• VOL! VOL! VOL! VOL! VOL! VOL! VOL! VOL! VOL! VOL! VOL! VOL! VOL! VOL! VOL! VOL! VOL!


  IK BEN VANAF MORGEN AVOND TOT EN MET 28 JULI OP VAKANTIE, IK BEN DAN DUS NIET BEREIKBAAR VOOR VRAGEN! IK WEET NIET OF IK DAAR WIFI ZAL HEBBEN, MAAR IK GA KIJKEN OF IK DAT KAN REGELEN.


  Een van de meest beruchte bendes in Engeland, niks lijkt te veel voor deze groep mensen. Van stelen tot drugs dealer en nog veel meer, alles om maar geld in de kas te krijgen. Maar dat gaat niet altijd even gesmeerd als het altijd lijkt te gaan. Wat als mensen bedenken dat ze het geld helemaal niet willen delen en wat achterover slaan en daar andere achter komen? Wat als mensen er genoeg van hebben, maar te diep in dit alles zijn gezogen waardoor ze geen kant meer op kunnen? Of wat als er liefdes ontstaan die er voor zouden kunnen zorgen dat ze alles niet langer geheim kunnen houden?
  (Ideeen zijn altijd welkom, pb me dan maar!)

  Rollen:
  The boys
  Niall Horan || DanielInTheDen
  [R] Zayn Malik || Quendolynn - (niet eerder dan 25 juli wegens vakantie)
  Harry Styles || OhMyLashton
  [R] Liam Payne || Ashey
  Louis Tomlinson || Shinohara

  Girlss
  - Noëlle Violet Henderson || OnlyXStyles
  - Nadine Camilla Carter || Mashtonx
  - Rose Maither || ArianatorXx
  - Ruby Arabella Castilla-Santiago || Parrish
  (Mocht je andere rollen in gedachtes hebben, kun je me altijd pb'en)


  Invullijst:
  Naam:
  Leeftijd:
  Nationaliteit:
  Hoe beland in het criminele circuit:
  Innerlijk:
  Uiterlijk:
  Geschiedenis:
  Relaties:*
  Extra:

  (* Denk eraan dat iedereen elkaar al een langere tijd kent, overleg dus met elkaar over verschillende relaties tussen personages -Denk aan soulmates, afkeer, jaloesie, goede vrienden of misschien liefde- Maar hou het wel reëel)


  Regel:
  - Minimaal 200 woorden moet lukken (Denk aan gevoelens en handelingen)
  - Geen Mary Sue's
  - OOC graag tussen haakjes typen
  - Reserveringen blijven 3 dagen staan vanaf het moment dat ik je berichtje heb gelezen
  - Geen andere personages besturen
  - Maximaal 2 rollen per persoon
  - Alleen Mashtonx en OnlyXStyles maken nieuwe topics aan
  - Naamsverandering graag doorgeven
  - Na 3x een van deze regels overtreden te hebben, wordt je zonder pardon uit het RPG gezet


  [ bericht aangepast door Inclination op 3 aug 2014 - 13:53 ]


  "I'm fine with internet communication, it's just the real life I have problems with!" ~ Dan Howell

  Mag ik Louis?


  Because I love him, do I need another reason?

  Mag ik Harry?


  "Family don’t end in blood”

  Mag ik Liam?


  How far is far

  Mag ik een girl?

  Natuurlijk mogen jullie dat!


  "I'm fine with internet communication, it's just the real life I have problems with!" ~ Dan Howell


