• Heb nog een aantal rollen nodig voor verhaal, hulp zou erg prettig zijn.

  Hier het verhaal:  Het is het jaar 2150,
  de mensen worden door een buitenaardse bevolking onder de grond gejaagd.
  Als Sam Whinter achtien wordt, word hij gekozen om mee te doen aan een experiment om het leven boven de grond te verkennen, maar niemand heeft het ooit na kunnen vertellen. Hij weet niet dat hij degene is die zonder moeite de taal van de bevolking kan verstaan en spreken.
  Zijn leven veranderd totaal door deze wezens en keert zich de rug om naar de mensen om deze wezens te helpen.


  *Sci-Fi story
  *beschrijving is slecht, gaat om verhaal
  *Onbekende personen

  Hier de link: Sci-Fi story

  Heb nog nodig aan rollen voor verhaal:

  -2 jongens en 2 meisjes
  -leider van de buitenaartse wezens
  - 6 onderdanen
  Als je nog iets anders in je hoofd hebt mag altijd zeggen.


  Invul lijst:


  Naam;
  Leeftijd: (liefst tussen de zestien en twintig)
  Uiterlijk: (mag foto erbij, beschrijving is genoeg)
  Karakter:
  geschiedenis:
  Waarom boven de grond:
  Extra:
  Wapen: Alleen voor buitenaartse wezens

  [ bericht aangepast door Itsuki op 6 feb 2014 - 21:32 ]


  Vampire + Servant = Servamp

  Help me alsjeblieft.


  Vampire + Servant = Servamp

  Ik vul wel iets in! (:


  If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

  Ik wil wel helpen?


  It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

  Naam: Lukas "Luke" Reid. Hij heeft geen doopnamen, dus het is formeel gezien gewoon 'Lukas Reid', maar hij heeft liever 'Luke'.
  Leeftijd: Hij is nu achttien jaar oud en geboren op twaalf april.
  Uiterlijk:  Hij is het best te beschrijven als een lange jongen met zijn één meter vijfentachtig. Daarbij is hij gespierd, maar niet zo erg dat het allemaal té overdreven is. Hij heeft zo de benodigde uren in de sportschool door gebracht, wat goed heeft uitgepakt voor hem.
  Zijn haren hebben een kleur die je het beste kunt beschrijven als honingblond met een paar natuurlijke lichtere plukken er tussen. Zijn haren zijn iets langer, maar niet helemaal kort. In de ochtend hoeft hij er nooit echt veel aan te doen, omdat hij de net-uit-bed-look gewoon graag heeft. Aan de zijkanten is zijn haar iets korter dan aan de bovenkant. In de zomer is het lichter dan in de winter, wanneer het donkerder van kleur is.
  Het is een stoere jongen die het liefste zijn zwartleren jasje draagt met een bandshirt, een spijkerbroek en een stel leren motorrijlaarzen of sneakers. Luke kan ook heel goed nette kleding dragen als het moet, een bloes en nette schoenen ontbreken niet uit zijn kast. In zijn vrij tijd draagt hij gewoon t-shirts, spijkerbroeken en sneakers.
  In principe is zijn kledingstijl gewoon wat híj mooi vind en fijn vind zitten. Vaak zie je hem ook rondlopen met een beanie, als hij een keer geen tijd heeft om zijn haren te doen.
  Luke's handelsmerk is toch echt wel zijn ketting waar een 'wishbone' hangt. Die draagt hij altijd en die doet hij ook nooit uit, hierdoor is hij wel wat verkleurd door de jaren heen.
  Zijn ogen zijn gewoon goed, maar voor hele verre afstanden heeft hij zijn ray-ban bril. Als hij bijvoorbeeld helemaal achteraan in de klas zit draagt hij deze, of als hij net wakker is.
  James McVey
  Karakter: Luke is iemand die je moet leren kennen. Je moet door zijn stille karakter heen kunnen kijken, daarom heeft het meestal een beetje tijd nodig. Toch is hij heel sociaal als hij eenmaal comfortabel in de situatie is en kan hij met iedereen vrij goed opschieten als hij dat wilt. Als je hem echt kent weet je dat hij echt heel lief is. Doordat hij zo mysterieus is, bijna niets zegt, vinden veel meisjes hem echt geweldig. De meeste meisjes vallen direct voor zijn charmes, en uiterlijk, omdat hij altijd zegt wat meisjes willen horen. Dat doet hij niet expres, het is gewoon zijn karakter.
  Geschiedenis: Luke werd geboren als zoon van Harold en Jemima Reid. Ze hadden toen al een dochter, Lea. Destijds woonden ze nog boven de grond en vlak nadat werd hij geboren moesten ze ondergronds gaan. Hierdoor heeft hij niks mee gekregen van de wereld boven de grond.
  Op school was het een rustige, maar populaire jongen die altijd maar middelmatige cijfers haalde. Zijn populariteit kwam doordat hij al van kinds af aan bevriend was met ster football-speler Jo Meade en het feit dat Lea zijn zus is speelde ook mee.
  Hij was zes toen zijn moeder voor de derde keer zwanger werd. Na negen maanden werd Lissa geboren. Het kleine meisje heeft drie jaar geleefd totdat de dokters er achter kwamen dat ze langzaamaan haar gehoor aan het verliezen was. Sindsdien heeft iedereen in het gezin gebarentaal geleerd om met Lissa te kunnen communiceren.
  Waarom boven de grond: Het heeft bij Luke vooral met trots te maken. Hij wilt de mensen laten zien wat hij in huis heeft. Dit is dus zijn manier om het te doen.
  Extra: Hij is hard aan het studeren om de onbekende taal te leren.


