• Op een avond in mei, vinden zes vriendinnen een groot boek met spreuken. Ze leren alles over de hekserij en demonen. Maar niet alles is wat het lijkt. Ze hebben nog geen krachten, maar worden al achter na gezeten door de meest gruwelijke wezens. Ze komen gevaren tegen, gevaren als nooit tevoren. Hoe moeten ze vechten zonder hen krachten, want op de vooravond van volle maan, moeten ze een bepaalde spreuk oplezen. Zo zullen ze hen krachten ontvangen. Lukt het ze? Of zullen ze falen en de wereld ten onder brengen?

  Demonen:

  De demonen hebben geen bepaalde krachten, je hebt wel een paar verschillende krachten maar niet veel.
  Rollen voor de demonen:
  - De duivel
  - Gewone demon
  - Gewone demon
  - Gewone demon
  - Duivelse demon
  - Duivelse demon
  De duivelse demonen hebben een speciale extra kracht, namelijk voorwerpen verplaatsen in vuur. Dit kunnen alleen duivelse demonen.
  Krachten:
  Vuur spuwen
  In vuur teleporteren


  Meiden:
  De meiden hebben twee krachten. Hieronder staan ze:
  Telekinese
  Visioenen zien
  Dingen laten ontploffen
  Teleporteren - Meraki_
  Tijd bevriezen - Meraki_
  Nachtzicht
  Controle over ijs en sneeuw - Daggers
  Water besturen
  Natuur besturen
  Aarde besturen
  Vuur besturen - Artemis_
  Metaal besturen
  Gedachtenlezen - Artemis_
  Psychometrie - Daggers
  *Dit zijn gewoon ideeën, je mag natuurlijk je eigen kracht ook verzinnen.
  Meiden:
  - Rosalyn Auberlyn Lucinda Collins - Artemis_ - Toekomstige heks
  - Toekomstige heks
  - Gereserveerd voor _Forgetten - Toekomstige heks
  - Gereserveerd voor Komorebi_ - Toekomstige heks
  - Cleo Nikita Zara Jackson - Meraki_ - Toekomstige heks
  - Gereserveerd voor Daggers - Toekomstige heks


  Invullijstje:
  Minimaal vierhonderd woorden

  Naam: (volledige naam)
  Bijnaam:
  Leeftijd: (tussen 17 en 21 jaar, voor de meiden voor de demonen is het rond de vijfduizend jaar)
  Hobby's:
  Innerlijk: (omschrijf het duidelijk)
  Uiterlijk: (met foto en omschrijving)
  Krachten: (omschrijf ze ook)
  Zwaktes van de krachten:
  Verleden:
  Extra:

  Je mag krachten reserveren.

  Regels
  Huisregels van Q
  Geen woordenlimiet, maar wel een redelijke post
  Bestuur personages van anderen met toestemming
  Schrijf ABN

  [ bericht aangepast door HopeMikaelson op 8 feb 2015 - 8:21 ]


  Just do one thing or another, that’s all I’m saying

  mag ik een meisje?