  Naam: Nadine Camilla Carter
  Leeftijd: 19, 13 oktober
  Lengte: 1,61m
  Haarkleur: Bruin, blonde dip dye.
  Oogkleur: Helderblauw
  Nationaliteit: Brits
  Angsten: Claustrofobie
  Hoe beland in het criminele circuit: Toen Nadine 14 en haar kleine broertje, Bryan 8 was, werden ze door hun ouders op straat gezet en compleet aan hun lot over gelaten. Nadine heeft zelf nog steeds geen idee waarom haar ouders dit hebben gedaan, maar het was hoogstwaarschijnlijk een geldkwestie. Vanaf dat moment stonden zij en haar broertje er dus alleen voor aangezien ze verder ook geen familie hadden om naar toe te gaan. Nadine was pas 14 en het was dus nog niet legaal om te werken dus moest ze op een andere manier aan geld zien te komen. Ze hebben tijdelijk verbleven in een kraakpand totdat Nadine in contact kwam met een groep mensen die wel wisten hoe ze aan het geld moesten komen. Ze had geen andere keus en besloot dus om maar mee te werken aan hun plannen.  Innerlijk: Hoewel je bij het zien van haar helder blauwe ogen zou verwachten dat ze elke jongen zo om haar vinger windt, is dit totaal niet zo en is ze ook helemaal geen flirterig type. Nadine is een meisje die mensen niet snel binnen laat of vertrouwd. Ze is redelijk schuw en gesloten voor mensen die ze niet kent. Verder is ze een persoon die de regels niet al te nauw neemt en het haar niet uitmaakt wat er moet gebeuren, want ze doet het toch. Ze bezit flink wat lef en is bang voor niks of niemand, met 1 uitzondering. Ze kan niet goed tegen opgesloten zitten en heeft daardoor dus last van claustrofobie. Ze vindt alles om zich heen niet zo belangrijk, zolang er maar niks gebeurd met haar kleine broertje Bryan, want hij is werkelijk haar alles. Bryan is ook de enige persoon waar ze echt met heel haar hart om geeft en doet er alles aan om het beste te krijgen voor hem.
  Verder heeft Nadine een hele eigen wil en moet alles altijd zo gaan zoals zij dat wilt. Zo niet, dan zorgt ze er wel voor dat dat gaat gebeuren. Vaak komt ze kil en gevoelloos over, dit is er naarmate de jaren in het criminele wereldje vorderde steeds meer in gestamd, het niet laten zien van je emoties. Dit komt niet alleen door het wereldje waar ze zich in bevind, maar ze wil zich ook altijd sterk houden tegenover Bryan. Je zal haar dus nooit zien huilen en er staat maar zelden een glimlach op haar lippen.
  Dit alles was in de tijd dat ze nog bij haar ouders woonde wel anders. Toen was ze een hele spontane en open meid die altijd wel in was voor een grapje. Ook was ze creatief en beschermend over al haar vriendinnen. Maar al deze emoties zijn er keihard uitgestampt.


  Uiterlijk: [FC: Zoe Sugg aka Zoella] Nadine heeft lange donkerbruine haren tot ongeveer haar middel. Haar dikke haren krullen uit zichzelf een beetje waar ze maar al te blij mee is. Er is geen vaste manier hoe ze haar haren draagt, de ene dag in een staart, dan in een knot of vlecht en de volgende dag gewoon los. Ze is dus niet zo van het standaard en houdt van afwisseling.
  Ze heeft een redelijk lichte huidskleur maar ze heeft het geluk dat ze snel bruin wordt in de zon, waardoor je ook meestal haar echt bleke huid niet ziet. Haar gezicht heeft een iets wat ronde vorm met een puntige kin, redelijk volle lippen en een kleine neus.
  Het eerste wat je opvalt als je naar haar kijkt, zijn haar helderblauwe ogen die wel lijken te stralen. Ze heeft uit zichzelf al lange wimpers, maar accentueert deze meestal met een laagje mascara. Ze is ook totaal niet vies van al het andere make-up en draagt dat dan ook geregeld. Van rouge tot oogschaduw en van een opvallende lipstick tot eyeliner.
  Haar kleding past ze meestal aan op wat er in de mode is, maar buiten dat heeft ze ook wel haar eigen stijl. Ze draagt vooral shirts en blouses met jeans eronder. Haar schoenen variëren van gympen tot naaldhakken.  Geschiedenis: Nadine had tot haar 14e een gelukkig gezin en woonde samen met haar ouders en haar kleine broertje in een klein huisje aan de rand van Londen. Op haar 14e sloeg dit alles om en werd ze van de ene op de andere dag uit het huis gezet samen met haar broertje. Ze hebben een tijd verbleven in een kraakpand totdat Nadine genoeg geld had verzameld om een heel klein huisje te kopen. Hoe ze dit verzamelde heeft ze nooit tegen Bryan verteld en dat weet hij nog steeds niet. Nadine is al een lange tijd gestopt met school maar heeft er alles aan gedaan om haar broertje wel op school te houden wat haar dan ook gelukt is.


