• Kan de liefde overleven in een gespleten wereld? De wereld is gespleten in een rijke perfecte wereld, met prachtige gebouwen, nette parken, en de mooiste huizen, het paradijs, en een arme verwaarloosde wereld, met verkoolde velden, trieste bomen zonder vruchten, en krakkemikkige hutjes, de hel. Toch is in het paradijs niet alles perfect, en in de hel die alles slecht. Wat als je de liefde niet kan vinden in het paradijs, is het dan wel zo mooi? Wat als de liefde warm straalt in je hart in de hel, is het dan wel zo slecht? Maar liefde tussen deze twee werelden hoort niet te bestaan. De uitgemergelde jongeren in hobbezakken, horen niet in contact te komen met de goed doorvoede jongeren in prachtige kleren, laat staan dat er liefde tussen hen opbloeit. Maar wat als het wel gebeurt? De jongeren uit de hel kunnen niet naar het paradijs komen, behalve als ze eens per maand de belastingen van hun familie moeten betalen. De jongeren uit het paradijs mogen wel op een dagpas naar de hel, maar wie wil in godsnaam vrijwillig naar dat dodenmansland gaan? Daarbij mag je niet langer dan een dag blijven op je dagpas, want anders mag je nooit meer terugkomen. Hoe kan een illegale liefde ooit overleven in deze gespleten wereld?


  Rollen:
  ~ [R] Louis William Tomlinson: Ludovici
  ~ [R] Harry Edward Styles: Skajem
  ~ Niall James Horan:
  ~ [R] Zayn Javadd Malik: Bain
  ~[R] Liam James Payne: Vociferor

  ~ Bewaker Hell:
  ~ Bewaker Paradijs:

  ~ Overige rollen, denk hierbij aan ouders, vrienden, broers en zussen.
  ~ [R] Broer Louis: Murray
  ~ [R] Verpleegkundige Amelia 'Amy' Katherine Donnolly: Ludovici

  Lijstje:
  Naam:
  Leeftijd:
  Uiterlijk: (Met foto)
  Karakter:
  Hell/Paradijs: (Graag gelijk verdelen)
  Geschiedenis:
  Extra:


  Regels:
  Minimaal 7 regels, 200 woorden, schrijven, dat is niet heel erg moeilijk.
  Graag met leestekens en hoofdletters typen.
  OOC graag met haakjes; [] {} () - -
  Houd het graag REALISTISCH!
  Als je een week niet hebt gereageerd zonder te laten weten waarom lig je er zonder pardon uit.
  Reserveringen blijven 72 uur staan. Reservatie telt tot dat de rol helemaal af is.
  Geen Mary Sue's (perfecte personages)
  Naamsveranderingen doorgeven.
  Geen personages van anderen besturen.
  16+ mag.
  Alleen Ludovici maakt nieuwe topics aan.
  Op het overtreden van al deze regels zal na twee waarschuwingen je personage verwijderd worden.

  [ bericht aangepast door Liebrecht op 12 feb 2015 - 18:53 ]


  'Darling, just hold on'

  Hi.


  Because I love him, do I need another reason?

  Twijfels... twijfels


  Bowties were never Cooler

  MT


  "Family don’t end in blood”

  Naam: Harry Edward Styles.
  Leeftijd: Eenentwintig. (Een februari.) Huilen dit.
  Uiterlijk: Met zijn 1.80 is Harry wat langer dan de gemiddelde mensen, maar zeker niet de meest intimiderende. Zijn lengte maakt hem vaker klungelig dan intimiderend. Op het eerste gezicht is zijn lichaam dun en tenger, maar als je wat beter kijkt zie je dat de jongen wel degelijk een stel goede spieren beschikt, al beschrijven de meeste mensen een aantal van zijn vormen als vrouwelijk. Zijn huid is licht gebruind door het vele in de zon zitten, niet dat hij graag zont of iets dergelijks, maar hij komt gewoon graag buiten. De jongen heeft vrolijke bruine krullen, die nu ze te lang worden achterover worden gehaald en hij nog langer lijkt. In vergelijking met de meeste mensen heeft Harry aardig grote handen, die verschrikkelijk lomp maar ook heel precies te werk kunnen gaan, met ringen om zijn lange, dunne vingers waarmee je hem nooit zonder ziet. Hij heeft de meest groene ogen die je ooit zult zien, die zowel vriendelijkheid als moordlust kunnen uitstralen. Diezelfde ogen kunnen niks weergeven over zijn gevoelens of juist boekdelen spreken, dat ligt aan zijn stemming. Ook niet onopvallend zijn -zijn volle, rozige lippen, wat meestal het tweede ding is dat mensen gelijk zien, naast zijn sprekende ogen. Hij heeft een aardige verzameling tatoeages die op verschillende plekken op zijn lijf zitten, de een opvallender dan de ander. Niet allemaal even mooi, maar stuk voor stuk met een betekenis. Van sommige heeft hij wel degelijk spijt, en compenseert dat door en andere tattoo er overheen te laten zetten. Zijn kledingstijl is verder een beetje apart. Zijn zwarte skinny jeans en bruine, afgetrapte laarzen missen nooit bij zijn outfit, maar wat hij er bovenop aanheeft kan flink verschillen. Negen van de tien keer heeft hete een fleurige print en is alles wat hij draagt veel te duur, maar hij kan het prima betalen dus maakt dat niet zoveel uit. Meestal zie je hem wel met een shirt met v-hals of een met de bovenste knoopjes los, wat goed de tatoeages op zijn borst showt, net als de ketting met het kruis eraan dat nooit zijn hals verlaat.
  Karakter: Harry is vooral een hele lieve en spontane jongen. Hij kan af en toe een beetje raar zijn, maar dat is altijd goed bedoelt. Je moet hem nemen zoals hij is, anders kun je maar oprotten. De jongen kan er namelijk niet tegen als hij gebruikt word. Als hij kwaad is moet je hem wel heel erg ver hebben gekregen, en duurt het wel even voordat je hem weer kalm hebt gekregen, ook heeft hij dan de neiging met dingen te gaan smijten. Maar over het algemeen een stuiterende bal vrolijkheid. Hij is erg beschermend tegen over zijn vrienden en familie en zal alles doen om ze te beschermen. Hij flirt graag, maar zodra hij een echte relatie heeft is hij zo trouw als een hond en zal hij nooit iets doen om zijn vriendin of vriend te kwetsen en doet juist alles om diegene gelukkig te maken. Hij zal dus ook erg van slag zijn als hij dat wel gedaan heeft. Vreemdgaan is volgens hem het onvergeeflijkste dat er is en dan is hij ook niet bang om gelijk zijn relatie te verbreken als zijn partner hem dat geflikt heeft, al doet het natuurlijk ontzettend veel pijn. Over het algemeen komt hij heel zelfverzekerd en arrogant voor, maar dat is alleen omdat hij stiekem best onzeker is. Degenen die hem echt kennen snappen hoe dat zit en bij hen doet hij dan ook normaal. Daar is hij dan ook aanhankelijker dan een puppy bij en wordt vrij snel jaloers als hij even niet meer het middelpunt van hun aandacht is. Veel mensen voelen zich geïntimideerd als ze hem voor het eerst ontmoeten, vanwege zijn lengte en aardige verzameling tatoeages, maar de jongen is de onschuldigheid zelve. Daardoor hebben mensen ook al snel een vooroordeel klaar, en dan doet hij er alles aan dat te veranderen. Normaal gesproken is hij erg sociaal en wil overal mee in betrokken worden, omdat hij zich anders buitengesloten voelt, en wilt altijd graag helpen met allerlei dingen. Toch heeft hij ook zo zijn dagen dat hij zich het liefst op zijn kamer opsluit en de hele dag naar muziek luistert, en dan moet je het ook niet wagen om hem te storen, want anders is de kans groot dat je moet rennen voor je leven. Door het feit hoe hij is behandelt in zijn verleden, is hij nog aanhankelijker geworden dan hij al van zichzelf was, en stort compleet in als iemand hem verlaat, al is het voor korte tijd. Het is meer uit de hand gelopen verlatingsangst.
  Hell/Paradijs: Paradijs.
  Geschiedenis: Harry is geboren als jongste en tweede kind in het gezin, wat bij hem, zijn oudere zus Gemma, zijn moeder en vader bleef. Vanaf zijn geboorte was het al vrij snel duidelijk dat Harry nooit zou kunnen zien, wat een grote klap was voor zijn familie. Toch, hij leerde er van jongs af aan mee omgaan en heeft allerlei therapieën gevolgd om hem te helpen zijn leven makkelijker te maken. Zo kan hij zijn ogen wel draaien en bepaalde kanten opkijken, zodat het lijkt alsof hij iemand in de ogen kijkt, maar in werkelijkheid volgt hij alleen het geluid van de stemmen en ziet hij niets. Op een gegeven moment scheidden Harry's ouders, waar hij wel degelijk onder heeft geleden ondanks dat ze als vrienden uit elkaar gingen. De liefde was gewoon weg. De basisschool ging hem redelijk gemakkelijk af en de middelbare was al niet veel moeilijker, al heeft Harry altijd wat last gehad met buitenlandse talen, wat hij ieder jaar tot en met zijn examen maar net redde. Al met al waren de eerste achttien jaar van zijn leven zo gemakkelijk als wat, als je zijn handicap niet meetelde tenminste. Want daarvoor werd hij nog wel eens als zwart schaap uitgekozen op school, al dan nooit heftig. Harry zag de wereld nooit zoals anderen, hij begreep niet waarom iedereen zo materialistisch was en waarom iedereen de mensen uit de Hell zo verachtten. Het waren toch mensen, net als zij? Harry is sociologie gaan studeren om het gedrag beter te begrijpen, zijn uiteindelijke doel is om de twee werelden dichter bij elkaar te brengen, al weet hij dat het een kans is van negenennegentig komma negen procent dat hij daarin faalt. Op dit moment werkt hij niet, geld is nooit een probleem voor hem geweest en dankzij zijn handicap werd hij meestal toch bij iedere baan afgekeurd.
  Extra: Harry is panseksueel, wat inhoud dat hij zowel op man, vrouw, transseksueel, travestiet of noem het maar, kan vallen. Hij is van mening dat ieder levend wezen liefde verdiend, en als dat voor hem betekent dat hij niet met een vrouw eindigt zoals "het hoort" dan zei het zo. Wat misschien nog vreemder is voor iemand die in het paradijs woont, is dat Harry blind is. Gewoon, zo geboren. Een blind kind in een perfecte wereld. Hij claimt dat hij het niet erg vind, hij weet immers niet anders, maar dat is niet honderd procent waar. Harry zou niet liever willen dan kunnen zien, de kleuren, de dieren, de mensen. Aan de andere kant vind hij het rustgevend, ook in een perfecte wereld draait namelijk alles om uiterlijk, wat hij zwaar belachelijk vind. Op deze manier kan hij niet beoordelen op uiterlijk, maar puur op iemands karakter en zo weet hij vrij zeker dat hij niet zomaar misleid kan worden. Voor een blinde kan hij namelijk prima voor zichzelf zorgen, al heeft hij natuurlijk bij sommige dingen nog altijd hulp nodig. Harry heeft geen geleidehond, vooral omdat de jongen simpelweg te koppig is en alles het liefst zelf doet. Daarbij vind hij het sneu voor de hond dat hij niet optimaal voor hem zou kunnen zorgen, hoeveel rijkdom hij ook heeft. Harry vind het gewoon zielig dat hij het beestje niet zou kunnen geven wat een baasje dat wel kon zien kon, dus doet hij het nu in zijn eentje, aangezien hij al drie jaar niet meer bij zijn ouders woont. Elk weekend gaat hij nog langs en soms moet hij echt bellen als hij serieus hulp nodig heeft, maar dat beperkt hij tot het absolute minimum.

  [ bericht aangepast door Childe op 9 feb 2015 - 15:59 ]


  Because I love him, do I need another reason?

  Hallo.


  Reality's overrated.


  Naam • Philip 'Phil' Julian Tomlinson.
  Leeftijd • 20 jaar, jarig op 16 september.
  Uiterlijk • Phil heeft donkerbruin haar, dat voor een jongen een redelijk lange lengte heeft.. 's Ochtends brengt hij dit vlug een klein beetje in model, maar verder besteedt hij niet heel veel aandacht aan zijn kapsel, simpelweg omdat hij hier gewoon geen zin in heeft. Zijn huid is nogal bleek van kleur. Phil is redelijk lang, om precies te zijn 1.89. Hij is niet geweldig gespierd, maar dat kan hem ook niet zoveel schelen. Toch heeft hij ook zeker geen slecht lichaam. Zijn kleren zijn simpel, een effen shirt en broek, als het koud is een vest eroverheen. Dit is ook logisch, want in de hel hebben ze niet zoveel geld om aan kleding te besteden. Phil's ogen hebben een helderblauwe kleur. Zijn ogen vallen vaak meteen op als je hem ziet. Wat verder aan zijn gezicht opvalt, zijn -zijn redelijk volle lippen. Op één of andere manier heeft hij de gave om mensen hem zijn zin te laten geven door alleen maar zijn glimlach te gebruiken, al is hij niet perse het type om dit te misbruiken. Phil heeft over zijn lichaam een aantal kleine littekens. Dit komt door de vele vechtpartijen waar hij regelmatig in verzeild raakt. Hij heeft één tatoeage op zijn schouderblad. Het klinkt misschien raar voor iemand als hij om een tatoeage te hebben aangezien hij in de hel leeft en dus niet zoveel geld heeft, maar dit komt doordat zijn oudere broer in een plaatselijke tattooshop werkt en dus de tattoo bij hem heeft kunnen zetten.
  Karakter • Phil is geen braverik, hij doet het liefst waar hij zelf zin in heeft en hij luistert meestal niet naar anderen. Het is dan ook onder andere zijn koppigheid die hem meerdere malen in problemen heeft gebracht, zoals de vechtpartijen waar hij regelmatig in terecht komt. Toch heeft Phil vanbinnen een hart van goud en is één van de eerlijkste personen die er rondloopt. Ook dit kan zowel een voordeel als nadeel zijn, want hij mag dan nooit liegen, maar hij zal ook nooit een blad voor de mond nemen als hij ergens een mening over heeft, ook al weet hij dat zijn mening anderen niet aanstaat. Hij flapt er altijd maar van alles uit en is ook niet iemand die hier spijt van heeft: Wat hem betreft mogen mensen weten wat hij vind en het kan hem ook nooit zoveel schelen wat mensen vinden van hem. Hij is zoals hij is en als mensen dat niet accepteren, is dat hun probleem. Hij maakt zich liever druk om degenen die er wél toedoen. Want hij is altijd erg beschermend over de mensen die belangrijk voor hem zijn, hij zal het altijd voor hen opnemen en laat bijna nooit iemand laten vallen, hiervoor moet er wel echt veel aan de hand zijn.
  Verder is Phil, net als zijn oudere broer, af en toe erg druk, wordt snel afgeleid en is impulsief. Kortom, hij vertoont een aantal verschijnselen van ADHD, maar dit is bij hem nooit officieel geconstateerd.
  Hell/Paradijs • Hell.
  Geschiedenis • Phil is alleen met zijn moeder en oudere broer Louis opgegroeid. Zijn vader heeft hij nooit gekend, die verliet hen toen Phil nog maar een paar dagen oud was. Het gezin heeft dan ook veel moeite om rond te komen, maar ze leven tenslotte ook niet voor niets in de hel, waar niemand het geweldig heeft. Op school was hij niet erg populair, maar dat kon hem niet schelen. Hij wist wie zijn goede vrienden waren en verder had hij niemand nodig. Roddels konden hem niets schelen, ze gingen hun gang maar lekker. Want geroddeld werd er zeker wel over hem, vooral nadat hij bekend maakte dat hij op jongens viel. Ook dit deed hij zonder moeite, hij schaamde zich er niet voor, hij wil gewoon zijn wie hij is en iedereen denkt daar maar lekker van wat hij wil.
  Phil vond het erg jammer toen zijn oudere broer in een eigen appartement ging wonen, hun band is namelijk nogal sterk. Het duurde dan ook niet lang voordat Phil besloot bij hem in te trekken en de broers weer herenigd waren, al zagen ze elkaar in de tussentijd alsnog redelijk vaak. Toen Louis een baantje als tattoo artiest kreeg, heeft zijn broer uiteindelijk ook een tattoo bij hem gezet.
  Extra • Phil is biseksueel. Hij is half Frans en half Brits.

  [ bericht aangepast door AckIes op 12 feb 2015 - 22:27 ]


  "Family don’t end in blood”

  Naam:Zayn Javaadd Malik
  Leeftijd: 22, 12 Januari
  Uiterlijk: Zayn is een getinte jongen van zo'n 1,77m met zwart wild pluizig maar stijl haar. Zayn heeft vaak een stoppelbaardje omdat hij te lui is om zich te scheren, maar ook omdat ze thuis vaak geen geld hebben voor een scheermesje. Hij is dun tot in de extremen, maar ook erg gedreven in vechtsporten, en dus gevaarlijk en sterk, om zijn familie te kunnen beschermen. Zijn lichaam is toch wel heel extreem dun, zeker omdat ze nooit genoeg eten hebben gehad bij hem thuis.Net als zijn thuissituatie houd hij zijn littekens zo geheim als het maar niet kan en probeert op elke mogelijke manier de bleke lijnen op zijn getinte huid te verbergen. Zayn heeft hele diepe donkere ogen die zowel als poorten naar de zevende hemel als poorten naar de diepste krochten van de hel kunnen fungeren. Ze staan altijd helder en extreem alert, opzoek naar gevaar, of eten, voor hemzelf, zijn familie, of de schaapjes. Zayn draagt altijd dezelfde oude zwarte broek, die skinny hoort te zijn, maar dat niet is om zijn dunne beentjes. Daarop zijn enige zwarte t-shirt en als het koud is zijn trui van de wol van zijn schaapjes. Meer heeft hij niet. In de zomer loopt hij rond op blote voeten zodat zijn oude schoenen voor in de winterse kou niet te snel slijten. Anders zal hij ook in de winter, als de grond bevroren is, op blote voeten moeten lopen, wat hij wil proberen te voorkomen, al weer hij dat het ooit waarheid zou worden.
  Karakter: Zayn is van nature vrij kalm, enigszins ijdel en enorm relaxed, met een goed gevoel voor humor, maar tegenover vreemden is hij vaak nog erg terughoudend. Ook is hij zowel tegen vreemden als bekenden vaak vrij stil, bijna tot in de extremen. Hierdoor wordt hij ook vaak als mysterieus aangezien. Hij bezit natuurlijke charmes, maar niet ver eronder ligt een deel van hem waar je liever niet mee in aanraking wil komen. Zayn is loyaal aan zijn vrienden en familie en is ondanks dat hij erg kalm en relaxed is een lief en zorgzaam type voor degenen om wie hij geeft. Hij is een harde werker en doet er ondertussen alles aan om zijn duistere zijde te onderdrukken, die naar voren komt als zijn hele korte lontje doorbrand. Hij wil namelijk niet dat die naar boven komt in de buurt van de mensen om wie hij geeft, al laat hij zich vaak wel gaan als je hem minder goed zint. Zayn kan door zijn charmes makkelijk omgaan met meisjes, en mensen in het algemeen. Toch speelt hij niet graag met mensen hun emoties en wil alleen vrienden die ook echt om hem geven. Al heeft hij absoluut niets tegen one-night stands. Als hij dan toch in een langdurige relatie terecht komt is hij wel extreem loyaal, maar dit is eigenlijk nog nooit gebeurt. Hij houd van spelletjes en gezelligheid met zijn vrienden of familie of andere bekenden. Toch is hij ook graag alleen. Hij vind het namelijk heel moeilijk zijn emoties te uiten. Dit doet hij alleen door te schrijven en tekenen. Hij heeft daarom ook altijd een schrijfblok en een schetsblok bij zich. Je ziet hem dan ook wel op feestjes of verjaardagen eerst gezellig meedoen, maar als het hem te veel wordt gaat hij toch weer ergens stil in een hoekje zitten. Door zijn verleden is Zayn eigenlijk een gebroken persoon, al laat hij dit niemand zien. Dit speelt zowel zijn korte lontje, als zijn timide gedrag in de hand. Ook vertrouwd hij mensen een stuk minder snel en is de enige die hij compleet vertrouwd zijn hond.
  Dit is Zayn voor zijn vrienden, familie en andere mensen om wie hij geeft. Voor de rest van de wereld is het een heel ander verhaal. Dan is hij koud, wreed, meedogenloos en sadistisch. Hij mag dan ongevaarlijk lijken, met zijn hondje en zijn schetsblok stil in een hoekje, het absolute tegendeel is waar. Zodra je je in zijn ogen ook maar verkeerd gedaagd of verkeert naar hem kijkt is het mis. Het ligt heel erg aan zijn stemming wat hij besluit te doen, maar prettig is het nooit. Zeker niet als hij de pik op je heeft en dit eigenlijk dagelijkse kost is. Om hem van zijn korte lontje af te helpen heeft zijn moeder hem als kind al naar kickboks les laten gaan. Dit heeft hem eigenlijk alleen maar gevaarlijker gemaakt, al is hij ook meer beheerst geworden.
  Ondanks dat hij eigenlijk van binnen gewoon een gebroken jongetje is met een klein hartje, is hij van buiten keihard, bloedlink en geen jongen waarmee je problemen wil.
  Hell/Paradijs: Hell
  Geschiedenis: Zayn is al van kleins af aan de man des huizes, omdat zijn vader zijn moeder, zijn zusje en hem heeft verlaten toen zijn moeder zwanger leek te zijn van een derde kindje. Dit komt waarschijnlijk omdat zijn moeder hem nooit het kind heeft weten te schenken wat hij verlangde, eerst een doof jongetje, wat volgens hem een schande was, en toen een meisje, wat niets voor hem betekende. Ze hadden het al niet breed toen zijn vader en zijn moeder allebei werkten, maar toen zijn vader er niet meer was, betekende het dat Zayn niet meer naar school kon, maar moest gaan werken om het armoedige landje van de familie. Hier staan een paar magere schaapjes en telen ze wat graan en bonen, maar veel is het niet. Hij heeft er alleen wel voor willen zorgen dat zijn zusjes wel hun basisschool af konden maken en niet hoefden te stoppen na groep 3, zoals hij had gemoeten. Zij hebben hem dan ook verder leren schrijven en rekenen. Toch had het altijd iets sneu, van een klein uitgemergeld jongetje met wat schaapjes. Toch kwam hij op een dag een positief puntje in zijn leven. Hij vond in een bosje een grijs gevlekte puppy. Hij nam haar mee naar huis, waar zijn moeder hem vertelde het weg te doen, omdat ze al niet genoeg eten hadden voor henzelf. Hij heeft lang gesmeekt, waardoor hij het hondje uiteindelijk mocht houden op de voorwaarde dat hij zelf zorgde voor eten voor het mormel. Dit bleek uiteindelijk geen probleem, omdat het een zeer gedreven jager was, en Zayn goed hielp met het drijven van de magere schaapjes, wiens wol ze sponnen en verkochten op de markt. Zijn moeder werkte op het armzalige stukje land met de gewassen en zijn zusjes in de fabriek, terwijl Zayn struinde met hond en schaapjes naar plukjes gras zodat ze konden eten, en daardoor de familie net wat meer kon eten dan alleen graan en bonen. Toch is Zayn niet boos op zijn vader dat hij hen heeft verlaten, want het was geen fijne man, ondanks dat het leven er zeker niet gemakkelijker op is geworden sinds hij weg is.
  Extra; Zayn heeft een hond, Tilda. Hij neemt haar altijd overal mee naar toe, al weet niemand waarom, behalve dat ze hem helpt met zijn werk. Zelfs zijn vrienden niet. Toch is het als je het eenmaal weet wel duidelijk: De hond is zijn steun en toeverlaat met wie hij alles kan delen en wie hem altijd steunt. Zonder die steun zou hij nooit dit alles, de tijden van eenzaamheid en verwarring, hebben kunnen doorstaan. Toch is ze ook een belangrijk deel van zijn werk, omdat ze de paar schapen van de familie bij elkaar houd en de ratten verjaagd uit het graan.
  Zayn tekent en schrijft veel. Al zijn emoties legt hij hierin. Deze schetsblokken en schriften zijn dan ook strikt privé en hij zal letterlijk je hand eraf rijten, of hem in elk geval breken, als je er ook maar aan probeert te komen. Hij zal zijn zachte kant namelijk nooit laten uitkomen als het aan hem ligt. Ook rookt hij om zichzelf rustig te houden en zijn emoties te onderdrukken. Gelukkig is de tabak nog redelijk goedkoop in de Hel, maar de tekenspullen zeker niet, dus hij tekent elk potlood helemaal op en vraagt pas om een nieuwe schetsblok of schrift als er letterlijk geen enkele kleine witte ruimte meer over.
  Zayn is doof geboren, wat waarschijnlijk komt door een combinatie van een pre-mature geboorte en een moeder die verre van voldoende voedingsstoffen, laat staan vitaminen en mineralen, binnen kreeg tijden de zwangerschap. Ondanks dat hij niets hoort, en daar als kind nog wel eens flink gefrustreerd door raakte, hebben tekenen en schrijven, samen met een geïmproviseerde gebarentaal en leren liplezen, hem er nu toe gebracht dat hij haast probleemloos met zijn familie kan communiceren. Toch draagt dit er wel toe bij dat hij enorm wantrouwig is naar onbekenden en zich zonder een bekend iemand, en zeker zonder Tilda, die zijn oren is, nooit fijn zou voelen in welke situatie dan ook. Hij zou heel graag ooit kunnen horen, maar weet maar al te goed dat het voor een arm boerenjongetje uit de Hel nooit zou gebeuren.

  [ bericht aangepast door KIaus op 12 feb 2015 - 18:41 ]


  Bowties were never Cooler

  Zoiets?


  Bowties were never Cooler

  Zaynie is goed hoor Miriam, Harold ook. c:


  'Darling, just hold on'

  Naam: Louis William Tomlinson.


  Leeftijd: 23 jaar, geboren op kerstavond, 24 december 1991.
  Uiterlijk: Louis heeft bruin haar, wat misschien net ietsje te lang is. Als hij geen zin heeft om het in model te brengen, zet hij een pet op. Zijn helder blauwe ogen lijken recht in je ziel te kunnen kijken. Louis lacht veel en dat kan je wel zien aan de beginnende lachrimpels bij z'n ogen. Voor een jongen is hij niet al te groot voor zijn doen, maar daar kan hij redelijk mee leven. Hij heeft een beginnend stoppelbaardje, simpelweg omdat hij te lui is om te scheren. Louis heeft meerdere tatoeages op z'n lijf staan en niet allemaal hebben een betekenis, maar gewoon omdat hij zo mooi vond. De kleren die hij aan heeft zijn simpel, hij houdt niet van dat opsmuk en hij zou dat ook niet eens kunnen betalen. Een spijkerbroek en een t-shirt of een vest horen bij z'n garderobe.
  Karakter: Louis is een grappenmaker en de gangmaker in een groep. Hij ziet overal het positieve ervan in, ook al is dat in sommige gevallen niet altijd handig. Louis kan soms nogal kinderachtig zijn en gedraagt zich niet altijd even naar z'n leeftijd. Hij is hyperactief, wat neigt naar een beetje ADHD, maar dat is nooit vast gesteld dat hij dat daadwerkelijk zou hebben. Chagrijnig is hij bijna nooit en je zal hem meestal met twinkelende ogen voorbij zien komen lopen, want hij is meestal wel in voor een goede grap. Vrienden en familie zijn voor het belangrijkste en zou als het moet een kogel voor ze opvangen. Louis is eerlijk en zegt meteen waar het op staat, ook kwetst hij diegene. Hij kan ook erg gepassioneerd over dingen zijn, dit komt mede door z'n Franse achtergrond. Koken is een van z'n grootste hobby's en vind het enorm leuk om in de keuken te staan, maar niet om er zijn beroep van te maken.
  Hell/Paradijs: Hell.


  Geschiedenis: Louis is opgegroeid in een gezin waar zijn ouders nog maar net de eindjes aan elkaar konden knopen. Zijn vader verliet z'n moeder toen zijn broertje nog maar een paar dagen oud was en sindsdien heeft hij die man eigenlijk nooit meer gezien. Zijn moeder moest allerlei baantjes nemen om het hoofd boven water te houden en het zo gemakkelijk mogelijk voor haar kinderen te maken. Op school was hij een van de populaire jongens, tot ze er achter kwamen dat hij niet helemaal normaal was omdat hij op jongens viel, daarna was het gauw afgelopen met lange vriendschappen. Toen het kon is hij zo snel mogelijk het huis uit gegaan en woont hij nu in een eigen appartementje, die hij net kan betalen. Z'n jongere broertje is later bij hem ingetrokken. Al van jongs af aan had hij een fascinatie voor tekeningen en voor z'n eerste tatoeage heeft hij lang gespaard. Hij vond het zo leuk om te zien dat hij zelf nu zelf een tattoo artiest is.
  Extra: Louis is gay, maar loopt hier niet openlijk mee rond. Hij is half Frans, dit komt door z'n moeder en hij is Brits, wat weer van z'n vader komt. Hij werkt in de plaatselijke tattoo shop, maar wil dit niet z'n hele leven lang blijven doen. Hij doet er ook nog een opleiding docent bij naast en het liefst wil hij op de middelbare school lessen in Geschiedenis gaan geven.

  [ bericht aangepast door Liebrecht op 12 feb 2015 - 15:39 ]


  'Darling, just hold on'

  × Naam ×
        Liam James Payne.
  × Leeftijd ×
        Eénentwintig.
  × Uiterlijk ×
        Ondanks dat hij niet lelijk is, is het niet zijn ongelooflijk knappe uiterlijk, maar vooral zijn uitstraling dat hem zo aantrekkelijk maakt. Hij heeft een brutale blik, met een sexy twinkel en een vrije lichaamstaal. Hij beweegt groot, maar ook de kleine dingetjes weet hij net op zijn eigen Liam-manier te doen. Het lijkt alsof hij overal intentie in legt, alles lijkt bij hem en reden te hebben en dit, in combinatie van de vrijheid die hij verder uitstraalt maakt dat hij voor mensenoog niet te missen valt, en dat weet hij.
        Liam staat stevig in zijn schoenen, hij is gespierd en niet bepaald klein, al valt hij nou ook niet lang te noemen. Zijn getrainde lichaam laat overduidelijk zien dat hij graag een bezoekje aan de sportschool brengt, dat hij goed doorvoed is toont maar weer dat deze spieren niet van het harde werken in de Hell komen. Liam heeft een blanke huid, deze huid kleurt makkelijk in de zon en heeft wat sproetjes hier en daar, zeker op zijn armen, ook heeft hij wat kleine, tot wat grotere moedervlekken. Liam heeft ervoor gekozen zijn lichaam te laten versieren met tatoeages, dit zijn geen betekenisloze plaatjes, net als zijn handelingen hebben ze allemaal een intentie, een gedachte, deze tatoeages staan allemaal op zijn onderarmen. Zijn handen zijn vrij groot, maar absoluut niet lomp, ze zijn sierlijk en precies tot in de puntjes, zijn handen zijn Liam's grote wapen. Ze zeggen wel eens dat je de grootte van iemand lid kan voorspellen door het voormat van iemands handen en voeten? Bij Liam is dit niet helemaal het geval, een beetje ja, maar Liam's lid is echt enorm, en daar is niks van overdreven.
        Liam's lichaam is dan wel een absolute blikkenvanger, hij heeft niet direct het hoofd van een supermodel. Ja, hij is zeker knap en heeft een leuk hoofd, maar nee, het is niet helemaal volmaakt. Liam heeft een paar imperfecties. Te beginnen met zijn neus die een beetje gek gevormd is, hier zit een verhaal achter; Liam heeft deer namelijk eens gebroken met boksen, al zat de vorm sowieso wel ib de familie. Daarbij heeft hij ook op zijn gezicht wat bijna onopvallende sproeten en moedervlekjes. Liam heeft een paf vrij diepgezette bruine ogen, met een kleur zo donker als chocolade. Het zijn de ogen van de puppy en de onschuldigheid die ze meedragen, samen met die jongensachtige, speelse en brutale twinkeling maken hem alleen nog maar interessanter. Boven zijn ogen heeft Liam wat borstelige wenkbrauwen staan die in model zijn geëpileerd - het klinkt gek, maar Liam ziet er nou eenmaal graag goed uit, mag hij? Zijn lippen zijn roze, niet smal of niet dik, maar wel een beetje vol. Voor een man zijn ze erg zacht.
        Liam's haar is midbruin met lichtere plukken door de zon, het is van nature een beetje wavy. Liam veranderd zijn kapsel maar al te graag. Hij laat het met grote regelmaat in een ander model knippen. Toch is Liam al een tijdje gelukkig net zijn kuif, hoe deze zit en hoe groot hij is -is wel afwisselend. Deze stoere haarstijl past wel bij zijn manier van kleden, Lian draagt graag spijkerjeans en jackets, hij is ook gek op leer.
  × Karakter ×
        Zijn hele leven al is Liam verwend, liefde heeft hij misschien niet gekrefen, maar spullen wel, daarnaast is hij ook gewend dat mebsen alles doen wat hij willen. Voor Liam zijn mensen dan ook geen mensen, maar marionetten, poppen waaraan hij slechts aan de touwtjws hoeven te trekken. Sommigen hebben nog een beetje wat van emoties, maar die heeft hij zo bespeeld, die heeft hij zo om zijn vinger gewikkeld en die heeft hij zo gesloopt. Liam lijkt gewoon geen besef te hebben van de wereld om zich heen, ja, hij ziet dingen, hij ziet ze juist beter als de gemiddelde mens doet, maar dingen raken hem nou eenmaal niet snel, hij bedenkt ggewoon niet goed hoe anderen zich ergens bij voelen en als hij dit wel doet dan solt hij hier graag mee. Liam heeft gewoon ontdekt wat voor geweldig chanteurwel niet is en daarbij id hij ook nog eens aamtrekkelijk, Liam vond eindelijk iets wat hij kon, voor Liam is dat alles wat hij is en eeigenlijk is hij hiet een beetje in doorgeslagen. Dit alles heeft hem ook arrogant gemaakt, je zou kunnen zeggen dat hij zichzelf heel wat vind en hij heeft eigenlijk dan ook een hoop zelfvertrouwen, op seksueel vlak dan.
        Hierbuiten is Liam niets meer dan een stil klein jongetje. Het liefst in zijn eentje in zijn kamer, of ergens eenzaam op een sportveld. Hij heeft eigenlijk helemaal niet zo'n grote mond, is juist best onzekrr en verlegen. Maar vooral, Liam heeft geen idre eat hij met emoties noet, nog niet eens met zijj eigen. Sterker nog, hij is er doodsbang voor. Misschien dat hij daarom volhoud geen emoties te hebben, zelfs voor zichzelf.
        Als Liam barst kan hij nog wel eens fysiek aggresief worden. Hierdoor Iis hij wel eens in vexhtpartijen terrecht gekomen. Al komen anderen hem vaak snel te hulp of nwmen het zelfs helemaal van hrm over, zelfs alleen wil je Liam niet tegenover je hebben. Hij is namelijk vrij sterk en daarbij ook niet bang je pijn te doen.
  × Hell/Paradijs ×
        Paradijs.
  × Geschiedenis ×
  Liam is opgegroeid in een in weelde badend gezin, zelfs voor het Paradijs. Zijn ouders waren altijd aan het werk en zijn twee oudere zussen hadden het meer met elkaar dan met hem. Ja, soms mocht hij met ze meespelen, maar dat waren dan spelletjes als hem opmaken, of in jurkjes kleden. Hierdoor is Liam altijd een beetje op zichzelf geweest. Op school had dit ook een rol, Liam voelde nooit echt zijn aansluiting en dit is altijd zo geweest. Tot Liam zijn charmes ontdekte, hier was hij vroeg bij, hij ontdekte wat voor uitwerking hij kon hebben op meisjes en sommige jongens, hij kwam er ook achter hoe dit hielp met vriendschappen en het verdere bespelen van mensen, hij werd er steeds beter in.
        Het bespelen van mensen gaf Liam een kick, het deed hem goed voelen. Liam voelt zich er machtig door, hij is voor hem genoeg om de liefde die hij niet krijgt te vervangen. Met het domineren van mensen, ze alle kanten op te laten kronkelen en het hebben van seks met zoveel mogelijk partners, vult Liam zijn gelukspijl.
  × Extra ×
        Over het algemeen kennen de meesten mensen Liam wel, vooral onder de jongeren en jongvolwassenen is hij welbesproken. De meesten kennen hem als een soort seksgod. Omringt door een groep vrienden, altijd een liefje aan zijn zijde. Ze aanbidden hem. Heb je Liam, dan heb je het gemaakt, of zo denken ze dan. Liam zal even met ze spelen, maar is al snel verveeld en laat ze weer keihard vallen. Hij laat gewoon nooit meer wat van zich horen. Ondanks de velen keren dat hij dit al gedaan heeft komt Liam er toch mee weg, zelfs degenen die hem in eerste instantie niet moeten hebben (en dat zijn er niet veel) weet hij uiteindelijk toch mee te lokken. Liam speelt gewoon perfecte spelletjes. Liam heeft altijd tijdelijke 'relaties', ééntje in de Hell (een jongen) en ééntje in Paradijs (een meisje), maar buiten dit heeft hij nog een hele hoop meer speeltjes. Sommigen zijn geheimpjes waar hij het langer mee uithoud, sommigen doet hij maar voor een enkele keer. Liam heeft niet altijd seks voor zijn plezier, soms doet hij het ook gewoon om mensen om te kopen, ze zover te krijgen dat ze het idee hebben dat hij om ze geeft, of dat ze doen wat hij wilt.
        Liam's seksualiteit is een groot vraagteken, hijzelf weet het maar niet eens precies. Misschien dat als hij er echt over na zou denken hij tot een conclusie zou komen, maar Liam heeft gewoon geen behoefte aan een stempel, hij vind het overbodig. Daarbij, hij weet niet hoe het is om verliefd te zijn, of iets in deze richting - tenminste, dit houd hij zichzelf vol, hij vind het gewoon lastig te herkennen - dus hoe moet hij dan weten wat hij leuk vind? Liam is ook zo iemand die zichzelf voorhoud dat hij zich niet schaamt om het feit dat hij seksuele ervaring heeft net beiden geslachten, maar het toch geen fijn beeld vind in zijn 'lijstje', een klein beetje teleurstellend, je zou in zekere zin dus kunnen zeggen dat hij dit dus wel doet.
        Zijn familie weet dan ook niet van zijn avontuurtjes. Vrienden verteld Liam enkel - met alle trots - over de borsten en vagina's, geen libido's. Liam is in Paradijs dan ook een stuk voorzichtiger opzoek naar mannelijke slachtoffers. Waar hij in Hell in al het licht op mannelijk (en wat vrouwelijk) geslacht jaagt doet hij dit in Paradijs allen met de vrouwen. Als hij ergens zijn kans bij iets met een lid ziet neemt hij deze, maar aan zijn eigen kant waagt hij echt geen enkel risico.
        Met mensen spelen is Liam's persoonlijke feestje, seks is hier nog een voordeel bij, maar buiten dit gooit Liam nog wel eens een party, of voornamelijk, is eregast op andermans gelegenheid. Een feestje waar Liam is moet goed zijn toch? Liam is niet persè gek op de drukte, eigenlijk helemaal niet, hij is en blijft nog altijd liever op zichzelf, of onder een kleine groep. Het is ook niet drank waar hij nou zo op kickt, hij drinkt ja, maar eerder als hij op zichzelf of onder vrienden is. Drugs? Buiten joints hoeft het van hem niet zo. En slachtoffers zoeken? Dat kan net zo goed op straat. Bij feestjes is niet genoeg uitdaging. Liam is er nou eenmaal niet zo op verkickert als mensen zich zomaar op hem gooien, hij doet er liever wat voor, het lukt hem toch wel.
        Liam komt dus vaak in de Hell, dit is eigenlijk voornamelijk om mannelijk geslacht te ronselen. Heel soms doet hij dit ook niet, de Hell is namelijk ook de enige plek waar Liam alleen kan zijn. Hier kan hij een stuk lopen zonder dat er direct heel veel mensen achter hem aanzitten, ook al weet zelfs in de Hell iedereen wie hij is en wat hij komt doen.

  [ bericht aangepast door Breckenridge op 12 feb 2015 - 22:23 ]


  Reality's overrated.

  Niemand meer :'(


  Bowties were never Cooler

  Niemand komt ons nog joinen denk ik?
  Je weet niet wat je mist.


  'Darling, just hold on'

  Naam: Amelia 'Amy' Katherine Donnolly.


  Leeftijd: 22 jaar, geboren op 8 september 1992.
  Uiterlijk: Amy heeft lang bruin haar, wat ze soms nog wel eens krult en doet het meestal in een staart of een knot doet vanwege haar werk. Ze heeft lichte ogen in de kleur blauw/grijs. Ze is niet al te lang, iets waar ze soms nog wel eens over kan klagen. Make-up doet ze alleen maar als ze uit gaat, wel smeert ze een laagje lipgloss op als ze het huis uit gaat, zonder haar lipgloss is ze nergens. Ze is niet te dik, maar ook niet te mager en het mooiste aan zichzelf vind ze haar handen. Haar dagelijkse kleding bestaat uit een witte uniform en als ze thuis is, trekt ze een broek aan en een trui of shirt. Als ze gaat stappen kan ze ook nog wel eens de keuze maken om een jurkje aan te trekken.
  Karakter: Amy is echt iemand die altijd klaar staar voor haar medemens en ze vind het ontzettend leuk om met mensen te werken. Ze is open en heel spontaan en het is zelden dat ze iets niet weet. Amy is wel een enorme rommelkont, dit uit zich alleen thuis, in haar eigen appartement waar ze van alles laat slingeren. Op haar werk is het dan weer precies andersom, daar is ze heel precies. Ze kan goed de orde bewaren en in acute noodsituaties kan ze snel en adequaat handelen. Amy is eigenlijk nooit boos te krijgen en is een rustige persoonlijkheid, als je haar echt boos krijgt, moet er veel aan de hand zijn. Ze heeft geduld met iedereen. Haar enthousiasme om te werken is erg aanstekelijk en haar collega's werken allemaal het liefst met haar, wat ze stiekem als een enorm compliment ziet. Chagerijnig zul je haar dan ook niet veel zien.
  Hell/Paradijs: Paradijs.


  Geschiedenis: Amy is enigst kind en komt uit een familie die erg veel geld heeft en veel invloed heeft in de politiek. Haar ouders waren veel weg van huis en dan had Amy alleen de kinderjuffrouw of haar vriendinnen om mee te spelen en te praten. Op de middelbare school was ze niet heel populair, maar het kon er mee door. Na de middelbare school is de de opleiding verpleegkundige gaan doen omdat ze iets voor de mensen wilde betekenen, ondanks dat ze geld genoeg heeft en eigenlijk niet hoeft te werken. Ze werkt op de hartbewaking en soms maakt ze nog wel eens een uitstapje naar de verpleegafdeling voor kinderen. Met elke leeftijdscategorie kan ze wel uit de voeten.
  Extra: Zo vaak ze kan reist ze naar de Hell, om daar de mensen te helpen die het moeilijk hebben. Ze vind het erg om het leed daar te zien en omdat ze veel ervaring en kennis heeft, wil ze die mensen in de Hell zo goed mogelijk verzorgen. Amy heeft een roodharige kater met de naam Timon en de kater heeft een eigen willetje.

  [ bericht aangepast door Liebrecht op 12 feb 2015 - 15:16 ]


  'Darling, just hold on'

  Het eerste speeltopic.


  'Darling, just hold on'