• What if everything you thought you knew about the earth, is wrong?


  Genre: Sci-fi, fantasy
  Woorden per post: Minimaal 300
  Taal: ABN
  Leeftijd: 16+ toegestaan
  Reserveringen : maximaal 48 uur, daarna komen ze te vervallen
  Regels:
  • Huisregels
  • De RPG-regels

  2402 – het is precies 350 jaar geleden dat de aarde totale vernieling onderging.
  Professors waren bezig met het ontwikkelen van een nucleaire formule, een formule die de verspreiding van een giftig virus tegen zou moeten gaan. De aarde werd er door geteisterd en dreigde zijn groene velden te verliezen door dit virus.
  De elementen die in deze formule met elkaar werden gekruist werden eerst grondig onderzocht voor ze bij elkaar gevoegd mochten worden. De geleerden waren echter wat voorbarig en namen de hulp van anderen niet aan. Iemand die denkt dat hij alles in zijn eentje kan doen kan nog eens een keer lelijk op zijn neus kijken.
  Alleen was het in dit geval niet voordelig.

  Destijds waren er projecten onder de grond. In een relatief kleine gangenstelsel werd getest of het voor de mens mogelijk was om te overleven zonder de voorzieningen van boven de grond. Het waren slechts tests. Maar opeens werden ze noodgedwongen te blijven. De mensen hadden geen idee wat zich afspeelde aan het oppervlak, ze kregen er slechts het geringe van mee. Voor ze de kans hadden om te ontsnappen stortte de uitgangen van de tunnels in. Het was onmogelijk om te ontsnappen.
  Alles wat de mens ooit had gekend was niet meer.
  Elke voet die op dat moment nog op de aarde stond werd weggevaagd in de chaos.

  Een bestaan werd opgebouwd onder de grond. Maar de drang om terug te keren naar wat ooit van hen was, is nooit weg gegaan.
  Nu, na al die vele jaren, is het hen gelukt om de verloren uitgangen te herontdekken. Ze hebben ze opnieuw geopend, maar ze hebben geen idee wat ze zullen aantreffen op aarde. Het is te gevaarlijk om met zijn allen naar het oppervlak te stormen, daarom wordt een groep van 8 mensen samengesteld om het te onderzoeken. Deze 8 zijn uitgekozen door middel van verschillende proeven die hun kwaliteiten hebben getest. Elke uitverkorene heeft een andere kwaliteit. Zij hebben de hoogste kans van overleven.
  Het is aan hun om uit te vinden of na de ramp de aarde weer begaanbaar is. Het risico wat er aan vast kleeft is dat de tunnel die ze net weer hebben geopend, opnieuw zal kunnen instorten.

  Maar wat als de aarde niets is van wat ze hebben geleerd? Wat als hetgeen wat ze tegenkomen te schrikbarend is? Is het veilig? Is het mogelijk om er weer een ‘thuis’ van te maken? Zijn ze in de val gelopen?

  Ze worden geacht in teams op zoek te gaan naar overlevingsmiddelen. Hun eigen bestaan op te bouwen tussen de gemuteerde dieren en vreemde planten. Zij zijn de nieuwe bevolking van de aarde. Maar zullen zij het overleven?

  Het Virus
  Het sluimert nog op de achtergrond, de mensen kunnen er wel degelijk ziek van worden, bijvoorbeeld door het aanraken van een bepaalde plantensoort kan je een rare uitslag krijgen, deze kan overgaan in een vleesetende infectie. Eenmaal geïnfecteerd weet je niet wat je te wachten staan, alleen dat er een langzame, pijnlijke dood op je ligt te wachten.
  Het virus is niet tegen te houden en komt in allerlei vormen voor.
  Voorbeeld :


  De uitverkorene
  Het groepje van 8 mensen wordt geacht om het oppervlak van de aarde stukje bij beetje te verkennen. Zij zijn samengesteld nadat ze een tal tests hebben afgelegd – verplichte tests. De mensen die niet naar boven willen, worden gedwongen.
  Ze bouwen een kamp wat ze zo goed mogelijk als huis proberen te beschouwen.