  Relaties: Nadine staat open voor relaties! (op dit moment nog geen liefdesrelaties, Nadine heeft het (nog) niet zo op de liefde)


  Extra: Nadine bezit allerlei verschillende tattoo's die zich vast hebben gezet op haar schouderbladen, onderrug, enkel, pols en nog een aantal andere plekken. Het is niet dat deze inktplaatjes zomaar tekeningetjes zijn. Nee, elke tatoeage betekent wel degelijk wat voor haar.

  [ bericht aangepast door Inclination op 16 juli 2014 - 19:31 ]


  "I'm fine with internet communication, it's just the real life I have problems with!" ~ Dan Howell  Naam: Catalina Lopez
  Leeftijd: 17
  Nationaliteit: spaans
  Hoe beland in het criminele circuit: Catalina is hier beland door middel van haar ex. Hij was een loverboy en probeerde haar de prostitutie in te werken. Wat hem ook gelukt is, binnen drie maand werkte ze in een hoeren huis. Echter heeft ze zich door middel van hulp van buiten uit weg weten te komen. Toch is ze niet helemaal kunnen verdwijnen uit de criminele circuit. Ze woont namelijk bij een andere pooier in. En zolang zij doet wat hij zegt hoeft ze niet meer haar benen te openen voor andere mannen om zo geld te verdienen. Dit betekend echter wel dat Catalina voor de meiden moet zorgen. De mannen binnen moet laten en pakketjes weg moet brengen
  Innerlijk: Catalina is een stil meisje die liever op gaat in de menigte dan dat ze opgemerkt word. Ze houd er niet van om in de belangstelling te staan omdat ze altijd binnen is gebleven. Verder is ze een vrolijke jonge meid die op haar eigen manier van het leven geniet. Ze is net zoals elk ander 16 jarig meisje erg onzeker over haar zelf, is ze wel mooi genoeg, is ze wel dun genoeg? hierom is ze erg op haar eten gaan letten. Catalina heeft haar puber buien waar ze dan heel onredelijk en wat kinderachtig kan zijn. ze is soms erg down en snel aangebrand. Catalina is soms erg jaloers op andere maar dat laat ze niet graag zien. wat ze dan ook wel weet te verbergen. ze is verder best vriendelijk en erg zorgzaam en beschermd voor de mensen om wie ze geeft.
  Uiterlijk:


  Geschiedenis:
  Relaties:*
  Extra:


  {Ik maak der straks af}

  [ bericht aangepast door Swann op 15 juli 2014 - 20:46 ]

  Mag ik Nialler? Ik weet alleen niet wanneer ik hem kan invullen, want ik heb tot en met 31 juli geen computer


  Bowties were never Cooler

  Mag ik een girl reserveren? Ik zal meteen beginnen;)


  ~ I have found that if you love life, life will love you back.

