• Hoi! Ik zoek wat story's om te gaan lezen tijdens mijn toetsweek in. Waarschijnlijk zet ik een bladwijzer als je story nog lopend is.
  Het liefst story's over Harry Potter en Onbekende Personen. Genre van de OP's maakt niet uit, ik kijk wel of ik het wat vind :-)
  Ik heb een voorkeur voor verhalen die al even bezig zijn of misschien zelfs zijn afgelopen.
  Alvast bedankt voor de hulp!


  Als je niet kan winnen moet je zorgen dat je niet verliest.

  Zo ongeveer alles wat ik ooit heb geschreven valt onder wat jij zoekt.:Y)Ik heb 38 Harry Potter fanfics waarvan een heel groot deel al is afgelopen en een paar afgelopen OP's.
  Voor de HP stories kun je misschien het beste gewoon in mijn Schrijvers ID kijken, waar ze allemaal op een rijtje staan, want het zijn er wat te veel om links te plaatsen. De OP die ik je het meest zou aanraden is Catch me if you can, een fantasyverhaal dat pas anderhalve maand geleden is afgerond en is gekozen tot Q's Story of the Year 2013. :3


  "Just words." "But good words. That's where ideas begin." - Star Trek, The Wrath of Khan


  Gemaakt door: DreamerN  Het is het jaar 1647 wanneer het land word geregeerd door een harteloze koning. Zijn enige interesse is geld en macht en een man van zijn positie weet daar flink gebruik van te maken. Het land is nauwelijks leefbaar, hoewel de akkers en landerijen nog prima vruchtbaar zijn. Nee, deze man heeft een strak regime en dwingt de mensen hoge bedragen te betalen, boeren moeten namelijk een groot deel van de oogst afstaan aan de koning. Wanneer er niet wordt voldaan aan deze regels, of als er een opstand volgt, worden de mensen hard onderdrukt. Openbare executies op de meest verschrikkelijke manieren en hoge straffen zijn aan de orde van elk mens die wat lager in de stand leeft.
  De straten zijn bezaaid met orde bewakers van deze man en lijken alles in de gaten te hebben. Uit angst zijn er nauwelijks mensen die tegen dit regime in durven te gaan.

  Een kleine groep rebellen, bestaande uit vogelvrij verklaarde mensen en vrijwilligers die hun leven willen wijden aan een vrijheid in dit land proberen een stokje te steken tegen het regime van deze man.
  Hun eerste plan: Het ontvoeren van de dochter van de koning. Haar geregelde huwelijk nadert en wanneer dit voltrokken zou worden, zou de situatie van het land verslechteren. Het is nu of nooit.


  Trailer:

  Gemaakt door: Nostradamus

  - Geschreven door Muninn en Barker
  Onbekende personen -

  - Regelmatig nieuwe hoofdstukken
  middeleeuwse setting, neigt naar fantasy -

  - Er word gelet op spelling en manier van schrijven- middeleeuwse setting, neigt naar fantasy
  Subtiel gebruik van humor -

  - Een hoofdstuk telt tussen de 500 en de 1500 woorden


  Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you.

  Dankjewel allebij! Ik ga zeker even kijken!


  Als je niet kan winnen moet je zorgen dat je niet verliest.

  Elixer schreef:
  Dankjewel allebij! Ik ga zeker even kijken!
  graag gedaan ik hoop dat je het wat vind ^^


  Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you.

  Ik heb een korte story die bijna afgelopen is voor je:

  Een man wordt wakker in het bos. Hij is alleen en heeft veel naars meegemaakt. In het bos probeert hij een nieuw leven te beginnen en daar komt hij de levenslustige Meline tegen. Hij besluit om zich over haar te ontfermen, maar hij weet dat hij een gevaar voor haar vormt. Ook omdat zijn vijand het op hem voorzien heeft. Meline blijkt voor hem een prima chantage middel te zijn, omdat Falquan om haar is gaan geven.


