• De politie in Florida heeft tieneridool Justin Bieber gearresteerd voor straatracen en rijden onder invloed in Miami. De negentienjarige zanger, die bekend zou hebben dat hij onder invloed was van bier, marihuana en andere drugs, werd intussen al overgebracht naar de gevangenis. Hoe lang hij daar zal moeten blijven en hoeveel borg hij zal moeten betalen, is nog niet bekend.
  De Canadese zanger werd gearresteerd om 4.11 uur plaatselijke tijd (10.11 uur Belgische tijd) op Pine Tree nabij West 26th Street, meldde de krant Orlando Sentinel. Daar bleek zijn entourage met hun auto’s het verkeer te hebben geblokkeerd om Bieber toe te laten een straatrace met een gehuurde gele Lamborghini te houden tegen een rode Ferrari. In de woonwijk bedraagt de maximumsnelheid 30 mijl per uur, terwijl Bieber 55 tot 60 reed.

  Het kostte de politie enige tijd om Bieber tegen te houden. De wetsdienaars hadden de auto’s twintig minuten eerder al zien rijden.

  Nadat hij ter plaatse negatief testte op nuchterheid, onderging Bieber (19) een ademtest. Hij zou intussen aan de politie bekend hebben dat hij onder invloed was van bier, marihuana en andere drugs. De politieagenten werden op een reeks 'F-woorden' gebombardeerd en botsten op 'geweldloze weerstand'. Bieber had ook geen geldig rijbewijs, want dat van de staat Georgia was verlopen.

  Het popidool werd al overbracht naar de gevangenis van Miami-Dade. Als de rechter streng is, zal Bieber daar een tijdje moeten blijven, want op dergelijke misdrijven staat in Florida een maximumstraf van zes maanden. De bestuurder van de Ferrari, rapper Khalil Amir Sharieff uit Californië, werd ook gearresteerd en beide auto’s werden weggesleept.

  In de Lamborghini had hij gezelschap van een jonge vrouw van wie de identiteit niet meegedeeld kon worden. Het betrof alleszins niet Selena Gomez, de zangeres en actrice met wie de Canadees volgens de boulevardpers een knipperlichtrelatie heeft.

  Het is niet de eerste keer dat de ‘Baby’-zanger in aanraking komt met de politie. Enkele weken geleden is bij hem thuis drugs gevonden en bekogelde hij de woonst van zijn buurman met eieren. Naar verluidt probeert zijn familie hem te overtuigen om hulp te zoeken en zo van zijn drank- en drugsverslaving af te raken.

  Een buurtbewoonster zag de auto van Bieber. Het gaat om de gele sportwagen uiterst rechts.  Bron: http://www.nieuwsblad.be/


  "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

  Hier was al een topic over, maar alsnog: het is gewoon zijn verdiende loon.


  26 - 02 - '16  "She was fury, she was wrath, she was vengeance."

  RapunzeI schreef:
  Hier was al een topic over, maar alsnog: het is gewoon zijn verdiende loon.

  Oh, oepsie, wist ik niet. D:


  "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

  OpheIiac schreef:
  (...)
  Oh, oepsie, wist ik niet. D:


  Het maakt ook niet uit. Kan gebeuren toch?
  Dit is het topic trouwens.


  26 - 02 - '16