• Een vriendengroep gaat voor het eerst op vakantie naar Amityville, Suffolk County in de staat New York. Omdat het hun eerste reis, gaan ze naar Amityville vanwege de kosten. In dit dorp doen verhalen de ronde over een van de huizen, het zou een spookhuis zijn en de oude bewoners zouden er als geesten nog steeds wonen. Iedereen in het dorp en de andere dorpen rondom Amityville kent deze verhalen en gaat niet naar het huis. Er word namelijk gezegd dat van wie er binnen gaat, zijn of haar laatste uren zijn in gegaan. De vriendengroep besluit te gaan kijken bij het huis. Want geesten bestaan niet.
  Of misschien toch wel?


  Achtergrondinformatie


  Op 13 november 1974 worden de lichamen van het gezin DeFeo gevonden. Alle gezinsleden zijn dood, behalve Ronald DeFeo Jr die een groep mensen waarschuwden dat zijn moeder en vader zouden zijn neer geschoten. Bij aankomst in het huis bleken de ouders van Ronald DeFeo Jr inderdaad dood te zijn. De politie vond later ook de lichamen van zijn broers en zussen gevonden. Zij waren net zoals hun ouders dood geschoten en lagen op hun buik op hun bed. Alleen waren de ouders gedood met twee schoten en de kinderen met een schot. Ronald DeFeo Jr bekende later dat hij het gezin om het leven had gebracht.

  In 1975 kwam het Lutz gezin in het huis wonen. Dit gezin bestaat uit George Lutz, Kathy Lutz en de drie kinderen van Kathy uit een vorig huwelijk, Daniel(9), Christopher (7) en Melissa (5) die als bijnaam Missy had. Na 28 dagen vertrok dit gezin alweer uit het huis, vanwege paranormale activiteiten. Pogingen om het huis te zegenen en de geesten weg te jagen, mislukten iedere keer. Het gezin heeft alle spullen in het huis achter gelaten en is nooit meer terug gekeerd naar het huis. Een verhuizer heeft alle spullen uit het huis gehaald zodat de spullen naar het nieuwe huis van het gezin kon worden gebracht.


  Vanwege de achtergrond van het huis zou in feite dus alleen de geesten van het gezin DeFeo in het huis zijn. Omdat ik niemand wil verplichten (die een geest als rol wil) om een van de gezinsleden te spelen/zijn, heb ik ervoor gekozen om mensen zelf een geest te laten bedenken. Er is wel een beperking, zie het invullijstje voor de rol van geesten. Bij het invullijstje van de geesten staat ook wat de geesten kunnen.


  Mocht je iemand van de DeFeo familie als personage willen, hier onder staat een lijstje met alle gezinsleden. Een naam die door gestreept is, betekent dat iemand dat gezinslid als personage heeft. Achter de door gestreepte naam staat de username van degene die hem/haar als personage heeft.


  DeFeo Familie


  - Ronald DeFeo Sr (43)
  - Louise DeFeo (42)
  - Dawn DeFeo (18)
  - Allison DeFeo (13) _SuRvIvOr_
  - Marc DeFeo (12) Robind19
  - John Matthew DeFeo (9)


  Meisjes

  - Natalia Garner | Maseo | 1,1
  - Davianna Calisto Scodelario | Beckmann | 1,6


  Jongens

  - Quincy Eaton | Michonne | 1,1
  - Dean Connolly Scodelario | Beckmann | 1,6

  Geesten

  - Marc DeFeo | DeFeo familie | Robind19
  - Rosalie Lola Brown | Zelf bedacht | StoryWriterx
  - Allison DeFeo | DeFeo familie | _SuRvIvOr_

  Invullijstje mensen

  Volledige naam:
  Bijnaam: (Eventueel, hoeft niet)
  Leeftijd: 16 jaar of ouder
  Innerlijk:
  Uiterlijk: (Liefst met foto)
  Geschiedenis:
  Extra:


  Invullijstje geesten


  - Geesten kunnen mensen niet aanraken(dus ook niet verwonden/vermoorden), andere geesten wel
  - Geesten kunnen door mensen heen gaan, dit bezorgt het mens waardoor de geest heen gaat koude rillingen
  - Geesten kunnen mensen, dieren en andere geesten zien
  - Geesten hebben beheersing over elektriciteit, water, deuren en ramen
  - Geesten kunnen een plek kouder maken, maar alleen als de geest op die plek is
  - Geesten kunnen mensen manipuleren, hen iets laten zien wat er niet is of iets niet laten wat er wel is. Dit duurt nooit langer dan 5 minuten(geesten kunnen andere geesten niet op deze manier manipuleren)
  - Geesten kunnen hun stem laten horen in het hoofd van één mens
  - Geesten kunnen met mensen praten, dit is hoorbaar voor ieder mens die binnen gehoorafstand staat
  - Geesten kunnen met andere geesten praten
  - Dieren kunnen geesten zien


  Volledige naam:
  Bijnaam: (Eventueel, hoeft niet)
  Leeftijd als mens: (Hoe oud was hij/zij toen hij/zij dood ging)
  Leeftijd als geest: (Hoe lang is hij/zij al een geest en er zijn geen geesten van voor 1800)
  Innerlijk:
  Uiterlijk: (Witte verschijning met uiterlijke trekken van het oude lichaam en kleren aan of een witte lichtbol)
  Geschiedenis: (Hoe is hij/zij dood gegaan, bijvoorbeeld vermoord)
  Extra:


  Regels

  - Minimaal 200 woorden per post
  - Geen eendagsvliegen (dus als je een rol aan maakt, bedenk goed of je tijd hebt)
  - Geen perfecte personages
  - Geen personages die je ook in een andere RPG gebruikt (doe je dit wel, dan vraag ik je om je personage aan te passen)
  - Geen geesten van voor 1800
  - Bestuur alleen je eigen personage(s)
  - Reserveringen blijven 3 dagen staan (op de derde dag krijg je een berichtje)
  - Naamswijzigingen doorgeven a.u.b (om verwarring te voorkomen)
  - 16+ mag (niet ineens vanuit het niets een hele post met 16+ gaan schrijven a.u.b)
  - Romances binnen de vriendengroep en tussen de geesten mag(overleg met de user van het personage met wie je een romance wil voor je personage)
  - Maximaal 2 personages (voor nu)

  Speeltopic
  Praattopic

  [ bericht aangepast door MacGyver op 26 feb 2015 - 19:48 ]


  Physics is awesome

  Geestenmeisje voor mij? Zelfbedacht.


  I will learn to love the skies I'm under

  Repair schreef:
  Geestenmeisje voor mij? Zelfbedacht.


  Staat erbij!


  Physics is awesome

  Mhm, ik twijfel.


  Lindsay, forever in my heart † • Skaikru went Bughead

  CaptainKush schreef:
  Mhm, ik twijfel.


  Waarom twijfel je?


  Physics is awesome

  Ik wil wel een jongen reserveren. ;3 Moet hij nog van een bepaalde leeftijd zijn?


  Your make-up is terrible

  Zou ik een meisje uit de vriendengroep mogen reserveren?


  To the stars who listen — and the dreams that are answered

  Michonne schreef:
  Ik wil wel een jongen reserveren. ;3 Moet hij nog van een bepaalde leeftijd zijn?


  Goed dat je het vraagt. Ik dacht aan vanaf 16 jaar (aangezien in Nederland een tiener dan wel met zijn/haar vrienden op vakantie mag, ik weet dat de RPG zich in Amerika af speelt).

  Ik zet je erbij.


  Physics is awesome

  Merlyn schreef:
  Zou ik een meisje uit de vriendengroep mogen reserveren?


  Dat mag en je staat erbij.


  Physics is awesome

  Mag ik een meisje?


  you don't love me the way that i love you // Heizer is nu Fagerman

  Mag ik geest en een jongen reserveren

  Volledige naam:
        Quincy Eaton
  Bijnaam:
        Quin
  Leeftijd:
        19
  Innerlijk:
        Quin is een aardige, vriendelijke jongen die redelijk makkelijk in de omgang is, vooral als je enkel oppervlakkig met hem bevriend bent. Hij praat graag met mensen, kan goed luisteren en lacht graag. Hij maakt graag een grapje, maar liever niet ten koste van anderen. Hij is dan ook vaak in een goed humeur en probeert anderen ook op te vrolijken.
        Hij heeft echter wel snel last van groepsdruk. Quincy is niet het type dat erg goed voor zichzelf kan opkomen in zulke omstandigheden en zegt dan ook niet zomaar 'nee', waardoor hij vaak dingen doet, die hij uit zichzelf niet gedaan zou hebben. Zelfs bij mensen die hij al heel lang kent, heeft hij niet snel het gevoel dat hij zichzelf kan zijn en doet hij gewoon maar mee met wat de rest doet.
        De laatste tijd heeft Quincy echter ook wat last gekregen van zijn hormonen, waardoor hij sneller geïrriteerd raakt en zelfs last heeft van woedeaanvallen. Het gebeurd natuurlijk niet zomaar, maar Quin is vaak boos op zichzelf, dingen die hij gedaan heeft of onrecht. Hij heeft last van nog een vervelende eigenschap en dat is koppigheid. Hij heeft er een hekel aan om zijn ongelijk te moeten toegeven.
        Hoewel Quincy redelijk intelligent is, gebruikt hij zijn hersens lang niet vaak genoeg. Hij doet nogal eens domme dingen waar hij niet genoeg over na gedacht heeft, waarvan veel gewoon impulsief zijn, of omdat hij erin gepusht wordt en toegeeft. Dit is een van de redenen waarom hij soms boos op zichzelf wordt.
        Verder heeft Quincy ook nog een paar ijdele trekjes en controleert hij zijn spiegelbeeld soms opvallend veel. Hij weet best hoe hij charmant kan zijn, maar is daar nog redelijk verlegen in. Flirten is hij nog niet zo goed in. Hij heeft wel eens een vriendinnetje gehad, maar de laatste tijd heeft hij het te druk gehad om daar nog mee bezig te zijn.
  Uiterlijk:
        Quincy is ongeveer 1,84 lang en behoorlijk breed. Dat is echter pas iets van het laatste jaar. Hij is nooit dik geweest, maar ook nooit echt gespierd. Sinds een tijdje gaat hij echter graag naar de sportschool om te trainen, waardoor hij behoorlijk de breedte in gegroeid is. Hij heeft een blanke huid die snel kleurt in de zon. Verder is zijn huid gaaf en heeft hij geen tatoeages of piercings.
        Over zijn haarkleur kunnen nog wel eens discussies ontstaan. De een vind het donkerblond, de ander lichtbruin. Vooral als hij in de zon komt, zie je dat zijn haar wel degelijk donkerblond is, als de puntjes lichter kleuren. Hij heeft blauwe ogen, redelijk volle lippen en een normale, rechte neus. Op zich heeft hij een standaard, onopvallend gezicht. Ook zijn kledingstijl is niet erg opvallend. Hij draagt meestal gewoon jeans, met gympen en t-shirts. Toch kan je wel zeggen dat hij binnen een jaar er zeker een stuk volwassener uitziet.
        Zijn oren vind Quin het vervelendste aan zijn uiterlijk. Hij kan er maar weinig aan doen, maar vind dat ze te ver uitsteken en veel te opvallend zijn. Vroeger had hij regelmatig zijn haar eroverheen, maar daardoor werd hij vaak veel jonger geschat en dat wilde hij niet meer. Tegenwoordig heeft hij zijn haar dan ook heel anders.
  Geschiedenis:
        Quicy heeft altijd een middelmatig leven geleid. Hij is geboren als middelste van ouders die heel gewoontjes waren. Zijn zus is slim en is het huis al uit, omdat ze op de campus van een goede universiteit zit. Zelf haalt Quincy ook altijd goede cijfers, maar er is niks waar hij echt in uitblinkt. Dit totdat hij fitness ontdekte en zag dat hij daar wel goed in was. Quin heeft altijd redelijk wat vrienden gehad en is goed door het leven gekomen, beter dan sommigen tenminste.
        In zijn laatste jaar op school heeft hij het echter wat moeilijker gehad. Zijn ouders gingen scheiden, hij had het erg druk met school en is daarnaast nog gaan fitnessen. Rond deze tijd kwamen zijn woedeaanvallen naar boven en reageerde hij soms heel anders op mensen. Nu het jaar voorbij is, lijkt hij wel weer zijn oude zelf te worden.
  Extra:
        Quincy rookt en drinkt niet.
        Hij kijkt wel heel erg uit naar deze vakantie met zijn vrienden. Quin is net geslaagd en gaat volgend jaar naar de universiteit, waardoor hij ze niet meer zoveel zal zien.

  [ bericht aangepast door Thunderfvck op 15 feb 2015 - 18:28 ]


  Your make-up is terrible

  Oooomg. Mike. *____*


  I will learn to love the skies I'm under

  NATALIA GARNER  Volledige naam
  Natalia Garner

  Bijnaam
  Talia

  Leeftijd
  Achttien

  Innerlijk
        Natalia valt zeker socially awkward te noemen. Ze is niet iemand die heel makkelijk praat, zeker niet wanneer ze iemand niet kent. Vreemden gaat ze het liefst uit te weg en ze zal dan ook zeker niet zomaar op iemand afstappen. Ze moet al zelfvertrouwen verzamelen om een medewerker van de supermarkt te vragen waar iets staat. Bij haar vrienden en familie praat ze wel meer, al vindt ze het alsnog niet fijn om in een grotere groep te praten en heeft ze liever één op één gesprekken met iemand. Waar ze al helemaal een hekel aan heeft, is aan praten met knappe, onbekende jongens. Ze heeft dan totaal geen weet van wat ze moet zeggen en de dingen die ze wel zegt, zullen met gestamel uit haar mond komen. Ze is ook al enigszins klunzig te noemen, maar dat lijkt dan tevens tien keer zo erg te worden.
        Ondanks dat ze dus niet echt een prater is, is ze niet graag alleen. Hoewel ze natuurlijk soms haar momenten alleen nodigt heeft, heeft ze er voor de rest een hekel aan om alleen te zijn. Ze denkt dat haar sneller iets zal overkomen wanneer ze alleen is, dus hoe meer mensen bij haar zijn, hoe veiliger ze zich zal voelen. Sommige personen zullen echter in hun eentje voldoen.
        Ze is ook nogal een onzeker typetje. Ze is hierdoor nooit zeker of ze wel het goede doet en ze kan over de meest simpele dingen uren, soms wel dagen, twijfelen. Ze weet nooit of ze haar beslissingen op haar verstand of gevoel moet baseren, waardoor het uiteindelijk vaak een mengeling van beide wordt. Ze is dan ook echt een twijfelaar en komt nog regelmatig terug op haar keuzes. Doordat ze zo'n twijfelaar is, is ze ook erg gevoelig voor invloeden van buiten af en is het gemakkelijk haar van haar gedachten te doen veranderen.
        Wat soms ook nog wel een dilemma voor Talia is, is dat ze graag mensen helpt, maar te onzeker is om haar hulp aan te bieden. Ze is bang dat in plaats van helpt, het alleen maar zal verpesten, of dat mensen haar hulp helemaal niet willen.

  Uiterlijk
        Natalia vindt zichzelf niet veel bijzonders en ze voelt zich al snel onzeker in de buurt van andere meiden. Die onzekerheid in haar kristalblauwe ogen zal ze zo goed mogelijk proberen te verbergen. Haar lippen zijn redelijk vol en ze heeft vroeger een beugel gedragen, waardoor haar tanden nu recht staan.
        Ze heeft slanke bouw, die misschien ietsjes tegen de tengere kant aanleunt, is rond de 1.65 meter en ze heeft - spreekwoordelijk - geen enkele spier in haar lichaam zitten. Ze is dan ook alles behalve een sportief type.
        Veel make-up gebruikt ze niet. Het merendeel zal ze waarschijnlijk niet eens weten te benoemen, waardoor ze het maar bij mascara en lipbalsem houdt. Haar bruine lokken vallen net tot haar borsten en ze heeft het meestal loshangen. Dit is omdat ze dan haar gezicht er achter kan verstoppen wanneer het nodig is. Een heel specifieke kledingstijl heeft ze niet, maar ze is in elk geval niet weg van dingen als leren jasjes of erg drukke kleding.

  Geschiedenis
        Talia is grotendeels opgevoed door haar vader, doordat haar moeder overleden is toen Talia nog maar een jaar of vier was. Ze heeft nog een oudere broer van tweeëntwintig, maar die is al uit huis. Ze heeft niet veel met haar vader en broer, gezien het nogal sportfanaten zijn, en sport boeit haar niet, behalve dingen als dans, maar dat vinden zij dan weer niks.
        Voor sporten had ze dus geen talent, maar er bleek wel op jonge leeftijd dat ze muzikale aanleg heeft, geërfd van haar moeder. Komend jaar zal ze naar het conservatorium gaan, iets waar ze erg naar uitkijkt, maar ze is er ook bang voor dat ze haar toch niet getalenteerd genoeg zullen vinden, of dat ze geen nieuwe vrienden zal vinden.

  Extra

  [ bericht aangepast door Morrigann op 13 feb 2015 - 18:42 ]


  To the stars who listen — and the dreams that are answered

  Repair schreef:
  Oooomg. Mike. *____*


  Ik dacht hetzelfde ^^


  you don't love me the way that i love you // Heizer is nu Fagerman

  Haha, hij is echt een cutie geworden. ;3


  Your make-up is terrible