  If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

  Naam: Lea Reid. Lea heeft geen doopnamen. Haar naam is al vrij kort, dus daarom ook geen bijnamen.
  Leeftijd: Ze is nu negentien jaar oud en geboren op twee november.
  Uiterlijk:  Lea is, in tegenstelling tot merendeel van de mensen in haar familie, niet erg lang met haar één meter zestig. Ze daarbij ook nog eens heel dun. Doordat ze zo dun is heeft ze niet echt de benodigde vrouwelijke vormen die ze zou wensen. Haar voorgevel en heupen zijn vrij smal en klein.
  Lea draagt qua huidproducten alleen een beetje poeder en geen foundation. Haar ogen, die lichtblauw zijn, maakt ze altijd wel mooi op met een beetje eyeliner en mascara. Het zit er niet te dik op, gewoon een beetje subtiel. Als ze er zin in heeft, draagt ze ook nog rode lippenstift.
  Haar haren hebben een natuurlijke blonde kleur, net als dat van Luke. Er zitten een paar lichtere blonde plukken doorheen. Als ze haar haren niet stijlt en het na her douchen gewoon op laat drogen, gaat het als vanzelf golven. Bij speciale gelegenheden krult ze het wel volledig, maar anders stijlt ze het gewoon of laat ze het golven.
  Haar kledingstijl is wat stoerder, maar toch vrouwelijk en modieus. Ze draagt bijvoorbeeld een leren legging met een leuke, crèmekleurige blouse en een spijkergilletje en leuke ballerina's er onder. Of een rok met daarin een bloesje gestoken met ballerina's. Ook heeft ze iets met peplum-tops, die kan ze maar niet genoeg hebben en het is ondertussen haar handelsmerk geworden. Van schoenen draagt ze vooral ballerina's of laarsjes. Sierraden kan ze ook niet genoeg hebben, daar gaat ze niet zonder de deur uit. Ze is altijd wel leuk aangekleed met een ketting of armband.
  Saoirse Ronan
  Karakter: Lea is een slim meisje, als ze haar tijd toch eens in haar studie zou steken in plaats van aan andere dingen te denken. Op school gooide ze altijd met de pet naar schoolwerk, omdat ze altijd aan tien dingen tegelijk denkt. Meestal denkt ze aan één ding en voordat de gedachte ook maar af is dan is ze al aan het volgende ding aan het denken.
  Lea zal ook altijd eerlijk zeggen wat ze van je vind of als ze iets denkt, want ze is écht eerlijk. Soms te eerlijk, want dit heeft haar vaak in de problemen gebracht omdat ze er dingen uitkraamt die mensen kunnen kwetsen. Dit doet ze niet altijd echt expres, want het is hoe zij is. Ze kan ook niet echt goed omgaan met geheimen, alleen als het echt belangrijk is.
  Ze is altijd het middelpunt van de aandacht met haar grappige uitspraken of gezellige gesprekken met iedereen. Wat de meesten niet weten is dat Lea eigenlijk ADHD heeft en hiervoor medicijnen slikt. Hierdoor is ze wat rustiger over het algemeen maar zonder pillen is ze heel druk en kan ze absoluut niet stilzitten. Meestal gaat ze dan naar de sportschool om op de loopband te gaan staan tot haar energie wat is opgebrand.
  Geschiedenis: Ze is de dochter van Harold en Jemima Reid en heeft na haar geboorte nog ongeveer een jaar boven de grond gewoond. Lea kan zich hier echter niks meer van herinneren.
  Ze is altijd populair geweest op school en had genoeg vrienden. Lea's cijfers waren alleen niet altijd even goed, alleen na een paar jaar zag ze toch het licht en is ze beter haar best gaan doen.
  Enkele jaren geleden werd haar moeder voor de derde keer zwanger. Na negen maanden werd Lissa geboren. Het kleine meisje was drie jaar toen de dokters er achter kwamen dat ze langzaamaan haar gehoor aan het verliezen was. Sindsdien heeft iedereen in het gezin gebarentaal geleerd om met Lissa te kunnen communiceren.
  Waarom boven de grond: Ze heeft altijd al iets willen doen om haar naam te vereeuwigen, dus waarom niet dit experiment doen om boven de grond te gaan. Daarbij komt ook nog eens dat haar broer ook gaat, wat voor haar extra mentale steun is.
  Extra: Ook Lea doet hard haar best om de alien-taal te leren ook al is dat moeilijker dan dat ze dacht.


