Op briefjes in hun kluisje, teksten op muren, maar meestal per sms. De meisjes moeten dit geheim houden. Niemand mag dit weten. Maar of ze dat ook lukt? En is iedereen die dierbaar voor hun is te vertrouwen? Wat staat ze te wachten? En het belangrijkste: Wie is A?

  Samenvatting:
  Dit gaat over vier vriendinnen. Het zijn niet de meisjes uit het echte verhaal. Ze krijgen steeds smsjes van ene A. Degene die A wil zijn moet mij een PB sturen zodat het spannen blijft wie A is. Ik zal het dan weten, maar natuurlijk niks zeggen. Degene die A is moet mij een PB sturen als ze wil dat A een smsje stuurt of ergens een briefje achterlaat. Verder kunnen er ook nog andere personages zijn. Zoals vrienden van de vier vriendinnen of het vriendje van hun of familie.

  Regels:
  ~ Schrijf minimaal 8 egels.
  Dit is echt het minimum. Met lager neem ik geen genoegen en je krijgt dan een waarschuwing. Als je minder dan 8 regels blijft schrijven, kan dit er tot leiden dat je uit de rpg word gegooid. Behalve als je er een hele goede reden voor hebt.
  ~ OOC is altijd tussen haakjes, of gebruik het rollentopic als we met de rpg zijn begonnen.
  Ga niet onnodig spammen, doe je dat wel kan je er ook uit gegooid worden.
  ~ Schrijf ABN.
  Maak dus niet te veel spellingsfouten, dat is vervelend lezen, tenzij je dyslexie hebt, maar dat spreekt natuurlijk voor zich. Meld dit dan wel even.
  ~ 16+ is toegestaan.
  Maar houd het een beetje redelijk.
  ~ Wees vriendelijk tegen elkaar.
  Ga elkaar niet onnodig afkraken 'pesten'.
  ~ Personages mogen niet Mary Sue of Gary Stu zijn.
  Dit houd in dat ze niet perfect mogen zijn. Niemand is namelijk perfect.
  ~ Bestuur alleen je eigen personage.
  VB: Ik viel en ik voelde hat hij mij opving. Dit mag dus niet.
  ~ Naamsveranderingen en afwezigheid doorgeven.
  Zo kan er rekening met je worden gehouden.
  ~ Maximaal 2 personages per persoon.
  Deze mogen van het zelfde geslacht zijn.
  ~ Reserveringen blijven 3 dagen staan.
  Tenzij je een goede reden hebt om je personage niet binnen deze tijd af te krijgen.
  ~ Nieuwe topics worden alleen door mij Sourire aangemaakt.
  Tenzij ik iemand anders ervoor aanwijs.


  Naam:
  Leeftijd(16-19):
  Vriendinnengroep of andere:
  Innerlijk:
  Uiterlijk+foto:
  Geschiedenis en thuissituatie:
  Extra:


  Vriendinnengroepje (1/4):
  ~ Luna Alexis Blakefield || Sourire [1.1]
  ~ Emma Cathlynn Rose || Tamino [1.1] Afwezig van 8/4/13 tot 13/4/13
  ~ Daphne Arizona Castella || Everdeen. [1.1]
  ~ Gereserveerd voor Frodo

  Andere personages zoals leraren, vrienden, vriendjes, buren, etc.
  ~ Tyler Adrian Coult || Tamino [1.1]
  ~ Sydney "Syd" Kingston || Tarsus
  ~
  ~
  ~

  De rol van A is al vergeven!

  [ bericht aangepast op 7 april 2013 - 22:48 ]


  † Impossible isn't something that can't be done, it's something that isn't done before. †

  Je had dit topic al aangemaakt hoor, met een iets andere titel. Daarbij is het wel handig om RPG in de titel te zetten.


  Your make-up is terrible

  Titel aangepast.

  Ik had wel nog enkele vraagjes.
  Is het nou 5 of 8 regels?
  En welke rollen kan je maken? :')


  But I still have this faith in the truth of my dreams.

