• Slum of Rome.

  Dit is het tweede rollentopic van deze RPG omdat er veel spelers weg zijn en er eigenlijk nog maar vier actieve spelers zijn. De RPG is dus al een tijdje bezig. We zitten net op de nieuwe dag, dus inspringen is niet heel moeilijk. We hebben besloten om een nieuw rollentopic te openen zodat er wat meer spelers komen. Dit is het tweede praattopic en dit is het speeltopic.  Two gangs, the slum of Rome. Hating each other.


  Storyline:
  Twee verschillende bendes, ze haten elkaar al jaren. Alhoewel, de leiders haten elkaar al jaren. De bendeleden zijn daardoor de mensen uit de andere bende ook gaan haten. Al is die haat tegenover iemand misschien wel niet echt. Het speelt zich af in de achterbuurt van Rome. Een plek waar je liever niet wilt zijn. Elke dag hoor je wel schoten van pistolen of het ó zo bekende geluid van de sirene van een politie. De twee bendes steken elkaar de hele tijd op, dan heeft een bende weer een overval gepleegd die gelukt is, waardoor ze zich weer beter voelen dan de andere en dan probeert die andere bende weer iets gevaarlijkers te doen, zodat zij weer bovenaan staan. Vaak gebruiken ze hier onschuldige mensen voor. Ze hebben alleen niet door dat de politie ook op de loer ligt.
  Rollen.

  Gli assassini: [Minimaal 18]
  Leider: Giovanni Caio DiAngelo || BuzoIic
  Onderleider: Emily Yeager || Assassin
  Bendeleden: [Max 10]
  ~ Alessia Caprice Romano || SiIhouette
  ~ Carolina Beatrice DiAngelo || Goldwing

  Timuto di Roma: [Minimaal 18]
  Leider: Stephen Yeager || LyraPhoenix
  Onderleider: Clayton 'Clay' Davide Fontani || KilIian
  Bendeleden: [Max 10]
  ~ Leonora 'Nora' Vieri || Muninn
  ~ Belle Fiore Ricci || EIysium

  Normal people:
  ~ Raquelle Noëlle Fontani || SiIhouette
  ~ Virgo Yeager || LyraPhoenix
  ~ Angelo Luca De Santis || Assassin
  Lijstje:
  Rol:
  Naam:
  Leeftijd:
  Afkomst:
  Geslacht:
  Welke bende: ~ Alleen voor bende leden ~
  Reden waarom je in bende zit: ~ Alleen voor bende leden ~
  Uiterlijk:
  Innerlijk:
  Familie:
  Geschiedenis:
  Extra:


  Story: The Slum of Rome

  Regels:
  * Minimaal 6 á 7 regels per post.
  * Reserveringen blijven 36 uur staan.
  * Max 3 characters p.p.
  * Geen geruzie etc. hier.
  * Graag mensen die niet naar een dag al stoppen.
  * Geen Mary Sue's & Gary Stu's
  * Topics worden alleen geopend door SiIhouette, KilIian of BuzoIic tenzij je er toestemming voor hebt.
  * Graag normaal ABN kunnen typen en praten. Hiermee bedoelen we dus dat je niet een post vol met typfouten schrijft.  Idee van BuzoIic en SiIhouette.


  [ bericht aangepast door Amren op 14 jan 2014 - 21:40 ]


  The quickest way to a man's heart is through the fourth and fifth ribs.

  Mijn topics al. Ik post morgen nog eens m'n rol. c:


  Rise and rise again until lambs become lions

  Barker schreef:
  Mijn topics al. Ik post morgen nog eens m'n rol. c:


  Vandaag:Y)


  The quickest way to a man's heart is through the fourth and fifth ribs.
  Rol: Bende lid
  Naam: Leonora (ze word gewoon Nora genoemd) Vieri
  Leeftijd: 23
  Afkomst: Italiaans
  Geslacht: Vrouwelijk
  Welke bende: Timuto di Roma
  Reden waarom je in bende zit:
  Haar ouders waren zwaar verslaafd aan drugs, ze zocht een uitweg, weg van haar ouders die haar niet mild behandelde. Uiteindelijk is ze in het criminele wereldje gekomen.
  Eigenlijk wil ze al een tijdje uit dit wereldje, maar door haar persoonlijkheid en door de angst om iets aangedaan te worden is ze nog steeds bij deze bende. Daarnaast heeft ze sinds kort een relatie met de onderleider.

