• Onlangs hebben ik en mijn vriend bij een professionele fokkerij vier vrouwelijke gerbilpups gekocht. Alleen had zij die samengesteld uit andere nesten. Iedereen die al gerbils gehad heeft kan bijna met zekerheid zeggen dat dat fout loopt, toch geloofden wij haar, aangezien ze toch wel als een professional kon gezien worden.
  Nu hebben ze vannacht flink huis gehouden en daarbij is er jammergenoeg eentje, de kleinste, gewond geraakt. Daarom hebben we ze twee aan twee gezet, op deze manier maken ze geen ruzie. Maar dan moet er 1 paar in een transportbakje zitten in plaats van een grote kooi, we hebben dus iemand nodig die deze beestjes kan opvangen. De vrouw van de fokkerij zelf heeft geen plaats meer (en doet plots heel kinderachtig door alle schuld bij ons te steken en te beginnen liegen) dus eigenlijk zoeken wij nu iemand die voor deze beestjes kan zorgen. We liegen er niet over dat die kleine misschien verzorging nodig heeft. Hij beweegt wel goed en eet en drinkt, dat hebben we allemaal al kunnen zien. Hij is nog steeds even energiek. We hebben de wondjes al ontsmet in de hoop zo infecties tegen te gaan. We hopen nu iemand te vinden die deze beestjes wil opvangen, wij geven ze natuurlijk gratis mee.
  We hebben zelf momenteel niet de mogelijkheid ze naar haar naar de dierenarts te brengen.
  De dierenwinkels in de buurt hebben allemaal geen plaats meer dus dat is ook geen optie. Hopelijk vinden we een mooie thuis voor deze arme diertjes.
  Dus als iemand nog een goed tehuis weet of heeft in Utrecht en omgeving, gelieve dat dan te melden. Wij hopen snel goed nieuws te horen.

  Alvast bedankt!

  Edit: we hebben een goede opvang gevonden bij een nabije kinderboerderij. Daar worden ze goed verzorgd.:)

  [ bericht aangepast door Gibigianna op 16 juli 2014 - 11:29 ]


  “To live will be an awfully big adventure.”

  -> Slotje op aanvraag.


  "Her heart was a secret garden, and the walls were very high."