  Naam: Rose Maither
  Leeftijd: bijna 17 op 25 juli
  Nationaliteit: Engels


  Hoe beland in het criminele circuit: Rose was vroeger een heel gevoelig meisje en werd vlug gekwetst. Dat kwam ook door haar ouders die haar sloegen, niet eens van haar hielden en door haar oudere broer die haar mishandelde. De avond van haar 13 jaar besloot ze te vluchten van het huis om haar familie nooit meer te kunnen zien. Ze woonde op straat en na enkele nachten ontmoette ze een jongen. Deze jongen veranderde haar leven. Hij woonde al sinds jong op straat met enkele vrienden. Hij en zijn vrienden leerden haar stelen en zelf als het echt moest vermoorden! na enkele weken werd ze er ook best goed in. Wat ook een voordeel was aan het meisje in hun team was dat ze er lief, braaf en klein uitzag. Ze kreeg meerdere relatie's met de jongens. Ze was heel sterk in het stelen van dingen of in het afleiden zodat iemand anders van het team iets kon stelen.  Innerlijk: Rose was een lief, braaf en toch wel gevoelig meisje. Maar dat is veranderd bij haar 13 jarige leeftijd. Het werd een arrogant en brutaal meisje. Ze houdt er niet van om lief of schattig te worden genoemd. Ook heeft ze een probleem want Rose is helemaal niet sterk en dat kan problemen opleveren tijdens het stelen. Rose is ook niet bepaald slim want ze heeft toen ze uit huis weggelopen is, met school gestopt. Dat vond ze niet heel erg want ze vond school toch maar tijdsverspilling. Ze had ook geen vrienden en werd gepest. Het enige moment waar ze haar vroegere gevoeligheid toont is wanneer m'en over haar verleden praat, dan barst ze in huilen uit, wordt boos en is heel de dag koppig.
  Uiterlijk: Rose is een klein blond meisje. Ze is niet heel groot maar ook niet klein. Haar lange, bijna stijle, blonde haren komen tot onder haar borsten. Ze heeft lichtbruine ogen die omringd zijn door wimpers. Elke dag doet ze er wat mascara op en boven haar oog wat eyeliner. Ze heeft lichtroze volle lippen. Ze heeft een slank figuur wat vroeger niet was. Ondanks haar lieve en brave uiterlijk is ze heel erg brutaal. Haar stijl is ook veranderd sinds ze Die jongen en zijn vrienden heeft ontmoet. Ze ziet er wat stoerder uit maar kleedt zich vooral heel vulgair.  Geschiedenis: Rose werd per ongeluk gemaakt door haar ouders. Ze houden ook helemaal niet van haar. Toch houden ze haar voor de klusjes. Ze werkte al heel vroeg als slaaf voor de familie. Ze had geen rechten. In de lagere school werd ze vaak gepest omdat ze mollig was maar gelukkig is dat best snel veranderd. Haar grotere broer mishandelde haar en deed dingen die zij liever niet wou. Maar ze kon niets doen want ze was niet sterk of had geen mensen waar ze het bij kon vertellen. Ze is weggelopen op haar 13e verjaardag zonder iets achter te laten, sindsdien werkt ze als dief met een team.
  Relaties:* Moet ik nog afspreken, als iemand een idee heeft voor een relatie met Rose. Ze moet niet echt een lief (het mag altijd;))hebben maar toch wel enkele exen, omdat ze van jongens houdt. Ook andere relatie's zijn welkom !
  Extra's: Rose is graag omringd door jongens en is snel jaloers

  [ bericht aangepast door Surrexit op 16 juli 2014 - 17:45 ]


  ~ I have found that if you love life, life will love you back.

