• Ik ben op zoek naar nieuw leesvoer! Wil jij graag meer lezers? Dan moet je zeker hier zijn. Vertel hier wat over je verhaal en ik zal hem lezen en misschien wel een abbo nemen.

  Wat ik graag lees:
  - Verhalen van Luke Hemmings
  - Harry potter
  - Onbekende (liefst dan Thriller of iets spannends)


  Dus ga je gang!


  Years of love have been forgot. In the hatred of a minute. - Edgar Allan Poe

  Dit is nu nog een drama/romantiek verhaal maar vanaf hoofdstuk 7/8 (ik ben nu bezig met hoofdstuk 5) krijgt het steeds meer beetjes thriller :3


  Ik kon niet geloven dat ze het was. Haar blonde haren, die tot halverwege haar schouderbladen reikten, waren afgeknipt tot net op haar schouders. Ze droeg een shirtje dat haar schouders bloot liet en enkele zomersproetjes waren willekeurig op haar huid verschenen. Haar korte broekje zat strak om haar billen en haar kuiten waren gespierd. Ik moest alles wat ik op dat moment voelde inhouden. Vooral toen ze haar prachtige gezichtje naar me draaide en stralend glimlachte.
  "Hi! Lukt het een beetje met de verbouwing? Mijn moeder komt over een aantal weken pas, hoor, dus je hoeft je niet in het zweet te werken. Wat is het warm, h? O, wacht. Mijn naam is Pippa." Haar hand bungelde voor mijn geknielde lichaam en ik veegde mijn vuile handen af aan mijn werkbroek. Ze had zich helemaal niet voor hoeven stellen. Ik wist haar naam al lang...
  - Meerdere personages, meerdere POVs
  - Nederland, Itali & Griekenland
  - Nederlands geschreven en gesproken
  - Bevat grof taalgebruik, drama, seks en schokkende gebeurtenissen
  - Romantiek, thriller, drama & een verhaal over groei
  - Verhaal en cover door Unwritable


  x Ze is tweentwintig, heeft lichte groene ogen en een paar handen die de mooiste gerechten voort brengen. Pippa is een gewone twenty-something die nog niet precies weet wat ze met haar leven wil, zoals weinig van haar leeftijdsgenoten. Samen met beste vriend Stan maakt ze er het beste van in haar geboortedorp dat langzaam uit lijkt te sterven, maar eigenlijk zit er een diepgekoesterd verlangen opgesloten in haar hart. De duik in het diepe is echter te bedreigend en pas als ze haar moeder op een haar na niet kwijt raakt, besluit ze om stappen te nemen. En nog liever gisteren dan morgen.

  Als zijn vader besluit dat zijn zoon en nietsnut van een Simeon eindelijk eens op eigen voeten moet gaan staan, breekt de hel los in huize Topal. Vastbesloten als de viertwintigjarige Griek is, zal hij zijn familie eens laten zien wat hij wel niet voor elkaar kan krijgen. Hij beland per ongeluk in Itali en gaat aan de slag als illegale timmerman bij een Italiaanse aannemer die het allemaal niet zo nauw neemt met de regeltjes.

  En dan is daar nog Stan, die wiskunde studeert alsof zijn leven er van af hangt. In het holst van de nacht beoefent hij echter nog een andere hobby, namelijk het uithangen van Sherlock om alle sporen die Pippa achterlaat te kunnen volgen. Tot hij iets ontdekt dat hem het eerstvolgende vliegtuig naar Itali doet boeken.

  Het is niet echt thriller, eerder horror (moest je dat onderscheid maken :) ) en wat fantasy, maar je kan het altijd proberen :D

  http://www.quizlet.nl/stories/139055/gebroken-vleugels/

  When shit happened in heaven, some angels crashed on to earth.

  I fell because of love and lost my wings.

  I won't make the same mistake...


  Fantasy
  OP
  Nederlands geschreven en gesproken
  Zal later 16+ bevatten
  Geen waarschuwingen


  Mhm?  What you fear doesn't live inside the closet, it lives inside you.
  You know, we've always struggled to understand the darkness within us.
  Fears and anxieties buried so deeply that they're just too painfuI to face.
  Well, it's a common scapegoat.
  Our society will always find a way to externalize.
  Every culture around the world has a name for him.
  The words sound different, but they all describe the same being.
  We're all afraid of the same thing.
  The Boogeyman, germaphobia, they're all masks.
  Masks that we create to hide what we're truly afraid of.
  x Speelt zich af in Brazili
  x Volledig in het Nederlands
  x Bevat grof taalgebruik
  x Thriller, drama, OP
  x Door Philocalist


  x Jill Cassia Oliveira
  x Hannah Fabiola Tavares
  x Kate Ashley Chiminazzo
  x Debby Louisa Barros
  x Zita Thalia Ambrosio
  x Nathan Erico Nakashima
  x Alex Reinaldo Fontana
  x Theo Valmir Lima
  x Joey Fabio Ferreira
  x Rex Leandro Santos
  x Geen nood, het wordt niet in zoveel POV's geschreven. Het zijn gewoon alle belangrijke personages in het verhaal.