  De mutanten
  Na de ramp was de aarde een tijd lang onbegaanbaar, maar het duurde slechts een tiental jaren voor er nieuwe begroeiing leek te ontstaan. Wat men dacht dat was weggevaagd, bleek nog behoorlijk tegen te vallen.
  Aardig wat dieren hebben zich sterk weten te houden. Helaas is het zo dat dankzij de nucleaire stoffen in de lucht zij zich hebben geëvalueerd. Soms hebben ze twee hoofden, een hert met vlijmscherpe tanden, een derde oog, alles wat je je maar kan indenken.
  Voorbeeld :


  De overlevenden
  Naast de dieren hebben ook een handjevol mensen overleefd. Helaas ondergaan zij hetzelfde lot als de leden van de Fauna. Zij hebben trekken van dieren, zoals een slangenhuid, een staart of hoorns. Ze zijn aanspreekbaar, maar ze zullen niet luisteren naar de mensen. Zij hebben hun eigen groep ontwikkelt. Zij leven langer dan een normaal mens, maar op den duur zullen ook zij sterven.
  Noch mutanten, noch de overlevenden stellen indringers op prijs. Zij laten anderen niet toe in hun leefomgeving en zijn bereid om er alles aan te doen om het gevaar weg te krijgen.

  Verblijfplaatsen
  Overlevende :
  Optie 1
  Optie 2
  Optie 3
  De overlevenden wonen in een soort stad gebouwd in de bomen, ze hebben ieder hun eigen 'hut', ze zijn niet modern en bevatten de primitieve benodigdheden om te overleven, van bovenaf zijn het de perfecte plaatsen om zich te verschuilen voor een hinderlaag

  De onderzoekers :
  In progress


  Invullen
  Uitverkorene
  Rol:
  Naam:
  Leeftijd(Hoger dan 20) :
  Geslacht:
  Specialiteit (Denk hierbij aan overlevingstechnieken, zoeken/herkennen van eetbare planten, verzorgen van gewonden – Een specialiteit mag niet twee keer voorkomen, wees dus creatief!)
  Uiterlijk:
  Innerlijk:
  Verleden:

  Overlevende :
  Rol:
  Naam:
  Leeftijd(Hoger dan 20) :
  Geslacht:
  Uiterlijk:
  Innerlijk:
  Verleden(denk er aan, het zijn een soort mutaties, ze zijn dus opgegroeid op de verwoeste aarde) :

  Dingen toevoegen is toegestaan


  Rollen
  Onderzoekers [5/8]
  ¤Avery Noah Harper - Valyrian[1,3] Medische kennis - Heler
  ¤Dylan Parker - Asami [1,10]
  ¤Carmen Rosette Faith
  ¤Nathaniel Everest - Florenti -GrandeGirlna [1,10] Technisch - praktisch
  ¤Thomas Jefferson - Cashby[1,5] Uitmuntend geheugen
  ¤Gereserveerd voor Bored

  Overlevenden [7/8 ]
  ¤Zayden Jax Lincoln - Nephele[1,7]
  ¤Celvar Eresse - Ewijn[1,5]
  ¤Sam Whinter - Lazulis[1,7]
  ¤Ameya Duchessa.- Remarkable [1,7]
  ¤Gereserveerd voor Bored
  ¤Gereserveerd voor Tankian
  ¤Gereserveerd voor Caelia


  Topics
  Praattopic 01
  Speeltopic 01  Er zijn mogelijke kansen op een oorlog - tussen de overlevenden en onderzoekers - want het kan zijn dat de beide partijen de aarde niet willen delen. Het is aan jullie of ze uiteindelijk wel of niet met elkaar overweg gaan
  Daarbij : denk goed na voordat je zegt dat je personage geïnfecteerd is, want er zijn nog geen medicijnen voor een dergelijke infectie, hij gaat dan dood, hoe dan ook.

  Voor nu staan voor beide partijen 8 rollen ter beschikking, het kunnen er meer worden bij genoeg animo.