  “There is never a time or place for true love. It happens accidentally, in a heartbeat, in a single flashing, throbbing moment.”
  - Sarah Dessen

  “Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage.”
  - Lao Tzu


  ~ Op, Romantiek, Fantasy
  ~ Kort verhaal van max 15 hoofstukken.
  ~ Ik hoop elke dag een hoofdstuk te kunnen uploaden.
  ~ Één hoofdstuk is 16+, maar het is (zeer) beschaafd gehouden


  Stenenlikker

  Heb een zestal Hp verhalen op mijn profiel staan, drie daarvan reeds afgelopen en anderen nog lopend.
  Je mag altijd eens een kijkje nemen;)


  Failure is the opportunity to begin again, more intelligently.

  Dankjewel!


  Als je niet kan winnen moet je zorgen dat je niet verliest.
  Be ware...


  - Wij waarschuwen niet voor niets; deze story is geschikt voor lezers van 16 jaar of ouder.
  - Deze story bevat diep gedetailleerde, (enge) hoofdstukken.
  - Deze story is niet geschikt voor de gevoelige lezer en/ of voor lezers die sterk in geesten geloven.
  - Noticed en Gifts werken samen aan deze story, wij zijn niet op zoek naar meerdere schrijvers.
  - Rechtsboven bij ieder hoofdstuk kun je zien vanuit wie het hoofdstuk wordt geschreven.


  Samenvatting over de story vind je bij het eerste hoofdstuk: 'Instructions'.

  En

  Tessa ‘Tess, Tessie’ Mari Fallow was bijna zestien toen er een vreselijks iets haar leven binnen kwam stappen. Met haar tweelingbroer Joseph James Fallow, haar twee ouders (Sophia en Liam) woonde ze in een luxe, maar toch kleine appartement ergens in Amerika. Liam was tramchauffeur en Sophia had geen baan.
  Er gebeurde nooit iets bijzonders thuis, laat staan op school of buiten. Amerika vond Tessa ook een heel saai land, ze droomde ervan later in Thailand te wonen. Ze hield van Thailand, bijna al haar familieleden en vriendinnen kwamen er vandaan.
  Vaak was ze een horrorboek aan het lezen, ook één van haar grote verslavingen. Horror, daar hield ze van, behalve toen ze er zelf middenin zat.

  Dit verhaal gaat over Tessa, die geen raad meer wist toen er iemand hun leven binnenkwam glippen en haar en Joseph wijs maakte dat hij een kracht had, hij kon andermans lichamen binnendringen en andermans levens leiden en besturen.

  • Je leest het allemaal bij: Possession
  • Hoofdgenre: Horror/Thriller
  • Doet mee aan Story of The Year

  [ bericht aangepast door Befour op 12 jan 2014 - 18:39 ]


  Some people are art and do art at the same time

  Ik heb misschien ook wel wat voor je. (:


  Elles’ eerste schooldag tekent haar verdere schoolcarrière. Met haar spontaniteit maakt ze direct vrienden voor het leven, maar ze roept even snel een aartsvijand in het leven… een vijand die haar koste wat het kost kapot wil maken en steeds verder gaat.
  Elles’ nieuwe vrienden doen er alles aan om haar te beschermen, maar hoever kunnen ze gaan? Elles voelt zich almaar schuldiger omdat anderen door haar in de problemen komen en er is niemand bij wie ze haar ei kwijt kan: het gros van de leraren ziet haar als de meest vervelend leerling door haar brutaliteit en bijdehante opmerkingen en haar ouders worden haar puberale, opstandige gedrag spuugzat en kunnen haar slechte schoolprestaties niet verkroppen. Haar problemen met de leraren, slechte schoolprestaties, gespannen thuissituatie en een hevige verliefdheid, geven Elles een onstabiele situatie waarin ze zichzelf moet zien te handhaven.[/center]

  - Onbekende personen/drama/actie/romantiek
  - Dit verhaal is al afgelopen, maar kent een vervolg.


