• De RPG in het algemeen (verhaallijn)
  Een groep jongeren tussen de 16 en 21 jaar zijn uit het kleine dorpje waar ze geboren zijn ontsnapt en zijn naar de grote stad gevlucht, of eigenlijk de grote, kleine stad, met de naam: New York. New York is een grote stad, de grootste stad van de VS, en het heeft 5 stadsdelen, maar New York is ook een kleine stad. Alle geheimen gaan snel rond, en soms weten mensen iets over jou voordat jij het weet. De groep jongeren is naar New York gekomen om daar een nieuw leven op te bouwen, misschien kennen ze elkaar al jaren, of juist van heel lang geleden of misschien lopen ze elkaar pas voor het eerst tegen het lijf in New York, op sollicitatie, op school of tijdens een hobby. Wat de jongeren sowieso gemeen hebben, is dat ze een beurs hebben gewonnen voor een van de beste scholen in New York, het is een kostschool, wat betekend, je slaapt en eet op school, alleen in de vakanties mag je naar huis. De kostschool is geen gewone school, naast dat je er gewone lessen krijgt, heb je ook nog vier uur in de week een les die je helpt met je talent te verbeteren, je talent kan van alles zijn, van rekenwonder tot danstalent. Een geweldige kans, een tweede leven, maar de grote vraag is natuurlijk: Hoe zal het ze vergaan in de grote stad?

  Overige informatie - alleen belangrijk als je mee wilt doen aan de RPG!
  -Over New York.

  Er zijn 5 stadsdelen, The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens en Staten Island. Het heeft een oppervlakte van 1214 km2 en een hoog toerisme gehalte. New York ligt tussen de steden Washington D.C. en Boston en ligt aan de monding van de Hudson River, de Hudson River komt uit in de Atlantische Oceaan. New York heeft 33 kilometer aan publieke stranden en 11.000 hectare aan gemeentelijke parken.
  De zomers zijn heet en vochtig, het is tussen de 21 en 25 graden. De winters zijn koud, maar meestal rond het vriespunt. Er kunnen soms zeer hevige sneeuwstormen zijn. In de lente en herfst kan het koel tot heet zijn. Ook de onweersbuiten kunnen heftig zijn. En soms komt er een orkaan voor. Honkbal, American Football, ijshockey en basketbal zijn bekende sporten in Amerika. Qua eten is er veel keuze, door de immigranten. Bagels, kwarktaart en pizza zijn onder andere bekend uit Europa. Er zijn veel verschillende eetgelegenheden, bekend is natuurlijk de Starbucks.

