• when Harry is 15 he runs away from home. And gets in a accident and forgets everything. His new name is Edward. Edward is a bad boy.
  What happens when Edward meets his sister Gemma. And then they fall in love.
  Harry .A. K.A Edward


  Gemma
  Rollen
  Bad boys:
  Liam payne
  Zayn malik
  2jongens Alejandro José Marellano & Marciano Calvadera Marellano
  3 meisjes 1georgia-rose tompson 2 Bo(styles) Stilinski 3  Hannah Chavena Agutara.

  Good girls:
  Niall horan
  Louis Tomlinson Louis William Tomlinson.
  1 jongen
  4 meisjes 1 Gwen Kingsley 2 Joycelynn Liliana Wright 3 Sanne "little hale" hale 4Lana Mccannoy

  In te vullen :
  Rol
  Naam
  Leeftijd
  Uiterlijk
  Karakter
  Geschiedenis
  Extra

  [ bericht aangepast door loveyouharder op 5 maart 2015 - 17:41 ]


  live like harry ~ love like marcel ~ enjoy like edward

  Ik wil morgen als ik er aan denk wel wat rollen invullen. (:


  Han såg ut så som drömmar känns som.

  Ik ga zo wel een/twee rollen invullen (:


  "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

  Canoodle schreef:
  Ik wil morgen als ik er aan denk wel wat rollen invullen. (:


  If I lose it all, slip and fall, I will never look away

  [ bericht aangepast door michaelgcliffor op 3 maart 2015 - 18:22 ]

  Ik heb een vraagje: wat is de gemiddelde leeftijd


  If I lose it all, slip and fall, I will never look away

  Rol: Good girl.
  Naam: Gwen Kingsley.
  Leeftijd: 20 jaar oud.
  Uiterlijk: Gwen heeft rood haar en blauwe ogen. Toen ze jonger was baalde ze enorm van haar rode haar en wilde ze het graag verven zodat ze niet op zou vallen, maar dat mocht niet van haar moeder. Nu ze ouder is, is Gwen daar blij van. Ze is gek op haar haarkleur en zou het voor geen goud willen veranderen.
  Ze is 1,72 en heeft een vrij normale bouw. Gwen ziet er altijd erg verzorgd uit, en zal ook nooit de deur uitgaan zonder make-up, al hoeft ze alleen wat boodschappen te halen bij de supermarkt om de hoek. Haar kledingstijl is chique, maar niet ouderwets. Ze draagt veel merkkleding.


  Fc. Deborah Ann Woll

  Karakter: Omdat Gwen uit een rijke familie komt (zie geschiedenis), kan ze zich soms een beetje als een snob gedragen. Buitenstaanders vinden haar een beetje arrogant, maar haar vrienden weten hoe ze echt is. Gwen geeft erg veel om haar familie en vrienden. Ze kunnen altijd bij haar terecht voor advies, een goed gesprek of gewoon een dikke knuffel, en ze weet dat dat andersom ook zo is.
  Geschiedenis: Gwen's ouders komen beide uit een erg rijke familie. Haar vader is zakenman, haar moeder advocate. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Gwen en haar broer Asher erg verwend werden. Ze kregen alles wat ze wilden. Gwen's ouders werkten altijd hard en veel, waardoor ze niet heel vaak thuis waren. Vooral in de weekenden konden Gwen en Asher gaan en staan wat ze wilden, en misschien hadden ze een beetje teveel vrijheid. Toen Gwen net 17 was, kwam ze erachter dat ze zwanger was van een jongen die ze nauwelijks kende. Ze durfde het aan niemand te vertellen, maar na een paar maanden kwamen haar ouders er toch achter. Ze waren boos, maar zagen ergens in dat de schuld ook wel bij hen lag. Zij waren er niet geweest om hun dochter te beschermen. Vijf maanden later werd Oliver Kingsley geboren, die nu bijna 3 jaar oud is. Gwen moest erg aan het moeder zijn wennen, maar ze houdt meer van haar zoontje dan wie dan ook, en zal alles doen om hem een goed leven te laten leiden.
  Extra: Gwen is een half jaar geleden uit huis gegaan. Ze woont nu in een mooi, groot appartement in de stad, samen met haar zoontje.


  Han såg ut så som drömmar känns som.

  Alejandro José Marellano & Marciano Calvadera Marellano


  Si adelante no vas, altrasarás
              Who doesn't advance, goes backwards.


  Rol:
        Badboys

  Naam:
        Alejandro José Marellano
              Uitspraak: Alechandroo Chosee Marellaano
              Bijnaam: Josh

        Marciano Calvadera Marellano
              Uitspraak: Marsiaanoo Calbadeera Marellaano
              Bijnaam: Marco

  Leeftijd:
        24, 25 juli

  Uiterlijk
              Alejandro en Marciano zijn een identieke tweeling. dit wil dus zeggen dat ze er zo goed als hetzelfde uitzien. Beiden hetzelfde donkere haar, dat duidelijk voortvloeit uit hun Spaanse root. Ook hun donkere passionele ogen waar altijd vuur in te vinden is zijn typische kenmerken voor hun, ook het deel van hun gezicht dat de dames verleidt. Daarboven zijn lange wimpers te vinden en een paar perfect gevormde, borstelige wenkbrauwen. Ze hebben beiden een relatief smalle neus, maar een brede neusbrug. Ze hebben een eerder strakke kaaklijn en hun jukbeenderen zijn iets meer uitgesproken dan die van een gemiddeld persoon. Hebben beiden een ongeschoren kin en bovenlip, maar ze zullen het nooit echt laten uitgroeien, dusvan tijd tot tijd gaat alles er af. Ze zijn beiden breed gebouwd, maar Josh' schouders zijn net iets breder dan die van Marco, die dan weer net iets langer is. Daarnaast hebben ze beiden een tatoeage van een adelaar met gespreide vleugels op hun schouderbladen staan. Ze zijn meestal zo luchtig mogelijk gekleed, dat zo kan je hun 'eeuwig' bronzen huid bekijken.

  Karakter
              De tweeling is op zijn zachtst gezegd arrogant. Ze laten zich ook door niemand tegenspreken buiten elkaar. Ze zijn erg competitief aangelegd en houden niet van zwakzinnig gedrag en mensen die te hard proberen. Buiten arrogant zijn ze ook vrij hard, zowel op vlak van handelingen als op woordenvlak. Beiden zijn ze erg mondig en zeggen ze wat ze denken zonder pardon en zonder na te denken of het iemand zou kunnen kwetsen. Ze zijn ook uiterst agressief, de ene heel passief, de andere heel actief. Alejandro zal altijd degene zijn die iedereen dood bliksemt met zijn ogen, terwijl Marciano zijn vuisten zal gebruiken en hij wel vaker in een gevecht te vinden is. Ze hebben ook eerder een gesloten karakter en erg sarcastische humor.
  Geschiedenis
              Beide broers zijn van Spaanse afkomst, maar ze zijn ten vondeling gelegd in Groot-Brittannië. Ze gaan er vanuit dat hun ouders dood zijn, maar door hun bestaan als wezen zijn ze zowat opgegroeid in de straat. Al van kinds af is de tweeling zich bekend op vele deugnieterij. Maar er was nooit iemand om hun op de vinger te tikken dus escaleerde het al vrij snel van kwaad naar erger. Ze belandden beiden meermaals voor het gerecht, maar werden nooit geplaatst in een instelling of gevangenis, later.

  Extra
              Beiden broers roken en verhandelen drugs, ook al gebruiken ze die niet. Ze verplaatsen zich op een motor die ze zelf opgeknapt hebben.

  [ bericht aangepast door Wingman op 26 feb 2015 - 21:11 ]


  If I lose it all, slip and fall, I will never look away

  Done:Y)


  If I lose it all, slip and fall, I will never look away

  [ bericht aangepast door 1drocker op 21 okt 2017 - 16:45 ]
  Fc. Pamela Rf.

  Rol: Good girl, meisje.
  Naam: Joycelynn Liliana Wright.
  Joycelynn betekent vrolijk.
  Liliana betekent genadige lelie.
  Vaak wordt ze Joy, Joyce of Lynn genoemd door haar vrienden/vriendinnen. Door haar ouders wordt ze Joycelynn genoemd.
  Leeftijd: 20 jaar, ze is op 20 maart 1994 geboren.
  Uiterlijk: Joycelynn heeft bruine ogen, met meestal een vrolijke twinkeling erin. Ze heeft redelijk grote ogen die je altijd aanstaren, soms om er bang van te worden, maar meestal kijkt ze je blij aan.
  Haar wimpers zijn nogal lang, waardoor ze meestal geen mascara op doet. Vaak doet ze wel eyeliner op en een bruinige kleur oogschaduw.
  Haar wenkbrauwen werkt ze ook iets bij, wat ze altijd doet.
  Haar lippen zijn al vrij rozig/rood, dus meestal heeft ze een lichtroze lipglossje op, meer niet.
  Haar -haar laat ze soms los hangen en soms op een staart. Ze heeft van nature haar met slag, maar stijlt het vaak ook. Ze heeft donkerblond haar van zichzelf.
  Ze heeft van zichzelf een vrij slank lichaam en niet een buikje waar ze heel trots op is. Maar meestal gaat ze wel één keer in de week naar de sportschool.
  Haar kledingstijl is schattig en casual. Soms heeft ze jurkjes met ballerina's aan. Maar meestal heeft ze een skinny jeans met een shirt en sneakers aan. Het enige wat ze totaal niet draagt, zijn sexy dingen. Dat vindt ze heel erg ordinair staan.
  Karakter: Joycelynn is een vrij druk personage. Ze houdt heel erg van praten, waardoor sommige mensen het heel erg vervelend vinden.
  Bij sommige mensen komt ze nogal verlegen over, maar dat is alleen maar omdat ze die niet kent.
  Verder houdt ze heel erg van haar vrienden/vriendinnen en daar is ze soms erg close mee.
  Ze houdt van sporten en bewegen en is vaak in de sportschool en/of buiten te vinden.
  Vies worden vindt ze niet zo heel erg, als ze maar oude kleren aan heeft. Dat komt omdat ze nogal een modemeisje is en van shoppen houdt. Ze heeft een obsessie voor armbandjes en kettingen en die heeft ze meestal ook aan.
  Verder houdt ze ook erg van schoenen. Sneakers, pumps, etc. Ze houdt van dieren en heeft 2 pups, Dana en Zoe, 4 kittens, Kitty, Valerie, Blue en Grey. Een echte beestenboel dus.
  Geschiedenis: Op 20 maart 1994 werd de eerste dochter van familie Wright geboren. Toen ze negen jaar was is ze naar Londen verhuisd en is ze daar verder opgegroeid. Toen ze 11 was, kreeg ze er een broertje, Dean bij. Toen ze 13 was, kreeg ze er 2 zusjes bij, Lisa en Anne. Het was een tweeling.
  Ze wilde eigenlijk al op haar 15e gaan sparen voor een appartement. Ze is toen een baantje gaan zoeken en ze kwam uit als medewerkster bij de H&M. Ze heeft daar een paar maanden gewerkt, toen ze voor iemand gevraags werd om als model te gaan werken. Dat heeft ze ongeveer een half jaar gedaan, tot ze ook alleen lingerie moest gaan dragen voor de camera. Dat heeft ze afgewezen en is toen gaan werken bij de Starbucks.
  Op haar 18e is ze geslaagd op school en doet nu een opleiding voor visagiste.
  Ze woont nu al een half jaar in een appartement. Ze woont daar met een vriendin. Ze hebben het samen gekocht.
  Extra: Ze drinkt geen alcohol. Misschien 2 keer in het jaar één wijntje, maar ze vindt het gewoon niet lekker.
  Ook rookt ze niet. Haar opa is op zijn 66e al overleden aan het veel roken. Haar vader rookt wel, maar verbood het haat tot ze op zichzelf ging wonen. Toen mocht ze het zelf weten. Maar ze rookt niet.
  Joycelynn kan auto rijden. Ze doet dit bijna nooit, omdat ze nooit ergens heel ver heen moet. Meestal gaat ze op de fiets of lopend ergens naartoe.

  Wil je zeggen wanneer je verhaal start? Ik ben benieuwd!

  [ bericht aangepast door DreamyHoran op 28 feb 2015 - 14:28 ]


  "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."  Rol: Good girls, Louis Tomlinson.
  Naam: Louis William Tomlinson.
  Louis betekent krijger.
  William betekent beschermer.
  Vaak wordt hij Lou of Tommo genoemd.
  Leeftijd: 21 jaar, hij is 24 december 1993 geboren.
  Uiterlijk: Louis heeft bruin, warrig haar. Louis heeft niet veel tijd nodig om zijn haar te hoeven doen. Meestal haalt hij er een paar.keer zijn hand doorheen en laat het zo. Soms trekt hij nog wel eens een beanie over zijn hoofd.
  Louis heeft blauwe ogen, waar meestal een twinkeling in zit. Soms heeft hij groen-blauwe en soms heeft hij grijs-blauwe ogen. Onder zijn ogen zitten meestal wallen, waar die soms van baalt. Het komt omdat hij niet goed kan slapen.
  Louis heeft dunne, zachtroze lippen. Zijn tanden staan niet helemaal recht en zijn ook niet heel mooi wit, waardoor die zonder zijn tanden lacht. Hij overweegt het om zijn tanden te laten bleken.
  Soms zie je wat stoppeltjes groeien. Die scheert hij er altijd af. Hij vindt zich nog te jong daarvoor. Als hij zich een paar dagen niet geschoren heeft, is er wat mis.
  Karakter: Louis is een aardig persoon tegen -bijna- iedereen. Iedereen ziet hem graag en is dan ook een goed voorbeeld voor zijn zusjes.
  Soms haalt hij wat kattekwaad en grapjes uit met zijn vrienden, maar dat is niet vaak.
  Vaak kan je hem op het voetbalveld vinden. Hij vindt het leuk om sportief te zijn en gaat soms ook naar de sportschool.
  Het is een buitenpersoon, maar hij kan ook binnen zitten. Vaak zit hij dan op zijn kamer te gamen, maar soms helpt hij zijn zusjes met huiswerk en doet hij klusjes voor zijn moeder en stiefvader.
  Als iemand verdrietig is, vrolijkt hij die persoon op. Maar Louis kan ook serieus zijn en kan je gaan troosten. Louis heeft een groot hart van goud.
  Louis is niet echt "de stoere vent" in de stad. Hij durft wel wat, maar is niet brutaal.
  Geschiedenis: Louis is op 24 december als eerste zoon van de famile Tomlinson geboren. Zo'n twee jaar later zijn z'n vader en moeder uit elkaar gegaan en bleef Louis bij zijn moeder. Louis heeft nooit gesnapt waarom en kent zijn vader ook niet. Na twee jaar had zijn moeder een nieuwe man gevonden.
  Toen Louis vijf was, kreeg hij zijn eerste halfzusje, Charlotte. Charlotte was een lange naam, dus werd ze Lottie genoemd. Eigenlijk was ze een halfzusje, maar het voelde als een echt zusje. Nog een jaar later kreeg hij er een zusje bij, Felicite. Ook wel Fizzy genoemd. Toen hij 10 jaar was, kreeg hij 2 zusjes. Een tweeling, Phoebe en Daisy. Nu is zijn moeder weer in verwachting van een tweeling en gaan ze binnenkort ook trouwen.
  Toen Louis 15 was ging die al beginnen met baantjes zoeken en heeft hij tot nu al heel veel baantjes gehad. Hij wilde namelijk met een vriend op z'n zeventiende samen gaan wonen. Nee, geen relatie, gewoon vrienden. Dat is ook gelukt. Ze woonden anderhalf jaar in een appartement, tot die vriend het geld niet meer wilde betalen en Louis dwong om alles voor hem te betalen. Louis zei "nee." Die nacht is Louis z'n geld gestolen en die vriend is nooit meer teruggekomen.Louis is binnen een dag naar huis gevlucht en spaart voor een nieuw appartement voor zichzelf.
  Extra: Louis heeft geen tattoeages en piercings.

  [ bericht aangepast door DreamyHoran op 1 maart 2015 - 9:15 ]


  "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

  Ik heb net me achternaam veranderd als dat goed is. (★^O^★)

  Dubbele post

  [ bericht aangepast door michaelgcliffor op 3 maart 2015 - 18:40 ]

  --Dubbele dubbele post--

  [ bericht aangepast door michaelgcliffor op 3 maart 2015 - 23:51 ]
  Rol:Bad Boys (Meisjes)
  Naam:Georgia-Rose Tompson. Georg voor kort.
  Leeftijd: 21
  Uiterlijk: Georgia-Rose heeft licht bruin haar maar verft het blond. Ze heeft grote blauwe ogen. Ze is 1.80 redelijk groot dus. Ze heeft ook aardig wat tattoos.
  Karakter: Georgia-Rose is niet bang en houd van avontuur. Ruzie moet je niet met haar krijgen want dan kun je maar beter verwachten dat ze geen hand voor de mond neemt en als het moet een paar raake klappen uit kan delen.
  Geschiedenis: Georgia-Rose komt uit ierland en heeft een broer van 17 genaamt Hope Thomas Tompson. Toen ze 13 was verhuisde ze samen met haar pa naar london omdat haar ouders gingen scheiden.
  Extra: Georgia rookt. (Melden als het verhaal start?) (heb voorige reactie perongeluk verwijderd)