  16 - 09 - '17


  Life is nothing but a competition to be the criminal rather than the victim.  ik weet niet of je dit leuk vind maar ik plaats het er maar gewoon bij youneverknow


  There are wounds that never show on the body that are deeper and more hurtful than anything that bleeds.

  Het is geen thriller, maar het begint wel spannend en er zullen meer actie-stukjes in voor komen. Misschien vind je het wat?

  Titanium  Het experiment is over, Clio.
  Mijn ogen werden wijd. Dat kun je niet doen!
  Ze knikte kalm. Dat moet ik zelfs doen. Je moet het begrijpen, Clio. En ik weet dat je je toch zult los vechten als ik het je niet uitleg. Je zult dan weten wat het is dat je moet doen. Ik weet dat je het juiste zal doen.


  Clio heeft door een chip in haar hoofd vreemde krachten, die naar boven komen bij heftige emoties. Al sinds haar geboorte wordt ze gevangen gehouden en in het geheim getraind, totdat ze op haar 20'ste verjaardag van haar bed wordt gelicht. Het experiment is over en mislukt. Er is geen nut meer voor haar, en de mensen daar willen een einde aan haar leven maken, tenzij ze vecht. Als door een wonder weet ze zich vrij te vechten en zwaargewond valt ze in de handen van Kathryn, een journaliste die langsliep op weg naar haar werk. Of zit er meer achter?

  Zal Clio leren wennen aan het leven in de echte wereld en uit de handen weten te blijven van de mensen die nog steeds achter haar aan zitten? Wat zal Kathryn doen met de schokkende informatie die Clio haar geeft? En wat is het potentieel van Clio's krachten?


  -Nederlands geschreven en gesproken
  -Lesbische relaties
  -Eigentijdse Fantasy
  -Cover door C0BAIN


  Rest in Peace, Son of Gondor

  http://www.quizlet.nl/stories/140186/between-the-road--one-direction/

  One direction bestaat niet,
  I like storms, they let me know that even the sky screams sometimes.
  Its hard to leave, but when you're finally gone it feels like a ticket to heaven.
  I'm in love with cities I've never been to and people I've never met.
  But now I am starting to find them

  |One Direction bestaat niet|
  |k waarschuw niet, dus neem een abo|
  |Kan 16+ bevatten|
  |Alles is in het Nederlands.|  ''Niall''
  ''Yes''
  ''We will find him''


  =
  Calcanda semel via leti


  Iedereen is dood... iedereen. Het vuur greep razend snel om zich heen, huizen werden verzwolgen in de snijdende hitte. Ik dacht dat de duivel ons kwam halen, de duivel... Ergens had ik ook wel gelijk, ergens was het waar! Ja koning Hores en zijn mannen, waren de afkomstig van duivel ik wist het zeker! Zij waren in ieder geval elk bestoken met duivelse gedachtes, gevoed door zes van de zeven zondes.
  Ik ben maar een simpele vrouw, ik ben alleen... Maar ik ben gemaakt tot de zesde zonde en ik zal wreken wat deze mannen hebben gedaan. Ik zal hen elk op een passende manier naar de krochten van de hel sturen, daar waar zij thuis horen. Dan pas zal ik vrede kennen.  Een verhaal dat je meesleept in het begrip naar een psychisch zieke vrouw die veel heeft gezien in een tijd van genadeloze oorlog. Een vrouw die leeft in het bijzijn van de mensen die haar hebben verziekt.


  Geschreven door Iris Huis in 't Veld
  Deze story doet mee aan SOTY
  Hoofdstukken tussen de 800 en 2000 woorden

  Gestart: 20-01-2014
  Eindigt: 30-11-2014
  Een aantal recensies:


  Klik voor groter
  De reacties zijn terug te vinden in de story

  [ bericht aangepast op 30 juli 2014 - 20:28 ]


  Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you.

