• Het verhaal:
  Dit rpg speelt zich af begin 19e eeuw. Adel en niet-adel zijn verenigd in een koninkrijk. De adel wonen met een aantal bedienden in een groot kasteel. De laatste tijd heerst er veel onrust in het koninkrijk, er dreigt oorlog te ontstaan. Daarnaast ontdekken een aantal mensen van adel en een aantal van niet-adel dat ze beschikken over magische krachten. De adel krijgt een speciale school om hun magische krachten te ontwikkelen, zij zullen ten tijde van de oorlog zich nuttig kunnen maken. Maar hoe staan de rest van de mensen die geen krachten hebben tegenover deze magische krachten? En hoe gaan zij die niet naar de school kunnen met hun krachten om? En wat als er mensen zijn die misbruik maken van hun krachten? Er zijn twee kanten tijdens de oorlog: Straveli en Gravel. Dit zijn twee gebieden die al langer dreigen met oorlog naar elkaar toe. Als personages mogen er mythische wezens worden aangemaakt (als heksen, magiërs, elfen, vampiers etc.) maar ook de adel kan verschillende rollen hebben (prins, koning, etc.) Overigens: niet iedereen heeft dus een kracht.

  De link naar het praattopic:http://www.quizlet.nl/forum/topic.php?tid=174365

  De soorten krachten waaruit je kunt kiezen (ieder graag een ander):
  -Beheersing van het element water (al bezet)
  -Beheersing van het element vuur (al bezet)
  -Teleporteren (van jezelf, anderen en voorwerpen) (al bezet)
  -Toekomst zien (dit gebeurd als je iemand aanraakt / je een persoonlijk voorwerp van diegene hebt en als je bewust zijn / haar toekomst wilt zien) (al bezet)
  -Gedachten lezen (van anderen)(al bezet)
  -Veranderen in andere mensen / dieren (dus een andere uiterlijke verschijning aannemen) (al bezet)
  -Onzichtbaar worden (en andere mensen / voorwerpen onzichtbaar maken)
  -Helen (van wonden)
  -Maken van tornado’s / wervelwinden (al bezet)
  -Anderen laten hallucineren / onder hypnose brengen (en zo dingen laten doen) (al bezet)
  -Dingen laten exploderen (al bezet)
  -Duistere magie (manipuleren van schaduwen (donker en licht) eventueel de dood) - al bezet
  -De kracht van verleiding (andere mensen verliefd op je laten worden / op elkaar, het beinvloeden van relaties (hoe mensen tegenover elkaar staan / mensen hypnotiseren met muziek) (al bezet)
  -Dingen laten zweven / voorwerpen verplaatsen / vliegen (zelf / andere laten vliegen)
  - al bezet
  -Beheersing van het element aarde (rotsen verplaatsen, aarde vervormen etc.)

  -Als je iets anders heel graag wilt laat het me weten

  Regels:
  -Graag alleen meedoen als je gemotiveerd bent om dit rpg langer tot stand te laten houden
  -Langere stukken schrijven
  -Ongeveer even veel meiden als jongens
  -Geen powerplay
  -Graag andere mensen uitnodigen voor dit rpg / als er niet genoeg mensen meedoen een dubbelrol op je nemen
  -Probeer elkaar te motiveren om te schrijven, help elkaar eraan herinneren als iemand een tijd niet meer heeft gepost
  -Dit is geen sneltrein rpg, maar probeer wel regelmatig te posten
  -Iedereen mag op elk moment inspringen / een nieuwe rol maken. Het inspringen is geen probleem, omdat we dan wel een samenvatting geven.
  -Als je dan toch besluit om niet meer mee te doen, schrijf een post waarin je personage (op originele wijze) doodgaat.

