• Vrouw rijdt met auto in sinkhole in Sint-Oedenrode na breuk waterleiding: 'Ben me rot geschrokken'
  SINT-OEDENRODE - Een auto is donderdagmiddag op de kruising van de Anna Paulownastraat met de Wilhelminstraat in Sint-Oedenrode voor een deel in de aardbodem verdwenen. Door een gebroken waterleiding ontstond in de straat een sinkhole van ongeveer een meter diep. De bestuurster van de auto raakte niet gewond, maar vertelt wel ‘flink geschrokken’ te zijn.

  Het slachtoffer reed in haar auto over de Wilhelminastraat nadat ze boodschappen had gedaan. Ze nam gas terug toen ze een grote plas water op de weg zag liggen. Maar toen ze eroverheen reed, zakte ze door de grond.

  'Rot geschrokken'
  Onder grote paniek probeerde de vrouw van Poolse komaf via de passagierskant uit de auto te komen. Omstanders die het bizarre ongeval zagen gebeuren boden een helpende hand en probeerden de vrouw te bevrijden.

  Het lukte de bestuurster uiteindelijk zonder kleerscheuren uit het voertuig te komen. De vrouw vertelt even later aan Omroep Brabant zich ‘rot geschrokken’ te zijn. BrabantWater gaat vrijdag met haar in gesprek om te praten over het bizarre ongeval en de schade aan haar auto. "We realiseren ons dat dit heel vervelend is", vertelt een woordvoerder.

  Huishoudens zonder water
  De oorzaak van de lekkage is nog niet duidelijk. De Wilhelminastraat staat door de gebroken waterleiding blank. De gemeente en waterbedrijf BrabantWater zijn aanwezig om de leiding te repareren en het meters grote gat te dichten. De auto is een dik uur na het bizarre ongeval weggetakeld door een lokaal bergingsbedrijf.

  Zeker vijftig huishoudens in de omgeving van het kruispunt hebben momenteel geen water. Een woordvoerder van BrabantWater laat weten dat er een noodvoorziening in de Oranje Nassaustraat is geplaatst. De verwachting is dat iedereen weer aan het begin van de avond kan beschikken over drinkwater.

  'Nog nooit zoiets gezien'
  De auto raakte door het opmerkelijke ongeval flink beschadigd. De hulpdiensten waren snel aanwezig om assistentie te verlenen. "Ik heb nog nooit zoiets gezien. Het is heel apart", vertelt een vrouw op straat aan onze verslaggever.

  De gemeente stuurt een reparatieteam naar de Wilhelminastraat om de sinkhole, zoals een dergelijk gat wordt genoemd, te dichten. Andere auto's die in de straat geparkeerd staan zijn uit voorzorg door een bergingsbedrijf weggetakeld.


  Bron.
  O_o
  En dat ook nog eens op de dag van de koudste gevoelstemperatuur in tijden.


  Der Teufelskreis wird enger! Man muß dem Unheil wiedersteh'n. Die Schatten werden länger!

  Wow D:


  26 - 02 - '16

  In Napels zag ik dit een keer per maand fso. Het kwam nooit in de krant.

  Nederland is zo saaaaaaaaaai :C


  quidquid excusatio prandium pro

  Kalon schreef:
  Wow D:


  You may not like her, but you can't deny, Rowling has got style.

  Dat is schrikken.


  I'm just a musical prostitute, my dear. - Freddie Mercury

  Kalon schreef:
  Wow D:


  16 - 09 - '17