  Voor verdere vragen mag je mailen of stel ze hier!
  Veel plezier (:

  † Nephele

  [ bericht aangepast door Mahoganaea op 2 juli 2014 - 22:38 ]


  The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

  Ik heb een vrouwelijke uitverkorene en help mensen graag inspringen. Relaties met mijn personage staan ook nog vrij (:


  In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

  Rol: Overlevende
  Naam: Sam Whinter
  Leeftijd(Hoger dan 20) : 22
  Geslacht: Mannelijk
  Uiterlijk:


  In de spoiler een plaatje van hij er als vis mutant eruit ziet.
  Sam is een apparte jongen van 1.55 lang. Zijn lichaam is aan de slanke kant waar kleine grijze schubben op te zien zijn. Zijn bruine haren gaan alle kanten op, waarbij sommige plukjes voor zijn ogen lopen. Sam deelt het lichaam met een vis, waarbij hij in zijn nek kleine kieuwen heeft zitten om onderwater adem te halen. Tussen zijn lange vingers heeft hij een soort doorschijnend vlies dat hem voort duwd door het water. Sam draag enkel een korte broek die hij gestolen had van een verdronken persoon. Sam draagd daarbij geen bovenkleding, dit is vooral, omdat hij vanaf de onderkant van zijn nek tot aan het randje van zijn broek een rugvin heeft zitten om hem te sturen door het water.
  De ogen van Sam hebben een witachtige kleur, waarbij het lijkt alsof hij blind is, maar dat is hij totaal niet, hij kan hiermee duidelijk onderwater zien.
  De voeten van Sam zijn hetzelfde als zijn handen Ze zijn aan de lange kant, met vlies ertussen om zich naar voren te bewegen in het water. Zijn vissen uiterlijk is heel onhandig boven water, ondat hij er totaal niet mee kan lopen.

  Innerlijk: Sam is een jongen die je moet leren begrijpen. Hij praat nooit. Zijn spraakvermogen is aangetast door het virus en kan enkel maar schrijven en gebaren maken daarbij gebruikt hij zand, klei of ander materiaal. Dit had grote gevolgen voor hem en voor andere. Sam is een schuw persoon en komt nooit bij iemand in de buurt. Als iemand bij hem in de buurt komt, sschrikt hij en zwemd snel weg. Enkel als iemand te vertrouwen is, durft hij naar iemand toe te gaan. Als Sam glimlacht twinkelen zijn ogen door het water, waardoor hij schattig overkomt. Het leven in het moeras heeft hem van de moderne wereld gezet en is altijd nieuwsgierig als hij iets aan metaal of andere spullen vind, dat niet uit het moeras komt, hij neemt het mee naar zijn schuilplaats en haalt het van onder tot boven leeg of kapot. Sommige spullen gebruikt hij. Heel soms als het hem lukt kan hij praten, maar zijn zinsbouw is belabberd.

  Verleden(denk er aan, het zijn een soort mutaties, ze zijn dus opgegroeid op de verwoeste aarde) :
  Sam is opgegroeid tussen de vissen. Zijn ouder verdronken door drijfzand. Ze vluchtte om te overleven, maar toen ze het moeras bereikte bleven sam's vader en moeder in het zinkende zand steken en verdronken ter plekke. Sam was die tijd op het drogen blijven staan en had het hele schauwspel moeten zien. Jaren daarna heeft hij in het moeras gezeten en gaf als zijn kennis over voor het overleven. Hij leerde van de vissen hoe hij moest jagen en leerde welke planten niet giftig waren. Dit had effect op zijn lichaam en de virus bereikte hem voledig. De mensen die de route namen door het moeras, stierven voor zijn ogen en dat heeft hij afzonderlijk gehouden. Nooit laat hij zich zien. Weg van de mensheid.
  Hij kreeg een aantal eigenschappen van een vis en begon zelfs zijn spraakvermogen kwijt te raken. Op de leeftijd van twintig vond hij een rugzak van zijn overleden ouders. Dit is een voorwerp dat hij in zijn jaren in het moeras nooit vergeten is. Sam hoopte dat ze nog leefde maar toen hij eens ging kijken op de plek waar ze gestorven waren, was er niets anders dan zand.

  Zo alles is er weer. (Voorbeeltje voor een overlevende.)

  [ bericht aangepast door Itsuki op 22 juni 2014 - 20:29 ]


  Vampire + Servant = Servamp

  (Moet ik dit anders in de spotlight gooien?)


  Vampire + Servant = Servamp

  Uitverkorene
  Avery Noah Harper, Ave voor vrienden
  22, ze verjaart op 25 April.


  †I'm a good girl because I really believe in love, integrity, and respect. I'm a bad girl because I like to tease.


