• sometimes

  i just want someone to eat a sandwich with me during lunch

  that's the only thing i really want and need in live right now

  because right now all i see are the bullies that tell me how i'm not worth being here

  and i believe them.

  it's what everyone is telling me

  - the soldier of perfection


  meer info
  shawn is na een valse beschuldinig van de moord op zijn vriendin veel (op een slechte manier) in de media geweest en heeft ook een aantal maanden in de gevangenis doorgebracht. maar is uiteindelijk weer vrij gekomen omdat er te weinig bewijs materiaal was om hem vast te houden.
  nu is hij vanuit Canada naar California verhuist en hoopt hier een nieuwe start te krijgen maar het tegendeel word bewezen.


  rollen
  shawn's (dode) vriendin.
  buurmeisje(jonger)
  buurjongens (1jonger, 2 de zelfde leeftijd)
  toekomstige vriend
  4 populaire jongens (a.k.a de pestkoppen)
  3 populaire meiden


  in te vullen
  naam:
  leeftijd:
  geboortedatum:
  hobby's:
  innerlijk:
  uiterlijk(met foto)
  extra:


  *ik kies de beste niet de eerste rol*

  [ bericht aangepast door keepupmendes op 10 aug 2015 - 19:45 ]

  Ik ga een populair meisje maken (:


  "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."  Populair meisje

  Naam: Scarlet Aurora Juliette Chamberlain-Dern.
  Scarlet is een Engelse naam en betekent rood. Haar vader en moeder hebben haar zo genoemd, omdat ze dat een bijzondere en een niet zo vaak voorkomende naam is. Haar tweede naam is Aurora is een Latijnse naam en betekent morgenstond. Haar tweede naam van haar oma en moeder is ook Aurora, dus hebben ze haar vernoemd naar haar vrouwelijke familieleden. Haar derde naam komt van Frankrijk en betekent jongeling. De eerste achternaam Chamberlain is van haar vader en de andere van haar moeder, want ze waren nog niet getrouwd toen ze Scarlet kregen, dus hebben ze haar twee achternamen gegeven en is dat altijd gebleven.
  Leeftijd: 17 jaar.
  Geboortedatum: 16 december 1997 is ze geboren.
  Hobby's: Ze doet aan paardrijden en houdt erg van dieren. Ook kookt ze graag en houdt ook van snoep. Ze doet aan meerdere sporten. Dat was dus al paardrijden, maar ook hockey en tennis.
  Innerlijk:
  -Nieuwsgierig
  -Best brutaal
  -Sarcastisch
  -Snel boos
  -Emotioneel
  Uiterlijk (met foto): Scarlet heeft een klein, rond gezichtje met een bleke huid in de winter en een huid met een kleurtje in de zomer. Ze heeft geen last van sproetjes, maar heeft wel bolle wangetjes die oma's zo leuk vinden om er in te knijpen. Ook heeft ze geen wallen onder haar ogen en daar is ze wel blij mee, want dan hoeft ze niet uren voor de spiegel te staan om ze weg te werken. Scarlet heeft groene ogen die best bijzonder zijn, want de ene keer zijn ze groen-blauw en de andere keer zijn ze groen-grijs. Ze heeft geen mascara op, want ze heeft al lange wimpers van haarzelf, maar ze moet toch wel wat moeite doen om haar wenkbrauwen te doen want die moet ze toch wel in model brengen. Ze heeft vrij dunne lippen en droomt er altijd al van om iets dikkere lippen te hebben, maar verder dan dromen kan ze niet. Scar heeft lang haar. Bijna zo lang dat het tot haar middel komt en het is donkerblond met wat plukken lichtblond er in. Ze is 1.71 meter en dat maakt haar toch wel een lang meisje. (Faceclaim: Meredith Foster.)
  Extra: -

  [ bericht aangepast door DreamyHoran op 18 aug 2015 - 17:21 ]


  "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

  Shawn's (dode) vriendin
  naam: Bo Henna Mahealani
  leeftijd: 16
  geboortedatum: 13 september 1998
  hobby's:Ze hield van Skateboarden en Koken deed ze ook vaak en uit gebreid. Ook kon ze goed drummen en hield ze van Schilderen en toneel spelen. Ze hield er van om gewoon een hele avond op de bank te zitten en netflix te kijken, ook ging ze graag een avondje uit.
  innerlijk:-Sarcastisch
  -Vrolijk
  -Spontaan
  -Zorgzaam
  -Niet snel bang
  -Goed in het verbergen van emoties
  uiterlijk(met foto)


  Bo heeft roze haar dat van nature bruin is en net wat onder de schouder komt. Ze heeft een rij witte tanden en als ze lacht heeft ze kuiltjes. Ze heeft dunne rozige lippen en een klein wipneusje. Haar kleur lijkt te veranderen van blauw tot groen tot soms zelfs bruin. Ze is 1.57 en is dus redelijk klein. (FC: Lauren Calaway)
  extra:-

  [ bericht aangepast door isaacandallison op 17 aug 2015 - 23:37 ]


  stars can't shine with outdarkness