  ‘You must go on’. thrishanakru —> Gashina


  Naam Rosalyn Auberlyn Lucinda Collins
  Bijnaam Rosalyn word door haar vrienden Rosa of Rooz genoemd, omdat dat in haar ogen stoer klinkt
  Leeftijd Rosalyn is momenteel zeventien jaar oud en acht maanden, ze verjaart op 17 Juli.
  Hobby's Rosalyn houd heel erg van alles wat tegen de regels is die haar ouders haar hebben voorgelegd. Ik bedoel daar mee vechten, feesten en allemaal dingen die god verboden heeft. Veder is Rosalyn echt gek op streetdance dus dat doet ze ook met heel veel plezier. Veder vind ze alles leuk wat niks te maken heeft met netjes zijn.
  Innerlijk Rosalyn is een rebels en avontuurlijk typje die graag de wereld wilt ontdekken op een spannende manier, de wereld ontdekken door een vliegtuig is in haar ogen saai. Veder heeft Rosalyn schijt aan alle regels die haar voorgelegd worden, dus elke regel die er aan haar verteld wordt, breekt ze in tienduizend kleine stukjes. Veder wilt Rosalyn altijd haar zin hebben, in welke wijze maar ook, Rosalyn wilt gelijk hebben, ook al is ze dat niet. Daardoor krijgt ze soms heel wat problemen, die ze op een duivelse manier wilt afslachten. Rosalyn is in elke vriendengroep waar ze terecht komt de badass, ze doet alles wat gevaarlijk is en overtuigd iedereen om mee te doen. In een vriendegroep is Rosalyn ook heel beschermed voor haar vrienden, als een van hun zich slecht voelt, is ze altijd de eerste die dat merkt en daar doet ze altijd iets mee want iedereen moet het naar zijn zin hebben is Rosalyn's doel. dus de gevaren die voor haar klaar liggen, vind ze waarschijnlijk geweldig in plaats van verschrikkelijk.
  Uiterlijk Rosalyn heeft mooie felblauwe ogen die elke dag voorzien word door een zwarte eye-loner en zwarte mascara. Veder heeft ze bruin, golvend haar die altijd in model zit. Meestal doet ze haar haar in een staart, vlecht of los want speciale kapsels vind ze drie keer niks. Rosalyn steekt kwa lengte heel erg uit met haar 1.76 daarom draagt ze zelden hakken aangezien haar lengte verschrikkelijk vind. Rosalyn is vrij stevig gebouwd, haar schouders zijn vrij breed en haar taille is wat duidelijker maar ze heeft zeer slanke benen waar ze zelf ook trots op is.( faceclaim is Alexandra Daddiadro)
  Krachten Rosalyn kan de gedachten van mensen lezen door enkel de persoon in kwestie aan te kijken, ze krijgt tot de laatste detail informatie over degene die door haar gekozen word. Veder kan ze ook vuur sturen, zowel op momenten dat ze het wilt als in momenten wanneer ze het warm heeft of veel sensatie beleeft. En soms kan dat vele gevolgen hebben.
  zwakte van krachten nadat Rosalyn iemands gedachten kan lezen, voelt ze zich duizelig en soms valt ze dan ook flauw. En Rosalyn's vuur krachten kunnen niet onder controle gehouden worden, waardoor ze soms vuur kan sturen terwijl ze dat niet wou.
  Verleden Rosalyn leefde een normaal leventje met haar ouders die zielsveel van elkaar en hun dochter houden. Het was dus ook een grote schrik voor Rosalyn toen haar moeder overleefde aan de gevolgen van een hartaanval. Haar vader kon er niet meer tegen en bracht Rosalyn naar een weeshuis. Twee jaar later werd ze opgevangen door haar stiefmoeder en nu woont ze bij haar in een groot huis. Samen met Yue, haar nicht en Aria, haar oud klasgenootje.
  Extra Rosalyn heeft twee tattoages, eentje op haar onderbeen, namelijk een dromenvanger die haar nachtmerries van haar afhoudt en een hartje op haar pols die staat voor haar ouders, die haar hebben verlaten. Veder draagt Rosalyn altijd een ketting die een maan heeft als hanger die ze heeft gekregen van haar moeder, die aan de maan dacht toen ze haar voor het eerst zag.

  Ik hoop dat hij goed genoeg is om mee te doen:)


  ‘You must go on’. thrishanakru —> Gashina

  Rosalyn is goed:)


  Just do one thing or another, that’s all I’m saying

  Artemis_ schreef:
  mag ik een meisje?


  -

  Mag ik ook een meisje? zal vanavond maken

  ^^staat erbij


  Just do one thing or another, that’s all I’m saying

  Meisje graag ^^
  Als krachten graag teleporteren en de tijdbevriezen& ik FC Lauren Cimorelli

  [ bericht aangepast door Lypophrenia op 7 feb 2015 - 17:14 ]


  Isn't it sad when you get hurt so much, you can finally say "I'm used to it."

  Mag ik een meid, met de krachten psychometrie en controle over ijs en sneeuw?


  The monsters running wild inside of me. I'm faded

  Keira Yasmin Lynn Yukimara-Chang
  x ''The cold never botherd me anyway.'' x


  x Leeftijd x Ze is zeventien jaar oud en verjaart op 16 juni.

  x Hobby's x Ze heeft van jongs af aan al aan Japanse vechtsporten gedaan. Ook heeft ze geleerd om met een katana om te gaan, dit is haar goed gaan liggen.