  Geslacht: Vrouw
  Oogkleur : Helderblauw
  Haarkleur : Donkerbruin
  Lengte : 1.71


  Specialiteit : Door haar redelijk aandoenlijke uiterlijk zou je van Avery niet verwachten dat ze ergens kennis van heeft, maar door de striktheid van autoriteiten werd ze gedwongen een studie te volgen – zelfs al mocht ze haar huis niet verlaten. Avery heeft een opleiding gehad in verzorging en medicijnen. Ze weet precies hoe te handelen als iemand een ongeluk krijgt en welke planten of andere middelen ze kan gebruiken om die persoon te verzorgen. In de oudheid zou men haar een heks noemen, want ze heeft enigszins een 'helende' kracht. Maar hedendaags is het gewoon een combinatie van allerlei genen.
  Uiterlijk: Het eerste waardoor Avery opvalt in een mensenmassa zijn haar lange, donkerbruine haren. De dikke bos hangt altijd golvend over haar schouders. Het is een soort bruin waar menig vrouw jaloers op kan worden, het is geen chocoladebruin, maar ook geen vaal aftreksel van de kleur. Met een bepaalde lichtinval neigt het zelfs nog wel eens naar de zwarte kant. Het liefst draagt ze haar haren los, zodat de uiteinden gaan krullen. Alleen als er bepaalde taken op haar liggen te wachten zal ze haar dikke bos haren in een staart doen. Vrij vaak werd haar opgelegd om het af te knippen tot een degelijke lengte, daar heeft ze echter nooit aan toe gegeven. Ze laat alleen zo af en toe de dode puntjes er af halen opdat haar haren gezond eruit blijven zien
  Zodra de aandacht van het haar af is, verplaatst deze zich vaak naar haar gezicht. Wat daarbij opvalt is de vorm daarvan. Het heeft een ronde vorm, met trekken naar het ovale. De aftekeningen in haar gezicht zijn niet scherp, maar hebben juist verzachte lijnen. Dit staat mooi in contrast met haar sprekende ogen.
  Diepblauw, het soort waar je in kan verdrinken. Rondom deze kleur wordt haar iris gesierd door een wat donkere versie van de kleur wat het een juiste verhouding geeft. Het zijn een paar ogen waarmee ze recht door iemands ziel kan kijken – naar het schijnt. Haar ogen steken af tegen de licht getinte kleur van haar huid. Tevens staan ze mooi in verhouding met haar donkere wenkbrauwen.
  Als Avery lacht, heeft ze de zogenoemde ‘appelwangetjes’, iets waar ze zelf totaal geen waarde aan hecht. Het zorgt ervoor dat ze pretrimpeltjes krijgt in haar ooghoeken. Zijzelf vind dat het haar een ‘oudere’ uitstraling geeft. Ook komt haar goed gezonde gebit er bij kijken zodra zij zich amuseert. Het zijn niet de witste tanden die er bestaan, maar lelijk zijn ze niet. Haar tanden staan stuk voor stuk kaasrecht, het gevolg van een beugel die ze op jongere leeftijd heeft gedragen.
  Niet alleen haar ogen eisen zo af en toe de aandacht op, ook haar lippen zijn het opmerken waard. De dieproze kleur laat het er uit zien alsof ze altijd lippenstift op heeft. Van nature staan ze een beetje naar voren, waardoor het lijkt alsof ze constant een ‘kusmondje’ maakt.
  Het figuur van Avery past erg bij haar voorkomen. Ze heeft een zeer tenger figuur, haar lichaam heeft de juiste proporties. Ze heeft van niets te veel of te weinig, het is in evenwicht. Dankzij haar redelijk slanke lichaam kan ze zich makkelijk verschuilen op lastige plaatsen. Tevens maakt het haar behendig op een plek met veel obstakels.
  De jongedame is niet erg klein, ze heeft een gemiddelde lengte van 1.71 meter.
  Haar uitstraling oogt vrij vaak vriendelijk. In het openbaar heeft ze altijd een warme lach rond haar lippen. Dat gepaard met de twinkeling in haar ogen geeft andere mensen het idee dat ze een open persoon is.
  Het liefst draagt ze gemakkelijke, loszittende kleding. Hierin is ze in staat om zich vrij te bewegen zonder dat ze belemmeringen voelt. Deze voorkeur verandert echter zodra ze op een terrein terecht komt met vele obstakels. Het is zo’n situatie handiger om voor een strakke kledingstijl te gaan, de kans dat je dan ergens achter blijft haken is lang zo groot niet als met wijde kleding.
  Kledingstukken die haar voorkeur hebben zijn voornamelijk jurkjes en rokjes.

