• Vriendin van Louis, een zusje van Liam. Liam vindt het maar goed, maar heeft wel één voorwaarde: Geen seks. Maar wat als Liam uitvindt dat ze zwanger is? Hoe gaat hij reageren? Vriendin Liam, een zusje van Zayn. Zayn vindt alles goed, kom op, Liam is schattig en beschermend. Maar wat als Liam vreemdgaat? Gaat Zayn voor zijn zusje of toch voor zijn beste vriend? Zayn's vriendin, een zusje van Harry. Harry is heel beschermend en houdt haar van de wereld van jongen. Harry wilt zelfs niet dat een jongen nog naar haar kijkt, laat staan met Zayn daten. Wat gaat hij doen als hij er achterkomt? Harry's vriendin, de tweelingzus van Niall. Niall vond het eerst wel oké dat zijn zusje met hem uitging, maar als Harry compleet dronken wordt en dan vreemdgaat, wilt Niall absoluut niet dat ze nog met hem omgaat. Maar toch gaat ze nog met Harry, zonder dat Niall het weet. Niall's vriendin, een zusje van Louis. Louis vindt het maar niks dat ze samen zijn en doet er alles voor om ze uit elkaar te halen. Toch luistert ze niet naar Louis en gaat gewoon met Niall om.


  Rollen: VOL

  Louis Tomlinson - Schuld
  Harry Styles - MrFluke
  Zayn Malik - KodaIine
  Liam Payne - NinjaIrwin
  Niall Horan - NiallerBoo

  Meiden: VOL

  Zus Louis - Valentina Tomlinson - Appelboompje
  Zus Harry- Que - maia Styles - Butera
  Zus Zayn - Nadia Malik - DAWSONS
  Zus Liam - Eighteen
  Zus Niall - Chloe Horan - MoonEye

  OVERIG
  Dit kunnen rollen zijn als andere familie, meisjes waarmee iemand vreemd gaat en vrienden van. Vraag dit wel even van te voren aan ons.

  REGELS
  - Reserveringen blijven 72 uur (drie dagen)
  - Regelmatig blijven reageren! Ik houd rekening met eventuele vakanties
  - Minimum van een post zijn 200 woorden
  - Er wordt een praattopic aangemaakt, dus niet in het speeltopic OOC praten
  - Goed gebruik maken van interpunctie
  - Eighteen of IrishNialler maakt een nieuwe speel of praat topic aan, niemand anders doet dit. Alleen als een van ons iemand anders aanwijst mag diegene dit doen.
  - Geen ruzie buiten de rpg, in de rpg mag dit natuurlijk wel.
  - Naamsveranderingen graag doorgeven

  Credits voor Eighteen. Zij heeft dit verzonnen en geopend, ik help mee zodat we kunnen spelen.

  BEGIN
  De jongens van One Direction zijn met zijn alle in hun Penthouse in Londen. Misschien is er iemand zijn geliefde en moeten ze oppassen niet betrapt te worden door haar broer, misschien is je zusje onderweg om op bezoek te komen maar misschien ga je zelf weg omdat je een secret date hebt met je vriendin die toevallig het zusje van je allerbeste vriend is.

  Vakantie's van spelers'
  DAWSONS van 1 tot 16 augustus
  Schuld van 23 juli tot 10 augustus

  [ bericht aangepast door IrishNialler op 23 juli 2014 - 19:07 ]


  Change is for weirdos ~ Niall Horan

  (Heeeyyy. Mijntopics. Het is trouwens Que - maia Iefuela Styles.)