  The Bronx, is het noordelijkste gedeelte van NYC, hier kun je het Yankee Stadium vinden en de wijk Co-Op City. Het staat bekend als de geboorteplaats van de rap en de hiphopcultuur.
  Brooklyn, bekend om zijn culturele, sociale en etnische diversiteit, zijn specifieke kunststromingen, de wijken met een eigen karakter en de unieke architectuur. Het heeft een duidelijk centrum en er is een lange kustlijn met veel stranden en Coney Island.
  Manhattan, bekend vanwege zijn wolkenkrabbers en het Central Park. Het is het financiële centrum van NYC, ook zijn er veel hoofdkantoren van multinationals en internationale organisaties, zoals de VN. Ook zijn er belangrijke universiteiten en culturele bezienswaardigheden. Het is te verdelen in Lower, Midtown en Upper Manhattan. Upper Manhattan wordt weer verdeeld in Upper East Side en Upper West Side, gescheiden door Central Park. Het meest noordelijk gelegen gedeelte heet Harlem. Er zijn ook nog verschillende stadsdelen zoals Chinatown, Greenwich Village, Little Italy, SOHO (South Houston Street) en TriBeCa (Triangle below Canal street).
  Queens, hier zijn de meeste verschillende etnische eenheden te vinden. Het groeit hard. Van oorsprong is het een verzameling van dorpjes gesticht door Nederlanders. Er wonen vooral middenklasse Amerikanen, en het gemiddelde inkomen van een Afro-Amerikaan ligt hier hoger dan die van de blanke. Er zijn twee luchthavens, LaGuardia Airport en John F. Kennedy International Airport.
  Staten Island, verbonden met Brooklyn d.m.v. de Verrazano-Narrows Bridge en verbonden met Manhattan door de Staten Island Ferry, wat ook een populaire toeristische attractie is. De F.D.R. Boardwalk, van 2,5 km, is de op drie na langste boardwalk van de wereld.
  Central Park ligt in Manhattan en strekt zich uit van 59th tot 110th Street.
  Carnegie Hall, een van de belangrijkste concertzalen van de wereld, voornamelijk gebruikt voor klassieke muziek, er heerst een goede akoestiek.
  Lincoln Center, hier zitten verscheidene instellingen, zoals Metropolitian Opera, New ork Phillharmonic, New York City Ballet, Vivian Beaumont Theatre en de Julliard School.
  Broadway, deze loopt langs 42nd street, vernoemd nar de grote straat die dwars door de theaterwijk loopt. De meeste theaters zijn gevestigd in de buurt van Times Square in Manhattan.
  New York Public Library, de bibliotheek met de grootste collectie boeken van alle bibliotheken van het land. Queens en Brooklyn hebben eigen openbare bibliotheken.  Over de school:
  De school ligt in het stadsdeel Manhattan, één straat van Broadway, dicht bij Sakura Park en niet ver weg van de kust. De school is een kleine, maar bekende school met goede kwaliteit. De klassen bestaan ongeveer uit 25 leerlingen per klas. Per jaar worden er 100 leerlingen toe gelaten, aangezien er ook 100 leerlingen examen doen. De leeftijd maakt niet zo zeer uit op de school, je moet minimaal 16 zijn en maximaal 21. Er zijn vier verschillende stamklassen, daarnaast volgt iedereen zijn eigen lessen nog om het talent verder te ontwikkelen. Het systeem ziet er als volgt uit:

  Klas 1A – de uitzonderlijke talenten (alle leeftijden)
  Klas 1B – 20, 21 jaar
  Klas 1C - 18, 19 jaar
  Klas 1D - 16, 17 jaar.

  Zodra je een jaar hebt afgemaakt en bent bevorderd naar het volgende leerjaar, wordt de 1 een 2, daarna een 3 en als laatste een 4. Je blijft gewoon constant in dezelfde klas zitten.
  De schooltijden zijn van 08.00 – 17.00. Alle lessen die op een middelbare school worden gegeven volg je, dus de “natuur” vakken en de “maatschappij” vakken. De normale lessen duren 45 minuten, je volgt ze alleen minder vaak in een week dan normaal, en de lessen die met je talent te maken hebben duren anderhalf uur.

  1e uur – 08.00 – 08.45
  2e uur – 08.45 – 09.30
  3e uur – 09.30 – 10.15
  4e uur – 10.15 – 11.00
  PAUZE 1 – 11.00 – 11.15
  5e uur – 11.15 – 12.00
  6e uur – 12.00 – 12.45
  EET PAUZE – 12.45 – 13.15
  7e uur – 13.15 – 14.00
  8e uur – 14.00 – 14.45
  9e uur – 14.45 – 15.30
  10e uur – 15.30 – 16.15
  11e uur – 16.15 – 17.00
  Ontbijt is tussen 07.00 en 09.00.
  Lunch is tussen 12.30 en 13.30 (op school tussen 12.45 – 13.15)
  Avondeten is tussen 17.00 en 19.00.

  Er is een fitnesszaal die vanaf 08.00 beschikbaar is. Het zwembad is van 07.00 – 08.00 en na 17.00 tot 20.00 beschikbaar, tenzij je er bent met school. De judo-/ gymzaal is beschikbaar voor leerlingen na 17.00 tot aan 20.00. Ook de tennishal, basketbal, volleybal, voetbal en het hockeyveld zijn beschikbaar na 17.00 tot 20.00. Verder heb je naast de judo-/ gymzaal nog een kleine gymzaal die als danszaal wordt gebruikt. Er zijn ook 8 stallen, waarin overal een paard staat, en er is een bak. De stallen zijn 24 uur per dag bereikbaar. Verder is er nog een orkest zaal met allerlei instrumenten. De aula is open tijdens schooltijden en de bibliotheek van 08.00 – 20.00. om 22.00 moet je in je kamer zijn en in je bed liggen. De school het het Mint Tulp College. De oorspronkelijke eigenaren, het echtpaar O’Malley heeft alles wat ze hadden geïnvesteerd in het oprichten van een goede school voor talentontwikkeling, dit trok veel aandacht, er zijn veel sponsors en de eigenaren van nu, ook uit de familie O’Malley, zijn ook zeer rijk. Er zijn een aantal feesten op de school, deze worden dan in de aula gegeven.