  If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

  LacieChan schreef:
  Ik wil wel helpen?  Graag,
  En @Lachlan heel erg bedankt voor de personages, ga ze zeker gebruiken.


  Vampire + Servant = Servamp

  LyraPhoenix schreef:
  (...)


  Graag,
  En @Lachlan heel erg bedankt voor de personages, ga ze zeker gebruiken.


  Ik zal er morgen een paar uitwerken op school, dan typ ik ze 's middags uit en krijg je ze


  It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

  heel erg bedankt, daarbij zal ik een heel stuk vooruit komen.


  Vampire + Servant = Servamp

  anders zal ik wel de hoofdpersoon even maken


  Vampire + Servant = Servamp

  Naam: Briz Bay
  Leeftijd: 16
  Uiterlijk:

  Briz is een klein opdondertje van 1.58 meter lang. Ze heeft lang, wit gebleekt haar. Haar ogen zijn groenbruin. Briz gebruikt geen foundation of poeder. Ook heeft ze nooit lippenstift of lipgloss op. Wel maakt ze haar ogen uitgebreid op. Vaak met een huidkleurige oogschaduw, die bijna niet te zien is. Ze draagt veel eyeliner en draagt dagelijks nepwimpers. Ze is nu dan ook heel goed in het aanbrengen van de wimpers en is binnen een paar seconden klaar. Briz heeft twee piercing in haar gezicht en vier gaatjes in haar oren. Ze draagt altijd deze snapback en zij en de pet zijn onafscheidelijk. Het is een dierbaar bezit van haar. Verder draagt ze vaak wat jongensachtige shirts. Ze zijn weid en vaak te groot voor haar. Ze draagt ook veel hoodies. Verder draagt ze grove gympen. Ze heeft een hekel aan hakken en ballerina's. Ze draagt zelden rokjes en als ze deze draagt, draagt ze er sowieso grote gympen onder.
  Karakter: Briz is een eigenwijs meisje. Ze laat duidelijk haar mening horen en is niet bang om deze te verdedigen. Ze haat het om ongelijk te hebben en geeft het dan ook niet snel toe, ook al weet ze dat ze fout zit. Briz verteld nog wel eens een leugentje om bestwil en heeft daar totaal geen problemen mee. Ze vindt dat de wereld toch niet eerlijk in elkaar zit. Mensen liegen toch wel, dus waarom zij niet? Briz houdt niet van verliezen en geeft dus ook niet snel op. Dit is een positieve kant van haar. Ze is een echte doorzetter en zal ver gaan om haar doel te bereiken. Soms misschien wel iets té ver. Ook al komt ze niet zo over, Briz denkt wel na over de gevolgen van haar daden. Ze houdt rekening met de uitkomst van haar acties en denkt ze van tevoren goed uit. Ze is een echte overlever. Briz is niet altijd een sociaal persoon. Als ze je niet mag, laat ze dat duidelijk merken ook. Ze is dan kortaf, irritant en beledigend. Briz houdt er niet van om anderen te moeten volgen. Dit betekend niet dat ze graag de baas speelt, ze wil gewoon niet worden gecommandeerd. Ze gaat graag haar eigen weg en