  [ bericht aangepast door Tandy op 21 juli 2014 - 18:45 ]


  Baby, when I know you're only sorry when you got caught,

  (Ik claim dit topic, tralalalala)
  (Ik ben van 1 tot 16 augustus op vakantie)

  [ bericht aangepast door Lusk op 21 juli 2014 - 18:47 ]


  wat was dit ookalweer

  [Verbeterd. Ik zet iedereen vakantie data's onder een spoiler. Ik zeg veel plezier=) Ik zal misschien ook wel even een begin typen voor de rpg is wel fijn. Die zet ik bij mijn beginpost]


  Change is for weirdos ~ Niall Horan

  [MT. Ik kan wel reageren, maar mn rol niet afmaken, sorry]


  Bowties were never Cooler

  Niall Horan

  Ik slak een zucht en besluit toch maar uit bed te gaan. Het was al elf uur maar ik was simpelweg te lui om uit bed te komen. Mijn maag liep al een poos te protesteren dat deze voedsel wilde. Ik sta op en trek snel een jogging over mijn boxer en pak een tanktop. Ik schuif de zwarte gordijnen open en word verwelkomt door een blauwe lucht en zonnetje. Ik haal een hand door mijn haar en wandel daarna naar de woonkamer. Tot mijn verbazing was er nog niemand. Louis en Harry waren altijd wel vroeg wakker, alleen Zayn en ik sliepen lang uit. In de keuken smeer ik wat brood en vul een glas melk. Daarna slof ik naar de bank en ik ik de tv aan. Verveeld zap ik de progamma's voorbij en blijf hangen bij Spongebob. Ik hield van kinderprogammas. Gewoon flauwe humor en lekker niet serieus. Ik begin hongerig te kauwen op mn broodje en ik leg mn benen op dr bank en neem zo een gehele kant van de bank in beslag


  Change is for weirdos ~ Niall Horan

  [Sorry om nu al te zeuren, maar dat is geen 200 woorden...]


  Bowties were never Cooler

  Zayn Malik
  Ik was er vandaag al vroeg uit. Ik wilde eerst even rustig met Que kunnen wandelen voor ze meeging met mij naar ons penthouse. Ik wandelde dus met Harley over straat naar Que. Gelukkig was Harry er niet want dan zou het erg misgaan. Ik kwam bij het huis en drukte op de bel. Toen wachtte ik met de vrolijke hond naast me. Ik aaide hem over zijn bol en kreeg een lik over mijn getattooeerde arm. Ik glimlachtte. Dit kon ik wel altijd krijgen, maar door Harry zijn belabberd beschermende gedrag tegenover zijn zusje ging het niet. Die jongen moest echt eens normaal gaan doen. Mijn zusje had toch ook iets met Liam en daar deed ik toch ook niet moeilijk over. Okay, hij moest haar geen pijn doen want dan was het goed mogelijk dat ik zijn hoofd eraf zou rijten. Hij was dan wel mijn beste vriend, maar mijn zusje bleef familie en ik was alsnog heel beschermend tegenover haar. Toch was ik never nooit niet van plan Que pijn te doen. Ze was het meest geweldige meisje ooit en ik was de meest gelukkige jongen die er was dat ik maar mijn vriendin mocht noemen. Ik tikte wat met mijn voeten wachtend op het mooie gezichtje van mijn prachtige vriendinnetje. Ik drukte nog een kus op Harley's neus en kreeg een lik terug. Ik veegde mijn gezicht met mijn mouw af en aaide hem nog even over zijn bol. Nog eens drukte ik op de bel. Ik was best erg ongeduldig om het meisje weer te zien, want ik miste haar echt heel erg, zelfs als ik hier was, omdat we elkaar door Harry maar weinig konden zien. Sons was ik echt niet zo blij met een relatie binnen de band. Anders hadden we al lang samen weg kunnen rennen zonder enige problemen.

  [ bericht aangepast door KIaus op 21 juli 2014 - 21:12 ]


  Bowties were never Cooler

  nvm

  [ bericht aangepast door Tandy op 21 juli 2014 - 20:54 ]


  Baby, when I know you're only sorry when you got caught,

  Daoine schreef:
  nvm
  misschien inderdaad wel slim


  Change is for weirdos ~ Niall Horan

  [Toch is het vaak wel dat als het nu een paar woorden zijn, dat het straks een paar regels te weinig zijn.

  En ik vind alles best]


  Bowties were never Cooler

  [MT, ben op vakantie van 23 juli tot 10 augustus.]