  Een leerzame reis voor jongeren verandert in een nachtmerrie wanneer ze het schip op een ochtend verlaten aantreffen. Ze stranden in een onbekend gebied, waar ze niet alleen elkaar moeten zien te overleven, maar zich ook moeten wapenen tegen een groep inheemsen die zich ’s nachts verplaatst en geen indringers duldt: gewelddadige Orks. Weten ze zich te wapenen tegen deze moordlustige vijanden terwijl ze zich op onbekend gebied bevinden of zullen ze stuk voor stuk ten prooi vallen? En zijn de Orks wel hun hoogste prioriteit of is het wantrouwen binnen de groep een tweede gevaar dat uiteindelijk fataal zal blijken?

  *fantasy/avontuur/thriller
  *onbekende personen


  Als de ouders van Aenea horen dat hun neefje Harry nog in leven is, vertrekken ze vanuit Bulgarije naar Engeland. Aenea komt op Zweinstein terecht, waar ze direct merkt dat haar neefje beroemd is. Ze krijgt zijn vriendenkring direct cadeau en wordt verliefd op twee jongens die ze niet uit elkaar kan houden. Alsof dat haar nog niet genoeg problemen bezorgt, raakt ze bevriend met Draco, waardoor haar afdeling haar al snel links laat liggen.
  Aenea merkt al gauw dat het niet meevalt om vrienden te maken op een nieuwe school, waar het schoolsysteem haar vriendenkeus beperkt. Toch houdt Aenea voet bij stuk en laat ze zowel haar Griffoendorvrienden als Draco niet los – een keuze waarvan de consequenties steeds zwaarder gaan wegen, totdat uiteindelijk haar eigen leven in de waagschaal komt te staan, zonder dat ze dat zelf doorheeft…
  x Hoofdrollen: Aenea, Fred, George & Draco
  x Komt niet overeen met de feiten
  x Mocht je niet zoveel hoofdstukken willen lezen, ik ben ook bezig om het verhaal naar het Engels over te zetten. Er zijn minder dan tien hoofdstukken en dat kun je hier vinden.  "They are the guardians of hope and wonder, the keepers of magic and dreams."


  Na de overwinning op Voldemort, keert Draco terug naar Zweinstein, waar hij behalve gevreesd nu ook intens gehaat wordt. Zijn ouders zitten in Azkaban en Draco woont onder toezicht bij een ander gezin. Hij wordt door de meesten gemeden en er doet zich een verontrustende ontwikkeling voor: een nieuwe groepering die zich geroepen voelt om zich te wreken. Draco is daarvan het belangrijkste doelwit: hij is immers de enige dooddoener binnen hun bereik.

  Een lichtpuntje in zijn leven is een nieuwe, mysterieuze, bloedmooie leerlinge die in Ravenklauw zit. Zij is die enige die hem met een neutrale blik bekijkt, maar hij durft niet op haar af te stappen.
  Na verloop van tijd merkt hij echter dat er iets vreemds aan de hand is met het meisje: hij blijkt de enige te zijn die haar kan zien! Wordt hij langzaam gek? Ziet hij geesten? Of is er toch iets anders aan de hand?

  [ bericht aangepast door Croweater op 12 jan 2014 - 18:40 ]


  Every villain is a hero in his own mind.


  soms vraag ik me echt af, of dit wel mijn echte leven is. of ik wel echt Olivia Adams heet. Of ik echt wel een stil meisje van 15 jaar ben die simpelweg van lezen en schrijven houd. Al die vragen, kantelden in mijn hoofd, al bijna 10 jaar lang. Al die vragen, bleven onbeantwoord. Zelfs niet door mijn eigen ouders. Tot nu. Het is niet alleen dat ze niets tegen me zeiden, maar het is ook dat ze me leugens vertelden. Ik kan spullen laten bewegen om simpelweg te gaan knipperen. Ik kan een bosbrand veroorzaken door een simpele nies. Of ik kan hun gedachtes lezen. Door simpelweg diegene aan te kijken. Waarom vertelden ze gewoon niet waarom ik dit alles kon doen? zijn er eigenlijk ook meerdere die zulke dingen kunnen doen hierbuiten? Zelfs dat, vertelden ze niet. sowieso kan ik dat niet zelf gaan uitzoeken want Het blijft een fijt dat ik al weken lang in mijn eigen huis opgesloten zit.
  -begonnen op : 03.01.2014
  -geëindigd op : 00.00.00
  -12+
  -Onbekende personen, Fantasy
  -record aantal kudos : 0
  -kudos totaal : 0
  -record aantal abo’s : 6
  -trailer