  Back To School
  Autumn Falls
  Thanks Giving
  Christmas Angel
  New Year's Night
  Valentines Eve
  Spring Break
  Summer Time

  Daarnaast worden er soms op het terrein nog feestjes gegeven door leerlingen zelf of zelf georganiseerde dingen in de aula. In de buurt is een bioscoop, openbaar zwembad en meer faciliteiten. Als je van het terrein af wilt, moet je toestemming vragen, je slaapt alleen thuis in bijzondere gevallen of in de vakanties. Het is mogelijk in de vakanties gewoon op school te blijven.
  Je slaapt in verschillende huizen. Er slapen ongeveer 30 mensen in één huis. Er zitten ongeveer 450 leerlingen op het Mint Tulp College, er zijn 15 huizen. Een huis bestaat uit een begane grond, twee verdiepingen en een zolder. De badkamer en dergelijke zijn op de begane grond, op de twee verdiepingen zijn wel wc’s. Er zijn 7 meiden huizen en 7 jongens huizen, er is één gemengd huis. Op één verdieping zitten 5 slaapkamers. Op de zolder is ruimte voor twee mensen. Per kamer kunnen er 3 slapen, meestal slapen er 2. De huizen staan bij elkaar.
  Per jaar kunnen maximaal 10 studenten een beurs krijgen. Er is dus ruimte voor 5 jongens en 5 meisjes in deze RPG. Kamer indeling etc. volgt allemaal nog. Foto’s van het zwembad etc. komen ook nog. Er zouden meer mensen mee kunnen doen, maar dan niet als mensen die een ‘Second Life’ beginnen, maar die al langer op die school zitten, of in ieder geval geen beurs hebben.  Enjoy:)
  ©xoChantay.

  *Reservering geld 24 uur!
  *Meerdere personages per gebruiker mag.
  *Geen limiet aan woorden, wel graag actief reageren en meerdere zinnen gebruiken.
  *Invullijstje:
  Naam:
  Achternaam:
  (roepnaam, bijnaam):
  Leeftijd:
  Geboorte plaats (datum mag):
  Afkomst:
  Woonplaats: New York City
  Innerlijk:
  Uiterlijk: (+picca)
  Eventueel details (talent):
  Door:

  Meisjes met beurs [VOL]
  Naam: Jailynn Emily Brooks.
  Achternaam: Brooks
  Bijnaam: Lynn, Jai. Pitbull.
  Leeftijd: 17 jaar
  Geslacht: Vrouwelijk
  Afkomst: Haar moeder is Spaans en haar vader is Amerikaans.
  Geboorteplaats: Jersey City.
  Geboortedatum: 23 September 1997
  Woonplaats: New York City.
  INNELRIJK; Ze is sociaal en staat open voor van alles, al heeft ze haar eigen kritische blik op dingen, ze heeft een sarcastische humor en het pit van haar moeder (Spaanse pit). Stiekem houd ze heel erg van typische meisjes dingen, maar ze komt er niet echt voor uit. Ze heeft een slecht zelfbeeld en heeft anorexia gehad, ze is herstellende. Ze droomt ervan beroemd danseres te worden. Wanneer je door haar bitchy ‘zelfverdediging laag’ heen bent, is het een schat van een meid waar je mee kan lachen en avonturen kan beleven.
  UITERLIJK; Ze is 1.76m en is smal gebouwd, door haar anorexia is ze nu nog iets meer naar de magere kant dan slank, maar ze heeft wel haar vrouwelijke vromen, door het Spaanse bloed. Ze heeft een lief gezicht, maar laat je hierdoor niet bedriegen. Haar haren zijn bruin en reiken tot net onder haar bh-band, er zit een lichte slag in.
  DETAILS; Ze heeft een bijbaan bij de Starbucks gehad in Jersey City. Ze probeert nu weer een baan te zoeken bij de Starbucks, of als serveerster ergens. Haar hobby’s hebben veel te maken met sport, bewegen, bezig zijn en soms tekent ze, maar daar is ze niet erg goed in. Haar talent ligt bij dansen, daarvoor heeft ze ook een beurs gekregen voor het Mint Tulp College. Haar broer en zus zijn allebei muzikale wonderen, daardoor kan zij ook wel muzikaal zijn, maar ze geniet er maar zelden van. Haar andere broer is een sporttalent. Ze is verslaafd aan aardbeien smint. Haar moeder is Rooms Katholiek, zelf doet ze niet veel met het geloof. Ze heeft een tatoeage.