  Uiterlijk:
  Nora heeft een lang gezicht en donker bruine haren die als zij ze los draagt tot net onder haar schouder bladen rijken. Ze heef helder blauwe ogen, die eigenlijk niet bij haar afkomst horen. Ze heeft een bruinige huidskleur van zichzelf en heeft een slanke sportieve bouw. Ze heeft geen extreem volle lippen maar wel heel vrouwelijk, ze draagt in principe lenzen maar op een luie dag is ze ook niet vies van een bril.
  Ze draagt voornamelijk strakke kleding die haar vormen goed benadrukken, denk aan kokerrokken, blousjes en blazers. Daarbij draagt ze veel hakken of nette laarzen.

  Innerlijk:
  Ondanks dat ze een harde crimineel is, is Nora eigenlijk een heel onzeker bang meisje. Het is vooral haar talend een masker op te zetten, hoewel ze dat bij de bende allang niet meer doet. De mensen in de bende weten wie ze is en dat is niet altijd even goed. Nora heeft geleerd haar emotie's uit te schakelen, het is daarom ook niet bijzonder dat ze haar lichaam zal verkopen om iets gedaan te krijgen binnen de bende.
  Voor de buiten wereld is Nora een verleidelijke gifbron, ze is niet bang om een moord te plegen. Maar meestal heeft ze deze agressiviteit enkel omdat het van haar verwacht word. Ze is bang dat haar tijd bij de bende nog ellendiger word als ze zich niet zo opsteld. Je kan stellen dat Nora heel erg beinvloedbaar is en ontzettend bang.
  Tot verkort durfde ze niet op oprechte liefde te hopen, ze had Clayton dan ook nooit zo bekeken, maar sinds kort heeft ze een relatie met de man. Ze vind het erg lastig zich daarin te schikken. In haar ogen is het te mooi om waar te zijn en is ze erg bang om op haar hart getrapt te worden. Zeker omdat ze zo lang niemand in de buurt van haar hart heeft laten komen. Soms hangt de relatie dan ook aan een zijde draadje.
  Nora is wel een betrouwbaar iemand, ondanks dat ze de bende heel graag achter zich zou willen laten heeft ze nog nooit iemand verraden. Ze luisterd graag naar andermans problemen en zal altijd iemand steun bieden.
  Nora is normaal gesproken erg goed lachs, gevoelig voor charme (ookal wilt ze dit niet). Ze kan ontzettend bijdehand zijn, zonder dat ze daar goed overna denkt. Dit levert haar dan nog wel eens de nodige problemen op, de problemen waar ze nu juist zo bang voor is.
  Nora is een zakenvrouw, ze zal proberen haar doelen te bereiken met goed denkwerk en de juiste deals te sluiten met de juiste mensen.

  Familie: Haar vader is een Italiaan, haar moeder kwam ergens uit Duitsland (hierdoor heeft ze ook blauwe ogen). Haar familie heeft ze al jaren geleden achter zich gelaten doordat haar ouders zwaar verslaafd waren aan coke. Haar vader heeft meer dan eens geweld gebruikt en toen ze een jaar of 16 was heeft ze de benen genomen.

  Geschiedenis:
  Haar jeugd is een absolute ramp geweest en stond in het teken van mishandeling. Ze heeft haar middelbare school afgemaakt maar is nog verder gaan leren, ze kwam op haar 16,5 bij de bende. Natuurlijk eerst niet op de voorgrond, maar ze deed kleine klusjes voor hen voor het geld. Toen ze eenmaal helemaal in het wereldje was gerold had ze gewenst nooit zich te hebben bemoeid met deze mensen.
  Ze kwam in schietpartijen terrecht, drugs, agressie. Ze heeft uiteindelijk om leren gaan met de gruwelijkheden, ze leerde schieten en kon zichzelf steeds beter verweren tegen de harde wereld. Enkel niet tegen de bende, Nora heeft niet de karakter eigenschappen om zichzelf te verweren en een plek te geven in de bende. Het is dan ook niet verwondelijk dat de bende ruimschots gebruik van haar maakt.


  Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you.

  Rol:
  Normal.
  Naam:
  Racquelle Noëlle Fontani
  Leeftijd:
  19
  Afkomst:
  Italiaans
  Geslacht:
  Vrouwelijk
  Uiterlijk:  Raquelle is een klein meisje, ze heeft namelijk een lengte van 1M50 en dat terwijl haar vriendjes die ze heeft gehad minimaal 1M75 waren. De reden dat Raquelle zo klein is komt omdat een of andere ziekte heeft die er voor zorgt dat ze niet groter wordt dan 1M52. Haar broer en zus zijn 1M76 en 1M83 lang. Haar ouders zijn beide boven de 1M75. Raquelle heeft lang, bruin, golvend haar dat tot onder haar rug komt. Raquelle draagt haar haar vaak los, dat komt omdat ze haar haar gewoonweg in een staart of knot niet mooi vindt zitten. Verder heeft Raquelle amandelvormige, grijze ogen, terwijl haar broer en haar zus bruine ogen hebben. Raquelle heeft een lichtgetinte huid, dat komt omdat ze vaak in de zon zit. Raquelle draagt eigenlijk een bril. Zo'n nerdbril/vintage bril. Ze heeft namelijk een sterkte van 2,5. Racquelle heeft ook lenzen, maar ze vindt die dingen vreselijk om in te doen, dus die draagt ze nauwelijks. Alleen als het handiger is om lenzen te dragen, anders gewoon echt niet. Raquelle zal je ook nooit zo snel op hakken zien, gewoon weg omdat ze er niet op kan lopen. Ze vindt hakken best mooi, maar er op lopen is een hel voor haar. Haar favoriete merk schoenen is Allstars. Ze heeft er een stuk of vijf in haar kast staan, waarvan er een paar vertrapt zijn. Verder is Racquelle's kledingsmaak een beetje casual. Jeans, leuk hemdje of shirt of iets dergelijks en daar dan een vestje of spijkerblouse over. Soms draagt ze ook rokjes of jurkjes, maar dat is zeldzaam.
  Innerlijk:
  Raquelle is een meisje dat altijd vrolijk is, no matter what. Raquelle is niet boos te krijgen, althans, dat zegt iedereen. Raquelle wordt echt wel is boos, ze is alleen heel moeilijk boos te krijgen. Daarentegen, als het je eenmaal gelukt is om haar boos te krijgen, zal ze ook wel een tijdje boos op je blijven. Dat is het nadeel van dat ze heel moeilijk boos te krijgen is. Verder is Raquelle er altijd voor haar vrienden. Ze helpt liever haar vrienden, dan dat ze zelf geholpen wilt worden. Toen Raquelle zestien was, deed ze alle dingen die ze niet mocht. Nu, drie jaar later heeft ze nog steeds van die 'scheit aan alles en iedereen' - momentjes, dan breekt ze ongeveer alle regels die haar ouders haar hebben opgelegd en rookt ze wel is een jointje of gaat ze rondzwerven door de achterbuurt van Rome. Iets wat haar ouders haar verboden hebben, ze nog nooit en te nimmer naar de achterbuurt van Rome gaan. Die regel heeft ze onderhand al wel twintig keer verbroken. Raquelle is een sluw meisje, ze komt vaak ergens onderuit en ze wordt bijna nooit betrapt als ze iets stiekem gaat doen. Dat is heel handig voor haar, want ze is iemand die laks heeft aan de regels soms. Verder is Raquelle niet echt een flirter, ze flirt wel is met jongens, jongens die ze echt leuk vindt, maar als ze bijvoorbeeld naar een discotheek gaan met haar vrienden, dan is zij van de weinige die niet van jongen naar jongen of van meisje naar meisje gaat om met hem of haar te flirten. Raquelle is iemand die heel snel bloost, je hoeft maar een complimentje te geven over dat ze iets goed deed en haar wangen worden al rood.