  Invullijst:


  Naam (en achternaam):
  Leeftijd (18+):
  Innerlijk:
  Uiterlijk:
  (eventueel) kracht:
  Sterke kant:
  Zwakke kant:
  Rol in het kasteel / koninkrijk: (bijv. burger / van adel)
  (eventueel) geheim:
  Seksuele voorkeur (hetero / homo / ..):
  (eventueel) Relatie tot andere personage’s:
  Extra:

  De rollen

  Mannen (8 / ..):

  -Van adel (1/ ..):
  -Jared, van adel: prins, duistere / zwarte magie [topic 1, pagina 2]

  -Niet van adel (7 / ..):
  -Misha, niet van adel, arts in opleiding (bij het ziekenhuis van het kasteel), beheersing van het element vuur [topic 1, pagina 1]
  -Mordecai, niet van adel: burger, kan mensen laten hallucineren en hypnotiseren [topic 1, pagina 3]
  -Lucio, niet van adel, leerlingjager, kan teleporteren [topic 1, pagina 4]
  -Zandro, niet van adel, kracht van verleiding [topic 1, pagina 5]
  -Byron, niet van adel, half elf / half mens, heeft geen kracht maar wel scherper zicht en snellere reflexen [topic 1, pagina 6]
  -Alvaro, niet van adel, warlock, heeft een helende kracht [topic 1, pagina 6]
  -Robert, niet van adel, kapitein van de Koninklijke macht, kan in een sneeuwpanter veranderen [topic 1, pagina 8]


  Vrouwen ( 6 / ..):

  -Van adel (2 / ..):
  -Meghan, van adel, dochter van de Koning ofwel prinses, tweede in lijn voor de troon, dingen laten exploderen [topic 1, pagina 1]
  -Callidora, van adel, 3e in de lijn van troon opvolgster, gedachten lezen [topic 1, pagina 3]

  -Niet van adel (4 / ..):
  -Myrra - dochter van de raadsheer van de koning, kan wind en tornado's maken [topic 1, pagina 2]
  -Shana, is officieel toezichthouder van de kelder van het kasteel, kan de toekomst zien [topic 1, pagina 2]
  -Skye, dochter van de leider van de Koninklijke wacht, kan in dieren en andere menselijke gedaantes veranderen [topic 1, pagina 3]
  -Sophia , niet van adel, mentor van Misha, telekinese [topic 1, pagina 4]

  Aanvraag voor bepaalde personages:
  -een kok voor in de keuken van het kasteel
  -een arts voor in het ziekenhuis bij het kasteel
  -mentoren die mensen met krachten onderwijzen

  [ bericht aangepast door Innsaei op 23 jan 2016 - 17:45 ]


  Aan niets denken is ook denken.

  Naam:       Meghan Sallisilan, dochter van de Koning en tweede in lijn voor de troon. (gheheh die plek is nu toch nog niet bezet:Y))
  Gave:
        Dingen laten exploderen
  Leeftijd (18+):
       