  Door: xoChantay

  --> Nu

  -->Op vakantie in Spanje (bruin!)

  --> Tatoeage van Jailynn.


  Naam: Malheyd
  Achternaam: Rose
  (roepnaam, bijnaam): /
  Leeftijd: 17 jaar
  Geboorte plaats (datum mag): Londen
  Afkomst: Ze is van Engelse afkomst
  Woonplaats: New York City
  Innerlijk: Van zo'n barbiepopje zou je denken dat ze een zelfverzekerde trut is! Toch is Rose niet zo als sommige haar inbeelden. Soms toch wel, maar als je haar beter kent kan ze echt heel leuk zijn. Rose kan een lief en aardig meisje zijn waar je veel mee kan lachen ! Het is een goede vriendin aan wie je alles mag vertellen. Nu ja, misschien niet alles... Rose kan geen geheimen houden, ze verklapt het altijd. Dat brengt haar soms in moeilijke situatie's. Ze wilt vaak het beste doen en haat het als mensen haar niet accepteren. Ook staat ze graag in het middelpunt, ze houdt ervan om de aandacht te trekken en is een echt podiumbeest. Rose wordt ook wel best snel jaloers. Zeker als meisjes haar plaats innemen! Dan kijkt ze met een boze blik naar hun. Ze wordt snel boos en als Rose boos is kan dat echt heel lang duren of juist maar even. Ze houdt van feestjes en danst altijd als een gek op de dansvloer. Dansen is echt iets waar ze voor leeft, net als turnen. Ze is best populair en heeft veel vrienden en vriendinnen. Toch zijn er maar enkele die echt om haar geven. Dat heeft ze zelf nog niet echt door. 'S ochtend staat Rose wel een uur voor de spiegel. Na het joggen natuurlijk. Ze wilt er altijd tip top en fris uitzien. Daarom word ze altijd als eerste wakker. Rose wordt ook heel snel verliefd. Ze heeft ook haar irritantste minpunt, ze kan heel brutaal over komen en dat kwetst mensen soms hard.
  Uiterlijk: (+picca) Rose is net als een klein opmaakpopje. Ze draagt veel make-up. Op haar ogen een lijntje eye-liner, op haar wimpers mascara, op haar wangen wat blush, op haar lippen doet ze roze lipstick en haar nagels zitten altijd vol met ingewikkelde tekeningetjes. Ze heeft blonde haren blonde haren die tot aan haar borsten komen. Ze heeft lichtblauwe ogen. Ze heeft dunne lippen, dat vind ze best wel spijtig. Haar tanden zijn wit en zitten allemaal goed. Dat komt omdat ze toen ze kleiner was, jaren een beugel heeft gedragen. Ze weet dat ze wel soms een beetje op een barbie kan lijken, daar plagen sommige haar wel mee, maar Rose laat zich nooit doen. Rose heeft een mooi lichaam. Ze gaat elke ochtend joggen om 6 uur s'ochtends. Het is een echt ochtendmens. Haar best goed uitziende lichaam komt door haar grote passie 'turnen'. Dansen en turnen doet ze nu al 14 jaar! Ze is begonnen toen ze nog een kleine meid was! Dat kan je ook zien aan haar lenigheid. Als ze een bikini aandoet of een kort topje aandoet (om te gaan joggen of naar de fitness te gaan bijvoorbeeld) kun je haar buikspieren lichtjes merken. Rose is best slank en past heel goed voor haar lichaam.
  Eventueel details: ook na het turnen en het dansen heeft ze een grote hobby. Zingen! Maar dat durft ze echter aan niemand te tonen.

