• Ik zoek fantasy story's met onbekende personen:)

  Het liefst over engelen en demonen enzo, maar andere wil ik ook wel bekijken:)

  Zelf heb ik ook een verhaal dat spijtig genoeg niet zoveel gelezen wordt, dus als jullie eens een kijkje willen nemen?:D


  Mhm?

  Ik heb één fantasy verhaal, maar dat gaat niet over engelen en demonen. XD
  Ik zal hem er wel bij zetten:


  Een leerzame reis voor jongeren verandert in een nachtmerrie wanneer ze het schip op een ochtend verlaten aantreffen. Ze stranden in een onbekend gebied, waar ze niet alleen elkaar moeten zien te overleven, maar zich ook moeten wapenen tegen een groep inheemsen die zich ’s nachts verplaatst en geen indringers duldt: gewelddadige Orks. Weten ze zich te wapenen tegen deze moordlustige vijanden terwijl ze zich op onbekend gebied bevinden of zullen ze stuk voor stuk ten prooi vallen? En zijn de Orks wel hun hoogste prioriteit of is het wantrouwen binnen de groep een tweede gevaar dat uiteindelijk fataal zal blijken?

  *fantasy/avontuur/thriller
  *onbekende personen

  Verder heb ik ook een HP-fanfictie waarin engelen wel een rol spelen. Maar je moet maar even kijken of je dat wat vindt:  "They are the guardians of hope and wonder, the keepers of magic and dreams."


  Na de overwinning op Voldemort, keert Draco terug naar Zweinstein, waar hij behalve gevreesd nu ook intens gehaat wordt. Zijn ouders zitten in Azkaban en Draco woont onder toezicht bij een ander gezin. Hij wordt door de meesten gemeden en er doet zich een verontrustende ontwikkeling voor: een nieuwe groepering die zich geroepen voelt om zich te wreken. Draco is daarvan het belangrijkste doelwit: hij is immers de enige dooddoener binnen hun bereik.

  Een lichtpuntje in zijn leven is een nieuwe, mysterieuze, bloedmooie leerlinge die in Ravenklauw zit. Zij is die enige die hem met een neutrale blik bekijkt, maar hij durft niet op haar af te stappen.
  Na verloop van tijd merkt hij echter dat er iets vreemds aan de hand is met het meisje: hij blijkt de enige te zijn die haar kan zien! Word hij langzaam gek? Ziet hij geesten? Of is er toch iets anders aan de hand?


  Every villain is a hero in his own mind.

  Misschien vind je dit wel wat? Het gaat niet over geesten en demonen, maar mijn hoofdpersonage heeft wel bijzondere krachten:

  Titanium  “Het experiment is over, Clio.”
  Mijn ogen werden wijd. “Dat kun je niet doen!”
  Ze knikte kalm. “Dat moet ik zelfs doen. Je moet het begrijpen, Clio. En ik weet dat je je toch zult los vechten als ik het je niet uitleg. Je zult dan weten wat het is dat je moet doen. Ik weet dat je het juiste zal doen.”


  Clio heeft door een chip in haar hoofd vreemde krachten, die naar boven komen bij heftige emoties. Al sinds haar geboorte wordt ze gevangen gehouden en in het geheim getraind, totdat ze op haar 20'ste verjaardag van haar bed wordt gelicht. Het experiment is over en mislukt. Er is geen nut meer voor haar, en de mensen daar willen een einde aan haar leven maken, tenzij ze vecht. Als door een wonder weet ze zich vrij te vechten en zwaargewond valt ze in de handen van Kathryn, een journaliste die langsliep op weg naar haar werk. Of zit er meer achter?

  Zal Clio leren wennen aan het leven in de echte wereld en uit de handen weten te blijven van de mensen die nog steeds achter haar aan zitten? Wat zal Kathryn doen met de schokkende informatie die Clio haar geeft? En wat is het potentieel van Clio's krachten?


  -Nederlands geschreven en gesproken
  -Lesbische relaties
  -Eigentijdse Fantasy
  -Cover door C0BAIN

  [ bericht aangepast door SonOfGondor op 29 juli 2014 - 13:47 ]


  Rest in Peace, Son of Gondor
  Calcanda semel via leti


  Iedereen is dood... iedereen. Het vuur greep razend snel om zich heen, huizen werden verzwolgen in de snijdende hitte. Ik dacht dat de duivel ons kwam halen, de duivel... Ergens had ik ook wel gelijk, ergens was het waar! Ja koning Hores en zijn mannen, waren de afkomstig van duivel ik wist het zeker! Zij waren in ieder geval elk bestoken met duivelse gedachtes, gevoed door zes van de zeven zondes.
  Ik ben maar een simpele vrouw, ik ben alleen... Maar ik ben gemaakt tot de zesde zonde en ik zal wreken wat deze mannen hebben gedaan. Ik zal hen elk op een passende manier naar de krochten van de hel sturen, daar waar zij thuis horen. Dan pas zal ik vrede kennen.  Een verhaal dat je meesleept in het begrip naar een psychisch zieke vrouw die veel heeft gezien in een tijd van genadeloze oorlog. Een vrouw die leeft in het bijzijn van de mensen die haar hebben verziekt.


  Geschreven door Iris Huis in 't Veld
  Deze story doet mee aan SOTY
  Hoofdstukken tussen de 800 en 2000 woorden

  Gestart: 20-01-2014
  Eindigt: 30-11-2014
  Een aantal recensies:


  Klik voor groter
  De reacties zijn terug te vinden in de story
  De ketens van Lucifer

  Langzaam opende ze haar ogen, voor haar enkel een olielamp waar de vlam rustig flikkerde. Ze duwde zich omhoog uit het stof, hoe was ze hier gekomen, waar was ze? Ze keek naar beneden ze droeg een dunne witte nachtjapon, haar gouden style lokken over haar schouders gedrapeerd. Ze staarde in het duister, een lange donkere hal, het zag eruit alsof hier eeuwen niemand was geweest. voorzichtig pakte ze de olie lamp van de grond en begon te lopen, waarheen wist ze ze niet, ze kon zich niet herinneren wat hiervoor was gebeurd, alsof dit haar eerste herinnering was.

  - Telt op dit moment 38 hoofdstukken inclusief proloog
  - Genre Horror, Drama, Fantasy, Romantiek en [16+]
  - Ondanks dat lucifer geen onbekende is vind ik het toch een OP
  Afgelopen  Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you.  Aanklikbaar plaatje.

  Een wereld net zoals de onze. Een parallel wereld diep verscholen in het noorderlicht, waarbij de bermuda driehoek de enige toegangspoort is naar je fantasie. Dit land gecreeerd door de fantasie van kinderen kreeg uiteindelijk een eigen leven.
  Vier meiden ieders verschillend van elkaar weten niet wat hun te wachten staat in dit land. Een jonge draak die zijn pad zoekt in de wereld van Gabora.


  Vampire + Servant = Servamp