  Familie:
  Racquelle's familie is best groot. Nouja, Raquelle zelf komt uit een gezin van vijf, maar de broer van haar moeder heeft zeven kinderen. Raquelle heeft een broer die Clayton heet en drieëntwintig is en een zus van tweeëntwintig die Gabriëlle heet. Verder zijn haar ouders beide negenenveertig. Haar moeder kwam wel uit een grote familie, daardoor heeft Racquelle nu veel nichten en neven. Ze heeft nog maar met een familie contact, omdat de rest of in Amerika woont, of in Australië. De namen van de nichten en neven die ze nog kent van oud naar jong zijn Jake, hij is zesentwintig. Hailee, zij is vierentwintig. Ryan, hij is eenentwintig. Dan heb je de tweeling van negentien, Jade en Theresa. Als laatst heb je nog Lucas en Adam van zeventien en vijftien.
  Geschiedenis:
  Racquelle is oorspronkelijk geboren in Edinburgh in Groot - Brittanië. Raquelle is geboren op vijfentwintig november in 1993. Toen Raquelle ongeveer een half jaar oud was hadden ze besloten om terug te keren naar Italië. Haar vader voelde zich daar fijner bij en haar moeder vond alles goed. Omdat Raquelle toen nog zo jong was, weet ze helemaal niks van haar oude stad, behalve van de verhalen die haar broer en haar zus haar vroeger altijd vertelde. Raquelle heeft sinds dat ze naar Italië verhuisden alleen nog maar in Rome gewoont. Raquelle kent die stad goed en weet heel veel geheime plekjes. Raquelle komt uit een familie die nooit echt problemen had met geld, ze hadden ook niet echt schulden en ze hadden ook geen problemen met mensen. Raquelle vond dit maar saai en begon zelf problemen te veroorzaken. Het begon met arrogant te doen tegenover andere mensen, maar al snel werd het erger. Raquelle begon dingen te stelen en haar ouders hebben haar ervan verdacht dat ze drugs dealde. Dat heeft ze nooit gedaan, maar het stond wel te gebeuren. Ze was toen zestien. Haar ouders hebben haar al vergeven voor haar daden, omdat ze denken dat ze het niet weer zal doen. Daarentegen heeft Raquelle nog steeds van die rebelse gevoelens in haar zitten, dus zij ziet het zo weer gebeuren.
  Extra:
  Raquelle is vaak in de achterbuurt van Rome te vinden omdat ze erachter wil komen waarom iedereen in Italië zo doodsbang is voor de twee bekendste bende's van Italië, het zijn ook gewoon maar mensen die toevallig goed met wapens om kunnen gaan en goed kunnen vechten en waarschijnlijk ook goed overvallen etc. kunnen plegen. Ze snapt de angst van vele mensen niet helemaal.