  Door: Mevalina

  Naam: Christien
  Achternaam: De Leur
  (roepnaam, bijnaam): Chris
  Leeftijd: 17, ze wordt jarig op 19 Maart
  Geboorte plaats: Dublin, Ierland
  Afkomst: Iers
  Woonplaats: New York City
  Innerlijk: Chris is een charmant meisje, die soms best wel mysterieus kan zijn. Ze is meestal stil en als ze je pas net kent is ze een kat uit de boom kijker. Zodra ze echt vrienden wordt met iemand, komt ze wat losser en dan is ze een aardig en spontaan meisje. Ze kan ook veel grapjes maken. Ze doet ook een beetje waar ze zin in heeft. Ze is nooit iets tekort gekomen, ondanks het feit dat haar ouders arm zijn en niet veel voor haar konden kopen. Haar talent is zwemmen en dat doet ze al voor zover ze zich kan herinneren. Het is haar passie en het liefst zou ze altijd in het water zijn.
  Uiterlijk: (+picca) : Chris heeft bruin haar wat over haar schouders valt en bruine ogen. Ze draagt altijd wel redelijk veel make-up. Meer dan je zou verwachten van een meisje zoals zij. Ze draagt meestal kleren die haar lekker zitten en ze is verslaafd aan ringen. Ze heeft er een heleboel. Andere sieraden heeft ze meestal niet. Ze is van normale lengte en postuur, waar ze ook tevreden over is.
  Eventueel details: Haar talent is zwemmen. Ze heeft altijd aan wedstrijdzwemmen gedaan, maar ze begint synchroonzwemmen ook steeds leuker te vinden, al vind ze het soms een beetje nep.

  Door: GrowStronger

  Naam: Lofred
  Achternaam: Lindsay
  (roepnaam, bijnaam):Lilly
  Leeftijd: 18
  Geboorte plaats (datum mag): Parijs
  Afkomst: Franse afkomst
  Woonplaats: New York City
  Innerlijk: Lindsay is een grappig meisje met een aparte humor. Ze is niet altijd de slimste en snapt sarcasme niet zo goed. Ze is lief en aardig maar kan wel soms jaloers en boos worden. Ze haat school, het enige wat ze er leuk aan vindt is om haar vrienden te zien. Sommige vinden haar dom kantje raar andere vinden het juist aantrekkelijk. Lucy heeft graag veel mensen om haar heen, alleen kan ze niet echt blijven. Ze kan ook geen minuut stil blijven zitten en heeft altijd een hoop te vertellen. Ze is net als andere meisjes in de wolken als ze een knappe jongen ziet. Dan probeert ze met hem te flirten. Soms lukt het ook, maar soms ook niet. Lindsay is niet goed in school, het enige waar ze echt heel goed in is, is ''zingen''! Ze heeft een mooie hoge stem waar ze heel veel mee kan.
  Uiterlijk: (+picca) Lindsay heeft lichtbruine/donkerblonde haren. Haar haren komen tot aan haar borsten. Lindsay kamt ze elke ochtend 5 minuten. Vaak doet ze hem in een hoge staart maar soms laat ze hun los. Rose is best slank gebouwd, maar niet echt sportief. Ze is 1m79 lang, daar is ze ongeveer wel blij mee. Boven bruine ogen doet ze een streepje eyeliner. Haar wangetjes zijn vanzelf lichtroos. Op haar lippen zit er altijd roze lipstick.
  Eventueel details (talent): Lindsay zingt de hele dag door. Het is geen passie voor haar, maar haar hele leven. Want ze is niet goed in de meeste andere dingen. Alleen in wat te maken heeft met musicals is ze best goed. zoals dans, acteren,.. Ze wil later, een beroemde zangeres worden.