  Innerlijk: Avery heeft altijd al lust gehad naar avontuur. Al zolang ze zich kan herinneren wil ze ontsnappen uit de saaie sleur van haar leven. Het liefst zou ze verre reizen maken of ontdekken wat nog nooit in ontdekt. Helaas heeft ze daar nooit de kans toe gekregen, vaak omdat haar ouders haar altijd erg kort hebben gehouden. Hierdoor zat ze vaak binnen. Het maakte van haar een stil type met wilde dromen.
  Door het leven binnen de muren van haar huis heeft ze ook geleerd dat er verraders overal om je heen zijn.
  Avery heeft moeite met het accepteren van een leider, ze kan slecht de regels opvolgen en heeft van nature een rebelse houding tegenover de anderen – wat resulteert in het stiekem weg sluipen als dat geheel tegen de regels in. Ze kan ook lichtelijk manipulatief overkomen als er iets is wat ze heel graag wil, ze is niet bang om deze kant van zichzelf te gebruiken tegenover anderen. Vaak schaamt ze zich er ook niet voor. Tevens heeft het er voor gezorgd dat ze een temperament heeft ontwikkelt.
  Het zijn allemaal gevolgen van het verlangen voor een normaal leven – een leven waarin ze niet per se binnen hoeft te zitten.
  In een vreemde situatie is ze vaak erg schichtig en zegt ze niet veel. Ze moet eerst de kat uit de boom kijken voor ze in staat is om de situatie in te schatten.
  Wel is het zo dat Avery niet in staat is om ergens negatief tegenaan te kijken, ze is van mening dat als je met een positieve blik naar een situatie kijkt, je er altijd voordelen uit kan halen. Ga je er echter met een negatieve blik op af, dan zal je in een dip blijven zitten waar je moeilijk uit kan komen. Door haar dromerige karakter houdt ze de hoop vast, ofwel de positieve kijk op het leven.
  Ze is altijd op zoek naar iets nieuws om te proberen, de ongekende nieuwsgierigheid zit in haar hart en nieren, ze neemt zelf aan dat ze het heeft meegekregen van haar vader, die daar ook altijd last van heeft gehad.
  Naast de honger voor het onbekende, houdt ze ook erg van wijsheid. Het betekent niet dat ze constant met haar neus in de boeken zit, maar ze waardeert wat men haar probeert bij te brengen.
  In een situatie waarin de gemoederen hoog oplopen, of bij een probleem, probeert ze eerst alle kanten van deze situatie af te wegen voor ze haar oordeel velt. Ze heeft een heldere blik die ervoor zorgt dat ze niet voor de gek gehouden kan worden.
  Als er iets is wat haar niet zint, dan zal ze dat snel zeggen. Mensen zijn over het algemeen niet blij met de manier waarop ze het brengt, het komt in elk geval niet bepaald vaak voor dat haar kritiek haar in dank wordt afgenomen tenzij ze het heel subtiel weet te brengen. Mensen als leugenaars en verraders staan bij haar niet hoog op het lijstje.
  Avery vindt het totaal geen probleem om haar eigen belangen opzij te zetten voor die van een ander. Als ze daarmee de persoon in kwestie helpt, dan zal ze er moeite voor willen doen.
  Tegenover vreemden stelt ze zichzelf lichtelijk wantrouwend op. Mensen die niet tot haar vertrouwenskring horen moeten zichzelf tegenover haar eerst bewijzen voor ze toegelaten worden, met andere woorden : ze is enigszins eenkennig.
  Avery is in de omgang redelijk makkelijk, maar ze heeft zo haar moeilijke punten.