  [ bericht aangepast door Amren op 12 jan 2014 - 11:39 ]


  The quickest way to a man's heart is through the fourth and fifth ribs.

  Rol: Leider
  Naam: Stephen Yeager
  Leeftijd: 24
  Afkomst: siciliaans
  Geslacht: Man
  Welke bende: Timuto di Roma
  Reden waarom je in bende zit: Hij is de leider van de bende.
  Uiterlijk:


  Innerlijk: Stephen houd er niet van als hij voor gek gezet word. Als leider van de bende is het Stephens taak om alles op orde te houden, waarbij er weinig ruzie ontstaat, dat overigens niet altijd lukt., doorat hij zelf de ruzie zoekt. Ook word hij vaak gezien als een sadist, waarbij hij het leuk vind om mensen pijn te doen, maar dit komt enkel voor als hij gedronken heeft.
  Stephen is al helemaal niet goed in het plannen bedenken en gaat vaak de fout in als ze een overval plegen, daarbij vraagt hij vaak aan zijn vrienden of hun de plannen willen maken. Stephen was als kleins af aan creatief en liet zijn emoties in schilderijen zijn.
  Tegenwoordig is hij veel bezig met graffitie, waar hij de meest weerzingwekkende tekeningen maakt.

  Familie: Stephen komt uit een gezin van negen. Hij heeft twee oudere broers: Regal (25) en Virgo (28), twee geadopteerde broertje (18) en zusje (16). Nadat zijn vader is weggegaan kwam er een nieuwe vriend van zijn moeder bij die zelf ook weer drie kinderen van 15 en zestien. Het huis werd te klein en ze verhuisde met het geld dat ze hadden naar een achterbuurd in Rome, daar overleed zijn moeder aan een erngiste ziekte, waarbij zijn vader weer trouwde met een nieuwe vrouw. Die vrouw werd toen zijn broers net 25 en 21 waren. (Daarbij was Stephen 18 jaar), nog twee zusjes erbij die nu allebei 14 zijn.
  Geschiedenis: Omdat Stephen uit een groot gezin komt, werd hij gezien als een stuk vuil, daarbij besloot hij op zijn 19e het huis te verlaten, maar na enkele jaren kwam hij op straat terecht en moest hij zelf zijn boontjes doppen. Voor de kost smokkelde hij voor drugshandelaars, drugs het land in, waarbij hij genoeg geld kreeg. Niet veel later werd hij opgepakt en voor drie jaar in de gevangenis gezet. Toen Stephen 21 werd hij vrij verklaard. Nadat hij uit de gevangenis kwam hij terug bij zijn gezin om een beter leven te leiden. Stephen besloot om een bende op te richten met goede vrienden. Niet veel later kreeg hij concurentie met een andere bende waarbij hij veel last van kreeg.
  Extra: Stephen rookt, drinkt en zit aan de drugs. Zelf heeft hij een kist vol spuitbussen, waarbij hij graffitie spuit op verboden plekken.

  Ik ga nog even kjken of het lukt om personage 2 te maken.


