• Dark Paradise. || O1.

  Praattopic - 1
  Rollentopic.



  || Dark Paradise. Zo wordt de achterbuurt van Manhattan genoemd. Eens je verstrikt raakt in het web van drugs, criminaliteit, alcohol, clubs, dealers, handelaren, prostitutie en zo veel meer - is Dark Paradise de enige plek waaruit je nooit meer kunt ontsnappen. Het is zonder twijfel een organisatie die nooit slaapt. Hoewel de buurt een aftandse wijk moet voorstellen - is er zoveel meer mis met de jongeren die zich er gesetteld hebben. De meesten gedwongen, enkelen vrijwillig. Het is een spel dat je meesleurt tot je niet meer boven komt. Moord is een dagelijks iets, bazen worden met respect behandeld en Dark Paradise is de enige plek zonder taboe's.

  || Verdere uitleg.
  Dark Paradise is een vrij groot gebied in de schaduwen van het bruisende zakendistrict Manhattan. Het is een plaats waar vrijwel iedereen wapens bij zich draagt, en er niet over peinst om tegen grote namen in te gaan. Jongemannen met macht staan hoog in het aanzicht, en bezitten vrijwel alle plaatsen in Dark Paradise met ijzeren vuist. Vrouwen staan veelal lager in rang en dienen meestal onder de mannen al plezierstuk. Er zijn enkelen die het hebben kunnen schoppen tot dealer of serveerster - maar de meesten zijn er absoluut niet vrijwillig.

  || Regels.
  - De standaard Q-regels.
  - Minimaal 150 woorden per post.
  - 16+ is toegestaan.
  - Dark Paradise is een groezelige buurt, met wellicht één supermarktje. Het meeste bestaat uit drugspanden, appartementjes, clubs etc.
  - Je leeft als mannelijk persoon vaak in een eigen appartement, en als vrouwelijk persoon meestal bij een andere man of meerdere vrouwen in huis.
  - Bij overtreding van de basis-regels waarschuw ik twee keer. Bij de derde keer kan ik je wegsturen.
  - Je wacht tot er minimaal twee reacties tussen de jouwe staan. Als er na 48 uur nog maar één staat, mag je opnieuw reageren.
  - We gaan hier geen kliekjes vormen. Ik verwacht dat op een gegeven moment iedereen wel eens met elkaar heeft gespeeld. Meng je eens gewoon, zonder te vragen of er iemand vrij is. Niemand bijt, hoor.
  - De tijd gaat niet mee met de echte klok. Kijk dan in het topic onderaan. Daar zal het weer van de dag staan en een dagdeel. Lees elkaars posts door. Ook al heb je niets met dat personage te maken. Er kán iets belangrijks in staan, en daarnaast is het wel zo netjes.
  - Alles dat je personage niet zegt gaat tussen haakjes. () - | | - {} etc.

  || Rollen

  - Maleysa Valeria Cipriano ''Prostituee/stripper'' - Delightfully.
  - Rowine Blue Hale ''Dealer'' - Skull
  - Rachelle Xavièra Montéro ''Zangeres in bar/club Moon'' - Vernorexia.
  - Ivy James ''Lovergirl'' - Sydrian
  - Roquelle Marjory Hale ''Paaldanseres'' - Wallflowers

  - William Christopher Sheppard ''Bar/Clubeigenaar van Moon'' - Infano.
  - Noah Alec Pareiro ''Stripper'' - Hatsumomo
  - Dominic Newman ''Barkeeper'' - Tonto
  - Ignacio Bray Quinn (Jerome Diallo Celain) ''Dealer'' - Faisean
  - Caleb Yorick Gwendalson ''Undercomver agent'' - Praesidium

  || Begin:

  Je personage kan overal beginnen. Zoek elkaar op, introduceer het karakter desnoods.
  Het is ergens in de voormiddag, niet erg zonnig maar het blijft droog en zal rond de 19 graden aanvoelen.

  [ bericht aangepast door Tormentor op 25 aug 2013 - 12:10 ]


  Golden voice, golden curls, leaking sunshine into this cold, dark world

  | Mijn topics. |


  •

  Infano schreef:
  | Mijn topics. |


  I can't tell where the journey will end, but I know where to start.

  [mijn topics]


  Your make-up is terrible

  Infano schreef:
  | Mijn topics. |


  These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

  [Mijn topics.]


  'I don't want to leave her just because she makes me a better person.'

  [Mijn topics]


  [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

  [Mijn topics.]

  [ bericht aangepast door Moirai op 18 aug 2013 - 15:27 ]


  The duty of youth, is to challenge corruption.

  [MT]


  To the stars who listen — and the dreams that are answered

  - Hoe beginnen we? -


  These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

  | Onderaan het topic. |


  Golden voice, golden curls, leaking sunshine into this cold, dark world

  Dominic Newman

  Ik voel haar lippen over de mijne strijken. Dan open ik mijn ogen. Ik slaak een diepe zucht en kom overeind. Kut drank, kut kater bah. Met een kreun sta ik op van het bed. Ik kijk op de klok en mompel wat verwensingen. Ik loop naar de keuken waar ik de koffie machine aan zet. Dan loop ik naar de douche en zet die heet aan. Ik ga eerst even plassen en stap dan onder de douche. Ik sta er een tijd onder zonder iets te doen. Telkens weer die dromen over haar. We zijn al zolang uit elkaar en nog steeds. Ik was mezelf en zet de douche uit zodat Noah ook nog warm water heeft. Ik sla een handdoek om mijn middel en loop de badkamer deur. Ik geef een ram op Noah zijn slaapkamer deur. "Komop we moeten zo naar de club" zeg ik met een stem die nog schor is van de slaap en schenk dan koffie voor mezelf in.

  [ bericht aangepast door Sigil op 18 aug 2013 - 19:16 ]


  [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

        • William Christopher Sheppard

        ‘Ik wens voor vanavond een gehele nieuwe bar – crew te hebben voor de grote zaal.’
  Alhoewel er geen enkele reactie komt, voel ik de wanhopigheid van mijn club – manager Charlie alsmaar groter en groter worden, naarmate ik het einde nader van mijn lijst van eisen voor de aankomende avond. Gezamenlijk lopen we over de dansvloer van de grote zaal – die op dit moment leeg, maar brandschoon is. Over slechts enkele uren zullen de allereerste bezoekers van club Moon de dansvloer betreden, hoogstwaarschijnlijk om zichzelf op te laden voor een avond werken – of slechts om in een van de betere clubs van Dark Paradise te vertoeven.
        ‘Meneer Sheppard, bent u daadwerkelijk van plan om de gehele bar – crew te vervangen in de grote zaal?’
  Inmiddels zijn Charlie en in aangekomen in de ontvangsthal van de club, waar enkele schoonmaaksters bezig zijn de tekens van de afgelopen avond op een magische manier te laten verdwijnen. Mijn simpele antwoord op de vraag van Charlie is niets meer dan een eenmalige knik met mijn hoofd – waardoor ik letterlijk de moed in de schoenen van de twintigjarige jongen zie zinken ; een gehele bar – crew vinden is geen gemakkelijke onderneming, maar er is geen andere keus.
  De afgelopen avond heb ik tot mijn allergrootste spijt de gehele bar – crew van de grote zaal betrapt op het slikken van XTC – pillen gedurende werktijd. Ten eerste sta ik absoluut niet toe dat mijn personeel gedurende de werktijd gebruikt maakt van drank of drugs. Ten tweede sta ik drugs totaal niet toe in mijn club – dat soort rotzooi behoren de klanten maar buiten, in de meer duistere delen van Dark Paradise te gebruiken.

        ‘Regel het, Charlie.’
  Mijn handpalmen drukken tegen de grote, koele klapdeur aan die deel uitmaakt van Moon, waardoor ik de lichte schemering omruil voor het felle zonlicht en een lege straat op stap. Alhoewel de geur van drank, drugs en braaksel direct mijn neus binnen begint te dringen – kan ik het niet laten om even stil te staan en te genieten van het mooie weer, iets wat absoluut niet vaak gedaan zal worden door bezoekers van Dark Paradise.
  Het oude, vertrouwde belletje rinkelt eenmalig wanneer ik de enige supermarkt binnen stap die Dark Paradise me te bieden heeft. Alhoewel ik het me normaal gesproken kan veroorloven mijn boodschappen te doen in een iets fatsoenlijkere boodschappenwinkel, is mijn drang naar kauwgom op dit moment zo groot geworden dat ik het heb gewaagd om me hier binnen te vertonen. Alhoewel ik verschrikkelijk uit de toon val, met mijn perfect aansluitende zakenpak en stropdas – is het me niet ontgaan dat de jongen achter de kassa zich had verslikt in zijn biertje op het moment dat ik binnen was gekomen.
  Glimlachend ga ik op zoek naar het snoep rek, niemand was hier onbekend met William Sheppard.

  [ bericht aangepast door Halfling op 20 aug 2013 - 10:20 ]


  •

  Maleysa Valeria Cipriano.
  Met mijn ogen op het bloemenpatroon tegenover me gericht, krabbel ik overeind. De inrichting van de kamer is goedkoop - vulgair, zou ik het bijna willen noemen. Met toegeknepen ogen kijk ik naar het bundeltje geld dat me vanaf het lakzwarten nachtkastje lachend aanstaart.
  Tussen duim en wijsvinger - alsof het iets smerigs is - steek ik het geld in mijn zak. Na een laatste blik op de snurkende, tevreden man, trek ik de deur achter me dicht om op blote voeten over het bolletjes tapijt te paraderen. Ik weet dat douchen er voor zorgt dat ik er schoon en fatsoenlijk uitzie - maar voor nu wil ik gewoon naar huis. Of.. naar de kamer die ik tot ‘‘mijn’’ mag bestempelen. Voor hoe lang weet ik niet, maar dat is nu eenmaal niet de informatie die voor mij is weggelegd.
  Verdoofd laat ik de torenhoge pumps vallen, waarna de rest van mijn kleding volgt. De warmlauwe stralen van de goedkope douche maken dat mijn spieren zich langzaam ontspannen.
  Een kleine hoeveelheid make-up mengt zich samen met het water en spoelt mijn gezicht langzaam schoon. Ik ben altijd blij om me na een dag werken eindelijk te kunnen wassen. Met gesloten ogen masseer ik mijn lokken met shampoo, waarbij mijn lichaam volgt.
  Een miniem glimlachje krult mijn mondhoeken omhoog als ik met een handdoek mijn slaapkamer in loop. Zoals gewoonlijk, laat ik het kleine radiootje naast mijn bed aanslaan waardoor de zachte klanken van een country nummer de ruimte vullen. Hummend op de rauwe klanken van een onbekende artiest kleed ik mezelf in degelijke kleding, waarna ik mezelf klaarmaak voor een nieuwe dag.


  Golden voice, golden curls, leaking sunshine into this cold, dark world

  Noah Alec Pareiro

  Ik schrik verward op van een luide klap en ga nog verwarder rechtop zitten, zo uit mijn slaap getrokken. Mijn dekens liggen in de knoop tussen mijn blote benen in. "Komop we moeten zo naar de club." hoor ik Dom's stem aan de andere kant van de deur en ik zucht opgelucht. Gelukkig was het maar een droom, wel een enge trouwens. Achtervolgt worden door zombies en dan wakker worden daarvan kan toch wel even schrikken zijn. Dominic maakt me vaak wakker 's morgens, of nou ja, 's middags eerder. Heel veel slaap krijg ik niet en ik vertik meestal een wekker te zetten als ik een persoonlijke heb die wel zorgt dat ik op tijd mijn nest uit kom.
  Ik haal een hand door mijn verwarde haar heen en stap mijn bed uit in mijn boxer. Ik zucht en loop dan toch mijn kamer uit. "Mogge," mompel ik slaperig naar Dom. Ik loop gelijk door naar de badkamer, waar de lucht warm en vochtig is. Natuurlijk heeft hij ook gedoucht, zoals hij elke ochtend voor mij doet. Ik draai de kraan open, trek mijn boxer uit en stap eronder. Ik heb niet zo lang nodig, maar tien minuutjes en ik ruik fris en ben ineens een stuk wakkerder. Ik stap onder de douche vandaan, haal een handdoek over mijn natte haar dat tegen mijn gezicht plakt en vouw hem dan om mijn middel heen om terug te lopen.
  "Wat staat er op het menu vandaan?" vraag ik grinnikend aan Dom, terwijl ik mijn kamer terug inloop. De deur laat ik open terwijl ik me verder afdroog en een schone boxer uit mijn kast haal, die aantrek, ergens een jeans en een zwart shirt met een v-hals van de grond afpluk en die ook aandoe. Mijn haar is nog nat, maar dat doe ik straks wel. De woonkamer en de keuken zijn rommelig, zoals altijd. Er ligt was, afwas en overal bierflesjes. Mijn gewoonlijke weg, net zoals nu, gaat recht naar de keuken waar ik de koffiepot pak en ook een kop voor mezelf inschenk. Wel een voordeel om als laatst wakker te worden, hoewel Dom niet altijd warm water voor me achterlaat.


  Your make-up is terrible

  Praesidium schreef:
  [Mijn topics.]


  Baby, when I know you're only sorry when you got caught,