  Samenvatting : Stil, dromerig, manipulatief, rebels , positief, nieuwsgierig, wijs, lichtelijk wantrouwend


  Verleden: De ouders van Avery hebben altijd een vrees gehad voor het onbekende. Het huis wat ze hadden was dan ook zo’n beetje hermetisch afgesloten, er werden geen buitenstaanders toegelaten in het pand tenzij ze daar een goede reden voor hadden.
  Erg veel vrijheid heeft ze hierdoor nooit gekregen. Vaak kwam het er op neer dat ze zichzelf moest vermaken – door het feit dat ze geen broertjes of zusjes had werd het hierdoor nog lastiger. Gelukkig wist ze al vanaf een jonge leeftijd een zwakke schakel in het beveiligingssysteem te ontdekken waardoor ze in de nacht nog wel eens wegsloop om een feestje of dergelijke bij te wonen.
  Haar hele leven woonde ze in hetzelfde huis, ze werd thuis geschoold zodat haar ouders daar geen kosten voor hoefde te maken en daarbij hoefde ze daarvoor het huis ook niet te verlaten. Avery vond het altijd gek dat haar ouders zo bang waren voor het onbekende, ze gooide het op het idee dat de mensen de angst voor het instorten van hun opgebouwde wereld al hadden voorzien.
  Het was voor haar een verademing zodra ze de verplichting kregen om een test af te leggen, dat zou betekenen dat ze het huis mocht verlaten – tot grote teleurstelling van haar ouders.
  Nooit had ze gedacht dat ze de test daadwerkelijk zou gaan halen, dat zij van alle mensen degene was die hiervoor werd uitgekozen. Maar het maakte haar tevens blij. Misschien was de aarde niet bepaald de beste plek om naar toe te gaan, het oppervlak in elk geval, het was misschien beter dan voor eeuwig tussen vier muren zitten. Na een tijdje had ze dat ook wel gezien.

  [ bericht aangepast door Mahoganaea op 6 juli 2014 - 23:06 ]


  The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

  Lazulis schreef:
  (Moet ik dit anders in de spotlight gooien?)


  Dat zou mogen!
  Maar het is geen verplichting (;


  The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

  Valyrian schreef:
  (...)

  Dat zou mogen!
  Maar het is geen verplichting (;


  Geen probleem.

  Edit: Zo in de spotlight.

  [ bericht aangepast door Itsuki op 22 juni 2014 - 20:38 ]