  Vampire + Servant = Servamp

  :3


  Eclypse

  Ik neem een Timuto mensje, want nu kan ik dat :3


  Eclypse


  Rol: Onderleider Timuto di Roma
  Naam: Clayton Davide Fontani, ook wel beter bekend als Clay
  Leeftijd: 23
  Afkomst: Italiaans
  Geslacht: Mannelijk
  Welke bende: Timuto di Roma
  Reden waarom je in bende zit: Om heel eerlijk te zijn was er nooit een echte serieuze reden waardoor Clay in de bende is geraakt. In tegenstelling tot de anderen heeft Clay niets anders dan weelde gekend. Samen met zijn twee zussen kwam hij dan ook niets te kort en werd alles weliswaar in hun schoot geworpen. De reden waarom hij dan wel op het slechte pad is geraakt, is niet de meest originele reden: foute vrienden. Toen Clayton in contact kwam met Danté, Antonio, Luca, Santino en Drago rolde hij langzaam in het gewelddadige milieu. Het begon allemaal heel onschuldig met het stelen of zakkenrollen van mensen, vandalisme, voor de grap dingen in brand steken etc. Maar nooit dingen die een ander mens in gevaar brachten. Deze daden konden zijn ouders hem dan ook altijd vergeven. Uiteindelijk zette deze kwajongen daden zich om in de ietwat serieuzere gevallen en begon Clay mensen af te persen voor geld, mensen te bedreigen, geraakte verwikkeld in drugs en uiteindelijk ook moorden. Hij werd uiteindelijk mede door zijn harde werk en doordachte karakter onderleider van Timuto di Roma. Hij heeft momenteel een relatie met Leonora, een lid van Timuto.
  Uiterlijk: Clayton heeft kort bruin haar dat er altijd wel wat warrig bij zal liggen. Niet alleen omdat zijn haar moeilijk in bedwang te houden is maar ook omdat hij het hele gebeuren al lang heeft opgegeven. Overigens heeft hij grote chocoladebruine ogen waarin al ontelbare vrouwen zijn verdronken en volle zachtroze lippen. Een stoppelbaardje is ook altijd wel op zijn egale huid te vinden omdat hij het ergens wel mannelijk en stoer staan maar vooral omdat hij te lui is om zich steeds te scheren. Zoals je kan zien is Clay goed voorzien van enkele spieren. Deze onderhoudt hij dan ook door te trainen. Met zijn lengte van 183 cm is hij dan ook een geduchte tegenstander. Aangezien hij de onderleider van de bende is, komt hij ook altijd goed voor de dag. Zijn kleren zijn dan ook altijd uitstekend mee met de mode en vaak kan je hem ook spotten in een geklede broek en een hemdje. Als Clay echter met iets zit en een plan probeer te bedenken, doet hij meestal zoals op de foto en speelt hij met zijn onderlip. Overigens heeft Clayton een tattoo op zijn pols waarin in sierlijke letters staat: Meglio un giorno da leone che chento da pecora (It's better to live one day as a lion than a hundred as a sheep).
  Innerlijk: Clayton heeft een sterke wil dat zijn hele leven al gepaard gaat met sterke overtuigingen die hem van jongs af aan met de paplepel zijn ingebracht door zijn vader. Maar omdat openheid door Clay heel hoog in het vaandel wordt gehouden, staat hij open voor allerlei nieuwe zienswijzen en kan hij dus ook zijn mening veranderen als er bewijs is dat hij het bij het verkeerde eind had. Bovendien kan hij op een nuchtere manier beide kanten van een kwestie bekijken om zo de juiste beslissing te maken. Dat komt omdat hij altijd wel de redelijkheid van een argument kan inzien, zelfs als hij er niet volledig achter staat. Men kan dus zeggen dat hij onbevooroordeeld en tolerant is. De negatieve kant van deze openheid is dat wanneer een doel waar hij heel erg in gelooft steeds wordt tegengewerkt hij nogal makkelijk zijn openheid kan verliezen. Hij kan dan namelijk opeens alles zwart-wit zien en zal hij zich zelf verlagen tot sluwheid, vuile en smerige plannetjes waardoor hij in zijn ogen naar het niveau van de andere bende daalt. Clay is echter niet de persoon die makkelijk vrienden maakt. Hij kijkt soms op anderen neer en doet weinig moeite om contact te leggen met mensen die hij op her eerste zicht niet interessant genoeg vindt. Hij geeft zichzelf dan ook niet makkelijk over waardoor buitenstaanders hem kunnen beschouwen als een kil persoon. Maar als hij eenmaal heeft besloten dat een persoon zijn vriendschap of liefde waard is, is hij zo trouw als een hond. Hij is dan bereid om alles op te offeren voor zijn partner en wil dan ook zijn gehele leven aan haar trouw blijven. Wat de keerzijde van zijn beminnelijke kant is, is dat hij last heeft van jaloezie. Hij kan enorm