• Acht jongens op een high school in Miami. Alle acht staan ze bekend als echte heartbreakers. Het bespelen van harten en het daarna breken alsof het niets is, het is allemaal doodnormaal voor deze jongens. Keer op keer weten ze liefde te krijgen van meisjes, ondanks hun reputatie. Tja, wie gelooft het nou niet als een van de populairste jongens van school zegt dat hij echt is veranderd. Nou, een kleine groep meiden gelooft dit inderdaad niet. Nadat er weer een paar harten zijn gebroken besluiten ze dat het genoeg is. De meisjes besluiten dat de jongens moeten inzien hoe het is en ze doen dat op een bekende manier. Ze worden heartbreakers. Maar wat als de jongens echt op de meiden beginnen te vallen en de meiden er juist achter beginnen te komen dat ze niet zo erg zijn. Iedereen heeft natuurlijk een verhaal. Een reden waarom ze zijn zoals ze zijn. Hoe moeilijk wordt het als er echte gevoelens in het spel komen. Gaan ze verder met hun plan of luisteren ze naar hun gevoelens. En zijn ze dan nog op tijd of zijn de jongens al achter het plan gekomen..


  Rollen:
  Jongens:
  - Tyler Luca DiAngelo ~ Zamperini
  - Micah Wells ~ Naevia
  - Josh Wright ~ Kalon
  - Damon Donovan August Sommers ~ Philia
  - Owen Johnson ~ Sadventure
  - Elliot Sebastian Duchess ~ Gally
  - Dalon Elijah Fridgewick ~ Gereserveerd ~ Sabaism
  - Christian O'Callaghag ~ Elpis

  Meisjes:
  - Lauren Indiana Harvelle ~ Zamperini
  - Felicia Jasmine Wright ~ Isimat
  - Jacelyn Elena Deveraux ~ Malarkey
  - Kendra Griffith ~ Naevia
  - Lilith Kennedy Rosman ~ Freer
  - Lynn Avery Troian Hastings ~ Sobremesa
  - Annalise Alisha Annabelle Linton ~ Mangata
  - Elînor Taylor Lindström ~ Sabaism

  Koppels:
  Elînor x Owen
  Lilith x Dalon
  Jacelyn x Tyler
  Lynn x Damon
  Kendra x Elliot
  Annalise x Josh
  Lauren x Christian
  Felicia x Micah  Invullen:
  Volledige naam:
  Bijnaam:
  Leeftijd:
  Nationaliteit:
  Uiterlijk: Foto + Beschrijving
  Innerlijk:
  Geschiedenis: Dit hoeft niet veel te zijn!
  Extra:

  Regels:
  ~ Schrijf redelijke posts! (+- 200 woorden). Als het soms iets minder is, is het niet erg.
  ~ Geen perfecte personages!
  ~ Geen eendagsvliegen!
  ~ Hou het realistisch! Ze zijn niet na een dag al echt verliefd op elkaar!
  ~ Een reservering blijft drie dagen staan! Als je langer de tijd nodig hebt, meld dat dan.
  ~ 16+ mag.
  ~ Twee personages per account. Een jongen en een meisje.
  ~ No fights! In de RPG zelf mag dit natuurlijk wel.
  ~ OOC tussen haakjes of in het praattopic!
  ~ Bij veel belangstelling kunnen er meer rollen vrijkomen!
  ~ Als je zelf nog een rol weet buiten de jongens en meisjes mag je dit melden. Dan kijk ik of het erin past.

  [ bericht aangepast door Mandalorian op 10 feb 2015 - 19:23 ]


  A woman without a man is like a fish without a bicycle

  Mag ik een meisje reserveren?


  - God only knows

  Meisje pour moi? c:


  I don't want you to die, I want you to suffer.

  Ofcourse!


  A woman without a man is like a fish without a bicycle

  Meisje en jongen voor mij?:Y)


  "Her heart was a secret garden, and the walls were very high."

  Jongen voor mij? :3


  26 - 02 - '16

  Oeh, mag ik een meisje?


  I had a few, got drunk on you and now I'm wasted

  Jullie staan erbij!


  A woman without a man is like a fish without a bicycle


  "Oh darling, you didn't even know me when you knew me."

  †Volledige naam: Micah Wells. Hij heeft geen bijnaam.
        Herkomst en betekenis: Micah is een Hebreeuwse jongensnaam en betekent 'geschenk van God.' Wells is een Engelse naam en betekent 'woont bij de bron'.