  Naam: Louis William Tomlinson.
  Leeftijd: Tweeëntwintig. (Vierentwintig december.)
  Nationaliteit: Brits, Doncaster.
  Hoe beland in het criminele circuit: Het eerste dat hij echt fout deed was zijn stiefvader in koele bloede omleggen nadat hij erachter kwam dat hij zijn moeder mishandelde. Louis moest van huis vluchten, zelfs al betekende dat -dat hij zin moeder en zusjes moest achterlaten, wat hem echt kapot maakte. Om het gemis een beetje te verminderen greep hij naar alles wat hij uit kon wissen, drank, drugs, niks is hem onbekend. Dankzij drugs en wapenhandel werd hij beruchter en het duurde niet al te lang voor hij een gevreesd iemand werd binnen de onderwereld, iemand die zonder genade de trekker overhaalde. Daarom was hij meestal degene die dingen afhandelde als iemand een verrader of gewoon niet te vertrouwen was, hij had nou eenmaal geleerd geen gevoelens van spijt te laten merken of ze ook maar te hebben. Die je nooit zag lachen of maar een teken zag geven van warmte, totdat je close met hem werd. Dan beschermt hij je met zijn leven en laat hij zich leiden door zijn emoties, al is dat niet altijd voor het beste.
  Innerlijk: Louis is de grappenmaker van het stel, hij is dol op allerlei dingen uithalen op het moment dat je het minst verwacht. Soms is hij net een klein kind wat dat betreft, als je hem snapt als hij iets wil uithalen gaat hij in een hoekje zitten mokken. Hij is iemand die graag lacht, en anderen ook wil laten lachen. Hij zal er dus ook alles aan doen om je op te vrolijken als je down bent of als hij ziet dat je ergens mee zit, zelfs al kan dat als irritant ervaren worden. Hij geeft erg veel om zijn geliefden, en laat zijn serieuze kant zien als ze een probleem hebben of ergens mee zitten. Naar hun toe is hij ook aanhankelijk maar erg jaloers als hij het idee krijgt dat hij buitengesloten word. Hij heeft wat vreemde trekjes, maar die moet je maar negeren, hij bedoelt het toch wel goed. Soms, als hij echt doorslaat is het net een onbedwingbare stuiterbal, wat ontzettend vervelend kan zijn voor anderen in zijn buurt. Ook kan de jongen, al ziet hij er niet zo uit, ontzettend dominant en intimiderend zijn. Dan snoert hij je met een simpele opmerking of blik je de mond, er heb je er niks meer tegen in te brengen. Sarcasme of dubbelzinnige opmerkingen zijn hem ook niet onbekend, en meestal lacht hij er zelf nog het hardste om. Met vier jongere zusjes weet hij prima hoe hij met vrouwen moet omgaan en maakt daar dan ook graag gebruik van, aangezien hij best een flirt kan zijn. Alhoewel, als Louis eenmaal een vaste relatie heeft is hij nog trouwer dan een hond en zal zijn best doen zijn vriend of vriendin gelukkig te maken met alles wat hij in zich heeft. Wel is hij dan redelijk snel jaloers, en heeft de neiging overdreven duidelijk te maken dat diegene bij hem hoort en ieder ander maar geen poging moet doen hem of haar van hem af te pakken. Dan is hij geen lieverdje en is hij zeker niet bang om een keer flink uit te halen als hij het echt zat wordt.
  Dat is Louis voor familie en vrienden, bij mensen die hij niet kent of wantrouwt reageert hij heel bot en moet je niet gaan denken dat hij ook maar een seconde aardig tegen je gaat doen. Hij zal dan ook heel kil zijn tegenover alles dat je doet. De jongen is dan gelijk een stuk minder druk dan normaal gesproken, maar moet je niet zien als iets goeds. Meer als een stilte voor de storm, want als hij eenmaal begint te praten dan kan Louis heel gevaarlijk uit de hoek komen, wat je in eerste instantie niet zou verwachten van de kleine, vrolijke jongen.
  Uiterlijk: Louis is vrij klein voor zijn leeftijd, ongeveer één meter vierenzeventig. Toch kan je hem gewoon niet over het hoofd zien door zijn grote mond. De jongen is in het bezit van lichtbruine warrige haren, die hij redelijk vaak in een ander model heeft, wat verschild per situatie. Gewoon, omdat het kan. Als hij nergens zin in heeft blijft het gewoon in zijn natuurlijke warrige staat, maar als er bijvoorbeeld een speciale gelegenheid is heeft hij nog wel eens de neiging het in een nette kuif te houden. Nu is het eigenlijk te lang geworden, maar hij weigert gewoon naar de kapper te gaan. Soms heeft hij ook de neiging het een andere kleur te verven, al blijft het meestal bij een roodtint. Een hele rits tatoeages sieren zijn lijf met elk hun eigen speciale betekenis, al heeft