• De vijf jongens van One Direction bevinden zich op een camping in de middle of nowhere ergens in Engeland. Het management heeft ze daar neergezet, omdat hun gedrag uit de hand liep. Nu moeten ze het op een camping zien uit te houden in tenten, terwijl het regent en erg modderachtig is. Ze moeten douches delen en de openbare wc gebruiken. Hoe gaan ze daarmee om na al die luxe gewend te zijn? En hoe gaan ze om met de andere mensen die daar leven? Zes weken lang moeten ze het volhouden, zonder mobiel, zonder fame, maar ook zonder de paparazzi. Het enige wat ze hebben zijn tenten, hun muziekinstrumenten, kleding en andere benodigdheden. Geen overbodige luxe, geen contact met familieleden. Het is alleen hen 5 en de mensen op de camping.
  Het management hoopt zo een nieuw lied uit ze te krijgen, maar ook weer de ware aard van hun gedrag. Zal het plan werken? Of zal het uit de hand lopen? Kunnen ze zich mengen met de groep mensen die daar komen? Zullen er liefdes ontstaan? Of nog een slechtere naam voor One Direction?


  One Direction:

  - Zayn Javvad Malik - 20 jaar - WishingLarry - blz. 5
  - Harry Edward Styles - 19 jaar - Styles - blz. 4
  - Louis William Tomlinson - 21 jaar - LarryTycoon - blz. 4
  - Liam James Payne - 19 jaar -Lootus - blz. 2
  - Niall James Horan - 19 jaar - xAlways - blz. 6


  Meiden(Maximaal 9):
  - Lauren Cara Michels - 17 jaar -Lootus - blz. 1
  - Cherévah ''Cher'' Jay Mannering - 18 jaar - Faisean - blz. 4
  - Ivy Amelia Evans - 18 jaar - KiliOfDurin - blz. 4
  - Felice Ilyana Poole - 17 jaar - Mouek - blz. 2
  - Danielle 'Dani' Calista Johnson 18 jaar - Vexy - blz. 5
  - Alex Ohndrea Valencia - 18 jaar - HurtedHeart - blz. 5
  - Maggie ''Maggs'' Nyra Leacune- 20 jaar - Appa - blz. 3
  - Astrid Lauren Harper - 17 jaar - Maberu - blz. 4
  - Jassamine Camile Lauder - 18 jaar - Amliande - blz. 7

  Jongens:
  - Levi Zachary Evans - 20 jaar - KiliOfDurin - blz. 3
  - Jonathan 'Jona' Mason Michels - 16 jaar - xAlways
  -
  -
  -

  Regels:

  - 16 + mag
  - Geen ruzie OOC, anders mag natuurlijk wel.
  - Minimaal 5 zinnen, moet te doen zijn.
  - 48 uur tijd om reservering in te vullen
  - Kan je een tijdje niet reageren, pb me.
  - Ik, Lootus, maak nieuwe topics aan, tenzij ik iemand toestemming geef.
  - Maximaal 2 personages

  Lijst:
  - Naam:
  - Leeftijd:
  - Nationaliteit:
  - Karakter:
  - Uiterlijk:
  - Aantal keer op de camping:
  - Reden op de camping:
  - Extra:


  [ topic verplaatst door een moderator ]

  [ bericht aangepast door Lootus op 29 aug 2013 - 17:24 ]


  Embrace your weirdness - Cara Delevingne

  Mag ik een meisje?