  x Uiterlijk x Keira is een mooi meisje, dat is zonder twijfel. Het zou aan haar donkerbruine haren, die zwart lijken, kunnen liggen. De lokken komen tot onder haar borsten en dragen krullen met zich mee. Vaak draagt zij ze los, al ze met een vlecht ook geen problemen heeft. Ze zou ze voor geen goud willen knippen enkel als ze tot haar kont komen, maar dan komt de borsthoogte weer.
  Dit feit zou ook aan haar ijsblauwe ogen kunnen liggen. Deze kijkers worden door donkere wimpers omringd en hier komt altijd mascara op, waardoor ze nog ijziger lijken. Om dit effect te vergroten doet ze ook wel eyeliner op. Haar ogen kijken vaak ook ijzig, zodat ze mensen afweren. Er zit iets mysterieus in, maar ook een klein beetje vreugde en wat pijn.
  En dan heb je nog haar witte huid met de zacht-rode lippen. Haar huid is erg licht en verkleurd niet snel. Boven wonder verbrand die ook niet snel. Hoe Keira haar huid zo licht komt is best raar, gezien de meeste Japanners een licht getinte huid hebben. Om haar huid nog meer op te laten vallen draagt ze het liefste rode lippenstift. En lang is ze niet echt. 1 meter 64 centimeter. Maar aan hakken dragen doet ze niet, deze dingen noemt zij marteltuigen.

  x ''Conceal, don't feel, don't let them know.'' x

  x Innerlijk x Als er iemand sarcastisch kan zijn dan is het Keira wel, de meid trekt zich vaak niet veel aan van anderen hun gevoelens. Zelf toont zij haar pijn en verdriet ook niet, waardoor het lijkt alsof ze een hart van ijs heeft. En dit is totaal niet zo. Het is bij haar gewoon dat ze mensen niet leuk vindt en sarcasme haar enige aanval is, meestal.
  Ze kan redelijk snel boos worden en dit probeert ze weg te bergen. Alleen lukt dit meestal niet. Hierdoor komt ze wel wat agressief over vooral met haar niets-praten-gewoon-vechten—theorieën. Want dat komt omdat ze geen geduld heeft. En dit zal ze ook nooit gaan krijgen. Simpel. Vaak probeert ze het wel, maar negen van de tien keer faalt ze en dan vindt ze het tijdverspilling. In die manier is ze doel bereikend. Keira wilt altijd haar doel bereiken en wanneer ze dit niet doet vindt ze het zonde van haar tijd.
  Keira is een slimme meid die weet hoe ze mensen moet bespelen, wat haar sluw maakt. En dit waarderen velen niet.

  Maar er is ook een kant van haar die weinig mensen weten. Enkel vrienden en familie komen bij deze kant en je moet ook erg lang wachten tot je hem zal vinden. Want bij mensen om wie zij geeft is ze een vrolijk en lief meisje met wie je de grootste lol kan beleven. Ze is ook iemand die je kunt vertrouwen, en als jij een van haar vrienden bent, en haar wat vertelt over dat er iets mis dan veranderd ze in de zorgzame vriendin die je wilt helpen en naar je zal luisteren. Want zoals eerder vermeld; gevoel heeft ze. Ze kan er niet tegen als ze ziet dat een van haar vrienden verdriet heeft, dan voelt zij zichzelf ook slecht en zal ze er veel aan doen om die vriend weer blij te maken. Want op sommige gebieden kan ze zo onserieus zijn als een clown. En dan zul je de oprechte lach van haar horen en zien. Soms heeft ze de concentratie van een zeeanemoon wat dus heel erg klein is.
  Keira zou enkel bij haar vrienden zo nu en dan haar hart uitstorten, maar dit is heel soms. Verder houdt ze dit gewoon voor zich, het is toch niet andermans zijn zaak, en daarbij; wie zou haar gezeik aan willen horen? Ze heeft soms het gevoel alsof ze minder waardig is dan anderen en dan vindt ook zij het moeilijk om haar tranen binnen te houden, hoe erg ze dit ook probeert.

  x Krachten x Elektrokinese en de besturing over ijs en sneeuw.

