• Bij deze hebben jullie toestemming om te beginnen met jullie Weerwolven van Wakkerdam wedstrijd. Jullie hebben een week om het topic te openen en deze te melden in het officiële wedstrijdentopic. Veel plezier en succes!


  Angmar en Catan zijn op zoek naar dertig actieve deelnemers voor onze Weerwolven van Wakkerdam - Disney editie!
  De nachtronde duurt ongeveer vier dagen - dit kan ietsje variëren, omdat de 'speciale' rollen iemand moeten doorgeven en het kan zijn dat hij/zij even geen tijd heeft. De weerwolven krijgen twee dagen om hun slachtoffer uit te kiezen en de heks krijgt twee dagen om aan te geven of hij/zij iemand wil redden/doden.
  Als mensen niet op tijd hun actie doorgeven, wordt naar hen een privébericht gestuurd met de vraag dat zo snel mogelijk te doen. Na te lange afwezigheid wordt deze persoon 'vermoord' en dus uit het spel verwijderd.

  De story

  Inleiding:
  Diep in de nacht komen Scar, Hook, Jafar, Cruella de Vil, Dr. Facilier en Hades in een kleine, verlaten kroeg in Disneyland samen. Ieder van hen is het beu dat het voor hen zo slecht afloopt in de Disneyfilms en zij willen wraak. Ze besluiten om elke nacht samen te komen om hun grote vijanden zo onopgemerkt mogelijk te doden - maar om daarbij niet opgemerkt te worden, zullen zij zich overdag voordoen als goede burgers.
  Aan hun zijde is Maleficent, die via via heeft gehoord van hun plannen en graag mee wil doen. Zij besluit hen te helpen en brengt elke nacht iemand in slaap, die de hele dag blijft slapen en dus niet in staat is om iets te zeggen. Zij weet echter niet wie ze helpt - de slechteriken zijn voor haar onbekend. Zij is echter wel bekend bij de slechteriken en dus zullen zij hun ‘hulpje’ niet doden in de nacht.

  Commissaris O’Hara krijgt lucht van de situatie en besluit zijn beste mannetje op de zaak te zetten: Mickey Mouse gaat iedere nacht bij een burger langs binnen Disneyland en checkt of diegene ook verdachte dingen uitspookt.

  Hij krijgt daarbij hulp van de Goede Fee, die in staat is om met haar toverstafje iemand in leven te houden of iemand te doden. Ze krijgt deze mogelijkheid gedurende het spel echter maar één keer, want het zijn beide krachtige spreuken en als ze beide spreuken heeft uitgevoerd, is ze te uitgeput om haar magie nog een keer te gebruiken.

  Rafiki observeert de situatie en begrijpt wat het grote probleem is: er is te weinig liefde binnen Disneyland. Hij besluit de liefde terug te brengen door de eerste nacht twee burgers verliefd op elkaar te maken. De twee geliefden zullen zó verliefd op elkaar worden dat ze niet in staat zullen zijn zonder elkaar te leven: als de één sterft, ontneemt de ander zijn eigen leven ook, omdat hij zichzelf niet in staat ziet om zonder zijn liefje te leven.
  Als dit echter gebeurt, zal Rafiki opnieuw twee burgers verliefd maken, omdat hij ervan overtuigd is dat liefde in de stad altijd moet blijven bestaan.

  Sneeuwwitje heeft zo lang met 7 (kleine) mannen samen geleeft dat ze niet meer in liefde gelooft. Zij kruipt iedere nacht bij een ander in bed. Als de slechteriken dan ook besluiten om naar haar bedgenootje van die nacht te komen om hem te doden, zullen ze ook Sneeuwwitje doden omdat ze een ooggetuige is. Gaan ze echter bij haar huisje langs, dan zullen zij een leeg bed aantreffen en hebben haar nachtelijke uitstapjes haar gered.

  Vanuit het water houdt Koning Triton zicht over de situatie. Als leider van Disneyland houdt hij zich voornamelijk bezig met wie er in zijn rijk de moorden pleegt. Hij leidt dan ook de stemmingen en bij een gelijkspel is zijn stem doorslaggevend.

  In Disneyland woont ook Robin Hood. Al het geld dat hij van de rijken gestolen heeft, heeft hij aan de armen gegeven en inmiddels heeft hij zijn gedachten ergens anders op gezet: hij heeft ontzettend goed leren schieten. Als hij dan ook zal sterven, zal hij met zijn pijl en boog nog een laatste pijl afvuren waarmee een andere inwoner van Disneyland zal sterven.

  Verstopt in de bossen observeert Cheshire geamuseerd de situatie. Hij is niet bang voor de slechteriken, die niet in staat zullen zijn om hem te doden. De enige voor wie hij echt bang is, is Mickey Mouse, de enige die wél in staat is om hem ’s nachts te laten sterven na een bezoekje.

  Daarnaast zijn ook alle andere inwoners in Disneyland bezorgd en angstig over wie er nu weer gaat sterven: Simba, Aurora, Assepoester, Ariël, Quasimodo, Rapunzel, Olaf, Tarzan, Belle, Peter Pan, Winnie de Pooh, Bambi, Alice, Mowgli, Pinocchio en Aladdin.


  Rollen:
  Weerwolven: Scar, Hook, Jafar, Cruella de Vil, Dr. Facilier, Hades - Iedere nacht mogen de weerwolven een personage doden. Zij weten wie Maleficent is en het is hen niet toegestaan om haar in de nacht te vermoorden, omdat zij bij hen hoort.

  Silencer: Maleficent - Iedere nacht brengt zij iemand met haar spinnenwiel in slaap, die de volgende dag geen woord mag zeggen en dus ook geen stem krijgt. Maleficent weet niet wie de weerwolven zijn en kan dus ook een weerwolf in slaap brengen.

  Cupido: Rafiki - Maakt twee personages aan het begin van het spel verliefd op elkaar. Als de één van het stel sterft, sterft de ander ook. Als het stel dood is, wordt er ‘s nachts een nieuw stel gekozen.

  Ziener: Mickey Mouse - Mag iedere nacht een personage checken of hij/zij goed of slecht is. Krijgt niet de rol te horen.

  Jager: Robin Hood - Als hij gedood wordt, mag hij een laatste pijl afvuren die iemand raakt en daardoor meeneemt in zijn graf.

  Heks: Goede Fee - Zij heeft een levensdrankje en een doodsdrankje. Zij mag in slechts één nacht aangeven dat ze iemand wil doden (en wie) en ze mag in slechts één nacht aangeven dat ze iemand wil redden. Totdat zij de levenselixer heeft opgebruikt, zal zij te horen krijgen wie de weerwolven hebben vermoord. De bijbehorende rol blijft natuurlijk geheim. Ze zal niet in staat zijn om zichzelf het levenselixer toe te dienen.

  Slet: Sneeuwwitje - De slet slaapt iedere nacht bij een ander. Als de weerwolven haar die nacht willen vermoorden, ligt ze niet meer in haar eigen bed en zal ze dus niet gedood worden. Als echter degene bij wie ze slaapt vermoord wordt, dan zal ook zij sterven.

  Burgemeester: Koning Triton - In het geval dat er een gelijkspel is, telt de stem van Triton dubbel. Stemt hij op een derde personage die niet in aanmerking komt om gedood te worden door het volk, dan krijgt de burgemeester de keuze wie hij het liefst opgehangen ziet worden.

  Weerhamster: Cheshire - Hij kan niet ’s nachts gedood worden door de weerwolven, maar als Mickey Mouse hem checkt, zal hij wel sterven.

  Burgers: Simba, Aurora, Assepoester, Ariël, Quasimodo, Rapunzel, Olaf, Tarzan, Belle, Peter Pan, Winnie de Pooh, Bambi, Alice, Mowgli, Pinocchio, Aladdin


  [VOL] Deelnemers:
  1. Mangata
  2. Evergreen
  3. Madrugada
  4. Dotan
  5. Bosie
  6. vonKrolock
  7. Plue
  8. StephenFry
  9. Kaj
  10. Emison
  11. HalfBloodPrince
  12. LiamJamesPayne
  13. Michonne
  14. HNSCC
  15. Mendez
  16. Turing
  17. Blackthorn
  18. Markiplier
  19. Pugno
  20. Asil98
  21. Wiarda
  22. Gonplei
  23. Hohenheim
  24. Shipping
  25. Surrealistic
  26. katl1
  27. _Baymax_
  28. Robin_Hood
  29. Blodsvept
  30. Derks


  Gestorven:
  Nacht 1: Robin_Hood (weerwolven)
  Dag 1: Surrealistic (stemmen)
  Nacht 2: Emison (weerwolven)
  Dag 2: Halfbloodprince (stemmen)
  Nacht 3:
  Dag 3: Michonne (stemmen)

  [ bericht aangepast door Catan op 10 maart 2015 - 17:11 ]


  If you want the rainbow, you gotta put up with the rain

  Mag ik meedoen? Mijn naam is Jente (:


  -

  Even een mijn topics voor mij. (:


  Every villain is a hero in his own mind.

  Ik wil meedoen!
  En Shippings ook, weet ik heel toevallig


  Don't fashion me into a maiden that needs saving from a dragon. I am the dragon, and I will eat you whole.

  Krory schreef:
  Ik wil meedoen!
  En Shippings ook, weet ik heel toevallig


  Moet ik Shippings er al bij zetten of zal ik wachten tot ze zelf in het topic reageert?


  If you want the rainbow, you gotta put up with the rain

  Ik wil meedoen! Ik heet Kim (:


  "Some day you will be old enough to start reading fairy tales again.” - C.S. Lewis

  Catan schreef:
  (...)

  Moet ik Shippings er al bij zetten of zal ik wachten tot ze zelf in het topic reageert?


  Als je haar al op de lijst wilt zetten, zal ze dat denk ik enorm waarderen:)


  Don't fashion me into a maiden that needs saving from a dragon. I am the dragon, and I will eat you whole.

  Ik wil mee doen (:


  Zij zingen, nijgen naar elkaar en kussen, geenszins om liefde, maar om de sublieme momenten en het sentiment daartussen.

  mag ik ook meedoen?


  He said my life's a bore. So quit my whining cause it's bringing her down.

  Super leuk! Ik wil heel graag meedoen ^^


  Medb - Pronouced as [me-èv]

  Er moet trouwens nog een extra h in Cheshire


  Zij zingen, nijgen naar elkaar en kussen, geenszins om liefde, maar om de sublieme momenten en het sentiment daartussen.

  Hubris schreef:
  Er moet trouwens nog een extra h in Cheshire


  Dankjewel! Heb het aangepast;)


  If you want the rainbow, you gotta put up with the rain

  Ik wil ook meedoen!

  Geweldig bedacht! Ik wil ook meedoen. Mijn naam is Gail.


  I don't want to be most of us - Oberyn Martell

  Ik wil best meedoen maar ik snap nog steeds weinig van het spel:Y)


  "Everytime I see the red hair bouncing so gracefully, I remember how much damage I did to that magnificient flower..."

  Kan ik meedoen? (:


  wat was dit ookalweer