  †Leeftijd: Twintig jaar. Hij is geboren op een frisse lentedag. De precieze datum is drie mei, in 1994. Dit betekent dat zijn sterrenbeeld de Stier is.

  †Nationaliteit: Micah is geboren in Amerika en draagt dus de Amerikaanse nationaliteit met zich mee. Zijn vader is tevens een Amerikaan, maar zijn moeder is drager van het Braziliaanse bloed. Dit betekent dat Micah in principe half Braziliaans is. Hij is geboren en opgegroeid in Miami, wat in de staat Florida ligt.

  †Uiterlijk: [FC: Marlon Teixeira] Micah's uiterlijk wordt beschreven als verzorgd, volwassen en een tikkeltje aanlokkelijk. Zijn donkerbruine, in model geknipte haren worden altijd met veel zorg in hun krullerige staat gebracht. Hij moet dan ook eerlijk bekennen dat hij wel veel aandacht aan zijn donkere lokken besteedt. Micah ziet er immers graag verzorgd uit en doet dus ook zijn best om zijn haar van tijd tot tijd te laten knippen, aangezien hij een net voorkomen wil hebben.
        Zijn wenkbrauwen zijn donker van kleur, vol van vorm en een tikkeltje borstelig. Deze vullen zijn zongebruinde huid op een prettige manier aan en tekenen voor een groot deel zijn gezicht. Micah's chocoladebruine ogen lijken ietsjes donkerder vanwege zijn grote pupillen, en deze donkere kijkers zorgen ervoor dat er al snel een sprankje vriendelijkheid in zijn blik te bespeuren is. Zijn donkere, lange wimpers omringen zijn felle ogen en maken de verzachtende blik in zijn geheel af.
        Zijn neusbrug is lang en breed van stuk, en zijn neusvleugels lopen ietjes smaller uit. Het puntje van zijn neus lijkt een beetje te wippen, maar dit beschouwt hijzelf niet als ontsierend. Zijn lippen zijn rozig van kleur en erg vol voor een man. Hij is tevens in het bezit van een scherpe kaaklijn, en zijn jukbeenderen liggen vrij hoog en zeker niet onopvallend diep in zijn gezicht. De vormen in Micah's gezicht zijn dan ook zijn meest opvallende kenmerken.
        Micah's lichaamsbouw wordt beschreven als tenger, rank en gespierd. Hij is ongeveer één meter vierenzeventig lang en is hiermee zeker geen lange jongeman, wat dus ook direct zijn puntje van onzekerheid is. Zijn spieren zijn echter redelijk ontwikkeld en Micah zorgt ook goed voor zijn lichaam, aangezien hij toch wel wat ijdele trekjes erop nahoudt en er graag goed en gezond uit wil zien.
        Zijn kledingstijl wordt beschreven als basic en breed. Micah draagt graag nette shirts, strakke skinny jeans en stijlvolle sneakers die hem sieren, maar hij vindt een warme sweater gecombineerd met een paar verwassen jeans en afgetrapte gympen ook geen verkeerde keuze. Qua kleding is hij eigenlijk vrij flexibel in de omgang.
  Micah heeft geen tatoeages of piercings. Hij is hier ook geen groot liefhebber van.

  †Innerlijk: Micah is in het bezit van vijf, excentrieke eigenschappen die er duidelijk tussenuit springen, alhoewel deze altijd worden aangevuld door kleinere, minder opvallende eigenschappen. Zijn karaktertrekken zijn als volgt:

  • Charmant: Micah weet maar al te goed op welke manier hij de aandacht van zijn medemens het beste kan trekken, en vanwege zijn Braziliaanse genen is hij een charmante, ietwat flirterige jongeman. Hij kan wel een beleefde jongen zijn die zijn manieren maar al te goed weet te gebruiken, en hij weet best hoe hij zijn aanwezigheid op een plezierige manier op zijn medemens kan overbrengen.
        Daarnaast heeft Lucca veel respect voor het vrouwelijk lichaam, aangezien hij weet hoeveel waarde een meisje hieraan hecht. Hij maakt graag gebruik van zijn uiterlijk en zijn versiertrucjes die hem bekoorlijk doen overkomen, maar hij zal nooit en te nimmer een vrouw op het fysieke vlak misbruiken of haar grenzen opzettelijk overschrijden. Dit maakt van hem een vrij welgemanierde jongeman die zijn charmerende capaciteiten maar al te goed heeft leren kennen en ontwikkelen.
  • Dominant: Naast het feit dat Micah redelijk flexibel in de omgang is, heeft hij wel de grote neiging om erg dominant over te komen. Hij is zeer zeker geen persoon dat zich de les zal laten lezen en zal liever zelf het voortouw nemen, in plaats van een ander te volgen.
        Dit maakt hem tevens een vrij koppig persoon, en dit is vooral te merken aan het feit dat hij nooit naar de achtergrond zal stappen en hij niet bang is om iemands bevelen met genoegen af te wijzen. Hij is van nature een type dat graag leiding geeft en zich niet door anderen uit het veld zal laten slaan, aangezien hij nou eenmaal graag de beslissingen neemt en het laatste woord maar al te graag wilt hebben.
  • Zelfverzekerd: Als er een eigenschap is waar je bij Micah nog enkele minuten over kunt twisten, dan is dat zijn zelfverzekerheid wel. Hij is namelijk zeer bewust van zijn capaciteiten en weet dat hij op zijn eigen kunnen kan vertrouwen. Sommige mensen beschouwen zijn zelfzekerheid als arrogantie, maar deze gedachte is eigenlijk nogal onterecht.
        Micah is namelijk niet het type dat zal opscheppen over zijn vaardigheden. Je zal hem ook nooit over zijn potentie horen praten, tenzij iemand hem daar specifiek naar vraagt. James staat nou eenmaal stevig in zijn schoenen en dit is ook duidelijk aan hem te zien, maar hij vertoont zeker geen hautain gedrag.
  • Cynisch: Een andere eigenschap is het feit dat hij op vele vlakken tekenen van cynisme vertoont. Wat betreft andermans problemen en kwalen, kan Micah nogal ongevoelig uit de hoek komen. Hij zal in meer of mindere mate wellicht een luisterend oor willen bieden, maar meestal zal hij zich geen houding kunnen geven of krijg je enkel een wrange reactie terug.
        Iets waar Micah een gloeiende hekel aan heeft, is het moment wanneer mensen te koop gaan lopen met hun problemen. Dit is dan ook de meest aanlokkelijke reden om een bittere houding aan te nemen, alhoewel hij over het algemeen sowieso niet zo goed met de emoties van een ander kan omgaan. Wat dat betreft heeft James weinig tot geen inlevingsvermogen.
  • Eigenzinnig: Zijn laatste en misschien niet zo'n beste eigenschap is het feit dat Micah vrij egoïstisch kan zijn. Hij zal zichzelf meestal boven anderen verkiezen en maakt het liefste keuzes die een positieve invloed op zijn eigen welzijn hebben, ook al loopt hij dan de kans dat een ander negatief wordt beïnvloedt.
        Hij is zeker geen persoon waarop je niet kan vertrouwen, en hij kan heus wel beschermend tegenover zijn dierbaren zijn, maar je moet er altijd rekening mee houden dat Micah in bepaalde situaties altijd voor zichzelf zal kiezen, en dat hij op zulke momenten geen medelijden met een ander zal hebben.

  †Geschiedenis: Micah werd geboren in het zonnige Miami dat in de staat Florida is gevestigd. Toen hij vijf jaar oud was, werd zijn eerste en laatste zusje geboren. Ze kreeg de naam Gabriëlla en bleek een belangrijk persoon in Micah's leven te worden. Hij is tot op de dag van vandaag erg beschermend over zijn kleine zusje.
  Zijn jeugd heeft hem gevormd tot de persoon die hij nu is. Zijn moeder heeft hem namelijk tot op het bot verwend omdat hij haar oudste en enigste zoon is, waardoor hij dus een belangrijk lid van de familie is. Hierdoor kon Micah zich erg veel veroorloven en wist hij op school ook een plaatsje tussen de populaire jongeren te winnen. Omdat hij thuis vaak geconfronteerd werd met zijn jongere zusje en zijn moeder, leerde hij al op jonge leeftijd op welke manier meisjes het liefste behandeld wilde worden en hoe hij ze dus gemakkelijk kon inpalmen. Sindsdien is hij het pad van de hartenbreker gaan volgen en er niet meer van af kunnen wijken.

  †Relaties: Natuurlijk heeft Micah ook vrienden, vriendinnen en zelfs vijanden. De specifieke relaties kun je hieronder vinden.

  • Elliot Duchess: Elliot wordt door Micah gezien als een rivaal. Hij vindt de jongeman op zich wel aardig, maar vanwege het feit dat ze elkaar constant uitdagen en als het ware opjutten, kan hij hem op sommige momenten absoluut niet uitstaan.
  • Damon Sommers: Terwijl Micah en Elliot maar niet door één deur lijken te kunnen, kan Micah het juist wel goed vinden met Damon. Hij is één van zijn betere vrienden en dus ook één van de eerste personen waarbij hij zijn hart zou luchten, mocht dit ooit nodig zijn.