  Baby, when I know you're only sorry when you got caught,

  Naam: Lauren Cara Michels
  Leeftijd: 17 jaar, 9 augustus
  Nationaliteit: Brits
  Karakter: Mensen die Lauren nu ontmoeten zouden haar kennen als een vrolijke, hyperactieve meid. Ze is gek en gestoord. Zo kan ze in een bijenpak over de camping slenteren of met allemaal ballonnen achter zich aan rennen. Niks is voor haar te gek, ze doet het ook allemaal. Ze is eerlijk en rechtvaardig. Liegen, daar doet ze niet aan. Al is er een uitzondering, ze liegt alleen als mensen vragen hoe het met haar gaat. Altijd zegt ze goed, maar het feit dat ze zichzelf te dik vindt of haar moeder ontzettend mist, houdt ze voor zich. Niemand weet het, mensen kunnen het opmerken, maar toegeven zou ze nooit doen. Ze is dan ook erg koppig aangelegd. Haar moeders dood doet haar veel, maar ze maakt iedereen wijs dat ze het heeft geaccepteerd. Dat doet ze al vijf jaar lang, haar vader is te druk om het te zien.
  Lauren kan op haar 'slechte' dagen erg kwetsbaar zijn. Dan is haar gedachte bij haar moeder en is het gemis veel erger dan normaal. Vooral in Augustus heeft ze veel sombere dagen. Haar verjaardag viert ze liever ook niet, simpelweg omdat Augustus een maand van gemengde gevoelens is. Ze zal de mensen op het kamp dan ook niet uit zichzelf vertellen dat ze jarig is, daar moeten ze zelf achter komen of haar verjaardag wordt overgeslagen. Het maakt haar niks koud, het liefst is ze die hele dag zelf weg.
  Lauren vindt afleiding in het doen van dingen. Daarom loopt ze vaak hard door de bossen of doet ze dingen met de kleinere kinderen van de camping. Ook kan ze uren blijven kanoën in het grote meer vlakbij de camping of zit ze uren verstopt op haar kamer en tekent ze de natuur, wilde dieren of mensen die op de camping zijn. Het liefst van dat alles klimt ze in bomen. Ze kan genieten van de rust en het uitzicht dat daar is. Omdat ze op een camping leeft heeft ze bijna nooit echt rust. Ze moet altijd 24/7 klaar staan voor de gasten, maar soms vlucht ze de bomen in en geniet ze van de stilte. Alsof het haar plekje is.
  Toch is Lauren wel sociaal aangelegd en gaat haar leven prima, op haar lichte eetprobleem en de pijn in haar hart na. Er zijn tijden dat ze oprecht gelukkig is en oprecht vrolijk. Want hoeveel pijn het ook doet, ze moet verder met haar leven.
  Uiterlijk:
  Kristine Ullebo


  Lauren is erg lang, namelijk 1.78 en heeft een hele slanke bui. Eigenlijk is ze gewoon te mager, maar zodra je daarover begint loopt ze weg. Het is een mengeling van veel doen, druk zijn en gewoon niet eten. Ze is erg onzeker over haar lichaam en eet dan ook zo weinig mogelijk. Haar vader is de enige die er af en toe eten in krijgt.
  Verder heeft Lauren extreem lange bruine haren en vrolijke bruine ogen die bijna altijd een twinkeling hebben. Op sombere dagen, kijkt ze ook erg somber uit haar ogen en is er niks te zien van die twinkeling. Verder heeft ze een tattoo op haar pols en eentje op haar sleutelbeen. Op haar sleutelbeen staat de tekst, my mommy is my eveything en op haar pols heeft ze het teken van het sterrenbeeld leeuw, omdat ze dan geboren is, maar ook omdat haar moeder in die maand overleden is.
  Lauren kleed zich vaak in korte, hoge broekjes met gympen erop. Hakken zijn simpelweg niet handig in het bos en ook niet haar favoriete schoen. Ook is ze vaak op haar blote voeten te vinden en met een petje op. Haar favoriete shirts is met blote buik, maar op een onzekere dag draagt ze lange wijde shirts. In een rokje zal je haar nooit vinden en in een jurkje zelden. Wel houdt ze van die hoedjes of een bloemenkrans in haar haren. Het is verschillend wat ze draagt, maar er zit altijd een stoer of vrolijk randje aan.
  Aantal keer op de camping: Altijd, haar vader is de eigenaar van de camping
  Reden op de camping: Vader is er de baas, in de zomer moet ze vaak helpen met de activiteiten en ze vindt de mensen gewoon gezellig.
  Extra: Tot 12jarige leeftijd heeft Lauren in het drukke London gewoond. Haar vader werd gek van de drukte en na haar moeders dood was hij vastbesloten de stad te verlaten. Hij vertrok met Lauren de natuur in. Daar zette hij een camping op die gelijk goed bezocht werd door de mooie natuur en leuke activiteiten. Sindsdien volgt Lauren thuis school en helpt ze in de vakanties haar vader. Ze geniet van het leven op de camping, maar verlangt soms naar de drukte van een stad. Ze is dan ook van plan om te gaan studeren in London.

  [ bericht aangepast door Lootus op 23 aug 2013 - 18:15 ]


  Embrace your weirdness - Cara Delevingne

  Ja, ik zet je erbij (:

  [ bericht aangepast door Lootus op 23 aug 2013 - 11:44 ]


  Embrace your weirdness - Cara Delevingne

  O, wacht nog even regels neerzetten (:

  [ bericht aangepast door Lootus op 23 aug 2013 - 11:44 ]


  Embrace your weirdness - Cara Delevingne

  Mag ik een meisje?


  Bowties were never Cooler

  Ofcoursee (:


  Embrace your weirdness - Cara Delevingne

  KiliOfDurin schreef:
  Mag ik een meisje?


  "Family don’t end in blood”

  Faisean schreef:
  Mag ik een meisje?


  But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

  Mag ik Harry?


  ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

  Jaa, ik ga iedereen erbij zetten!


  Embrace your weirdness - Cara Delevingne

  Mag ik ook nog een broer van mijn meisje?


  Bowties were never Cooler

  Jup graag (: Andere jongens zijn zeker welkom! Zet je erbij
  !


