• Heey!
  Ik ga een nieuw verhaal beginnen en ik heb rollen nodig (:
  Zelf kan ik niet zoveel rollen verzinnen, dus mogen jullie het doen. Dit verhaal is nog niet geactiveerd, want ik ben er nog druk aan bezig.
  Je mag zoveel rollen maken als je wilt.
  Niet gelijk de eerste rol wordt gekozen, maar gewoon de beste rol. Als ik een "perfecte" rol zie, dan zet ik hem bij het lijstje (:
  Je kan alleen dit lijstje invullen, geen ander lijstje. Dan tel ik je rol niet mee.

  Rol van Eleanor Calder
  Misschien is het wel handig om de rol van Eleanor te weten (:
  Hier is hij:


  Rol: Eleanor Calder
  Naam: Eleanor Jane Calder
  Leeftijd: 20
  Levensverhaal: Eleanor Calder is op 3 maart 1995 geboren in Manchester.
  Ze is enigs kind. Als peuter had ze veel vrienden, maar dat veranderde gauw toen ze op de middelbare school kwam te zitten. Ze had niet veel vrienden, maar ze had toch een kleine vriendengroep. Ook werd ze niet gepest. Als ze 18 is, leert ze Louis kennen. Sommige vrienden werden jaloers en scholden haar uit. Vanaf toen begon het pesten. Het pesten werd steeds meer en het duurde niet meer lang voordat ze naar een andere school ging. Net toen ze van school af was, vroeg Louis of ze met hem wilde. Vanaf toen waren ze een stel. Ze was opgelucht, want ze werd niet meer gepest. Toch duurde dat niet lang. Op social media werd ze gepest en ook op haar werk. Het werd steeds erger.
  Innerlijk: Eleanor is een zeer verlegen meisje, wat niet graag in het middelpunt staat. Ze heeft niet zo heel veel vrienden, maar nog steeds wel een klein vriendengroepje die haar niet in de steek laten. Ze is bang dat ze haar in de steek laten en maakt niet graag nieuwe vrienden. Ook houdt ze er niet van om met onbekende mensen te praten.
  Het is een meisje wat heel erg onzeker is en zichzelf totaal niet mooi vindt. Het liefst verstopt ze zich en laat ze zichzelf aan niemand zien, maar er staan toch dingen over haar in de tijdschriften die niet waar zijn. Hoelang Louis ook blijft zeggen dat ze mooi is, ze gelooft het niet.
  Je ziet haar vaak wel met een kleine glimlach op straat lopen, maar vaak is het niet een echte. Ze haat het als ze alleen over straat moet lopen. Vaak wordt ze nageroepen.
  Uiterlijk: Eleanor is een meisje wat 1,69 m is. Het is een smal en slank meisje. Ze heeft donkerbruin, lang haar wat aan de onderkant bruin geverfd is. Ze heeft het meestal los hangen, waardoor de mooiste krullen het haar uitspringen. Soms draagt ze ook nog beanies, maar dat is alleen als ze een slechte dag heeft. Ze heeft hazelbruine ogen, met -meestal- wallen onder haar ogen, maar gelukkig kan ze dat 99% wegwerken met een klein beetje concealer. Ze heeft lange wimpers van haarzelf, dus doet ze nooit mascara op. Ze maakt altijd een klein lijntje eyeliner op haar ooglid. Veel doet ze niet meer aan make-up, behalve dat ze haar lippen nog een roze tint geeft. Het liefst draagt ze skinny jeans met een normaal shirt om niet zoveel op te vallen.  Samenvatting verhaal
  Eleanor gaat met de beroemde Louis Tomlinson van One Direction. Het is leuk als je een relatie hebt, maar steeds meer negatieve dingen komen in beeld. Eleanor wordt op social media en op straat keihard gepest en zelf kan ze er niks aan doen. Langzamerhand begint Eleanor te denken dat ze fout is. Ze vindt zichzelf lelijk en dik. Hoe loopt het af?

  Rollen die je kan invullen
  -Beste vriendin Eleanor (Sophia Bianca Wilder)
  -Vriendin Eleanor [brutale] (Amy Lynn Alvarés)
  -Vriendin Eleanor [drukke] ( Leah Hazel Elisbeth Johnson)
  -Vriend Eleanor (Stark Martin Charles Peterson)
  -Vriendin Louis (Dana Louise Elisabeth Peazer)
  -Ex-vriendin Louis (Ezra Lynn Rider)
  -Pesters Eleanor [social media] (Jamie Maria Johnson, Isa Emilia Brooks, dit kunnen er meerdere zijn)
  -Pesters Eleanor [op straat] ( Maimuna Molly Elina Kryiakou, dit kunnen er meerdere zijn)

  Lijstjes om rollen in te vullen

  Deze lijstjes moet je invullen.
  Let op! Je moet goed kijken welk lijstje je invult, sommige lijstjes zijn voor andere rollen.