  †Extra: Micah is rechtshandig. Hij houdt van de geur van benzine, kersen en het geluid van een akoestische gitaar. Hij heeft een hekel aan thee, spinazie en de geur van tabak. Hij valt dan ook op de onschuldige types die nog volledig ongeschonden zijn.

  [ bericht aangepast door Kalinda op 9 feb 2015 - 20:37 ]


  "Her heart was a secret garden, and the walls were very high."

  Ik wil zo graag een jongen, als dat mag


  We've lived in the shadows for far too long.  Tyler Luca DiAngelo

  "Life isn't all about magical unicorns, cupcakes and rainbows. It's a bloody mess.
  People die, there is war everywhere and hearts get broken. Deal with it...."
  Volledige naam:
  Tyler Luca DiAngelo.
  Bijnaam:
  Hij wordt vooral Ty genoemd, meestal door vrienden.
  Leeftijd:
  Hij is 19 jaar en geboren op zeven augustus.
  Nationaliteit:
  Italiaans/Amerikaans.
  Uiterlijk:
  Tyler is het typische voorbeeld van 'Tall, Dark and Handsome'. Hij heeft een ietwat getinte huid wat vooral komt door zijn Italiaanse afkomst. Hier en daar heeft hij wat littekens maar daar ergert hij zich zelf niet zo aan. Hij heeft donker haar dat hij meestal in een wat nonchalant model heeft zitten, wat ook goed past bij de rest van zijn houding. Hij is niet echt het type dat gaat gillen als zijn haar door de war raakt, maar hij wil natuurlijk niet dat het gewoon slecht zit. Bij zijn donkere haar en getinte huid passen zijn donkere ogen ook goed. Zijn donkerbruine ogen met de altijd uitdagende twinkeling hebben al vele harten gebroken, wat hij zelf ook heel goed weet. Het is dan ook een van zijn 'wapens' geworden.
  Tyler heeft een gespierd lichaam, wat ook echt vooral door het sporten komt. De jaren in de sportschool en in het sportteam hebben nut gehad en dat zie je ook aan hem. Hij heeft mooi gespierde armen, het bekende wasbordje op zijn buik. Als hij met je rug naar je toe staat zie je het ook al snel genoeg. Hij is niet overdreven gespierd, zoals een bodybuilder of iemand die steroïden gebruikt. Gewoon mooi en vrij natuurlijk. Dit alles staat mooi in contrast met zijn lengte. Hij is zo'n 1.89 lang waardoor hij toch boven een hoop mensen uitkomt. Tot slot heeft hij een sleeve tattoo op zijn rechterarm.
  Innerlijk:
  Tyler heeft eigenlijk twee kanten. De een die hij aan zijn vrienden en "familie" laat zien en de een die hij aan de buitenwereld toont. De eerste is natuurlijk zijn betere kant. Hij is een goede vriend die achter je staat en voor je opkomt al is hij het zelf niet met je mening eens. Met Tyler weet je namelijk dat niemand je tegen gaat spreken, behalve Tyler zelf. Voor zijn familie en zijn vrienden gaat hij door het vuur, hij is dan ook beschermend over die groep. Tyler is dat type dat makkelijk een lach op je gezicht tovert. Als dat hem niet lukt weet hij dat het ernstig is en dan probeert hij om er voor je te zijn.
  Zijn "tweede karakter" is het tegenovergestelde van dit. Voor de buitenwereld is hij namelijk niks anders dan een agressieve macho met een te groot ego. Hij weet duidelijk wie zijn vijanden zijn en hij toont daarom ook bijna geen genade als hij tegen hen op moet. Als hij moet vechten dan vecht hij, dan is er ook bijna geen stoppen meer aan tot je hulpeloos voor hem ligt. Als je aan zijn familie of zijn vrienden komt dan weet je helemaal dat je moet rennen, want dan gaat hij door tot je onherkenbaar bent. Tyler is van zichzelf al zelfverzekerd, maar dit krijgt vaak een boost tegen de buitenwereld. Hij kan soms behoorlijk arrogant worden, wat een behoorlijke irritatie kan zijn. Ook is het soms een behoorlijke macho, dan wil hij alleen maar het beste en toont hij maar al te graag hoe goed hij dat wel niet kan bereiken.