  Vampire + Servant = Servamp  Rol: Overlevende
  Naam: Celvar Vreth Eresse
  Leeftijd: 25
  Geslacht: Mannelijk
  Uiterlijk:
  Celvar heeft lang lichtbruin haar dat tot ver over zijn schouders komt. Hij doet er vrij weinig mee, waardoor het vaak best wel warrig zit. Enkel als het hem echt teveel in de weg zit, bindt hij het bij elkaar met een touwtje. Zijn ogen zijn blauwgrijs.
  Hij is 1.76 lang, niet bijzonder lang dus voor een man, maar dat maakt hem weinig uit. Zijn lichaam heeft een gemiddelde bouw en hij is niet bijzonder gespierd.
  Wat betreft kleding doet hij nooit moeilijk. Gewoon een simpele broek en een shirt of hemdje. Als het warm genoeg is, loopt hij het liefst met ontbloot bovenlichaam rond. Hij vind het ook helemaal geen probleem om zijn mutaties te tonen. Ook draagt hij bijna altijd simpele leren vambraces.
  Zijn mutaties zijn niet echt gebonden aan een bepaald dier. Hetgeen wat meestal het eerst opvalt is dat delen van zijn huid inktzwart zijn en in een bliksemvorming patroon, al vinden sommigen het meer op zebrastrepen lijken. Dit begint in zijn gezicht en loopt door tot over zijn borst en zijn rug. Ook heeft hij een soort geschubd pantser op de buitenkant van zijn linker bovenarm. Dit loopt door tot zijn elleboog, waar het in een scherpe naar buiten stekende stekel eindigt. Als hij flink in de problemen zit, gebruikt hij deze stekel nog wel eens als wapen.
  Innerlijk: Celvar is een vrolijke jongeman die altijd wel in is voor een grap. Hij is erg optimistisch en zijn optimisme wilt nog wel eens aanstekelijk werken bij de anderen. Hij probeert zijn harde leven met zijn vrolijkheid en optimisme te vergemakkelijken, wat voor hem persoonlijk aardig goed werkt.
  Hij geniet van relatief veel vrijheid en daar geniet hij met volle teugen van. Hij houdt er niet van om vele regels opgelegd te krijgen die zijn vrijheid beperken. Het liefst gaat hij zijn eigen gang en hij zal niet zo gauw naar anderen luisteren, behalve als hij begrijpt dat het misschien toch beter is om dat te doen. Maar hij is niet iemand die graag de leiding wilt hebben. Hij accepteert de leiding van anderen, zolang hij maar genoeg vrijheid heeft over zijn eigen beslissingen en leven.
  Hij vertrouwt niet zo gauw nieuwe mensen, van de overgeblevenen en uitverkorenen. Hij is erg gehecht aan zijn groep en zal hen niet zo gauw willen verlaten.
  Celvar is eerlijk en vertelt bijna nooit leugens. Echter is hij wel erg goed in het achterhouden van informatie. Hij is ook vrij onverantwoordelijk en als hij op pad wordt gestuurd om iets te verkennen, zal hij maar oppervlakkig verslag geven en pas meer details geven als je hem daar naar vraagt. Ook voert hij zijn taken niet altijd even goed uit door zijn ongeduldigheid. Als het hem te lang duurt, dan is hij er snel klaar mee. Echter is hij wel erg rusteloos en heeft hij graag wat te doen, ook al vind hij het lastig om zich er lang aan te wijden. Het liefst dwaalt hij rond door het gebied rondom zijn woonplek. Het is nog wel eens gebeurd dat hij een hele nacht is weggebleven, wat zijn groepsgenoten eerst nog wel eens ongerust maakte, al zijn ze er nu aardig aan gewend.
  Celvar is niet bang om zijn mening te geven en hij doet er ook weinig aan om deze te nuanceren. Sowieso is hij in zijn spreken meestal recht door zee en van hem zul je weinig raadselachtigs en iets moeilijk begrijpbaar horen. Al kan hij daarbij wel erg tactloos zijn en hij denkt nooit echt na voordat hij wat zegt.
  Verleden:
  Als verre afstammeling van de mensen die de ramp overleefd hebben, is Celvar weinig anders gewend dan hoe de aarde nu is. In zijn jeugd heeft hij van zijn ouders geleerd hoe te overleven in de barre omstandigheden. Echter is zijn vader op zijn 13de gestorven, nadat hij in de val van een valse vleesetende plant was gelopen. Dit ongeval heeft er voor gezorgd, dat Celvar grote planten, die eventueel gevaarlijk kunnen zijn, als de dood mijdt. Het scheelt dat hij ze ondertussen aardig goed heeft leren herkennen. Zijn moeder wist veel van de planten op aarde af en heeft hem de nodige kennis doorgegeven, zodat hij niet zo snel in hun valstrikken zal lopen.
  Zelf leeft hij momenteel vooral van zijn eigen jacht en eventueel van voedsel wat andere groepsleden hebben gevangen. Als hij succes heeft gehad, deelt hij zijn buit ook nog wel eens. Hij heeft zich vooral bekwaamd in het jagen met de boog. Het maken van vallen vindt hij teveel prutswerk, al wilt de boogjacht ook niet altijd lukken vanwege zijn ongeduldigheid.


  "You're better than waffles, Matthias Helvar."

  Mag ik een overlevende vrouw reserveren? Mag ik er overigens ook nog een mannelijke uitverkorene bij die geïnfecteerd is?

  [ bericht aangepast door M87 op 22 juni 2014 - 20:56 ]


  Cappuccino en/of bier.

  Bored schreef:
  Mag ik een overlevende vrouw reserveren? Mag ik er overigens ook nog een mannelijke uitverkorene bij die geïnfecteerd is?


  dat kan zeker!
  maar ze kunnen pas na een tijdje op aarde geïnfecteerd worden, door bijvoorbeeld zo'n giftige plant aan te raken.
  Ik hoop niet dat - dat een probleem is?


  The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

  Mag ik een overlevende, vrouwelijk?


  These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

  Tankian schreef:
  Mag ik een overlevende, vrouwelijk?


  Zeker!


  The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

  Mt. Ik zal mijn personage hier spoedig neerzetten, ik vind het ook geen probleem als iemand een relatie met mijn personage wil / van tevoren iets wil bedenken.


  Aan niets denken is ook denken.

  Mag ik een vrouwelijke overlevende?


  'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

  Caelia schreef:
  Mag ik een vrouwelijke overlevende?


  Dat mag zeker!


  En wil iemand nog een relatie met Avery?


  The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

  Zou ik nog mee kunnen doen?


  It's not that I don't love our little talks, it's just... I don't love them. ~ Loki