  Que - Maia Iefuela Styles. - outfit

  Kreunend sloeg ik de dekens over mijn gezicht heen. Welke malloot kwam om elf uur in de ochtend aanbellen? Als je me heel goed kende wist je dat ik totaal geen ochtendmens was en dan ook echt niet eerder dan twaalf uur het bed zal stappen. Geïrriteerd liet ik mijn blik naar de deur glijden. Een keer bellen was meer dan genoeg geweest. ''ongeduldig'' mompelde ik waarna ik opstond en mijn oversized shirt naar beneden trok. Het was iets waar ik dagelijks mee sliep en wat ik absoluut niet kon missen in mijn leven. In een reflex stond ik recht en voordat ik het wist had ik zwarte vlekken voor mijn ogen. Ik wreef lichtjes in mijn ogen en niet snel daarna waren ze al weg. Ik legde mijn hand op de klink van de deur en drukte hem naar beneden, tegelijkertijd trok ik de deur naar toe. Ik wurmde me door het kleine gaatje heen die was ontstaan. Ik liep met grote stappen de trap af net zoals gewoonlijk sprong ik de laatste twee tredens naar beneden. Geïrriteerd duw ik de deur open ''Wie wil mij ..'' met grote ogen keek ik Zayn aan. ''Ik dacht dat je morgen terug kwam.' van schaamte keek ik naar de grond en duwde wat haar achter mijn oor. Vrij wel direct herstelde ik mezelf weer en sloeg mijn armen om Zayn heen. ''Ik heb je gemist hoor'' fluisterde ik. Ik liet hem weer los en trok hem en de hond naar binnen. Een geweldig gevoel overstroomde mijn lichaam toen ik weer na Zayn keek. Ik hield ontzettend veel van hem, ook al wisten niet echt veel mensen het. Zayn was de enige die me Que noemde in plaats van Maia en ergens voelde dat toch wel weer fijn.

  [ bericht aangepast door Tandy op 21 juli 2014 - 21:53 ]


  Baby, when I know you're only sorry when you got caught,

  Zayn Malik
  Zodra de deur open ging en ik Que in een te groot shirt van mij zag staan lichtte mijn gwzicht compleet op. Ik sloeg mijn armen om haar heen en drukte een kus op haar voorhoofd. "Veranderde plannen." mompelde ik voor haar echt dicht tegen me aan trok. Ik had haar zo erg gemist, dat was echt onbeschrijfelijk. "Ik heb jou ook enorm gemist." mompelde ik weer voor ik haar optilde en als een bruidje over haar eigen drempel terug naar binnen tilde. Daar zette ik haar weer neer en drukte een kusje op haar neus. Ik trapte snel de deur dicht en pakte haar hand vast, als een verliefd schooljochie, maar zo voelde ik me ook. "Als jij je aankleed kunnen we nog even lekker door het park slenteren voor we bij ons thuis worden verwacht." Ik tilde haar weer op, begroette haar ouders even die in de woonkamer zaten en tilde haar toen mee naar boven. Haar ouders wisten ervan, maar ze hadden ons beloofd te zwijgen tegen Harry tot wij het vertelden. Eenmaal boven ging ik op haar bed zitten met het tere meisje in mijn armen. "Ik hou van je. Meer en meer met de dag." fluisterde ik in haar oor voor ik mijn lippen op die van haar drukte. De hele vlindertuin, die de laatste tijd dood had geleken, ontplofte nu van het leven en de meest intense gevoelens van geluk en verliefdheid vulden mijn hele lichaam. Zo zou ik wel mijn hele leven wel willen doorbrengen, al wist ik ook wel dat dat jammergenoeg niet kon. Mijn vingers gleden zacht over haar onderrug over het t-shirt heen. Onder het t-shirt vond ik nog even wat onwennig. Natuurlijk wilde ik het graag, maar nu nog even niet. Ik wilde nu eigenlijk lekker met haar knuffelen en rondhangen. Al was het jammer dat het in de buurt van haar broer, die toch wel vaak in de buurt was. Het was echt bloedirritant, maar ik wilde ook niet dat hij dit zou verpesten.