  Tot slot is hij behoorlijk charmant en een geboren flirt. Hij wikkelt makkelijk mensen om zijn vinger en de meeste laat hij niet lang daarna keihard vallen. Alleen als hij vind dat je het waard bent blijft hij zo aardig en charmant. Tyler weet wat iemand wil horen en het is voor hem niet moeilijk om precies die dingen te zeggen. Hij is een sociaal persoon en verbaal erg sterk, dus moeite om op iemand af te stappen heeft hij meestal niet.
  Geschiedenis:
  Tyler is geboren in New York en heeft daar ook vrij lang gewoond. Hij was het eerste kind van de Italiaanse Romano en de Amerikaanse Chelsea, een jong koppel dat pas net een jaar getrouwd was toen Tyler op de wereld kwam. De eerste zeven jaar van zijn leven verliep dan ook rustig. Hij was enig kind in een gezin dat het erg goed had, hij kwam dus niks tekort. Toen hij zeven was kwamen er opeens twee nieuwe leden in het gezin. Twee meisjes, een tweeling genaamd Catia en Kyra. Het leven was nog steeds goed tot Tyler dertien was. Van de een op de andere dag waren er hevige ruzies tussen de ouders die vaak erg ver gingen. Soms werden de drie kinderen zelfs onder gebracht bij familie omdat het weer zover was. Dit ging zo'n maand door tot de drie opeens meegingen met hun vader naar Miami, waar een deel van hun Italiaanse familie ook woonde.
  Ze kwamen terecht in een grote villa en voor de buitenwereld leek het nog allemaal goed en wel. Romano begon zich echter constant op werk te richten en had geen aandacht meer voor zijn gezin. De kinderen wisten nog steeds niet wat er aan de hand was. Ze zagen hun moeder nooit meer, hoorden nooit meer wat van haar. Hun vader was constant aan het werk of zat bijna de hele tijd in zijn kamer. Het laatste is wel wat minder geworden, maar hij werkt nog steeds erg veel. Toen Tyler zestien was vroeg hij eindelijk wat er was gebeurd drie jaar geleden en toen kwam hij achter de waarheid. Chelsea ging al drie jaar vreemd met een andere man en het had Romano's hart gebroken toen hij hen betrapte.
  Vanaf dat moment wist Tyler dat hij nooit meer wat met zijn moeder te maken wou hebben. Ook zijn woede begon een uitweg te vinden, sinds hij de meiden op zijn school als de perfecte uitkomst zag. Voor hem bestond de liefde toch niet meer en hij zou dat bewijzen in zijn school. In de drie jaar heeft hij dat al veel te veel gedaan en het lukt hem telkens weer. Hij voelt zich er ook totaal niet schuldig over, aangezien het voor hem gewoon een manier is om de waarheid te laten zien. In zijn ogen dan.
  Extra:
  Tyler komt dus uit een rijke familie, hij praat alleen niet meer met zijn Amerikaanse familie. Hij is ook wel close met zijn twee 12-jarige zusjes. Verder zit hij nu al twee jaar in het football team van de school, wat hem toch wel een populaire status geeft.
  Relaties:
  Dalon Fridgewick: Tyler en Dalon zijn beste vrienden.
  Owen Johnson: Tyler en Owen mogen elkaar niet.