hij van sommige wel degelijk spijt. Zijn huid is nou eenmaal zijn dagboek en daar moeten eens in de zoveel tijd wat dingen aan toegevoegd worden, op zo'n manier dat alleen hij het begrijpt. Ondanks dat hij op het eerste gezicht redelijk smal lijkt, is Louis zeker wel gespierd, waar hij hard voor heeft gewerkt en ook redelijk trots op is. Maar zelfs de tatoeages zijn nog niet het opvallendste aan hem, dat zijn namelijk zijn ijsblauwe ogen, met weliswaar een heel klein tintje groen erin. Ogen die dwars door je heen kijken en waarvoor je niks kunt verbergen, hoe hard je het ook probeert. Aan de andere kant kunnen ze ook veel verbergen, voor hemzelf dan. De jongen heeft namelijk al veel meegemaakt, meer dan hij zou willen, wat hij liever voor zichzelf houdt. Zijn kledingstijl kan nog wel eens variëren, van truien en vesten naar tanktops en dunne shirtjes of zelfs naar leren jacks. Niet echt een vast patroon dus. Toch zie je meestal wel zijn afgetrapte Vans er onderaan, en dan negen van de tien keer nog zonder sokken ook.
  Geschiedenis: De jongen groeide in een familie die heel close was met elkaar, en hij, als oudste en enige jongen had veel verantwoordelijkheid over zijn zusjes. Met zijn eerste stiefvader kon Louis prima overweg, die er tot zijn geluk een lange tijd was. Het sterke gezin dat ze hadden was een van de redenen dat het goed met de jongen ging, zowel op school als thuis en sociaal in het algemeen. Hij had genoeg vrienden en had voldoende cijfers, al was hij wel een buitenbeentje. Hij was net iets anders dan de anderen, hield van andere dingen en kleedde zich ook anders, niet dat het veel uitmaakte. Naarmate het huwelijk van zijn moeder stukje bij beetje steeds slechter werd merkte Louis dat hij het verdriet van zijn moeder over ging nemen, al moest hij sterk blijven omdat hij zeker wist dat hij binnenkort de enige man zou zijn en nog intensiever voor zijn zusjes moest gaan zorgen. Vanbuiten werd hij ook harder en begon aan de tatoeages en piercings. Het ging mis toen de jongen op een dag thuis kwam en zijn stiefvader zijn moeder zag slaan, er knapte iets in hem en dankzij een rode waas voor zijn ogen wist hij niet meer van ophouden en heeft de man doodgeslagen. Het bleek zelfs dat zijn moeder al langer werd mishandeld dus vond hij dat hij er goed aan deed. De politie vond dat niet zo en het ging van kwaad tot erger, tot het punt waar de jongen nu is. School niet afgemaakt, zijn bende als enige gezelschap en als hij geluk heeft dat hij heel soms terug kan naar huis.
  Relaties: Komt.
  Extra: Louis is biseksueel en niet bang om dat te verbergen, het is dan ook geen geheim dat hij met meerdere van zijn bende naar bed is geweest. Qua echte relaties is hij een stuk lastiger, je zal echt geduld moeten hebben wil je zo'n sterke band met hem krijgen, al zal hij dan nooit vreemdgaan, tot dan moet je hem eerst zien te overtuigen dat hij geen bevlieging voor je is. Toch zal je hem nooit "ik hou van je" horen zeggen, dat kan hij gewoon niet, het is te moeilijk voor hem om zich op zo'n manier te uiten, zelfs niet als je de wereld voor hem betekent. De jongen heeft ook een grote passie voor voetbal, wat je hem in zijn vrije tijd waarschijnlijk wel ziet doen.

  [ bericht aangepast door Kazuhira op 17 juli 2014 - 11:04 ]


  Because I love him, do I need another reason?

  Ik was naar een feestje, maar ben nu terug, ik zal zo ff overschakelen naar mijn laptop en dan alles verwerken!


  "I'm fine with internet communication, it's just the real life I have problems with!" ~ Dan Howell

  KodaIine schreef:
  Mag ik Nialler? Ik weet alleen niet wanneer ik hem kan invullen, want ik heb tot en met 31 juli geen computer


  Ik ben toch niet van plan snel met het speeltopic te gaan beginnen aangezien ik volgende week zelf ook een week weg ga. Daarna was ik ongeveer van plan te gaan beginnen.
  Dus ik zet je er gewoon bij! Mocht het dan echt niet uit komen kun je het altijd nog opzeggen!

  PS. Ik heb alles nu aangepast

  [ bericht aangepast door Inclination op 15 juli 2014 - 21:08 ]


  "I'm fine with internet communication, it's just the real life I have problems with!" ~ Dan Howell

  Als ik nog een rol moet maken zeg het me dan;)ik doe liever girlss(flower)


  ~ I have found that if you love life, life will love you back.

  Je mag anders ook eerst beginnen voor Ni af is


  Bowties were never Cooler