  [ bericht aangepast door KIaus op 21 juli 2014 - 22:13 ]


  Bowties were never Cooler

  Nadia Malik.

  Vluchtig haal ik nog een hand door mijn haar en kijk glimlachend mijn spiegelbeeld aan. Hoewel ik er prima uitzie, kan het altijd nog beter. Voor op een van de dagen dat ik Liam zie, moet ik er perfect uit zien. Aangezien Liam dat gewoon verdient. Het is eigenlijk niet zo dat ik Liam bijna nooit zie, maar toch gaan het om het punt, als hij me ziet zonder make-up, schaam ik me toch wel dood. Het laatste laagje lipgloss haal ik dan toch maar over mijn lippen en langzaam wrijf ik ze over elkaar. Een klein smakgeluidje en eindelijk tevreden kijk in de spiegel. Een brede glimlach verschijnt op mijn gezicht waardoor kleine pretlichtjes in mijn ogen verschijnen.

  Met mijn vingers vlieg ik over mijn toetsenbord van mijn mobieltje om Liam te laten weten dat ik naar hem toe kom. Eigenlijk was het ook maar een spontaan besluit om naar hem toe te gaan, maar als ik het prachtige weer buiten zie kan ik het niet laten om naar hem toe te gaan en hem eindelijk weer even te kunnen knuffelen, wat ik het liefste met hem doe. Op het moment dat ik geen antwoord van hem gekregen heb besluiten ik toch maar te gaan. Als hij geen zin heeft ga ik wel weer weg, maar Liam kennende...

  Ik spring haast op mijn fiets en begin langzaam richting Liam te trappen. De wind blaast tegen mijn wangen aan en mijn haren gaan voor mijn gewoon weer vreselijk door elkaar zitten. Ik knijp mijn ogen iets dicht tegen het felle zonlicht en tot mijn opluchting zie ik al snel Liams huis weer tevoorschijn komen. Hoewel ik van buiten zijn hou, met zulke tegenwind is het niet erg prettig. Mijn fiets gooi ik tegen het hek neer en ongeduldig druk op de bel.

  [ bericht aangepast door Lusk op 21 juli 2014 - 22:06 ]


  wat was dit ookalweer

  Niall Horan

  ik zet mijn bordje vol kruimels neer op het tafeltje en drink mijn drinken op. Vervolgens kijk ik verder naar Spongebob. Ik haal even een hand door mijn haar en glimlach. Ik veeg de kruimels van mijn shoot op de grond. Het huis was best een puinhoop, zeker als je bedenkt dat we gisternacht thuis zijn gekomen. Ikzelf heb mijn kledibg in de wasmachine gegooit en eten gemaakt voor mijzelf. Daarna ben ik gelijk gaan slapen. Meestal ruimde Liam op of de schoonmaakster. Zonder haar was het een mega bende. Ze ruimde het wat op en poetste. Ikzelf was niet bepaald van het opruimen. Ik was benieuwd wanneer ik Valentina weer zou zien. Alles moest stiekem gebeuren aangezien Louis ons letterlijk uit elkaar wilde drijven. Wat ik niet geheel begreep. Kijk Harry en Chloe vonden elkaar ook leuk, prima toch zolang hij haar geen pijn deed. Ij zou Valentina namelijk nirt en nooit bedriegen. Ik hield er niet van. Vrouwen moest je met respect behandelen.

  Ik schrik op uit gedachtes als de bel gaat en zucht moe. " ik kom!" Roep ik luid en met een zucht kom ik omhoog. Benieuwd wie er voor de eur staat loop ik naar de hal. Ik open hem en zie Nadia. "Heey Nadia hoe gaat het" begrort ik haar. De rest slaapt nog"zeg ik wetend dat ze niet voor mij kwam


  Change is for weirdos ~ Niall Horan