  [ bericht aangepast door Mandalorian op 9 feb 2015 - 19:33 ]


  A woman without a man is like a fish without a bicycle
  ''Your face is giving me a headache.''

  Volledige naam •
        Jacelyn Elena Deveraux

        Jacelyn [Jayse•lin] – Een variant van Jacey, wat weer een variant van 'Gaius' is en dat betekent 'blij'.
        Elena [E•lee•na] – Van Griekse afkomst, wat 'zonneschijn' betekent.

  Bijnaam •
        Ze wordt meestal gewoon Jace genoemd, tenzij het van belang is dat ze zich voorstelt met haar volledige naam.

  Leeftijd •
        Achttien, [19-8]

  Nationaliteit •
        Jace heeft Frans, Russisch en Amerikaans bloed.
        Haar moeder was een Franse en Russische en haar vader was een Amerikaan. Jace werd op de wereld gezet in Moskou.

  Innerlijk • 
        Ten eerste moet je weten dat Jace het uiterst irritant vindt als iemand haar 'Jace' noemt en ze weet zelf dat sommige mensen daar maar al graag gebruik van maken. Ze kan je een pak slaag geven als je haar bij haar eerste naam noemt en een hele tirade, maar dat zou wel alles zijn.
        Als je Jace tegenkomt, zal ze je meestal wel gelijk aanspreken. Ze is iemand die graag gesprekken aangaat met vreemden en is dus daarbij ook totaal niet 'socially awkward' als het op zulke momenten aankomt. Jace probeert op het eerst aardig en mild te zijn, maar als je haar eenmaal kent kan ze nogal afkatten – maar zonder enige bedoelingen natuurlijk, meestal sarcastisch. Zo kan ze ook wel af en toe flirterig overkomen, waar ze een hobby van heeft gemaakt. Als je eenmaal een gesprek met haar hebt, kan ze meestal doorpraten over de meest zinloze dingen op aarde – dingen waar je op dagelijkse basis niet aan toe komt. Zo zie je ook dat ze graag praat, waardoor ze ook haar hart uit bij haar gesprekken. Ze is niet iemand die alles opkropt en er een groot probleem van maakt terwijl niemand er iets van weet. Jace lucht haar hart wel bij iedereen, iedereen die ze kan vertrouwen tenminste. Daarbij is ze ook iemand die niet gelijk mensen vertrouwt – ze is echter meer een persoon die met je een gesprek aangaat dan dat ze je als een goede vriend beschouwt. Jace vertrouwt mensen niet zo snel en is ook alert op bij het kiezen van haar vrienden. In het verleden heeft ze wel meerdere keren gehad dat een 'goede' vriendin haar liet stikken voor een ander en daar heeft ze niet bepaald erg veel zin in.
  Ze kan er niet tegen als mensen haar voorliegen, maar dan echt absoluut niet. Jace luistert vaak mee als het niet haar bedoeling is en krijgt op die manier vaak dingen mee die ze niet hoort te weten. Als mensen daarover haar een leugen vertellen, kan ze een hele tirade houden over leugens en hoe ze er wel niet tegen kan. Jace vindt dan wel dat een leugen om bestwil wel te accepteren is, want ze zelf ook niet een rein persoon zonder leugens in haar leven.
  Zo kan Jace erg veel sarcastische opmerkingen naar je hoofd gooien en is ze niet erg iemand met veel humor. Haar grappen zijn wat je kunt noemen, nogal slap en flauw. Als ze een grap probeert te vertellen, ligt de klemtoon ergens anders en is de humor van de grap ervan af. Ze kan er dan wel om lachen en ze kan ook wel om andermans grappen lachen, maar echt in een deuk liggen heeft ze haast nooit.
  Jace is een ongelofelijke perfectionist, volgens haar moet alles tot in de kleinste details tiptop zijn en er mag niets fout gaan.
        Maar er bestaat natuurlijk ook een andere kant van Jace, die vanzelfsprekend minder leuk is dan haar milde kant. De kant die wel iedereen accepteert en mag, maar zo zitten de meeste mensen niet in elkaar. Zo kan Jace een totale bitch zijn zonder emoties. Jace kan een harde opmerking naar je hoofd toe gooien zonder emotie en kan op zulke momenten gewoon uitbarsten in woedeaanvallen, zonder enige bedoelingen. Ze kan veel tussen haar twee kanten schommelen door haar stemmingswisselingen – het ligt absoluut of ze in een goede bui is of in een slechte bui. Als ze op zulke momenten nog slechter in haar fel zit, kan ze zonder rede ruzie met mensen gaan zoeken, gewoon voor de thrill. Irritant kan ze dan ook zijn, want als je haar langer kent dan een dag, weet je dat de uitbarstingen niet erg lang duren. De uitbarstingen duren meestal een uurtje of twee, meestal niet langer dan dat.
  Uiterlijk •
        Als je Jace voor het eerst ziet, lijkt ze een vrij onschuldig meisje, maar schijn bedriegt. Ze valt niet bepaald veel op, sinds haar lengte niet over iedereen uitsteekt – met haar 1.63 is ze kleiner dan de meesten. Haar mondhoeken zijn altijd wel licht gekruld en haar groene ogen hebben vaak een lichte twinkeling. Haar haar komt net over haar borsten, waar ze blij mee is – ze kan niet tegen kort haar, want ze had haar haar toen ze twaalf jaar was in een bob geknipt, maar dat vond ze gewoonweg niks. Daardoor heeft ze alleen haar puntjes geknipt sindsdien en nu is haar haar weer vrij lang.
        Qua kleding doet ze niet moeilijk, maar het licht eraan in wat voor stemming ze is. De ene keer kan ze zich chique en formeel kleden, maar de andere keer kan ze zich wel 'stoerder' kleden met een zwarte skaterjurk, haar leren jas en haar Doc Martens. Over make-up doet ze zelf ook niet bepaald moeilijk, maar wilt er wel altijd verzorgd uit zien. Zo kan ze soms ook in een grote trui en haar sneakers op school verschijnen als ze echt nergens meer zin in heeft.