  Door: ArianatorXx

  Naam: Amy Scott
  Achternaam: Scott
  Leeftijd: 17
  Geboorte plaats: Austin (Texas)
  Geboorte datum: 14 Juli
  Afkomst: Amerikaans
  Woonplaats: New York City
  Innerlijk: Amy is een persoon die het erg leuk vindt om mensen te plagen. Ze weet heel erg goed wanneer ze te ver gaat en probeert dan ook nooit mensen te kwetsen. Mensen die ze niet graag heeft, daarentegen, zou ze niet plagen.
  Ze is een heel beheerst persoon die weet wat ze doet, weet wanneer er tijd is om te lachen, maar vooral weet wanneer het tijd is om serieus te zijn. Dat laatste is ze de laatste tijd super vaak.
  Amy is iemand die weet wat ze wil en als ze haar zin niet krijgt, kan ze een tijdje heel kribbig doen, of doen alsof de wereld gaat vergaan. Maar dat is meestal na een kwartiertje weer over en herpakt ze zich. Soms - als ze in een goed humeur is - kan er nog wel een sorry vanaf om haar reactie.
  Toch is Amy meestal redelijk goed gehumeurd en probeert ze zich sterk te houden als alles even tegenzit. Je zou haar nooit in het openbaar kunnen zien huilen, dat doet ze nooit als er iemand bij haar is.
  Uiterlijk: Amy heeft bruine haren, blauw groene ogen, zalmroze lippen en sproetjes. Ze draagt vaak een hemdje met een korte zwarte broek.
  Eventueel details: Amy is een top ruiter met springenen ze wou naar deze school omdat hier paarden waren en in Austin was alles zo saai er was niks te beleven ze wou daarom naar New York. Ze kan ook prachtig zingen ze vind zelf van niet maar haar ouders en haar familie.

  Door: MoonEye


  Jongens met beurs [3/5]
  -MoonLights

  Naam: Volser
  Voornaam: James
  (Roepnaam, bijnaam): Jamie (alleen van zijn vriendinnetjes)
  Leeftijd : Net 18 geworden, op 10 juli
  Geboorteplaats: Liverpool (Engeland)
  Afkomst: Engelse afkomst
  Woonplaats: New York City
  Innerlijk: Nick is een jongen vol met zelfvertrouwen. Hij kan brutaal zijn. Hij heeft zichzelf al altijd knap en intelligent gevonden. Maar dat laatste is hij niet echt. Als je hem bij de eerste ontmoeting boos maakt, zal hij je voor de rest van je leven haten. Hij houdt ervan om indruk te maken en in het middelpunt van belangstelling te staan. Het is ook een goeie acteur. James is een echte playboy. Niemand weet waarom. Hij weet het zelf niet eens. Maar hij is kan soms echtontzettend kwetsen. Als hij iets van plan is kan niemand hem tegenhouden. Als hij iets wilt, dan gaat hij er helemaal voor en dan krijgt hij echt altijd wat hij wilt. Het is een echte meidengek en hij gaat er goed mee om. Maar als hij dan genoeg van die meid heeft, laat hij haar gewoon stikken. Hij kan echt heel hard kwetsen. Hij is in best populair. De meeste meisjes vinden hem wel knap, want hij heeft toch wat spieren. De spieren komen door het basketten. James zijn talent is helemaal bij basket !
  Uiterlijk: James heeft goedzitten donkerbruine haren. Hij doet er elke dag wat gel op. Hij heeft veel spieren door het sporten. Zijn ogen zijn blauw/groen. Omdat hij toch wel wat spieren heeft is hij niet de lichtste. Hij is 1 meter 87 groot. Zijn lichaam is sterk gebouwd, ook is hij niet erg dun door zijn spieren, dat maakt hem wel fier. Hij heeft in de winter een blanke huid maar in de zomer kan zijn huid erg bruinen. Dan trekt hij graag zijn t-shirt uit. Hij vindt het dan leuk als mensen naar hem staren, vooral meisjes. Hij draagt vaak stoere kleren, die toch wel wat kosten want zijn vader is namelijk een veelverdiende advocaat. Hij heeft op zijn rug een tattoo van een zwarte vlinder. Niemand weet echt waarom, want vlinders zijn lieve schattige dieren.
  Details: Zijn talent is basket