  Bij het laatste is het duidelijk. Keira kan het laten sneeuwen en dingen bevriezen.

  x Zwaktes van de krachten x Ze geeft soms iemand perongeluk een schok. Ook bevriest ze perongeluk iets of laat ze het perongeluk sneeuwen.

  x Verleden x

  x Extra x Ze is half Japans en spreekt deze taal ook vloeiend. Voor de andere helft is ze Engels. Keira leert op het moment Latijn omdat deze taal haar interesseert.

  x ''The fear that controled me, can't get to me at all.'' x

  [ bericht aangepast door Oneira op 8 feb 2015 - 21:21 ]


  The monsters running wild inside of me. I'm faded

  Ik schrijf me bij nader inzien uit, sorry. Ik doe momenteel aan iets te veel RPG's mee en wil deze niet verwaarlozen :s


  -

  Mangata schreef:
  Ik schrijf me bij nader inzien uit, sorry. Ik doe momenteel aan iets te veel RPG's mee en wil deze niet verwaarlozen :s


  Jammer, andere keer beter


  Just do one thing or another, that’s all I’m saying

  Het uiterlijk en verleden van Keira komen vanavond en/of morgen c:


  The monsters running wild inside of me. I'm faded


  Cleo Nikita Zara Jackson


  ¤Naam¤
  Cleo; Vaders Glorie; Engels
  Nikita; Onveroverd; Russisch
  Zara; Bloeiende Bloem; Engels

  ¤Bijnaam¤
  Cleo wordt vaak gewoon Cleo genoemd en heeft dus niet echt een bijnaam.

  ¤Leeftijd¤
  Cleo is 18 jaartjes jong en jarig op 22 september, de Herfst Equinox. Volgens de druïden, Egyptenaren, Romeinen en Oude Grieken was de Equinox een dag waarop magie sterker was, maar ook was de Equinox de dag waarop de grens tussen Goed en Kwaad, Chaos en Orde, dunner was.

  ¤Hobby's¤
  Cleo leest heel veel, noem een boek en ze zal het waarschijnlijk wel gelezen hebben.
  Verder is ze een echte paardengek. Ze heeft dan ook een eigen paard, waardoor ze in de weekenden vaak in de manege, waar haar paard gestald is, te vinden is. Haar paard heet Romano en ze heeft hem al 8 jaar. Romano is een Brumby merrie van 8 jaar. In haar eigen stal kan ze gemeen zijn naar mensen die ze niet kent, vanwege haar lichte terittoriumdrift, maar buiten de stal is het dier een echte knuffel. Cleo rijdt vaak zonder zadel, aangezien za dat lekkerder vindt zitten.
  Cleo houdt ook van muziek luisteren. Haar lievelingsbands zijn Breaking Benjamin, Three Days Grace en Coldplay. Haar mobiel staat vol met alle liedjes die deze bands geproduceerd hebben en nog een aantal andere van verscheidene artiesten. Ze kent deze liedjes vrijwel allemaal uit haar hoofd en zingt ze redelijk vaak. Dit komt tot nog een hobby van haar hobby's; zingen. Cleo heeft geen lelijke stem, en dit weet ze wel. Ze heeft aan een aantal zangwedstrijden meegedaan, maar heeft hier verder niks mee gedaan, omdat ze haar vrienden en paard belangrijker vond dan een zangcarriere.

  ¤Innerlijk¤
  Cleo is een sarcastisch persoon. Hierdoor kan ze een gevoelloze bitch lijken, maar ze is juist exact het tegenovergestelde. Ze geeft heel veel om haar vrienden, maar zal dit niet met zoveel woorden tegen ze zeggen. Haar gevoelens houdt ze eigenlijk altijd voor zich, omdat ze mensen hier niet mee lastig wil vallen. Dit zorgt ervoor dat ze alles opkropt en soms gewoon mentaal helemaal instort. Op dat soort momenten jankt ze alles van de voorgegane tijd eruit en daarna is alles weer goed en valt eigenlijk niet aan haar af te zien dat ze zich eigenlijk heel ongelukkig voelt soms.

  ¤Uiterlijk¤
  [FC; Lauren Cimorelli]
  Cleo heeft dinkerbruine haren, met een beetje slag erin. Aangezien ze meestal niet veel zin heeft om haar haar te doen, haalt ze er vaak alleen een borstel doorheen, waarna ze een muts opzet. Cleo is 1 meter 66, wat ze wel een mooie lengte vindt. Haar lievelingsoutfit is een shirtje en een spijkerbroek. Haar lievelingschoenen zijn All Stars die ze al zo vaak gedragen heeft dat ze helemaal afgetrapt zijn.