  Delia Hazana - De alwetende heks  Delia is als jonge heks opgegroeid bij ouders die een hekel hebben aan tovenarij. Als ze voor het eerst naar Zweinstein vertrekt krijgt ze van haar ouders te horen dat ze nooit meer terug mag komen. Gelukkig vangt haar tante Narcissa, de nicht van haar moeder, haar op.
  Al snel merkt Delia dat ze bijzondere krachten heeft, maar zowel Narcissa als Perkamentus verbieden haar hierover met anderen te spreken. Dit is echter niet zo eenvoudig als het lijkt, zeker niet als een bepaald persoon van haar krachten hoort...

  Bij het begin van dit verhaal zit Harry in zijn vijfde jaar


  *gebaseerd op de Harry Potter-boeken
  *originele karakters en verhaallijn behoren toe aan JKRowling


  Niemand is dom, mensen zijn gewoon goed in andere dingen

  Harry Potter


  Als de ouders van Aenea horen dat hun neefje Harry nog in leven is, vertrekken ze vanuit Bulgarije naar Engeland. Aenea komt op Zweinstein terecht, waar ze direct merkt dat haar neefje beroemd is. Ze krijgt zijn vriendenkring direct cadeau en wordt verliefd op twee jongens die ze niet uit elkaar kan houden. Alsof dat haar nog niet genoeg problemen bezorgt, raakt ze bevriend met Draco, waardoor haar afdeling haar al snel links laat liggen.
  Aenea merkt al gauw dat het niet meevalt om vrienden te maken op een nieuwe school, waar het schoolsysteem haar vriendenkeus beperkt. Toch houdt Aenea voet bij stuk en laat ze zowel haar Griffoendorvrienden als Draco niet los een keuze waarvan de consequenties steeds zwaarder gaan wegen, totdat uiteindelijk haar eigen leven in de waagschaal komt te staan, zonder dat ze dat zelf doorheeft
  x Hoofdrollen: Aenea, Fred, George & Draco
  x Komt niet overeen met de feiten
  x Mocht je niet zoveel hoofdstukken willen lezen, ik ben ook bezig om het verhaal naar het Engels over te zetten. Er zijn minder dan tien hoofdstukken en dat kun je hier vinden.

  &  "They are the guardians of hope and wonder, the keepers of magic and dreams."[/center]

  Na de overwinning op Voldemort, keert Draco terug naar Zweinstein, waar hij behalve gevreesd nu ook intens gehaat wordt. Zijn ouders zitten in Azkaban en Draco woont onder toezicht bij een ander gezin. Hij wordt door de meesten gemeden en er doet zich een verontrustende ontwikkeling voor: een nieuwe groepering die zich geroepen voelt om zich te wreken. Draco is daarvan het belangrijkste doelwit: hij is immers de enige dooddoener binnen hun bereik.

  Een lichtpuntje in zijn leven is een nieuwe, mysterieuze, bloedmooie leerlinge die in Ravenklauw zit. Zij is die enige die hem met een neutrale blik bekijkt, maar hij durft niet op haar af te stappen.
  Na verloop van tijd merkt hij echter dat er iets vreemds aan de hand is met het meisje: hij blijkt de enige te zijn die haar kan zien! Word hij langzaam gek? Ziet hij geesten? Of is er toch iets anders aan de hand?

  Thriller (wel tijdelijk gepauzeerd)


  Zeven jongeren overleven een vliegtuigramp en belanden in de gevaarlijke jungle van Peru, waar ze alles op alles moeten zetten om in leven te blijven. Hun verschillende persoonlijkheden maken dat er niet makkelijker op. Ze moeten niet alleen hun vijandige omgeving overleven, maar ook elkaar.
  Hun vertrouwen in elkaar en zichzelf wordt op de proef gesteld wanneer ze een geheim ontdekken dat verstrekkende gevolgen heeft. Niet alleen voor henzelf, maar voor de hele wereld...


  *onbekende personen
  *thriller/avontuur/vleugje romantiek


  Every villain is a hero in his own mind.

  You fell in Love


  With the person who you lost


  You can't see her, but she can see you


  Will the missing stop? [/center]


  Summer is een vrolijk meisje die alles haalt uit haar leven. Haar passie zijn haar paarden. Ze rijd op top niveau, maar het liefst rijd ze buiten in de wildernis met haar paard. Dan wordt ze verliefd op hotste jongen van de school. Iedereen doet een moord om het vriendinnetje te zijn van hem. Maar de liefde is wederzijds. Ze zijn onafscheidelijk van elkaar. Hij word haar trouwe supporter tijdens haar wedstrijden en zij zijn grootste fan. Haar gelukkig leventje stop plots. Ze krijgt een ongeluk en wordt kunstmatig in coma gehouden. Haar geest loopt vrij rond en ziet haar geliefde, ouders en vrienden. Maar zij zien haar niet. Zal ze het overleven? Zal ze bij hem blijven?