  Embrace your weirdness - Cara Delevingne

  Ik reserveer Liam Payne ook wel (:


  Embrace your weirdness - Cara Delevingne

  Naam: Ivy Amelia Evans
  Leeftijd: 18
  Nationaliteit: Kiwi(Nieuw Zeeland)
  Karakter: Ivy is een druk vrolijk zorgeloos meisje. Ze is nonchalant, onbevreesd, eigenwijs en heeft 'een de duivel maakt het wat uit'-kijk op het leven, zeker als het om gevaar gaat. Ze kan ook best gemeen en zelfzuchtig zijn, terwijl op andere momenten onzelfzuchtig en zorgzaam. Ze heeft een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en helpt iedereen die in de problemen zit. Ivy kan zeer opvliegerig zijn. Het onderwerp 'opgroeien' ligt bij haar heel gevoelig en eenzaamheid kan haar ook flink raken. Vaak is ze inderdaad zelfverzekerd, onverschrokken en brutaal, maar soms is ze nog gewoon een klein bang kind, dat gewoon geliefd wil worden. Ivy is erg loyaal aan haar vrienden en familie. Als je met haar omgaat leer je ook haar vreemde kant kennen, met allerlei rare trekjes, zoals gitaar spelen om 4 uur 's nachts en op d'r kop tv kijken.
  Uiterlijk: komt
  Aantal keer op de camping: Sinds haar 13e met haar broer. Ze zijn hier al elke zomer sindsdien.
  Reden op de camping: Ze is hier dichtbij haar familie in Groot-Brittannië. Ook doet ze hier elk jaar al mee aan een grote internationale skateboard competitie in London.
  Extra: Ivy is een muzikante en skateboardster. Ze gaat naar het conservatorium in Auckland vanaf komend jaar en heeft daar heel veel zin in. Ze kan de meeste instrumenten wel spelen en is onafscheidelijk van haar gitaar
  Ook skateboard ze op een flink hoog niveau, waar ze een van de enige meisjes is.


  Naam: Levi Zachary Evans
  Leeftijd: 20
  Nationaliteit: Kiwi (Nieuw Zeeland)
  Karakter: Levi is van zichzelf een kwajongen met een gigantisch minderwaardigheidscomplex. Hij heeft zich altijd de mindere gevoeld thuis en ook heeft hij zich nooit een volledig lid van de maatschappij gevoelt, wat klopt want dat is hij ook eigenlijk niet. Hij is ook nog eens een gigantische manipulator, als het hem uitkomt, maar uit zichzelf geen slecht persoon. Hij is ook lief, zorgzaam en trouw, maar hij maakt vaak andere keuzes dan hij zou moeten. Zeker zijn minderwaardigheidscomplex en het feit dat hij door de mensen om hem heen, op zijn ouders en zusje na, nooit als een van hen is geaccepteerd hielpen daar ook aan mee. Levi is heel slim en heeft alles heel snel en goed door, al zijn zijn oplossingen niet altijd even juist. Als hij wil kan Levi het kwaad zelve zij, meedogenloos, angstaanjagend en gevuld met haat, maar die kant van hem houd hij verborgen voor iedereen. Meestal is hij stil en erg op zichzelf als hij mensen niet kent. Je hoort hem maar weinig, maar als hij iets zegt is het wel altijd waardevolle informatie. Levi is heel erg beschermend tegenover zijn zusje. Hij heeft gezien hoe hard en oneerlijk de wereld is en wil haar daartegen beschermen.
  Uiterlijk: komt
  Aantal keer op de camping: Sinds zijn 15e elk jaar met zijn zusje. Ze zijn hier al elke zomer sindsdien.
  Reden op de camping: Hij is hier dichtbij zijn familie in Groot-Brittannië. Ook zit hij hier elk jaar een week op een theater school waar hij onder andere leert zwaardvechten, boogschieten en paardrijden.
  Extra: Levi is een acteur. Hij zit op een school voor acteurs in Wellington en heeft al in verschillende stukken en kleine films en binnenlandse series gespeeld. Hij doet graag stunt werk en actie scenes, zelfs al raakt hij er vaak gewond door. Hij gaat gewoon even hard en gemotiveerd verder. Iedereen behalve zijn ouders, zusje en universiteit hebben er altijd negatief tegenover gestaan, maar Levi vindt het heerlijk. Zeker nu er kansen voor hem zijn ook grotere theater en filmrollen te gaan spelen.

  [ bericht aangepast door KIaus op 23 aug 2013 - 19:16 ]


  Bowties were never Cooler

  Ik faceclaim Dean O'Gorman en Jenna-Louise Coleman... Of beter Karen Gillan? Of Kit Harington?

  Ik heb hulp nodig met kiezen

  [ bericht aangepast door KIaus op 23 aug 2013 - 14:19 ]


  Bowties were never Cooler