• In mijn nek, net iets onder mijn haar heb ik een moedervlek. Ik heb hem al een paar keer perongeluk opengekrabd. Hij voelt een beetje ruw aan en het doet een heel klein beetje pijn als ik erop druk. Is dit huidkanker? ):

  Als je bezorgd ben, ga even langs je huisarts of een huidspecialist. Die mensen kunnen je beter vertellen wat het is dan wij ^_^


  “If you can smile when things go wrong, you have someone in mind to blame.”

  Ik barst van die krengen. Als je het niet vertrouwt of er last van hebt gewoon even naar de huisarts gaan. Ik heb er ook een paar weg laten halen, omdat ze lelijk waren of gingen bloeden.


  Every villain is a hero in his own mind.

  Gewoon even langsgaan bij de dokter, die kunnen je beter helpen.


  16 - 09 - '17

  Heb hetzelfde gehad vorig jaar, mijn huisarts dacht dat het een melanoom was en stuurde me door naar een dermatoloog (die heeft het verder onderzocht), maar was ook niets uiteindelijk. Soms irriteert het gewoon door de plek waar het zit, je moet er niet te bang voor zijn dus. Gewoon even langs de huisarts en die helpt je verder.


  Sarah = ongewoon sexy

  Waar je vooral op moet letten is of hij van grootte of vorm verandert. Tevens is een melanoom vaak niet duidelijk qua begrenzing en heeft hij vervagende randen. Of ze bloeden of pijn doen, dat weet ik niet. Het kan dan net zo goed een kleine ontsteking zijn, virusje of zo. Bij twijfel, ga gerust naar je huisarts.


  • Soms wordt het idee om van een hoge flat omlaag te flikkeren wel erg verleidelijk •

  Heb je in je vorige topic niet genoeg reacties gekregen?


  Your make-up is terrible

  Needles schreef:
  Heb je in je vorige topic niet genoeg reacties gekregen?


  Als ze zich er zorgen over maakt? Who's to judge


  Sarah = ongewoon sexy

  Dubbeltopic = slotje


  You may not like her, but you can't deny, Rowling has got style.