• heey,
  Ik heb de laatste tijd geen inspiratie meer voor mijn eigen verhalen. Ik heb heel veel fanfiction van one direction en dat lees ik meestal ook alleen maar. Ik ben dat een beetje zat want ik heb alles nu wel zo'n beetje gezien, en het lijken allemaal steeds meer clichés. Ik was benieuwd naar andere genre's dan romantiek, drama, en fanfiction. Daarom vroeg ik me af of jullie leuke story's wisten die goed geschreven waren.
  Opzich sta ik voor veel dingen open. Als het maar niet weer een fanfiction, die kan ik opzich zelf wel vinden. Ik ben benieuwd of er goede fantasie, horror, of misdaad verhalen hier op Q stonden? Andere dingen mogen ook!
  Ben benieuwd wat jullie me aan raden!
  Thank you a lot! xx


  There's nothing wrong with you, there's a lot wrong with the world where you live in!

  Amphora Cordi van Lizor vind ik veelbelovende horror/thriller. Onbekende personen (:


  Alleen maar tranen van geluk

  Op het profiel van Square zul je vast wel iets leuks kunnen vinden.


  "Her heart was a secret garden, and the walls were very high."

  Kijk tussen de stories die momenteel geschreven worden voor Story of the Year. Ik weet zeker dat je daar veel leuke stories vinden zult! :3


  • It is often the biggest smile, that is hiding the saddest heart. •


  Gemaakt door: DreamerN  Het is het jaar 1647 wanneer het land word geregeerd door een harteloze koning. Zijn enige interesse is geld en macht en een man van zijn positie weet daar flink gebruik van te maken. Het land is nauwelijks leefbaar, hoewel de akkers en landerijen nog prima vruchtbaar zijn. Nee, deze man heeft een strak regime en dwingt de mensen hoge bedragen te betalen, boeren moeten namelijk een groot deel van de oogst afstaan aan de koning. Wanneer er niet wordt voldaan aan deze regels, of als er een opstand volgt, worden de mensen hard onderdrukt. Openbare executies op de meest verschrikkelijke manieren en hoge straffen zijn aan de orde van elk mens die wat lager in de stand leeft.
  De straten zijn bezaaid met orde bewakers van deze man en lijken alles in de gaten te hebben. Uit angst zijn er nauwelijks mensen die tegen dit regime in durven te gaan.

  Een kleine groep rebellen, bestaande uit vogelvrij verklaarde mensen en vrijwilligers die hun leven willen wijden aan een vrijheid in dit land proberen een stokje te steken tegen het regime van deze man.
  Hun eerste plan: Het ontvoeren van de dochter van de koning. Haar geregelde huwelijk nadert en wanneer dit voltrokken zou worden, zou de situatie van het land verslechteren. Het is nu of nooit.


  Trailer:

  Gemaakt door: Nostradamus

  - Geschreven door Muninn en KilIian
  Onbekende personen -

  - Regelmatig nieuwe hoofdstukken
  middeleeuwse setting, neigt naar fantasy -

  - Er word gelet op spelling en manier van schrijven- middeleeuwse setting, neigt naar fantasy
  Subtiel gebruik van humor -

  - Een hoofdstuk telt tussen de 500 en de 1500 woorden


  We krijgen leuk commentaar, je moet natuurlijk zelf even kijken of het bij je past?
  We schrijven bijna elke dag met heel veel liefde ^^


  Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you.

  Sleepless Jungle || One Direction

  Weliswaar One Direction, maar het is absoluut geen cliché en wel spannend!

  Tara is ontvoerd, samen met de bandleden van One Direction. Als zij weet te ontsnappen, komt zij in een jungle terecht, waar ze met z'n zessen moeten proberen te overleven en tegelijk ook nog eens uit handen moeten blijven van hun kidnappers. Langzamerhand krijgt Tara steeds meer inzicht in de redenen van de ontvoering, maar er ontstaan ook steeds meer vragen. Wat willen de kidnappers bereiken? Wie kan ze vertrouwen? En wie niet?


  Ik heb nog een origineel verhaal van One Direction (tja, sorry, ik ben nu eenmaal fan!). Dit verhaal schrijf ik samen met Oakenshield (die heeft ook nog wel goede verhalen op haar profiel staan, trouwens, dat zijn geen 1D-stories!).

  Our love fades by sunrise || Harry Styles

  Als cupido merkt dat de mensheid hun hart niet meer volgt, besluit hij het over een andere boeg te gooien: Harry Styles en Esther Dunham ontmoeten elkaar in hun droomwereld. De impact daarvan is zo groot dat het hun alledaagse leven in beslag neemt en ze niet weten of hun “droomprins(es)” echt bestaat of slechts in hun dromen. Zullen ze elkaar ook in de echte wereld vinden? Is het reëel om te verwachten dat je sprookjesprins(es) zich hetzelfde gedraagt in de echte wereld?

  [ bericht aangepast door IIse op 19 jan 2014 - 8:40 ]

  er is een story waar alle genres in staan die meedoen met SOTY. Ik zal de link naar de story zo wel plaatsen:Y)


  Everything is possible,you just had to believe

  Er is een storiej waar alle verhalen gesorteerd staan op genre misschiien kun je daar eens een kijkje nemen


  Change is for weirdos ~ Niall Horan

  Op mijn profiel staan onbekende verhalen. Waarschijnlijk zullen die je wel aanspreken.


  Wie durft te verdwalen, zal nieuwe wegen vinden!