jaloers en soms zelfs wat bezitterig uit de hoek komen. Overigens heeft Clay af en toe nood aan iemand die zo nu en dan zijn ego streelt. Hij houdt ervan om complimenten te krijgen of om te worden aangemoedigd. Als Clayton vindt dat iemand hem heeft gekwetst, kan hij lang een wrok koesteren voor deze persoon. Hij is dus allesbehalve vergevingsgezind. Over het algemeen is hij wel moeilijk boos te maken en laat hij zich meestal niet van zijn stuk brengen door moeilijkheden. Maar als iemand hem provoceert, zal hij exploderen in gewelddadige uitbarstingen. Hij lijkt dan volledig de controle over zichzelf kwijt te raken. Clay heeft bovendien iets charmants over zich. Hoewel hij vaak dingen fout doet, kan hij deze fouten op zijn meest charmante manier verdoezelen. Hij kan zich op zo’n manier uit zijn fouten praten en zich verontschuldigen dat hij de meeste mensen al onmiddellijk na het eerste voorval terug kan paaien. Clay’s humor kan worden beschreven als erg variërend maar meestal kan hij het toch niet laten om arrogante en sarcastische opmerkingen naar iemands hoofd te slingeren. Vele mensen beschouwen hem dan ook als een ijdeltuit door zijn arrogantie. Naar de bende toe heeft hij een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en zal hij één voor één de leden dan ook beschermen met zijn leven, hoewel ze soms ook het bloed vanonder zijn nagels kunnen halen. Tot slot weigert Clayton de massa van mensen te volgen en heeft een haat aan mensen die zich met hen bemoeien.
  Familie: Clayton’s familie kan je groot noemen. Hij heeft twee jongere zussen, zijn tweeëntwintig jarige zus Gabriëlle en zijn opstandige negentienjarige zusje die door het leven gaat als Racquelle. Met zijn ouders erbij opgeteld is hij opgegroeid in een gezin van vijf leden. Op het eerste zicht zou men dan ook niet zeggen dat hij een grote familie heeft tot het ogenblik waar je kennis maakt met al zijn neven en nichten. Hij heeft met geen van alle nog contact en wil dit ook ten koste vermijden. Ook met zijn zussen.
  Geschiedenis: Clayton is geboren als eerstgeborenen op zevenentwintig april in Edingburgh in Groot-Brittanië, daarvan zijn voornaam Clayton. Zijn ouders waren toen volledig in de ban van de Engelse taal. Zijn eerste vier levensjaren bracht hij daar dan ook door tot zijn vader en moeder besloten om weer hun geluk te zoeken in Italië. Zijn vader voelde zich daar fijner, meer welkom en zijn moeder had daar dan ook niets op tegen. Ze verhuisden dan ook naar Rome, waar hij voor de rest zijn hele leven heeft gewoond. Toen Clay uiteindelijk met Danté en Carlo in contact kwam, verslechterde enkel het contact met zijn familie. Ook met zijn twee zusjes die voor hem toch wel een gevoelig onderwerp zijn. Clay heeft zich altijd verantwoordelijk gevoeld voor deze twee. Niet alleen omdat hij de oudste is maar ergens ook omdat hij de enige jongen is. Uiteindelijk toen hij in de bende terechtkwam, besloot hij dat het beter was dat hij totaal geen contact meer had met zijn familie. Hij brak volledig met hen, wetend dat het zo beter was. Maar de grootste reden voor zijn rug toekeer naar zijn familie is omdat hij zich schaamt. Hij weet van zichzelf dat hij nooit de man kan worden die zijn zussen en zijn ouders van hem verlangen. Clayton weet dan ook volledig niks meer van zijn familie, en leeft enkel in de achterbuurt, waar hij denkt dat hij zijn familie daar nooit zal tegenkomen. Uiteindelijk kwam hij met de bende in contact door enkele vrienden van hem. Momenteel zit hij er ook al enkele jaren en is hij ondertussen de rechterhand geworden van Stephen Yaeger.
  Extra: Als mensen het woord bende horen, denken ze meteen aan cultuurbarbaren die enkel oog hebben voor drie dingen: geld, faam en vrouwen. Clayton is allesbehalve dat. Natuurlijk geeft hij wel om geld en koopt hij graag mooie dingen – die hij zich ook kan veroorloven door het bendeleven – maar ergens is hij een heel rustige slimme jongen. Hij is altijd geïnteresseerd geweest in de studies van kunst. Hij bestudeert graag alles, kan uren in boeken neuzen maar ergens heeft hij ook een artistieke kant. Clay tekent namelijk enorm graag dieren en personen. Hij probeert alles zo perfect mogelijk af te beelden. Hij tekent wanneer hij ergens meezit of even gewoon de behoefte heeft om ertussen uit te knijpen. Al dit zou men op het eerste zicht niet zeggen als men Clayton ontmoet.