  Door: Mevalina

  Naam: Matthew Levi Thompson
  Achternaam: Thompson
  (roepnaam, bijnaam): Matt, Mattie.
  Leeftijd: 18 jaar en 2 maanden
  Geboorte plaats (datum mag): Jersey City.
  Afkomst: 75% Amerikaans en 25% Engels.
  Woonplaats: New York City
  Innerlijk: Het is een heel eerlijke jongen die houd van avontuur, hij is heel open, misschien soms iets te open en eerlijk, hij kan soms mensen kwetsen met zijn eerlijkheid. Ook is hij goedgelovig, een beetje op het naïeve af. Hij is standvastig en nieuwsgierig, maar zijn nieuwsgierigheid en zin in avontuur kan hem ook nog al eens in de problemen brengen. Door zijn nieuwsgierigheid weet hij ook veel, hij kan soms een studiebol zijn en let erg op zijn gezondheid.
  Uiterlijk: (+picca): Hij heeft blond haar en hele mooie ogen, de meeste mensen vinden hem er goed uit zien. Hij is ongeveer 1.86. Er zal geen grammetje vet op zijn lichaam te vinden zijn.


  Eventueel details (talent): Hij woonde bij zijn vader, maar zijn vader is zelden thuis. Hij zorgde voor zijn jongere zusje, daardoor kan hij heel vaderlijk en bezorgd zijn om mensen die hij lief heeft, maar dat weerhoud hem niet om aan een nieuw avontuur te beginnen in New York en daar het leven te leiden dat hij altijd al had willen hebben. Het houd enorm veel van paarden en is daar ook vaak te vinden, hij kan ook rijden, dat heeft zijn oom hem geleerd, maar zijn talent is zingen. Verder is hij veel bezig met sporten, hij loopt iedere ochtend hard, is vaak te vinden in een fitnesszaal en skate ook een paar keer in de week een lange afstand.

  Door: xoChantay.

  Hier de link naar het speeltopic.

  [ bericht aangepast door xoChantay op 22 juli 2014 - 11:19 ]

  Mag ik een meisje met beurs reserveren?

  [ bericht aangepast door Arioline op 20 juli 2014 - 22:02 ]


  I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

  Mag ik een meisje reserveren?

  Jaa is goed!

  Mag ik een jongen reserveren, aangezien er al drie meisjes zijn?

  Ja is goed, MoonLights:)

  Is er een invullijstje ?:)


  I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

  Mevalina, ga ik er neer zetten!

  Naam: Malheyd


  Achternaam: Rose
  (roepnaam, bijnaam): /
  Leeftijd: 17 jaar
  Geboorte plaats (datum mag): Londen
  Afkomst: Ze is van Engelse afkomst
  Woonplaats: New York City

  Innerlijk: Van zo'n barbiepopje zou je denken dat ze een zelfverzekerde trut is! Toch is Rose niet zo als sommige haar inbeelden. Soms toch wel, maar als je haar beter kent kan ze echt heel leuk zijn. Rose kan een lief en aardig meisje zijn waar je veel mee kan lachen ! Het is een goede vriendin aan wie je alles mag vertellen. Nu ja, misschien niet alles... Rose kan geen geheimen houden, ze verklapt het altijd. Dat brengt haar soms in moeilijke situatie's. Ze wilt vaak het beste doen en haat het als mensen haar niet accepteren. Ook staat ze graag in het middelpunt, ze houdt ervan om de aandacht te trekken en is een echt podiumbeest. Rose wordt ook wel best snel jaloers. Zeker als meisjes haar plaats innemen! Dan kijkt ze met een boze blik naar hun. Ze wordt snel boos en als Rose boos is kan dat echt heel lang duren of juist maar even. Ze houdt van feestjes en danst altijd als een gek op de dansvloer. Turnen is echt iets waar ze voor leeft. Ze is best populair en heeft veel vrienden en vriendinnen. Toch zijn er maar enkele die echt om haar geven. Dat heeft ze zelf nog niet echt door. 'S ochtend staat Rose wel een uur voor de spiegel. Na het joggen natuurlijk. Ze wilt er altijd tip top en fris uitzien. Daarom word ze altijd als eerste wakker. Rose wordt ook heel snel verliefd. Ze heeft ook haar irritantste minpunt, ze kan heel brutaal over komen en dat kwetst mensen soms hard.