  Naam:
  Luna Alexis Blakefield
  Leeftijd(16-19):
  Zeventien jaar.
  Vriendinnengroep of andere:
  Vriendinnengroep.
  Innerlijk:
  Lune is niet het standaard meisje dat uren voor de spiegel staat en alleen maar met haar uiterlijk bezig is. Ze sport liever en ze is liever buiten. Ze is een druk meisje dat altijd wel iets te doen heeft en houd er dan ook absoluut niet van als ze niks te doen heeft. Ze kan ook nooit stil zitten tot ergernis van haar leraren en ouders. Maar niet alleen zij. Ook haar mede leerlingen kan ze heel goed door haar drukte boos maken. Ze is een lief meisje dat open staat voor nieuwe avonturen. Ze maakt snel nieuwe vrienden en heeft en vlotte babbel. Ze kan opeens op het idee komen om diezelfde dag nog een feestje te geven. Ze staat er dan ook om bekend dat haar feesten de leukste zijn. Ze is heel vrolijk en ook niet zomaar boos te krijgen. Als ze boos is, is ze ook echt boos en heb je een probleem. Ze kan dan erg gemeen zijn en dan dingen zeggen waar ze spijt van krijgt.
  Uiterlijk+foto:


  Luna heeft lang donkerbruin golvend haar. Ze heeft het meestal los of in een knot of hoge paarden staart. Ze heeft ijsblauwe ogen met een zwart randje erom heen. Luna is ook niet erg groot. Ze is 1.68. Maar dat maakt haar niet zo veel uit. Ook is ze fijn gebouw en dunner dan het gemiddelde meisje. Haar make-up ziet er elke dag hetzelfde uit als op de foto. Luna is licht getint, maar niet heel erg. Haar kleding stijl is casual met een beetje edg.
  Geschiedenis en thuissituatie:
  Luna, komt uit een stabiel en rijk gezin. Ze is enigs kind en is dan ook gewend om de volle aandacht thuis te krijgen. Luna heeft een heftig verleden. Ze had namelijk een eet stoornis. Anorexia. Gelukkig is ze daar nu overheen maar soms worstelt ze nog wel met eten. Het zal haar altijd blijven achtervolgen, maar ze krijgt goede steun vanuit huis. Luna's moeder is Frans en haar vader is Amerikaans.
  Extra:
  Luna voetbalt, skateboard, speelt piano en zingt.

  [Ik breid haar nog uit.]


  † Impossible isn't something that can't be done, it's something that isn't done before. †

  Ik heb alles in de beschrijving aangepast en alles.


  † Impossible isn't something that can't be done, it's something that isn't done before. †

  Ik wil wel een vriendin uit het groepje en het vriendje van een van de andere meisjes ^^


  But I still have this faith in the truth of my dreams.

  Ik wil wel voor een meisje uit de vriendengroep gaan. (:


  Her heart was a secret garden and the walls were very high.

  Mogen de personages gebaseerd zijn op de originele? :Y)


  But I still have this faith in the truth of my dreams.

  Jullie staan er bij!

  Ja, natuurlijk mag dat! :)


  † Impossible isn't something that can't be done, it's something that isn't done before. †

  Okidoki ;3


  But I still have this faith in the truth of my dreams.

  Naam: Tyler Adrian Coult
  Leeftijd: 19
  Vriendinnengroep of andere: Vriendje van Daphne
  Innerlijk: Tyler is het type jongen dat je bijna enkel tegenkomt in boeken of de perfecte romantische film. Hij is lief, zorgzaam en probeert steeds eerlijk te zijn. Toen hij jong was, had Tyler veel vrienden op school, maar naarmate hij ouder werd, verminderde dat steeds. Hij werd meer teruggetrokken, stil, en verborg zich steeds door met zijn neus in de boeken te zitten. Hij had nog wel enkele mensen, en dat vond hij voldoende. Tyler is zeer begrijpend, een goed luisterend oor en een rots in de branding. Over zijn vrienden is hij beschermend en hij doet goed voor iedereen. Eenmaal je zijn vertrouwen geschonden hebt, heeft hij de slechte gewoonte er nogal gauw overheen te komen en te vergeven, tenzij je aan zijn vrienden komt. Hij speelt gitaar -die hij bijna altijd bij heeft- en houdt van lezen. Soms heeft hij ook wat last van nieuwsgierigheid, en wanneer hij enthousiast is, kan dat al eens aanstekelijk werken. Een geheim bewaren, kan hij als de beste en zijn angsten laat hij niet snel zien. Tyler verschilt van vele leeftijdsgenoten door bijna altijd kalm te zijn in bepaalde situaties, en heeft het niet zo voor drama. Dat vindt hij maar iets voor meisjes.
  Uiterlijk+foto:


  Klik & klik & klik & klik

  Geschiedenis en thuissituatie: Tyler komt uit een vrij normaal gezin, hij en zijn twee zussen werden opgevoed door zijn moeder. Zijn vader heeft hen op jonge leeftijd verlaten, iets wat Tyler nog steeds met zich meedraagt. Op school was hij altijd vrij stil, maar vriendelijk tegen iedereen, waardoor hij ook met vrijwel iedereen redelijk goed overweg kon. Hij was best wel slim op school, haalde goede cijfers en ook thuis had hij het niet slecht. Zijn moeder wordt financieel gesteund door haar ouders, waarvan Tyler en zijn zusjes de lievelingen zijn. Anderhalf jaar geleden kreeg Tyler een nieuw buurmeisje, Daphne. Hij raakte aan de praat met haar toen hij -half gedwongen door zijn moeder- hielp met het uitladen van de verhuiswagens. Ze spraken af en toe in het voorbijlopen, maar na enkele maanden begon Tyler iets voor haar te voelen. Hij vroeg haar na een tijdje om samen te joggen, een reden om bij haar te kunnen zijn. Ze hebben inmiddels voor acht maanden al een relatie.
  Extra: Zelf heeft hij af en toe schrik om in de steek gelaten te worden door mensen waar hij aan gehecht is, zoals zijn dierbaarste vrienden of familie. Toen Tyler jong was, is zijn vader het huis uitgegaan en heeft nooit meer iets van zich laten horen, iets waar Tyler het soms nog wel moeilijk mee heeft. Hoewel hij zelf steeds een luisterend oor biedt voor wie maar wil, heeft hij dit nog nooit tegen iemand anders verteld.  Naam: Emma Cathlynn Rose
  Leeftijd: 17
  Vriendinnengroep of andere: Vriendinnengroep
  Innerlijk: Als je aan Emma zou vragen hoe ze zichzelf beschrijft, geeft ze geen antwoord. Dat is omdat ze moeilijk te beschrijven is. Of dat vindt ze toch van zichzelf. Ze is zeer bescheiden, houdt gemakkelijk het hoofd koel en is onbewust een beetje de leider van de andere meisjes, dit omdat ze beslissingen kan nemen zonder het enkel vanuit haar eigen standpunt te bekijken. Op school hoort ze bij de slimmeren van de klas, en zit ze in 25 van de 20 clubs, bij wijze van spreken. Ze is klaspresident, zit bij de drama-club, muziek-club, en noem maar op. Enkel cheerleaden en sporten is niets voor haar. Voor de rest is ze vrij ingetogen en geeft ze niet makkelijk haar emoties weer, hoewel het haar vanbinnen soms kwelt. Ze voelt zich onzeker tegenover haar vriendinnen, omdat ze zichzelf eerder als een nerd ziet, en schat haar kans op ware liefde -iets waar ze steevast in gelooft- niet al te hoog inschat.
  Uiterlijk+foto:


  Klik & klik & klik

  Geschiedenis en thuissituatie: Emma komt uit een gezin van de 'hogere middenklasse', zoals haar ouders zichzelf beschouwen. Haar ouders zijn beide advocaten, en haar zus volgt nu de studies om in hun voetsporen te treden. De druk die Emma belast is hierdoor zeer groot. Ze kan niet wachten tot ze op haar eigen benen staat en ze niet meer in de gaten wordt gehouden, of beter moet zijn dan wie dan ook. Hierdoor verlangt ze ernaar iemand te vinden die haar eens niet gaat vergelijken met anderen.
  Extra: /

  [ bericht aangepast op 7 april 2013 - 15:57 ]


  But I still have this faith in the truth of my dreams.

  Volledige naam, bijnaam: Daphne Arizona Castella, haar roepnaam is Daphne, uitgesproken op z'n Engels.
  Leeftijd, geboortedatum: Daphne is zeventien jaar, verjaart op 20 augustus en is geboren in het jaartal 1995.
  Karakter: Wie Daphne kent zal haar omschrijven als een vrolijke jongedame met een vrij eigenzinnige mening, ze is koppig en houvast, blijft vrijwel altijd bij haar eigen standpunt en is bijzonder origineel. Ze ziet dingen soms op een andere manier dan anderen, is niet één van de slimste te noemen en plaatst soms wel eens opmerkingen op het verkeerde tijdstip waardoor mensen gekwetst kunnen raken. Helaas voor Daphne heeft ze dit niet al te snel door en babbelt ze vrolijk verder, ze is namelijk een persoon die erg graag en vooral veel praat – misschien iets te veel. Vaak moeten mensen haar even vertellen het wat rustig aan te doen, want Daphne is een persoon die graag in de weer is, dingen doet – ze houdt niet van stilzitten en is erg levendig en druk te noemen.
        Op z’n tijd houdt Daphne wel van een feestje, ze gaat graag uit en is dol op organiseren van dingen. Hoewel ze zelf graag in de spotlight staat, gunt ze deze ook graag aan haar vrienden. Wel is het bekend dat Daphne erg veel moeite heeft met stress, hierdoor raakt ze chagrijnig. Daphne is het type meisje dat graag voor haar vrienden klaar staat en hulp aanbiedt, ze vindt het fijn om mensen te helpen en is bovendien vrij sportief.
  Uiterlijk:


  Het is te zien dat Daphne Mexicaanse roots heeft door de lichte teint op haar huid. Ze is vrij kort te noemen, slechts 1.58m en heeft een volle boezem en brede schouders en heupen waardoor ze af en toe redelijk fors oogt. Hier heeft Daphne zelf een verschrikkelijke hekel aan en zou het liefst willen dat het anders was, maar helaas – niemand is perfect. Ondanks dat heeft ze geen buikje en is verder slank te noemen.
        In Daphne haar ronde gezicht vallen een paar lichtbruine ogen die worden omringd door gekrulde wimpers. Verder heeft ze een redelijk bolle neus en wanneer ze lacht zijn haar appelwangetjes zichtbaar. Langs haar gezicht vallen donkerbruine haren die tot iets boven haar borst vallen, van nature zit er wat slag in, maar meestal stijlt ze het. Daphne haar kledingstijl is vrij gewoontjes, een tikkeltje meisjesachtig te noemen. Ze draagt vaak jurkjes en rokjes, combineert dit met hakken of ballerina’s en veel accessoires.
  foto, foto 2,
  Geschiedenis, familie: Daphne komt uit een vrij gewoon gezin, heel bijzonder en eigenlijk best saai te noemen. Al haar hele leven woont het gezin Castella in het stadje, maar vanwege crisistijden, besloot het gezin een kleinere woning te zoeken en zijn ze daar, anderhalf jaar geleden, naar vertrokken. Daphne heeft Mexicaanse roots, dit komt omdat haar opa van vaderskant daar nog is opgegroeid voordat hij emigreerde. Dit maakt Daphne kwart Mexicaans.
  Daphne haar vader, Nathan is drie jaar geleden ontslagen bij een universiteit waar hij werkte, gelukkig heeft hij nu weer een baantje te pakken, ditmaal als wiskunde leraar bij de lokale middelbare school. Daphne haar moeder is kapster van beroep. Tevens heeft Daphne nog twee oudere zussen, de achttienjarige Sierra en de drieëntwintigjarige Kaya. Momenteel is Kaya naar de universiteit vertrokken om te leren voor interieurontwerpster. Hierdoor wonen enkel nog Sierra en Daphne in huis met hun ouders en labrador Bailey.
        Tijdens de verhuizing kreeg Daphne al snel te maken met haar twee jaar oudere buurjongen Tyler, ze botste tegen elkaar op toen hij zijn hulp wilde aanbieden en de klik was er al snel. Aangezien Daphne graag jogt in de ochtend, werd het al snel een ritueel dat de twee samen gingen lopen en van het één kwam het ander. De twee zijn momenteel acht maanden samen en Daphne is dol gelukkig met haar vriend.
        Het is alweer een tijd geleden maar Daphne is tijdens haar groeispurt verschrikkelijk veranderd. De bril die ze toen constant ophad en de beugel die ze droeg zijn verdwenen, het zelfde geldt voor de kledingstijl die ze toen had. Ze heeft die tijd eigenlijk bijna te zeggen uit haar leven verbannen, hetzelfde geldt voor de foto’s en wilt hier absoluut niet aan herinnert worden.

  [ bericht aangepast op 7 april 2013 - 19:38 ]


  Her heart was a secret garden and the walls were very high.

  Ik wil ook één van de vriendinnen reserveren! Als dat kan (:

  [ bericht aangepast op 7 april 2013 - 14:00 ]


  “Moonlight drowns out all but the brightest stars.” - Tolkien

  Mag ik vragen waar die 1.1 voor staat? Hahha.


  Her heart was a secret garden and the walls were very high.

  dan weet je op welke pagina het personage staat


  † Impossible isn't something that can't be done, it's something that isn't done before. †

  Oooh..
  Maar waarom dan die tweede 1? :')


  But I still have this faith in the truth of my dreams.