  [Huppa. Clayton is ook weer van de partij. c:]

  [ bericht aangepast door Donatello op 12 jan 2014 - 16:20 ]


  Rise and rise again until lambs become lions

  Deze lijkt me superleuk om aan mee te doen, maar ik twijfel. :X


  "I'm not crazy, my reality is just different from yours."

  Bajola schreef:
  Deze lijkt me superleuk om aan mee te doen, maar ik twijfel. :X


  Gewoon doen.:Y)

  Het is echt wel een leuke RPG c:


  The quickest way to a man's heart is through the fourth and fifth ribs.

  Rol: wapenhandelaar
  Naam: Virgo yeager
  Leeftijd: 30
  Afkomst: siciliaan
  Geslacht: Man
  Welke bende: ~
  Reden waarom je in bende zit: ~
  Uiterlijk:


  Virgo is met zijn lengte van 1.83 en blond haar de buitenbeentje van de familie. Zijn bruine ogen heeft hij van zijn moeder en zijn lichaamsbouw van zijn vader, maar waar die blonde haren vandaan komt, weet niemand. Virgo is licht gespierd en draagt altijd een blauwe hoodie met een grijze spijkerbroek. Zijn afgetrapte Sneakers heeft hij minstens 2 jaar.
  Verder zijn zijn handen wat aan de grote kant.
  Innerlijk: Virgo is de tegenovergestelde van Stephen, hij is zeer vriendelijk en heeft altijd de neiging om mensen te helpen. Zelf drinkt hij vrij weinig en heeft er alles voor over om zijn familie band te beschermen. Virgo is daarbij ook handig in alles waar een schroefje bij zit. Weet vrij snel dingen te repareren. Alleen hij heeft een lichte vorm van Claustrofobie, waarbij hij niet in liften en kleine kamers durft.
  Familie: Virgo is de oudste broer van Stephen. De rest is precies hetzelfde als bij Stephen's rol.
  Geschiedenis: Virgo werd geboren in een klein dorpje van sicilie. Niet veel later werd zijn broertje Regal geboren. Ze woonde niet groot en zijn ouders hadden zelf niet genoeg geld om rond te komen. Toen zijn moeder zwanger werd van Stephen, verhuisde ze naar de stad voor een groter huis. Stephen en Virgo waren broers voor het leven. Na enige tijd scheidde hun ouders door een heftige ruzie wegens hun zoons. Hun vader zat aan de drugs en alcohol en is weggegaan samen met Regal en de twee geadopteerde zusje en broertje. De familie Yeager verhuisde naar de achterbuurten van Rome waar hun moeder een nieuwe vriend had. Het huis waar ze in woonde werd vol en Virgo besloot om op zichzelf te gaan wonen. Even later hoorde hij over zijn lievelingsbroertje Stephen die opgepakt was en voor drie jaar in de gevangenis heeft gezeten. Daarbij overleed hun moeder aan stres en depressie. Virgo kwam in dienst bij een wapenhandelaar, waar hij nu de baas van is. Tegenwoordig levert hij wapens aan zowel Assassini als Timuto, voor zijn inkomen.
  Extra: Stephen is Virgo's lieveingsbroertje.

  Done, hoop dat hij goed is.

  [ bericht aangepast door Itsuki op 13 jan 2014 - 19:14 ]


  Vampire + Servant = Servamp

  Rol:
  Bendelid Timuto di Roma
  Naam:
  Haar officiële naam is Elizabeth Alexia Carter, maar in de bende en in heel Rome zelf staat zij bekend als Belle Fiore Ricci
  Leeftijd:
  21
  Afkomst:
  Canadees
  Geslacht:
  Vrouwelijk
  Welke bende:
  Timuto di Roma
  Reden waarom je in bende zit:
  Uiterlijk:


  Innerlijk:
  Familie:
  Geschiedenis:
  Extra:
  Ze is het groentje van de bende, ze zit er namelijk pas een maand of twee. Toch wordt ze wel meer geaccepteerd dan sommige andere bendeleden.

  [ bericht aangepast door Eclypse op 12 jan 2014 - 21:35 ]


  Eclypse
Add Your Banner Here