  Geschiedenis •
        Jace was geboren in Rusland, Moskou om precies te zijn. Jace heeft een oudere broer, Zachary van twintig die ook in Moskou is geboren. Het gezin bleef daar voor drie jaar, maar verhuisde daarna naar Frankrijk voor de familie aan haar moeder's kant. In Frankrijk bleef ze twee jaar, waarna ze na een ruzie tussen Jace's moeder en haar familie ze naar Amerika verhuisden. De familie van haar moeder had tonnen met geld met veel trots en ze vonden dat haar man, alles verpestte. Dus haar moeder, die Arelie heette, verhuisde samen met haar gezin naar Amerika omdat ze er gewoonweg genoeg van had. Ze woonden voor een tijdje in New Orleans, maar alles veranderde toen haar vader overleed. Het gezin verhuisde daarna weer naar Miami om met een nieuwe lei te starten. Het gezin plant voorlopig niet weer een andere verhuizing.
        Toen ze in New Orleans was, ging ze de verkeerde kant op toen haar vader overleed. Ze kwam terecht bij de verkeerde mensen die haar de verkeerde pad op lieten gaan. Zo begon ze te roken en dingen te stelen, maar haar moeder en broer wisten hier niets van af totdat ze naar huis kwam en ze vreselijk naar nicotine rook. Jace is gestopt met roken toen ze naar Miami kwam en niemand in Miami hoeft ook niets van haar verleden te weten.

  Extra •
        Ze kan vloeiend Engels, Frans, Russisch en een klein beetje Spaans spreken.

  [ bericht aangepast door Oliveira op 8 feb 2015 - 19:29 ]


  I don't want you to die, I want you to suffer.  "Your personality is what makes you sexy"
  Volledige naam: Josh Wright

  Bijnaam: Yoshi.
  • Afkomst van zijn bijnaam: Door het feit dat hij veel Super Mario speelt en Yoshi is zijn favoriete karakter. Bovendien lijkt de naam 'Yoshi' erg veel op zijn eigen naam; 'Josh'.

  Leeftijd: Josh is 20 jaar.
  • Verjaardag: 15 mei.

  Nationaliteit: Brits/Amerikaans.

  Uiterlijk: "I naturally have curly hair... Like a hobbit"
  Josh heeft een hele spontane uitstraling. Met zijn vriendelijk glimlach en prachtige bruine ogen, weet hij van alles en nog wat voor elkaar te krijgen bij wie dan ook. Josh heeft typische, schattige kuiltjes in zijn wangen die heel erg goed zichtbaar worden als hij lacht. Josh heeft donkerbruin haar wat hij in een net model heeft laten knippen. Door zijn haarkleur en kapsel komen zijn stralende bruine ogen goed uit. In zijn ogen is altijd een vleugje ondeugendheid en bescheidenheid te vinden. Josh zal je vaak zien in hoodies, t-shirts en spijkerbroeken met sneakers. Hij heeft vroeger een oorbel gehad in zijn rechter oor, maar het gaatje raakte ontstoken en hij vond de oorbel niet mooi meer. Het litteken van die oorbel is nog altijd redelijk goed te zien. Verder heeft Josh een klein litteken op zijn scheenbeen. Dit komt omdat hij ooit een ongeluk met zijn fiets had en zo'n grote wond had, dat het gehecht moest worden. Hij schaamt zich hier best wel voor.