wil niet dat mensen haar lastig vallen. Ze gaat haar eigen gang en verwacht dat anderen óf vrijwillig meewerken, óf haar gewoon met rust laten. Briz is een slim meisje. Veel slimmer dan ze op het eerste gezicht lijkt. Ze is sluw en kan goed in het geheim werken. Geheimen zijn dan ook volkomen veilig bij haar. Dat wil niet zeggen dat ze volledig betrouwbaar is. Geheimen zal ze niet snel doorvertellen, maar als haar eigen leven op het spel staat, zal ze alles doen om zichzelf te redden. Ook als dat ten koste gaat van anderen. Briz ziet zichzelf nou eenmaal als een eenling. Ze kan samen werken met anderen, maar eindigt vrijwel altijd weer alleen. Daar heeft ze geen problemen mee. Briz leeft eigenlijk alleen maar voor zichzelf. Je kan het gezellig met haar hebben en haar redelijk vertrouwen. Maar je moet niet verwachten dat ze een vriendin voor het leven is, want voor je het weet, is Briz weer weg. Ze is erg gesteld op haar vrijheid en houdt er dus niet van om gebonden te zijn aan bepaalde personen, plaatsen of dingen. Het enige waar ze onlosmakelijk aan verbonden is, is haar pet.
  geschiedenis: Briz groeide op met haar oudere broer, Caine. Hij was zeven jaar ouder dan zij en hij was haar grote voorbeeld. aangezien ze haar ouders nooit heeft gekend, was Caine alles wat ze nog had. Bij Briz' geboorte overleed haar moeder namelijk. Haar vader heeft de toen 7-jarige Caine met de pasgeboren Briz' achtergelaten. Het is een wonder dat de kinderen hebben kunnen overleven. Toen Briz tien jaar was, was haar geliefde broer ineens spoorloos verdwenen. Ze werd wakker op een ochtend, en de jongen was weg. Twee jaar lang heeft ze hem non-stop gezocht, maar nergens was hij te vinden. Iedereen deed ineens alsof ze nog nooit van de jongen hadden gehoord. Het leek wel alsof Caine nooit bestaan had.
  Waarom boven de grond: Briz heeft haar zoektocht naar haar broer herpakt en wil hem boven de grond gaan zoeken, hopend dat hij daar is.
  Extra:
  - Ze is erg lenig en goed in verschillende vechtsporten.
  - de naam "Briz Bay" is slechts een alias die ze zichzelf heeft gegeven. Niemand kent haar echte naam, namelijk: Dessa Hillsworth
  - De pet waar ze zo gehecht aan is, was van haar broer.

  Ik hoop dat je er wat aan hebt. Als je wilt, kun je zelf bepalen wat er met haar broer is gebeurt.
  ...Als je hem er ook in voor wilt laten komen, moet je het me even laten weten, dan maak ik hem ook ^_^

  [ bericht aangepast door XInnocenceX op 24 aug 2013 - 9:59 ]


  To live is to fight ~ Shinku

  Thanx kan haar zeker gebruiken, verzin wel wat voor caine, maar als je hem nog wil maken, graag.


  Vampire + Servant = Servamp

  Ik ga nog een jongen voor je maken ^^


  Throughout the heavens, I alone am the honored one.

  Naam; Hyperion (titaan van het licht) Evaloton (kwetsbaar)
  Leeftijd: 20
  Uiterlijk: Logan Lerman

  Hyperion is geen enorme jongen maar telt toch 1 meter 75 centimeter. Zijn huid is normaal van kleur en zijn donkere haar past goed bij zijn felblauwe, opvallende ogen. Hij kleed zich zoals de wind staat, heel verschillend dus. Het is dus best mogelijk dat je hem de ene dag in een normaal shirt en jeans ziet en de andere in een strak hemd. Zijn haar licht vaak gewoon plat en warrig op zijn hoofd, maar soms, op dagen dat hij moeite doet, staat het in een kuif rechtop.
  Karakter: Hyperion heeft een nogal overheersend karakter. Hij zal altijd laten merken dat hij aanwezig is en hij is ook vrij luidruchtig. Hij gedraagt zich vaak kinderachtig, ietwat arrogant en macho-achtig. Ondanks alles is hij zeer dapper en gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Zijn achternaam die kwetsbaar betekend staan hem dan ook niet in de weg om roekeloos te zijn. Hij trekt zich nooit echt iets van iemand aan, hetzij hij echt om je geeft. Naast irritant is hij ook vrij intelligent, alleen toont hij dat niet en gedraagt hij zich als een leeghoofd. Ook is hij een zeer logische denker en wiskundig aangelegd, voor logica moet je bij hem zijn. Maar opgelet voor zijn sarcasme, het leid vaak tot verwarring tussen wat juist en fout is.
  geschiedenis: Hyperion is een wees die opgroeide in een weeshuis, samen met zijn overleden broertje. Toen hij daar gedropt werd was zijn broer Jace de enige die hij had. maar toen Jace stierf aan kanker ging Hyperion zich anders gedragen en dat maakt hem tot hij nu is. Als hij is de wereld beneden is, is hij altijd te vinden in een bibliotheek, waar hij stambomen opzoekt om er achter te komen wie zijn ouders zijn.
  Waarom boven de grond: hij wil zijn achternaam onteren en tonen dat hij niet zo kwetsbaar is dan hij eruit ziet. Hij denkt ook dat hij onderzoeken kan uitvoeren als hij eenmaal boven de grond is.
  Extra: Hyperion is ontiegelijk goed met wapens. Na één keer uitleg zal hij meteen begrijpen wat hij moet doen.
  Hij noemt zich vaak 'Titan' door zijn voornaam

  [ bericht aangepast door Chifuyu op 24 aug 2013 - 2:01 ]


  Throughout the heavens, I alone am the honored one.

  Naam: Caine Hillsworth
  Leeftijd: 23
  Uiterlijk:


  Caine is 1.78 meter lang. Hij heeft wild, zwart haar en grijsblauwe ogen. Aangezien Caine op een gegeven moment alleen voor zijn zusje en zichzelf moest zorgen, had hij niet veel geld. Hij draagt dus erg goedkope kleren. Meestal draagt hij simpele shirts en baggy jeans (Gewoon weide broeken, niet degene die zo laag op je kont hangenxD). Verder draagt hij wel eens geruite bloezen, met korte mouwen. Hij droeg altijd een blauwzwarte snapback, maar liet deze achter op de dag dat hij verdween.
  Karakter: Caine is een lieve, sociale jongen. Anders dan zijn zusje maakt hij graag vrienden en is hij ontzettend trouw. Hij is erg sterk en geeft nooit zomaar op. Caine houdt, net als zijn zusje, niet van verliezen. Hij kan er niet tegen om op te geven en zal dan ook altijd door blijven gaan. Caine heeft altijd nog wel hoop, hoe slecht de situatie ook is. Hij is een echte optimist, en weet anderen vaak mee te krijgen. Hij is daarom ook een geboren leider. Hij kan goed vertellen en is heel overtuigend. Caine is erg zorgzaam en geeft echt om anderen. Hij houdt zich altijd bezig met de emoties van anderen en hoe het met ze gaat. Zoveel zelfs dat hij zichzelf daarbij wel eens vergeet. Caine plaatst anderen eigenlijk altijd voor zichzelf, wat goed is tot op een zekere mate, maar je moet natuurlijk ook wel eens aan jezelf denken. Toch zou hij zichzelf niet roekeloos opofferen voor een ander. Zoals ik al zei, Cain houdt niet van opgeven. Hij is een slimme jongen en bedenkt dus altijd eerst een plan waarbij hij zichzelf en de ander kan redden. Caine is behoorlijk goed met strategieën bedenken en handelt nooit zonder eerst een plan gemaakt te hebben. Caine is erg betrouwbaar en je kunt met geheimen en problemen altijd bij hem terecht. Hij zal nooit, maar dan ook echt nooit, iets doorvertellen wat hem in vertrouwen is verteld. Caine kan wel soms een tikje naïef zijn en mensen te snel vertrouwen. Waar zijn zusje juist snel wantrouwt, vertrouwt hij juist snel. Dit is natuurlijk niet erg handig. Hij is dan ook behoorlijk gekwetst als hij verraden wordt. Caine is een dappere jongen die meer dan eens zijn angsten overwint. Hij staat open voor nieuwe ideeën en deinst niet terug voor een uitdaging. Caine is een prettige jongen in de omgang, omdat hij heel gezellig, maar ook heel rustig kan zijn. Hij maakt niet graag ruzie en gaat dit dan ook uit de weg. Als er echter ruzie ontstaat, weet hij het altijd wel op te lossen. Hij heeft een hekel aan arrogante mensen die op anderen neer kijken en zichzelf beter vinden dan de rest. Hij kan dit soort types echt niet uit staan en behandeld hen dan ook heel koel, kortaf en onprettig. Net als zijn zusje heeft hij best wel snel een oordeel klaar of hij mensen mag of niet. Echter geeft hij het wel toe als hij iemand verkeerd heeft ingeschat en biedt zijn excuses aan als hij ze onaardig heeft behandeld. Dit zou Briz niet doen.
  geschiedenis: Caine's thuissituatie was niet erg prettig. Zijn vader had eigenlijk nooit een kind gewild en behandelde hem dan ook niet erg goed. Hij was afstandelijk en keek amper naar Caine om. Caine was dan ook erg gehecht aan zijn moeder, die wel erg lief voor hem was. Zijn moeder, Heather, was een lieve, maar zwakke vrouw. Ze was onderdanig, bang en emotioneel. Ze zat dan ook erg onder de plak van haar man, Pete. Tot zijn zevende leefde Caine dus in een gespannen thuissituatie. Toen zijn moeder overleed bij de geboorte van zijn zusje, was dat dan ook een erge schok voor de zevenjarige Caine. Dat zijn vader hem en de pasgeboren baby gewoon dumpte, maakte het alleen maar erger. Caine klampte zich erg vast aan de pasgeboren Dessa/Briz, omdat zij het enige was wat hij nog had van zijn moeder. Hij en de baby belanden in een armzalige kindertehuis waar het leven slecht en armoedig was. Toen Caine 11 was, Dessa/Briz was toen vier, ging het weeshuis failliet. De twee kinderen belandden toen op straat. Dit was het moment dat de kleine Dessa zichzelf de naam Briz Bay gaf. Drie jaar hebben de kinderen op straat geleefd. Toen Caine 14 was hebben ze een soort verlaten gebouwtje gevonden waar ze ingetrokken zijn. Hier hebben ze samen gewoond, tot de dag dat Caine 17 was, en Briz 10. Toen verdween Caine spontaan van de één op de andere dag.
  Waarom boven de grond: ...Het is niet zeker of hij boven de grond is, want hij is verdwenen. Jij mag kiezen of hij daar is, en zo ja, waarom. ^_^
  Extra:
  - Zijn zusje betekend echt alles voor hem.
  - Hij veracht zijn vader.
  - Hij is allergisch voor Ananas.
  - Hij kan goed zingen en zong vroeger vaak slaapliedjes voor Briz.

  Oeps, kwam er net achter dat ik bij Briz' lengte "1.85" neer had gezet, terwijl het "1.58" moest zijn:$....Ik heb t aangepast ^_^


  To live is to fight ~ Shinku

  heel erg bedankt dit zou heel erg helpen met het schrijven van mijn verhaal


  Vampire + Servant = Servamp