  Uiterlijk: (+picca) Rose is net als een klein opmaakpopje. Ze draagt veel make-up. Op haar ogen een lijntje eye-liner, op haar wimpers mascara, op haar wangen wat blush, op haar lippen doet ze roze lipstick en haar nagels zitten altijd vol met ingewikkelde tekeningetjes. Ze heeft blonde haren blonde haren die tot aan haar borsten komen. Ze heeft lichtblauwe ogen. Ze heeft dunne lippen, dat vind ze best wel spijtig. Haar tanden zijn wit en zitten allemaal goed. Dat komt omdat ze toen ze kleiner was, jaren een beugel heeft gedragen. Ze weet dat ze wel soms een beetje op een barbie kan lijken, daar plagen sommige haar wel mee, maar Rose laat zich nooit doen. Rose heeft een mooi lichaam. Ze gaat elke ochtend joggen om 6 uur s'ochtends. Het is een echt ochtendmens. Haar best goed uitziende lichaam komt door haar grote passie 'turnen'. Dansen en turnen doet ze nu al 14 jaar! Ze is begonnen toen ze nog een kleine meid was! Dat kan je ook zien aan haar lenigheid. Als ze een bikini aandoet of een kort topje aandoet (om te gaan joggen of naar de fitness te gaan bijvoorbeeld) kun je haar buikspieren lichtjes merken. Rose is best slank en past heel goed voor haar lichaam.
  Eventueel details: ook na het turnen en het dansen heeft ze een grote hobby. Zingen! Maar dat durft ze echter aan niemand te tonen.
  Door: Mevalina

  [ bericht aangepast door Arioline op 21 juli 2014 - 11:17 ]


  I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

  Mag ik een meisje met beurs reserveren ?

  [ bericht aangepast door Surrexit op 21 juli 2014 - 9:36 ]


  ~ I have found that if you love life, life will love you back.

  Ja is goed @ Arianator. & Super Mevalina

  xoChantay schreef:
  Ja is goed @ Arianator. & Super Mevalina


  Dank u !(flower)


  I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

  Mevalina schreef:
  (...)

  Dank u !(flower)


  Wel een kleine opmerking, is haar talent dansen of turnen?

  xoChantay schreef:
  (...)

  Wel een kleine opmerking, is haar talent dansen of turnen?


  Ow, moet ik er eentje kiezen? Dan turnen want jij hebt al dans:P


  I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

  Mevalina schreef:
  (...)

  Ow, moet ik er eentje kiezen? Dan turnen want jij hebt al dans:P


  Haha top! Ik had het er misschien iets duidelijke bij moeten zetten, maar ze zijn gescout op straat, tijdens hun hobby, of ergens anders, daarna mochten ze auditie doen en daar zijn ze doorheen gekomen, maar auditie was op één talent, het kan zijn dat ze er meerdere hebben, maar op één talent ben je aangenomen. Aan andere talenten wordt ook gewerkt, maar niet zo veel. Het kan wel zijn dat je na een jaar overstapt naar andere lessen omdat ze je andere talent interessanter vinden.

  xoChantay schreef:
  (...)

  Haha top! Ik had het er misschien iets duidelijke bij moeten zetten, maar ze zijn gescout op straat, tijdens hun hobby, of ergens anders, daarna mochten ze auditie doen en daar zijn ze doorheen gekomen, maar auditie was op één talent, het kan zijn dat ze er meerdere hebben, maar op één talent ben je aangenomen. Aan andere talenten wordt ook gewerkt, maar niet zo veel. Het kan wel zijn dat je na een jaar overstapt naar andere lessen omdat ze je andere talent interessanter vinden.


  Owké !;)


  I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring