• Academicus Vampyrus  Welkom op Academicus Vampyrus.

  St. Vladimir’s Academy is een kostschool waar Moroi en Dhampir hoedster beginnelingen worden opgeleid. Het is gelegen in de diepe bossen van Montana en beschermd met bezweringen net buiten het schoolterrein.

  Het schooljaar begint net weer. De Dhampirs zullen een mentor krijgen om te oefenen met vechten, wat ze moeten doen om de Moroi te kunnen beschermen als ze zijn af gestudeerd. Ondertussen leren de Moroi over hun element en hoe ze die, het beste, kunnen gebruiken.
  Er zullen vriendschappen ontstaan, liefdes, maar hoewel alles rozenkleurig lijkt, is dat het alles behalve. Terwijl de Dhampirs trainen, bereiden de Strigoi een aanval op de school voor. Niemand weet of het de Strigoi wel überhaupt zal lukken, en of iedereen het gevecht dat zal komen, overleeft.
  Wie kun je nog vertrouwen in deze tijden?


  Moroi:

  Dhampier:
  - Angela "Angel" Lila Aivazovski - ForeverWolf
  - Ryan Jax García - Morticia

  Strigoi:
  - Moon Lyra Tyranov - ForeverWolf

  Mentor:
  - Ivan Jacob Petrovic - Tortura
  - Dimitri Nathan Benois - ForeverWolf

  Regels:
  – Geen oneliners, minimaal 6/7 regels, dat is makkelijk haalbaar.
  – Geen Mary Sue’s of Gary Stu’s, dus geen perfecte personages.
  – Elke user mag maar 2 personages hebben, tenzij ik zeg dat het anders wordt.
  – OCC aangeven met [] {} of met een kleur.
  – 16+ is toegestaan, ook gescheld. Maar maak het niet te erg.
  – Vermoord iemand anders personages niet zonder de toestemming van die persoon.
  – Geef naamsveranderingen door.
  – Als je, je aanmeld, reageer dan en stop niet met reageren na twee posts o.i.d. Als je niet meer wilt reageren, schrijf je dan uit!
  – Geef aan wanneer je langer dan twee dagen niet kan reageren, want dan kan de rest er rekening mee houden.
  – Ik maak alleen de topics aan, tenzij ik tegen iemand zeg dat diegene een nieuw topic aan mag maken.
  – Onervaren en ervaren RPG’ers mogen meedoen, als jullie je maar aan de regels houden.
  – Veel plezier!


  Invullijst:
  Naam:
  Strigoi/dhampier/Moroi/Mentor:
  Als je Moroi bent, welk element:
  Leeftijd:
  Innerlijk:
  Uiterlijk:
  Familie:
  Extra:


  Speeltopic 1

  Hoewel het RPG al wel begonnen is, zijn we nog helemaal niet ver en er kan dus gemakkelijk ingesprongen worden door andere personages.
  Iemand die al een personage heeft of meerderen, en die nog mee wilt doen, kan dat hier opnieuw in het rollentopic zetten.


  [ topic verplaatst door een moderator ]


  It's not that I don't love our little talks, it's just... I don't love them. ~ Loki

  Ik behoud sowieso mijn moroi, trainer twijfel ik nog aan (:


  In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

  CHARACTER SHEET
  Name: Ryan Jax García.
  Nick name: Heeft er eigenlijk niet één, maar het zou hem niet verbazen als ze hem achter zijn rug om nog andere dingen noemen.
  Age: Seventeen year.
  Parents: Zijn moeder is een Amerikaanse, terwijl zijn vader uit Argentinië komt. Geloof zit in de familie, maar het gezin doet er niet echt iets aan. Daarom vinden zijn ouders het ook niet erg dat hij niet naar de kerk gaat e.d.
  Siblings: Noppes.
  Race: Dhampier.

  APPEARANCE
  Pictures: Uno, dos.
  Eye color: Hoewel je het misschien niet zou verwachten, heeft hij een donkergroene kleur ogen. Helder zonder enige spikkels of iets van een andere kleur, al kan er héél soms wel iets van blauw gezien worden.
  Hair color: Het lijkt zwart, maar in feite is het gewoonweg een hele donkerbruine kleur. Al zouden velen zeggen dat het ronduit zwart is. In zijn haar heeft hij altijd gel zitten, vaak naar achteren gekamd, maar soms ook ‘wild’, zoals hij het zou noemen.
  Physique: Aan zijn uiterlijk doet hij altijd wel wat, hij verzorgt zichzelf goed en wil er niet als een slob uitzien. Alhoewel hij wel soms afgetrapte broeken die op zijn kont hangen en strakke shirts draagt, wat hij alleen draagt op dagen dat hij vrij is of geen training heeft. Ryan kan erg ijdel zijn en zal dit voornamelijk voor “de chickies” doen, zoals hij het zou zeggen. Anders draagt hij bandshirtjes met de mouwen zo nu en dan opgerold, waardoor zijn spieren goed uitkomen, en ripped jeans.
  Extra: Hij heeft een licht getint huidje en een tatoeage op zijn linkerarm. Daarbij heeft hij een knopje in zijn linkeroor.

  PERSONALITY

  Ryan is een ontzettend actieve en sportieve jongeman, al moeten mensen zich daardoor niet laten misleiden, want hij kan ook uiterst lui zijn. Wanneer dat gebeurd, doet hij geen flikker meer en kan niemand hem ook van zijn plaats krijgen, om het zo maar even te zeggen. Hij zal ook niet gaan trainen en alleen gaan lanterfanten. Dit is echter volslagen zeldzaam en het zal ook niet zo snel gebeuren, aangezien hij wel van de trainingen houdt.
        Zo nu en dan kan hij nogal nonchalant en sarcastisch reageren op dingen, vooral als je hem boos hebt gemaakt. Hij staat dan ook bekend om zijn korte lontje en chagrijnige gedrag soms, daardoor staan er vaak rimpels op zijn voorhoofd afgetekend. Dat is ook een negatieve karaktereigenschap van hem, net zoals het feit dat hij erg arrogant is en denkt dat hij alles is. Hoewel hij er werkelijk niet tegen kan om op andere mensen te wachten, laat hij vaak de anderen wachten, want dat kan hem niets deren. Ryan heeft ook altijd dopjes in zijn oren of muziek hardop staan, zeker als hij weet dat anderen hieraan zich irriteren. Twee vliegen in één klap, dus. Eigenlijk is hij een verwaande, zelfingenomen zak, maar dat ziet hij dan weer anders.
        Nog een slechte eigenschap van hem is dat als er iets ergs gebeurd voor hem, dat hij direct wraak wil nemen. Hij zal dan ook niet stoppen voordat het gebeurd is en hij blij is met het resultaat. Dan zal hij erg koud zijn en die bui blijft aanhouden, soms wel voor maanden, en tot het obsessieve aan. Ryan is ongelooflijk moedig, dat wel, en wil het liefste dingen alleen doen – soms zelfs alleen trainen, maar over het algemeen maakt hij hier geen probleem van. Verder kan hij aanmerkelijk vunzig en grove opmerkingen maken over vrouwen, mannen, wat dan ook. Het maakt hem niet uit of er twee vrouwen zoenen, twee mannen of vrouw en man, hij zal er toch wel grapjes over maken en toekijken.
  Zijn muziekkeuze bestaat voornamelijke uit rap en hiphop, dat wel, echter zal hij ook vaak genoeg naar bands zoals Metallica en AC/DC luisteren.  CHARACTER SHEET
  Name: Ivan Jacob Petrovic.
  Nick name: Jake, maar over het algemeen heeft hij een hekel aan bijnamen.
  Age: 24 years
  Parents: Katharina Petrovic and Dean Turner.
  Siblings: Joachim Petrovic (27).
  Race: Dhampire and Mentor.

  APPEARANCE
  Eye color: Een donkerbruine oogkleur, waarin toch als je goed kijkt een paar groene stippels in te vinden zijn.
  Hair color: Bruin. Zijn haar heeft vaak stekels, maar als hij niet aan het werk is, doet hij er niets aan. Zo ook niet aan de stoppels die hij eigenlijk moet scheren, wat hij dan wel weer doet voor zakelijke gelegenheden, etc. Dat staat allemaal wat netter dan dat hij met een driedagen baardje rond lopen. Vroeger had hij wat langer halflang haar, welke dan warrig om zijn gezicht streelde. Na een tijdje werd hij daar zat van en knipte het af.
  Physique: Ivan heeft een lengte van ongeveer 1,93m en is best gespierd, echter niet tot op het punt dat het lelijk is. Hij heeft wel spieren en laat dat soms graag aan anderen zien, maar daar is het ook mee gezegd. Deze laat zich er niet door leiden alleen omdat het voor de vrouwen ‘leuk’ zou zijn. Verder heeft hij een sterke kaak en een licht kleurtje op zijn huid, wat komt door de afkomst van zijn moeder. Zij is namelijk een Servische vrouw.
  Extra: Hij heeft een paar tatoeages op zijn rechter arm en borstkas.

  PERSONALITY
  Zijn karakter is nogal wisselend. Over het algemeen laat hij nogal een stoer “haantjes” gedrag zien, wat hij ook aan houdt bij de trainingen. Hoewel hij dan wel afstandelijker en nogal strikter is dan dat hij buitenom zou zijn. Ivan is absoluut geen goede volger, omdat hij zelf graag de touwtjes in handen heeft. Hij laat zich niet snel van zijn doel afleiden en staat open voor uitdagingen. Hij houdt er niet van als iemand hem tegenspreekt, wat hij dan ook duidelijk laat merken. Het is dan ook onmiskenbaar dat hij altijd het laatste woord wil hebben. En zelfs wanneer hij niet gelijk heeft, geeft hij dit niet snel toe.
  Wel gedraagt hij zich zo nu en dan als een groot kind, dat verlegen of nerveus kan worden als je het op liefde gooit. Ivan voelt zich dan ook snel ongemakkelijk als hij zelfs maar het woordje ‘seks’ hoort. Wanneer je hem echter intimideert door o.a. dichtbij hem te komen, zal hij daar niet van onder de indruk zijn. Het enige wat hij zal doen is een gevatte opmerking erop uitbrengen, meer niet. Dit is meestal zo wanneer hij iemand niet goed kent of hij degene niet mag, want dan hij weet ook niet zo goed wat hij van de persoon moet vinden.
  Wanneer hij iets voor iemand begint te voelen, gaat hij er 100% voor. Hij zal alles voor degene over hebben, zelfs als dat zijn dood betekend, maar dan moet hij er wel heel zeker van zijn dat die persoon voor hem is. Deze man is echter wel blind voor iemand die hem leuk zal vinden, dat zal hij niet snel door hebben, tenzij het er zo dicht bovenop ligt dat je er niet omheen kan. Ivan is gelovig, hij is ermee opgegroeid en geloofd daarom heilig in God. Als je hem kwetst, zal hij dat nog wel even blijven, maar zijn werk laat hij er niet door beïnvloeden.

  BIOGRAPHY
  Ivan komt uit een gezin waar hij een halfbroer heeft, Joachim (27). Zijn vader is een Moroi, maar lang geleden had hij eens een slippertje met een mensenvrouw gehad, waardoor zij dus de Dhampier Ivan van kreeg. De vrouw Katharina had op dat moment al een zoon van twee, maar door omstandigheden werd die van haar afgenomen. Allebei waren ze niet bij zinnen die nacht. Hoewel Ivan het hele verhaal van zijn vader Dean kent (later ook van zijn moeder Katharina), trapte hij er niet in, want hij wist dat zijn vader dit als een soort verontschuldiging opnam. Dean had hem eveneens uitgelegd dat hij vroeger nogal een wildebras was en dingen deed zonder erover na te denken (zoals drank, roken, one-night stands…).
  Het zou dus voor hem kunnen betekenen dat Ivan nog ergens anders een broer of zus heeft, vanwege het gedrag van zijn vader zou dat niet ondenkbaar zijn. Toch wil hij hier liever niet aan denken, want op het moment vindt hij het wel goed zoals het is. Na die ene avond heeft Dean Katharina nog wel een aantal keer gezien en gesproken, alleen daarna wilde hij niets meer van haar weten.
  Op het moment heeft hij een vriendin, volgens Ivan is hij zo’n arrogante zak die denkt dat hij alles kan maken. In tegenstelling tot zijn vader gaat hij nog regelmatig naar Katharina, zijn moeder, die heel blij en trots is op hem dat het haar zoon is. Zelfs na alle gebeurtenissen. Met zijn vader heeft hij geen contact meer, dat wil hij ook niet. Ondertussen is Joachim wel terug gekeerd, op zijn dertiende mocht hij terug naar zijn moeder.
  Ivan had nog van Katharina een zilveren ketting met een kruisje eraan gekregen voor het geloof, deze verstopt hij altijd onder zijn shirt. Niet omdat hij zich er voor schaamt, maar omdat hij niet vindt dat iedereen hoeft te weten waarom hij gelooft en wat er in zijn leven is gebeurd. Hij wil het liever speciaal laten zijn.


  Quiet the mind, and the soul will speak.

  Ik wil graag nog mijn vrouwelijk dhampier, maar ik ga haar wel veranderen dus ik zet het later hier neer.


  To the stars who listen — and the dreams that are answered

  Ik laat dit topic sluiten, net als de rest van de RPG. Het is zo goed als dood.

  [ bericht aangepast door Magnus op 27 aug 2013 - 21:12 ]


  It's not that I don't love our little talks, it's just... I don't love them. ~ Loki