  ¤Krachten¤
  Cleo's eerste kracht is de tijd stilzetten. Dit kan ze doen door keihard 'Stop' te roepen of met haar hand naar beneden te zwaaien, waarna de tijd zal bevriezen. Vervolgens zal zij de enige zijn die kan bewegen, maar alleen in dezelfde ruimte. Als ze de tijd bijvoorbeeld stil zet in haar slaapkamer, zal de tijd enkel en alleen in haar slaapkamer stil staan. Het zal onmogelijk zijn om uit het stuk met bevroren tijd te gaan. Naarmate ze de kracht langer zal hebben, zal ze de tijd in een groter gebied stil kunnen zetten en ook uit het 'bevroren' gebied kunnen lopen. De tijd weer verder laten gaan, doet Cleo door 'Verder' te roepen of met haar hand omhoog te zwaaien.
  Haar tweede kracht is teleporteren. Met deze kracht kan ze zichzelf van de ene naar de andere plaats verplaatsen. Er zit echter wel een grens aan hoever ze kan, ze zal niet zo naar de andere kant van de wereld kunnen teleporteren, en afstanden verder dan 10 km zullen aan het begin lastig voor haar zijn. Wanneer ze har kracht net gekregen zal hebben, zal ze niet in staat zijn andere mensen mee te teleporteren, maar naarmate ze de kracht langer heeft, zal dat wel mogelijk zijn.

  ¤Zwaktes van de krachten¤
  Met haar krachten komen natuurlijk ook zwaktes. De grootste zwakte bij het stilzetten van de tijd is dat het soms bijna onmogelijk is de tijd weer verder te laten lopen. Dit komt eerder doordast Cleo haar kracht eerst nog niet onder controle heeft, maar het is wel een zwakte, aangezien ze soms uren in een stuk met bevroren tijd zit, waar ze dan vervolgens niet uit kan.
  Het grootste gevaar bij het teleporteren is dat wanneer ze niet precies genoeg denkt aan de plaats waar ze heen wil, Cleo zichzelf door dingen heen kan teleporteren. De kans bestaat ook dat ze lichaamsdelen achterlaat op de plaats waar ze eerst was. Dit kan zeer gevaarlijk zijn en zorgen voor veel bloedverlies.

  ¤Verleden¤
  Cleo heeft een heel gelukkige jeugd gehad. Ze woonde op een boerderijtje met haar ouders en jongere zusje, Sophie. Er was altijd wel genoeg geld om van te leven en toen haar vader promotie maakte, precies 2 maanden voor Cleo's verjaardag, stroomde er nog meer geld binnen waardoor Cleo haar eigen paard kon krijgen. Ze kreeg het dier toen ze op vakantie waren naar Australië, waar haar oom en tante woonden. Zij woonden op een ranch, vlakbij een gebied waar een kudde brumbies leefde. De tweede nacht dat Cleo bij haar oom en tante sliep, hoorde ze buiten een vreemd geluid buiten, waarna ze nieuwsgierig naar buiten sloop, in haar pyjama. Buiten stond een gewonde Brumby met een dikke buik en Cleo, die altijd al van paarden gehouden had, liep langzaam naar het beest toe. Eerst leek het dier weer te willen vluchten, maar vanwege uitputting bleef het paard toch staan. Zwijgend bleef Cleo naar het paard kijken, tot het dier op de grond zakte. Geschrokken rende ze snel weer terug naar de ranch, waar ze haar oom, John, ophaalde. Ondertussen was het gewonde paard aan het bevallen van een veulentje. Cleo trok haar oom mee naar het paard, om vervolgens in tranen uit te barsten omdat het dier gestorven was. Het veulentje leefde echter nog wel, en Cleo heeft vanaf toen voor het beestje gezorgd. Toen ze weer terug zou gaan naar Amerika, wilde ze 'haar' paardje niet achterlaten en ze heeft haar ouders zo ver gekregen dat ze Romano mocht houden. Met veel hulp heeft ze het dier getraind, en nu luistert Romano het beste naar Cleo, hoewel ze ook wel naar anderen kan luisteren. Terug in de U.S.A heeft Cleo wel vrienden gemaakt natuurlijk, en ze geeft ook veel om hen.

  ¤Extra¤

  [ bericht aangepast door Lypophrenia op 8 feb 2015 - 8:16 ]


  Isn't it sad when you get hurt so much, you can finally say "I'm used to it."

  Is Cleo goed zo^^?


  Isn't it sad when you get hurt so much, you can finally say "I'm used to it."

  Meraki_ schreef:
  Is Cleo goed zo^^?


  Ja


  Just do one thing or another, that’s all I’m saying
Add Your Banner Here