  Innerlijk:
  Lomp: "Shit just got personal"
  Josh is een type die alles zegt wat hem op het hart ligt, ongeacht of hij hier iemand pijn mee doet of niet. Hij denkt vaak niet na over wat hij doet of zegt. Hij ziet zijn eigen aandeel in de fout dan ook niet. Naar zijn idee ligt het dan niet aan de manier waarop hij het bracht, maar de manier waarop de ander het verwerkt. Josh is, doordat hij er van alles en nog wat zomaar uit flapt, ook een beetje sociaal onhandig. Hij is goed te vergelijken met Bridget Jones uit de film Bridget Jones' Diary.
  Humoristisch: "So, I put this on the inside of this door so when we have quests over and they use the toilet..."
  Josh is ook een type die overal grapjes over maakt, ook al kan dat eigenlijk niet. Ook in dit opzicht houdt hij niet veel rekening met anderen. Hij houdt van lekker gek doen en daar horen, vindt hij, grapjes bij. Een grapje moet kunnen, is een tekst die veel uit zijn mond komt als anderen zijn grapjes niet accepteren. Zijn humor is echter wel vaak goed ontwikkeld. Het is eigenlijk maar zelden dat zijn grapjes in verkeerde aarde vallen, mede omdat iedereen weet dat hij nu eenmaal zo is en dat het niet zomaar zal veranderen. Mensen kunnen er soms ook wel om lachen dat hij er zomaar dingen uit flapt en zien dat ook als een grapje, ook al is het vaak niet zo. Je kan dus wel stellen dat Josh vaak niet serieus wordt genomen.
  Optimistisch: "One more won't kill me"
  Als je Josh vraagt of het glas halfvol is halfleeg, zal hij altijd 'halfvol' zeggen. Al zal hij er vervolgens wel aan toevoegen dat een glas eigenlijk altijd vol zit, omdat de rest lucht is. Ook zijn zin van het leven is erg optimistisch. Je zal hem nooit horen zeggen hoe erg de wereld verpest is, want hij ziet het simpelweg niet zo. Hij weet overal wel iets positiefs van te maken. Het feit dat hij zo optimistisch is maakt hem een prettig persoon om mee om te gaan. Hij kan echter ook, tot ergernis van anderen, over-optimistisch zijn en dat valt vaak niet in goede aarde.
  Betrouwbaar: "But wherever you are, have a fantastic day"
  Josh kan je werkelijk alles toevertrouwen, want hij zal nooit iets doorvertellen. Hij is eerlijk en kan oprechte adviezen geven over dingen, ondanks dat die er vaak lomper uitkomen dan bedoeld. Dat maakt dat hij minder snel in vertrouwen wordt genomen, dan een ander. Die ander is namelijk vaak een stuk minder lomp dan hij. Josh is zelf geen type die met zijn problemen te koop loopt. Hij kropt alles op, samen met de vele geheimen die zijn mond nog niet verlaten hebben.
  Druk: "You'll never take me alive!"
  Josh is best wel druk. Hij is vaak vrolijk en laat dit ook nadrukkelijk merken. Hij kan ook niet goed stilzitten en dat vinden anderen vaak vervelend. Soms gedraagt hij zich best wel kinderachtig. Ook zijn grappen gaan dan mee in dat niveau. Er is ooit ADHD geconstateerd bij hem, maar toen bleek dat dit label niet eens een echt label is, wisten ze niet echt wat ze met hem aan moesten. Een echte verklaring voor zijn drukke gedrag is er dus niet. Ook heeft hij concentratieproblemen en daarmee soms moeite met leren, ondanks dat hij niet dom is.
  Waaghals: "When I was twelve I fell off a cliff near a beach"
  Josh is een jongen die houdt van risico's nemen. Van stunten met zijn skateboard tot allerlei uitdagingen die hij op YouTube opzoekt en zelf uitprobeert. Hij houdt ook van risicovolle sporten zoals parachutespringen en snowboarden.

  Geschiedenis: Josh had geen slechte jeugd of zoiets dergelijks. Hij groeide op in een liefdevol gezin die uitermate harmonieus was. Hij heeft een zusje van vijftien jaar oud en een oudere broer van tweeëntwintig jaar oud. Hij kan goed met hen opschieten, ondanks dat zij hem regelmatig irritant vinden met zijn drukke gedrag.

  Extra: "That was my profound nugget of bullshit for today"
  • Josh wilde astronaut worden, dat was zijn jongensdroom. Nu is zijn droom echter dat hij een beroemde Youtuber wordt met zijn game-video's.
  • Josh heeft een hekel aan gezond eten. Zijn lievelingseten is pizza of patat. Thuis is hij echter verplicht om gezond te eten. Vaak sneakt hij weg, onder het excuus dat hij bij vrienden blijft, om in de pizzeria een pizza te kunnen eten.
  • Josh heeft een keer een docent zo erg beledigd met zijn grappen dat die huilend de klas verliet en later ontslag nam. Josh is toen geschorst. Uit schaamte, maar ook omdat zijn vader een nieuwe baan had, zijn ze toen verhuisd.

  Relaties: "I should be locked up. I'm a danger to society."
  • Josh is goed bevriend met Elliot.
  • Hij is een redelijk goede vriend van Lauren.

  [ bericht aangepast door Bridgerton op 8 feb 2015 - 13:05 ]


  26 - 02 - '16

  Zo en dan nu de rest maar verzinnen...


  26 - 02 - '16

  Mag ik een jongen?


  Everything is illuminated by the light of our past.

  Tuurlijk!


  A woman without a man is like a fish without a bicycle