  Lijstje voor:
  -Beste vriendin Eleanor
  -Vriendin Eleanor [brutale]
  -Vriendin Eleanor [drukke]
  -Vriend Eleanor
  -Vriendin Louis
  Rol:
  Naam:
  Leeftijd:
  Levensverhaal:
  Innerlijk:
  Uiterlijk:


  Lijstje voor:
  -Ex-vriendin Louis
  -Pesters Eleanor [social media]
  -Pesters Eleanor [op straat]
  Rol:
  Naam:
  Leeftijd:
  Levensverhaal:
  Innerlijk:
  Uiterlijk:
  Waarom dit personage Eleanor haat:


  Veel plezier met rollen invullen!
  Ps. Als je vragen hebt, mag je ze altijd hier stellen <3
  X

  [ bericht aangepast door DreamyHoran op 23 juni 2015 - 21:02 ]


  "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

  Rol: Beste vriendin Eleanor
  Naam: Sophia Bianca Wilder
  Leeftijd: Sophia is 22 jaar
  Levensverhaal: Als klein meisje was ze al erg vrolijk en een typische prima ballerina, op haar zevende ontmoet ze haar beste vriendin die nu al 15 jaar haar beste vriendin is. Ze heeft het geluk gehad altijd er wel bij te horen en een licht modetutje te zijn.
  Innerlijk: Sophia is altijd al een van de populaire meisjes geweest, maar naast dat is ze ook gewoon aardig voor de meesten en duwt ze geen mensen zomaar naar de grond. Momenteel werkt ze als schoonheidsspecialiste en haar grootste geheim is dat ze al jaren verliefd is op Niall. (Hehe :3)
  Uiterlijk:


  Firm believer of all that is magic

  Aidan schreef:
  Rol: Beste vriendin Eleanor
  Naam: Sophia Bianca Wilder
  Leeftijd: Sophia is 22 jaar
  Levensverhaal: Als klein meisje was ze al erg vrolijk en een typische prima ballerina, op haar zevende ontmoet ze haar beste vriendin die nu al 15 jaar haar beste vriendin is. Ze heeft het geluk gehad altijd er wel bij te horen en een licht modetutje te zijn.
  Innerlijk: Sophia is altijd al een van de populaire meisjes geweest, maar naast dat is ze ook gewoon aardig voor de meesten en duwt ze geen mensen zomaar naar de grond. Momenteel werkt ze als schoonheidsspecialiste en haar grootste geheim is dat ze al jaren verliefd is op Niall. (Hehe :3)
  Uiterlijk:  Heey,
  Je rol is goed! Ik denk dat ik hem ga gebruiken (:

  [ bericht aangepast door DreamyHoran op 20 mei 2015 - 20:56 ]


  "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

  Rol vriend Eleanor

  Basis
  Naam: Stark Martin Charles
  Bijnaam: Pete, Petey
  Achternaam: Peterson
  Betekenis van de naam: Stark: sterk. Martin: Man. Charles: mannelijk, sterk. Peterson: Steen
  Leeftijd: 21
  Geslacht: Man
  Nationaliteit: Huidig: Amerika, Los Angeles
  Geloof: Geen
  Status(alleenstaand,gehuwd): Single
  Geboortedatum: 2 juli 1993
  Geboorteplaats: New York
  Woonplaats: Los Angeles


  Verleden
  Starkwas een rijk persoon op jongere leeftijd. Hij is opgegroeid in New York in een flat gebouw in het rijkere deel van de stad. Op school ging het meer dan goed, hij haalde altijd de beste punten van de klas. Maar hij wilde meer, op zijn dertiende wist hij perfect hoe hij moest hacken, omgaan met software en was hij als het ware een volleerde technicus. Hij kampte echter met één ander probleem: hij mocht niets. Zijn ouders waren overbezorgd, zo erg zelfs dat het hem verstikte. Ze reden hem elke dag naar school en om terug te komen had hij een chauffeur die tevens ook zijn bodyguard was. Op zijn vijftiende had hij er meer dan genoeg van en begon hij te rebelleren. Hij spijbelde en kwam vervolgens elke dag te laat thuis.Van het goede studentje dat hij twee jaar geleden was bleef niets over. Met het hacken ging hij echter wel door en het kwam zelfs zo ver dat hij de laptop wan zijn vader kon hacken en er achter kwam dat hij een affaire had. Verstikt en met wraakgevoelens ten opzichte van zijn beide ouders verteld hij het aan zijn moeder. Die kan hier niet mee lachen en ze verlaat hem. Peterson zag zijn kans en greep deze met beide handen en vluchtte weg.

  Fysieke statistieken
  Lengte: 180 centimeter
  Gewicht: 75 kilogram


  Stark heeft donkerblond tot bruin haar dat meestal in een simpele kuif staat. Hij heeft ronde, olijfgroene ogen die meestal vriendelijkheid en interesse uitstralen. Zijn gezicht is eerder rond, maar hij heeft toch een scherpe kaaklijn die duidelijk afsteekt ten opzichte van de rest van zijn gezicht. Zijn huid is ook gaaf en hij heeft geen enkel litteken. Hij is rank gebouwd en niet overdreven gespierd. Hij is ook lichtjes slungelig, maar dat merk je amper. Hij heeft ook een elegante, stevige tred en hij lacht ook vaak. Als hij glimlacht heeft hij ook kuiltjes in zijn wangen. Hij ziet er ook eerder zorgeloos uit als je hem zou zien, maar eigenlijk is hij dat helemaal niet. Hij ik over het algemeen vrij bleek en mager. Ook laat hij vaak zijn schouders hangen waardoor hij er heel timide uitziet. Je ziet ook goed in welke gemoedstoestand hij is, al dan niet aan zijn lach. Zijn kledingstijl zou je kunnen beschrijven als trendy, maar simpel want less is more . Zijn lippen zijn smal, lang en licht rozig. Hij is niet al te breed gebouwd, maar is wel behendig en lenig. Op sommige dag kan hij wel klunzig zijn, maar die dagen krijgen dat de naam 'pechdag' bij hem. Hij heeft ook nog licht 'kinderlijke' trekken wat hem er zeer jong en onschuldig laat uitzien waardoor mensen hem vaak onderschatten. Hij heeft ook smalle, soepele vingers waarmee hij snel dingen kan doen. je ziet ook heel snel dat hij zich 'down' voelt omdat hij er dan heel verdrietig uit ziet. Hij is ook heel netjes en hecht veel belang aan persoonlijke hygiëne, dit is ook een van de redenen dat hij zulke witte tanden heeft. hij loopt er daarom ook altijd geschoren bij.

  karakteristieken


  Pete is een intelligente jongen voor zijn leeftijd. Hij weet veel en zijn parate kennis is hoger dan het gemiddelde. Hij is ook heel onzeker doordat hij nog niet zo gespierd is dan de rest en die haalt zijn zelfvertrouwen lichtjes naar beneden. Ondanks het feit dat hij in een criminele bende zit, is hij een 'brave' jongen en iedereen mag hem. Hij is ook vriendelijk en beleefd. Die twee eigenschappen heeft hij behouden van zijn vorig leven. Hij is ook zeer loyaal en zal niet snel iemand in de steek laten. Hij is ook iemand die rationeel denkt en nooit in een opwelling beslissingen neemt. Hij weegt altijd zijn 'pro's' en zijn 'contra's' zorgvuldig af voordat hij er een neemt. Hij is ook zeer zelfstandig en serieus. Het lijkt ook alsof hij precies weet waar hij mee bezig is en hij is vaak ook heel gefocust op waar hij mee bezig is. Hij is ook heel ambitieus, hij zal zich dan ook 100% achter zijn ambitie zetten. Hij is ook zeer respectvol ten opzichte van andere mensen, ook al zijn ze niet respectvol tegen hem. Hij is ook zeer standvastig en vaak overtuigd van zijn eigen mening en, daaruit volgend, zijn gelijk. In begin had Stark het ook heel ongemakkelijk bij al die intimiderende mannen, maar al snel had hij een manier gevonden om hen het zwijgen op te leggen. Hij hackt ze namelijk gewoon om dan alle smakelijke details aan de rest te vertellen. Hij voelt zich nu ook op zijn gemak in de bende en hij wordt ook aanvaard en gerespecteerd. Hij is meestal goed geluimd en vrolijk en hij ziet ook overal het positieve van in. Hij is ook altijd ongemakkelijk bij vrouwen om de een of andere reden. Hij zal dan ook een sterke vrouw in zijn leven nodig hebben.  Psychologische/Persoonlijke gegevens
  Niveau van intelligentie(slimste van de klas, geestelijke achterstand):Hoogbegaafd.
  Welke talen kan hij/zij spreken:Engels en Spaans
  Hoe zelfverzekerd is je personage:Eerder verlegen
  Waar is je personage het meest trots op? [/face]
  Wat vind je personage het minst leuk aan zichzelf? [face=courier]Dat hij zo verlegen is bij meisjes/vrouwen.

  Is je personage een dominant figuur of meer een volger? Volger
  Heeft hij/zij veel geduld? Ja
  Wordt je personage voornamelijk geleid door zijn/haar emoties, logica of een combinatie van beide? Logica
  Hij/zij voelt zich het meest op zijn/haar gemak als..: Hij een computer in zijn handen krijgt geduwd om te werken.
  Hij/zij voelt zich het minst op zijn/haar gemak als..:Hij nieuwe mensen leert kennen
  Beschrijf zijn/haar gevoel van humor:Hijzelf is niet grappig in wat hij zegt, maar vaak eerder in wat hij doet.
  Optimist of pessimist:Optimist
  onopvallend of extravagant:Introvert
  Grootste angst:Zijn kindertijd herbeleven.

  Likes/Dislikes
  Likes:
  Kleur:Blauw en Groen
  Kleding:Snapbacks
  Plaats: Parijs, ook al is hij er nog nooit geweest
  Eten/drinken:Pasta en ander italiaans voedsel
  Muziek genre:Dance en Dubstep


  Dislikes:
  Kleding: Sandalen


  Simpele plezieren:
  Manier van vervoer:Wagen
  Belangrijkste bezit:Zijn telefoon.

  Extra
  Hij is een hacker in hart in nieren en een steengoede technicus. Hij volgt ook zijn ouders, wat ze doen en waar ze zijn.

  [ bericht aangepast door Usurper op 20 mei 2015 - 21:12 ]


  We are not your kind

  Esca schreef:
  Rol vriend Eleanor
  Basis
  Naam: Stark Martin Charles
  Bijnaam: Pete, Petey
  Achternaam: Peterson
  Betekenis van de naam: Stark: sterk. Martin: Man. Charles: mannelijk, sterk. Peterson: Steen
  Leeftijd: 21
  Geslacht: Man
  Nationaliteit: Huidig: Amerika, Los Angeles
  Geloof: Geen
  Status(alleenstaand,gehuwd): Single
  Geboortedatum: 2 juli 1993
  Geboorteplaats: New York
  Woonplaats: Los Angeles


  Verleden
  Starkwas een rijk persoon op jongere leeftijd. Hij is opgegroeid in New York in een flat gebouw in het rijkere deel van de stad. Op school ging het meer dan goed, hij haalde altijd de beste punten van de klas. Maar hij wilde meer, op zijn dertiende wist hij perfect hoe hij moest hacken, omgaan met software en was hij als het ware een volleerde technicus. Hij kampte echter met één ander probleem: hij mocht niets. Zijn ouders waren overbezorgd, zo erg zelfs dat het hem verstikte. Ze reden hem elke dag naar school en om terug te komen had hij een chauffeur die tevens ook zijn bodyguard was. Op zijn vijftiende had hij er meer dan genoeg van en begon hij te rebelleren. Hij spijbelde en kwam vervolgens elke dag te laat thuis.Van het goede studentje dat hij twee jaar geleden was bleef niets over. Met het hacken ging hij echter wel door en het kwam zelfs zo ver dat hij de laptop wan zijn vader kon hacken en er achter kwam dat hij een affaire had. Verstikt en met wraakgevoelens ten opzichte van zijn beide ouders verteld hij het aan zijn moeder. Die kan hier niet mee lachen en ze verlaat hem. Peterson zag zijn kans en greep deze met beide handen en vluchtte weg.

  Fysieke statistieken
  Lengte: 180 centimeter
  Gewicht: 75 kilogram


  Stark heeft donkerblond tot bruin haar dat meestal in een simpele kuif staat. Hij heeft ronde, olijfgroene ogen die meestal vriendelijkheid en interesse uitstralen. Zijn gezicht is eerder rond, maar hij heeft toch een scherpe kaaklijn die duidelijk afsteekt ten opzichte van de rest van zijn gezicht. Zijn huid is ook gaaf en hij heeft geen enkel litteken. Hij is rank gebouwd en niet overdreven gespierd. Hij is ook lichtjes slungelig, maar dat merk je amper. Hij heeft ook een elegante, stevige tred en hij lacht ook vaak. Als hij glimlacht heeft hij ook kuiltjes in zijn wangen. Hij ziet er ook eerder zorgeloos uit als je hem zou zien, maar eigenlijk is hij dat helemaal niet. Hij ik over het algemeen vrij bleek en mager. Ook laat hij vaak zijn schouders hangen waardoor hij er heel timide uitziet. Je ziet ook goed in welke gemoedstoestand hij is, al dan niet aan zijn lach. Zijn kledingstijl zou je kunnen beschrijven als trendy, maar simpel want less is more . Zijn lippen zijn smal, lang en licht rozig. Hij is niet al te breed gebouwd, maar is wel behendig en lenig. Op sommige dag kan hij wel klunzig zijn, maar die dagen krijgen dat de naam 'pechdag' bij hem. Hij heeft ook nog licht 'kinderlijke' trekken wat hem er zeer jong en onschuldig laat uitzien waardoor mensen hem vaak onderschatten. Hij heeft ook smalle, soepele vingers waarmee hij snel dingen kan doen. je ziet ook heel snel dat hij zich 'down' voelt omdat hij er dan heel verdrietig uit ziet. Hij is ook heel netjes en hecht veel belang aan persoonlijke hygiëne, dit is ook een van de redenen dat hij zulke witte tanden heeft. hij loopt er daarom ook altijd geschoren bij.

  karakteristieken


  Pete is een intelligente jongen voor zijn leeftijd. Hij weet veel en zijn parate kennis is hoger dan het gemiddelde. Hij is ook heel onzeker doordat hij nog niet zo gespierd is dan de rest en die haalt zijn zelfvertrouwen lichtjes naar beneden. Ondanks het feit dat hij in een criminele bende zit, is hij een 'brave' jongen en iedereen mag hem. Hij is ook vriendelijk en beleefd. Die twee eigenschappen heeft hij behouden van zijn vorig leven. Hij is ook zeer loyaal en zal niet snel iemand in de steek laten. Hij is ook iemand die rationeel denkt en nooit in een opwelling beslissingen neemt. Hij weegt altijd zijn 'pro's' en zijn 'contra's' zorgvuldig af voordat hij er een neemt. Hij is ook zeer zelfstandig en serieus. Het lijkt ook alsof hij precies weet waar hij mee bezig is en hij is vaak ook heel gefocust op waar hij mee bezig is. Hij is ook heel ambitieus, hij zal zich dan ook 100% achter zijn ambitie zetten. Hij is ook zeer respectvol ten opzichte van andere mensen, ook al zijn ze niet respectvol tegen hem. Hij is ook zeer standvastig en vaak overtuigd van zijn eigen mening en, daaruit volgend, zijn gelijk. In begin had Stark het ook heel ongemakkelijk bij al die intimiderende mannen, maar al snel had hij een manier gevonden om hen het zwijgen op te leggen. Hij hackt ze namelijk gewoon om dan alle smakelijke details aan de rest te vertellen. Hij voelt zich nu ook op zijn gemak in de bende en hij wordt ook aanvaard en gerespecteerd. Hij is meestal goed geluimd en vrolijk en hij ziet ook overal het positieve van in. Hij is ook altijd ongemakkelijk bij vrouwen om de een of andere reden. Hij zal dan ook een sterke vrouw in zijn leven nodig hebben.  Psychologische/Persoonlijke gegevens
  Niveau van intelligentie(slimste van de klas, geestelijke achterstand):Hoogbegaafd.
  Welke talen kan hij/zij spreken:Engels en Spaans
  Hoe zelfverzekerd is je personage:Eerder verlegen
  Waar is je personage het meest trots op? [/face]
  Wat vind je personage het minst leuk aan zichzelf? [face=courier]Dat hij zo verlegen is bij meisjes/vrouwen.

  Is je personage een dominant figuur of meer een volger? Volger
  Heeft hij/zij veel geduld? Ja
  Wordt je personage voornamelijk geleid door zijn/haar emoties, logica of een combinatie van beide? Logica
  Hij/zij voelt zich het meest op zijn/haar gemak als..: Hij een computer in zijn handen krijgt geduwd om te werken.
  Hij/zij voelt zich het minst op zijn/haar gemak als..:Hij nieuwe mensen leert kennen
  Beschrijf zijn/haar gevoel van humor:Hijzelf is niet grappig in wat hij zegt, maar vaak eerder in wat hij doet.
  Optimist of pessimist:Optimist
  onopvallend of extravagant:Introvert
  Grootste angst:Zijn kindertijd herbeleven.

  Likes/Dislikes
  Likes:
  Kleur:Blauw en Groen
  Kleding:Snapbacks
  Plaats: Parijs, ook al is hij er nog nooit geweest
  Eten/drinken:Pasta en ander italiaans voedsel
  Muziek genre:Dance en Dubstep


  Dislikes:
  Kleding: Sandalen


  Simpele plezieren:
  Manier van vervoer:Wagen
  Belangrijkste bezit:Zijn telefoon.

  Extra
  Hij is een hacker in hart in nieren en een steengoede technicus. Hij volgt ook zijn ouders, wat ze doen en waar ze zijn.


  Eigenlijk moest je het lijstje invullen die ik gemaakt had, maar toch ga ik deze rol erbij zetten (:


  "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

  Ik wil wel de ex-vriendin van Louis invullen.
  Dat doe ik morgen.


  Tell me about it, stud.

  Conaway schreef:
  Ik wil wel de ex-vriendin van Louis invullen.
  Dat doe ik morgen.

  Oke, is goed (;


  "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

  fleur123 schreef:
  (...)

  Eigenlijk moest je het lijstje invullen die ik gemaakt had, maar toch ga ik deze rol erbij zetten (:

  Alles wat je nodig hebt staat er in, het is een rol die ik gemaakt had maar nooit gebruikt heb


  We are not your kind

  Kile schreef:
  (...)
  Alles wat je nodig hebt staat er in, het is een rol die ik gemaakt had maar nooit gebruikt heb

  Jaa, dat klopt dan weer wel (:


  "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."


  Rol: Vriendin Louis Tomlinson
  Naam: Dana Louise Elisabeth Peazer
  Leeftijd: 22jaar 12-5-1993


  Levensverhaal:Dana heeft haar hele leven in Doncaster gewoonte, met Haar ouders Jon and Pat Peazer & Haar oudere zussen Sarah Kimberly Peazer (31) & Danielle Claire Peazer(26). Toen ze op haar tweede naar de peuter school ging ontmoete ze Louis, ze zijn sinds toen al beste vrienden. Dana is afgestudeerd aan het Engelse mode institude en is nu mode ontwerpster met haar eigen kleding winkels over de hele wereld. Haar winkel/kledingmerk heet 'KissesPeazer'.


  Innerlijk: Dana is een drukke meid die houd van een feestje. Het liefst gaat ze met haar vrienden elk weekend uit. Ze was altijd al geïntreseerd in mode en ontwerpen, maar het begon pas echt toen ze 16 was en een opleiding moest kiezen. Het boeid Dana niet echt wat andere van haar vinden en ze is niet bang om te zeggen wat ze wil. Ook is ze (net als louis) sassy as fuck.
  Uiterlijk: Dana is best wel groot 1.80 en ze weegt 53+/-. Omdat ze zo groot is vind ze het vaak nogal leuk om Louis er me te pesten dat hij zo klein is. Dana is slank en is eigenlijk altijd al zo geweest. Ze heeft grote lippen en mensen denken soms dat ze botox zijn, wat Dana erg iriteerd omdat dat niet zo is. Ze heeft Bruin haar en grote bruine ogen. Dana is 1/4Italiaans 1/4Engels en 1/2Guyanese daarom is ze lichtelijk getant. Ook heeft ze een paar Tattoo's een woord armbandje om haar pols, een sleutel vlak bij haar pols (andere kant) en twee stippen op haar heup.

  Xx

  [ bericht aangepast door 1drocker op 24 mei 2015 - 20:59 ]

  Rol: vriendin eleanor (drukke)
  Naam: leah hazel elisbeth johnson
  Leeftijd: 19
  Levensverhaal: als klein meisje is leah op gegroeid in america en heeft daar in LA gewoont op haar 16 verhuizden ze naar engeland vanwege de nieuwe baan van haar vader. In het begin sloot ze zich helemaal af van de buiten wereld omdat ze boos was op haar ouders dat ze moest verhuizen . ze heeft oudere tweeling broers genaamt drake en jake die 21 zijn
  Innerlijk: ze is altijd heel druk al heeft ze het zelf niet door ze kan soms uren door praten . ze had vroeger vaak problemen op school door haar drukke gedrag en wordt daar nu ook nog vaak op aangesproken ze komt bij mensen wel eens over als een "feestbeest" maar gaat nooit echt uit en drinkt of rookt niet . ze heeft een erg sterke persoonlijk vol energie maar bij nieuwe mensen soms nogal verlegen maar is uiteindelijk vewoon het drukke levendige meisje dat ze is. Ze is op het moment actrice
  Uiterlijk:

  ze is vrij klein 1.70 en is 55 kilo ze is redelijk slank gebouwd ze draag vaak highwasted broeken en croptops met hakken
  Extra: single

  [ bericht aangepast door True1Der op 25 mei 2015 - 9:38 ]

  Rol: ex vriendin louis
  Naam: ezra lin rider
  Leeftijd: 23
  Levensverhaal: als klein meisje had ze een nogal makelijke jeugd haar ouders waren rijk ze had altijd de nieuwste dingen En had altijd veel vrienden maar toen ze nar de middelbare school gingen veranderde dat en werdt ze vreselijk gepest maar toen ze met louis kreeg sleepte hij haar er doorheen . toen louis auditie deed voor de X-factor gingen ze uitelkaar omdat louis te weinig tijd voor haar had .
  Ze is nu model .
  Innerlijk: ze komt bij mensen altijd heel gemeen en bitchie over omdat ze heel gesloten is en niet graaget mensen omgaat omdat ze bang is dat als het er op aankomt dat ze haar gewoon laten vallen net als louis deed . maar als je haar eenmaal leert kennen kan ze best aardig zijn .
  Uiterlijk:


  Waarom dit personage Eleanor haat: zij heeft nog gevoelens voor louis en haat eleanor omdat eleanor louis wel kan daten en zij niet

  1drocker schreef:


  Rol: Vriendin Louis Tomlinson
  Naam: Dana Louise Elisabeth Peazer
  Leeftijd: 22jaar 12-5-1993


  Levensverhaal:Dana heeft haar hele leven in Doncaster gewoonte, met Haar ouders Jon and Pat Peazer & Haar oudere zussen Sarah Kimberly Peazer (31) & Danielle Claire Peazer(26). Toen ze op haar tweede naar de peuter school ging ontmoete ze Louis, ze zijn sinds toen al beste vrienden. Dana is afgestudeerd aan het Engelse mode institude en is nu mode ontwerpster met haar eigen kleding winkels over de hele wereld. Haar winkel/kledingmerk heet 'KissesPeazer'.


  Innerlijk: Dana is een drukke meid die houd van een feestje. Het liefst gaat ze met haar vrienden elk weekend uit. Ze was altijd al geïntreseerd in mode en ontwerpen, maar het begon pas echt toen ze 16 was en een opleiding moest kiezen. Het boeid Dana niet echt wat andere van haar vinden en ze is niet bang om te zeggen wat ze wil. Ook is ze (net als louis) sassy as fuck.
  Uiterlijk: Dana is best wel groot 1.80 en ze weegt 53+/-. Omdat ze zo groot is vind ze het vaak nogal leuk om Louis er me te pesten dat hij zo klein is. Dana is slank en is eigenlijk altijd al zo geweest. Ze heeft grote lippen en mensen denken soms dat ze botox zijn, wat Dana erg iriteerd omdat dat niet zo is. Ze heeft Bruin haar en grote bruine ogen. Dana is 1/4Italiaans 1/4Engels en 1/2Guyanese daarom is ze lichtelijk getant. Ook heeft ze een paar Tattoo's een woord armbandje om haar pols, een sleutel vlak bij haar pols (andere kant) en twee stippen op haar heup.

  Xx


  Jaa, deze rol is superleuk! Deze komt erin (:


  "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

  True1Der schreef:
  Rol: vriendin eleanor (drukke)
  Naam: leah hazel elisbeth johnson
  Leeftijd: 19
  Levensverhaal: als klein meisje is leah op gegroeid in america en heeft daar in LA gewoont op haar 16 verhuizden ze naar engeland vanwege de nieuwe baan van haar vader. In het begin sloot ze zich helemaal af van de buiten wereld omdat ze boos was op haar ouders dat ze moest verhuizen . ze heeft oudere tweeling broers genaamt drake en jake die 21 zijn
  Innerlijk: ze is altijd heel druk al heeft ze het zelf niet door ze kan soms uren door praten . ze had vroeger vaak problemen op school door haar drukke gedrag en wordt daar nu ook nog vaak op aangesproken ze komt bij mensen wel eens over als een "feestbeest" maar gaat nooit echt uit en drinkt of rookt niet . ze heeft een erg sterke persoonlijk vol energie maar bij nieuwe mensen soms nogal verlegen maar is uiteindelijk vewoon het drukke levendige meisje dat ze is. Ze is op het moment actrice
  Uiterlijk:


  ze is vrij klein 1.70 en is 55 kilo ze is redelijk slank gebouwd. ze draag vaak highwasted broeken en croptops met hakken
  Extra: single


  Deze rol is goed (:
  Ik zet hem erbij
  X


  "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

  stilinskistiles schreef:
  Rol: ex vriendin louis
  Naam: ezra lin rider
  Leeftijd: 23
  Levensverhaal: als klein meisje had ze een nogal makelijke jeugd haar ouders waren rijk ze had altijd de nieuwste dingen En had altijd veel vrienden maar toen ze nar de middelbare school gingen veranderde dat en werdt ze vreselijk gepest maar toen ze met louis kreeg sleepte hij haar er doorheen . toen louis auditie deed voor de X-factor gingen ze uitelkaar omdat louis te weinig tijd voor haar had .
  Ze is nu model .
  Innerlijk: ze komt bij mensen altijd heel gemeen en bitchie over omdat ze heel gesloten is en niet graaget mensen omgaat omdat ze bang is dat als het er op aankomt dat ze haar gewoon laten vallen net als louis deed . maar als je haar eenmaal leert kennen kan ze best aardig zijn .
  Uiterlijk:


  Waarom dit personage Eleanor haat: zij heeft nog gevoelens voor louis en haat eleanor omdat eleanor louis wel kan daten en zij niet


  Dit is echt een goede rol voor de ex-vriendin, ja.


  "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

  Rol: Vriendin Eleanor (Brutale)
  Naam: Amy Lynn Alvarés
  Leeftijd: Amy is 22 jaar oud.
  Levensverhaal: Amy is opgegroeid in een gemengd gezin. Haar moeder is geboren en getogen in Engeland, terwijl de 'roots' van haar vader in Portugal liggen. Op een vakantie hebben ze elkaar ontmoet en een jaar later was het huwelijk een feit en verhuisde haar vader samen met haar moeder naar Londen, Engeland. Zoals het traditioneel hoort is Amy verwerkt op de huwelijksreis waarna vier jaar later haar broertje Jason werd geboren. Dit maakt Jason op het moment van schrijven, 18 jaar oud. Amy heeft een goede jeugd gehad, ze heeft nooit moeite gehad met het maken van vriendjes en vriendinnetjes en had weinig zorgen. De band met haar ouders is goed, en op sommige ruzies na, die met haar broertje ook. Amy zit op dit moment in haar laatste jaar van een visagie studie en ze staat dus op het punt van afstuderen.
  Innerlijk: Amy is een spontaan meisje die absoluut niet op haar mond is gevallen. Veel mensen bestempelen haar dan ook met het woord 'brutaal'. Zelf vind ze dit nogal overdreven en ziet ze zichzelf liever als bijdehand. Een discussie gaat ze dan ook nooit uit de weg en hardop haar ongelijk toegeven is ook iets wat ze nooit zal doen. Ze is daarom ook erg koppig. Dit staat mensen vaak tegen waardoor ze regelmatig in een verhitte situatie terecht komt. In grote groepen is Amy nooit verlegen en in 'the spotlights' staan vind ze ook geen probleem.
  Uiterlijk:  Adriana Lima
  Amy is een mooi meisje om te zien. Met haar lichte ogen en haar getinte huid valt ze snel op. Ze heeft lange donkerbruine haren die ze vaak losjes gekruld heeft. Amy is 1.75 meter lang en is slank gebouwd. Ze is trots op haar vrouwelijke vormen die ook zeker aanwezig zijn. Ook is ze enorm trots op haar volle lippen die ze vaak versierd met een 'nude' kleur lippenstift. Zoals haar opleiding al doet vermoeden draagt Amy graag make-up en is ze er graag mee in de weer. Haar kledingstijl is vrouwelijk maar toch stoer. Een gescheurde jeans met hoge killerheels eronder is wat ze het liefste draagt.

  [ bericht aangepast door Mirin op 25 mei 2015 - 21:17 ]


  Don't judge my choices without understanding my reasons.