  So many books, so little time.

  http://www.quizlet.nl/stories/141224/from-fairytale-to-hell--harry-edward-styles/


  To perform on stage is fun.

  That's what most people think.

  It's true.

  But if you can't handle the pressure anymore

  and you go the wrong way,

  you may make mistakes.

  Huge mistakes.

  And they can change your whole life...

  * One Direction fanfiction
  * One Direction bestaat
  * Written and spoken in Dutch
  * By Directionx

  Ava Maandag


  Als Ava Maandag te horen krijgt dat ze zoiets onwerkelijks als toverkracht bezit, is dat natuurlijk een enorme schok voor haar. Vooral als haar de vraag wordt gesteld of ze na de zomer op Noordtranerdorps Hoge School voor Beginnende Magieontwikkeling wil verblijven. Haar antwoord is uiteindelijk "ja". Zo ontketent ze iets dat ze van tevoren nooit had kunnen bedenken. Ze betreedt een wereld waar een oorlog op het punt staat te beginnen, waar een charmante, mysterieuze man rondloopt die tot overmaat van ramp haar leraar is, waar ze ontdekt wat voor leugens haar altijd zijn verteld over haar familie... Een wereld die ze misschien beter achter zich had kunnen laten.

  genre: OP, romantiek, drama, fantasie

  - ik ben slecht in summary's, net als de meeste mensen
  - ik ben dit verhaal drie jaar geleden begonnen, toen ik zelf vijftien was, maar heb het zodanig aangepast dat het ets volwassener is, ook al klinkt de summary niet zo.
  - ik heb 191 a4-tjes vol, dus je hoeft niet bang te zijn dat ik snel stop
  - ik hou van lekker veel drama^

  [ bericht aangepast op 31 juli 2014 - 13:00 ]


  - Cromulent

  Hey,
  Zou je misschien een kijkje willen nemen bij mijn verhaal?
  We're perfectly imperfect || Niall James Horan.
  It would mean the world to me.

  ||romantiek||thriller||mysterie||&highschool||
  Hoofdpersonen: Cline, chloe, MacKenzie, Jessica en jason.
  Het verhaal gaat over, Cline die nieuwe is in het huis Anubis, ze vind raadsels, en samen probeert ze die op te lossen, ondertussen is ze hardstikke verliefd op haar leraar jason, waar ze al eerder een geheime relatie mee heeft gehad, maar ze is niet de enige Jessica zit ook achter hem aan. Ondertussen proberen chloe en Cline in het cheerleaderteam te komen, maar de bitchy MacKenzie probeer het allemaal te verpesten.
  (Ook kleine stukjes comedie!)
  The all in one story, hope you'll enjoy <3
  http://www.quizlet.nl/stories/141559/create-a-mystery-find-a-mystery-or-be-a-mystery/


  Spanning gegarandeerd!


  Barbara palvin,cara delevigne,miley cyrcus,one direction,Harry styles&friends

  NOT ANOTHER LOVE STORY (is maar een tijdelijke titel, tot ik iets beter vind :p)

  Het is een engelstalige story, hopelijk is dat niet erg :)

  het bevat geen bestaande personen, dit verhaal is echt pure fictie, het is gemaakt door mijn fantasie (als je het fantasie kunt noemen), maar ik denk dat je er wel dingen uit kunt herkennen (ook niet alles, zoals ik al zei, het is fictie).

  Als je interesse hebt,: http://www.quizlet.nl/stories/141636/not-another-love-story/ zo niet, was het het proberen waard :)

  misschien wil je ook even een kleine inleiding lezen:

  So, I know there are many love stories that can be told, and that they all look probably the same, but sometimes you can find extraordinary ones and actually (maybe something weird to say), mine was one. You might think only the really happy ones are special, but in this case, a really hard love story is the special one. Love doesnt always go the way it should be, and sometimes love is just (sorry for my word choice) fucked up. But even when love isnt what you would like it to be, you should make the best out of it. I did it with mine  Alvast bedankt :)


  I fell in love the way you fall asleep slowly and then all at once