  5-1-2014 : jeej, deze story staat in de nieuwsbrief =D  KLIK =D

  [ bericht aangepast door SphinxX op 12 jan 2014 - 19:53 ]


  Saving people, hunting things, the family business デ--▸ •••

  Thanksss!


  Als je niet kan winnen moet je zorgen dat je niet verliest.
  Ze mag dan wel een prinses zijn, haar leven gaat niet over rozen. Ellianys, prinses van het koninkrijk Ambula, zit al twee jaar opgesloten in de toren van het Koninklijk paleis. Haar dagen zijn eentonig en haar activiteiten variëren van uit het raam staren tot haar hofdame pesten. Maar wat als dat saaie, maar rustige leventje ineens verstoord wordt door het nieuws dat ze uitgehuwelijkt is?


  - Romantiek/historisch
  - 35 hoofdstukken, nog niet afgelopen
  - Mijn meesterwerk:PHaha, grapje, maar ik ben er wel trots op. Hopelijk vind je het wat!

  [ bericht aangepast door Asgard op 12 jan 2014 - 23:47 ]


  ... But I'm weak, and what's wrong with that?


  Voorheen bloed hete zomer ! Maar een nieuw jaar is nieuwe kansen!
  Ik heb het goede voornemen dit verhaal eindelijk af te maken en hij is gedeeltelijk herschreven !

  Wanneer je je soulmate tegen komt en het enige waar je aan kan denken is zijn bloed.
  Zit je diep in de shit.
  Als je er dan ook nog eens achter komt dat hij je grootste vijand is kan je het helemaal vergeten!  " Welkom in mijn wereld"


  http://www.quizlet.nl/stories/131548/love-is-the-world-on-fire16/

  - onbekende personen
  - 16+
  - Vampiers/Jager
  -Romantiek
  -Spanning  Wat doe je als je eigen leven in puin ligt en je alleen nog maar afhankelijk bent van de jongens die toch dieper in een andere wereld zitten dan je dacht?
  Wat doe je als je verliefd blijkt op zo'n jongen maar hij hele andere plannen met je heeft?
  Shut up and drive is een heftig verhaal over een meisje dat zelf even niet meer weet wat ze moet doen waardoor haar leven nog wanhopiger wordt.


  http://www.quizlet.nl/stories/131568/shut-up-and-drive-16/
  - onbekende personen
  - 16+
  - Spanning/drugs
  - Loverboy's

  Worden allebei snel gepost !


  Schrijven; een manier van dagdromen waarbij je elke letter op papier zet die je voor je ziet !

  Merci!


  Als je niet kan winnen moet je zorgen dat je niet verliest.

  Lange afstandsrelaties zijn zwaar

  ze halen het bloed onder je nagels vandaan

  je bent boos woedend furieus

  maar je weet niet waarop of op wie

  dus richt je je woede maar op diegene waar je het meest van houd

  wat erin resulteert dat de relatie kapot gaat

  maar het enige wat je ooit wilde was dat hij dichterbij was

  minder mijlen tussen jullie in

  maar vooral minder obstakels

  hij wil praten wanneer jij wilt slapen

  jij wilt praten wanneer hij naar school is

  en wanneer je er boos om wordt

  barst de bom

  want hij zat acht uur geleden in precies dezelfde situatie

  en hij kon er ook niets aan doen

  behalve gefrustreerd zijn


  Without Touch

  - Onbekende personen
  - Waargebeurd
  - 36 hoofdstukjes