  19
  Innerlijk:
        Ze is een heel temperamentvol meisje, en wordt snel boos. Als ze boos wordt, heeft ze haar kracht soms niet goed onder controle, wat vaak tot schade leidt. Ze kan ook erg arrogant zijn, omdat ze weet dat haar gave heel erg krachtig is. Ze is echt een persoon die hoog op de sociale ladder staat. Ze heeft echter maar één of twee echte vrienden, maar verder niet en dat weet ze. Ze is erg dominant aanwezig en kan heel erg goed liegen. Ze is sluw en soms zelfs echt gemeen. Maar ze kan ook echt aardig en lief zijn, zonder dat er een addertje onder het gras zit, een beetje twee persoonlijkheden. Ze is erg ongeduldig en impulsief, en hoewel ze goed strategisch kan denken, gaat ze liever meteen zelf alles regelen. Het liefst doet ze alles alleen. Ze kan heel koppig haar eigen wil doordrijven, en als niemand het met haar eens ie, doet ze het alleen, zich totaal niet bewust van het mogelijke gevaar waar ze zich dan in brengt. Ze kan heel geïrriteerd doen als een ander iets naïefs zegt, omdat zij weet dat de wereld helemaal niet zo mooi is als dat hij lijkt.
  Uiterlijk:       Ze heeft gitzwarte haren, dat als een soort waterval van inkt over haar rug loopt. Ze heeft slag, maar og net geen echte krullen. Haar haren komen tot ongeveer halverwege haar rug. Ze heeft goudbruine ogen, meer goud dan bruin eigenlijk, met groene vlekjes erin. Ze is ongeveer 1,75, tot 1, 80 lang
  Sterke kant:
        Als vriend is ze ontzettend trouw en aardig en gaat ze voor je door het vuur. Ze kan heel goed slim en strategisch nadenken en is er goed in om de situatie naar haar hand te zetten. En haar gave is echt heel krachtig/gevaarlijk.
  Zwakke kant:
        Als ze boos is, kan ze veel dingen in blinde woede doen, en niet meer nadenken over de gevolgen. En ze bezit het vermogen om als ze iets verprutst, het alleen nog maar veel erger te maken. En ze kwetst mensen heel snel en makkelijk, zonder dat ze dat doorheeft. Haar gave is gevaarlijk, als ze veel onder druk wordt gezet (boze groep mensen, druk van één of twee personen) gaat er heel makkelijk iets kapot, zonder dat ze daar dan nog controle over heeft.
  Rol in het kasteel / koninkrijk:
        van adel, dochter van de Koning, tweede in lijn voor de troon.
  geheim: Twee jaar terug, iets nadat ze ontdekte welke gave ze had, is ze aangvallen door een groep vampiers en voor dood achter gelaten. Misha heeft haar gevonden en haar leven gered, en dat kan ze niet goed hebben. Ze vind het vreselijk dat ze verslagen was en hulp nodig had. Zij en Misha zijn nu ook de enge die er nog vanaf weten en dat wil ze graag zo houden. Het enige dat het zou kunnen verraden is het litteken in har nek. (twee kleine puntjes die in de zomer nooit verkleuren maar altijd wit blijven. Het valt niet heel erg op, maar asl je weet dat het er is zie je het duidelijk.
  Seksuele voorkeur: Ze valt op mannen
  Extra:
        Ze draagt vaak zwart en rood, het meest een zwarte lange jurk, met een rood poncho achtig ding (ik noem het even kap) erover heen. Die kap heeft een hele grote capuchon, die ze ook altijd op heeft. Daarmee valt het grootste deel van har gezicht in de schaduw, zodat ze ongestoord door de gangen van het paleis kan lopen, zonder dat er steeds een wacht haar op de voeten volgt. Die kleren zijn ook eenvoudig, je zou niet verwachten dat een prinses dat draagt, dus eigenlijk ziet iedereen haar dan aan voor personeel, iets waar ze graag gebruik van maakt.

  [ bericht aangepast door ProngsPotter op 7 dec 2015 - 21:38 ]


  Dammit Bard, you're going to set the cat on fire!

  Naam (en achternaam): Misha Calligan
  Leeftijd (18+): 21
  Innerlijk: Je kunt veel van Misha zeggen maar lui kun je hem niet noemen. Het is een echt ondernemertje. Hij kan dan vaak ook niet lang stilzitten en ongeduldig is hij van nature. Je zult bij hem echter niet snel zien dat hij zijn geduld verliest, want dat houdt hij het liefst verborgen. Hij is een echte doener, maar kan soms ook lang filosoferen over van allerlei dingen, deze filosofieën deelt hij echter niet met anderen, waardoor hij soms heel afwezig en wellicht afstandelijk kan overkomen. Misha is nog vrij jong maar het lijkt soms alsof hij een stuk ouder is dan dat hij in werkelijkheid is. Dit komt puur doordat hij zijn jeugd anders heeft doorgebracht dan de meeste kinderen en dat het noodzaak was om snel op te groeien. Een wijsneus zul je hem ook niet kunnen noemen, maar Misha kan wel heel stellig en koppig zijn als hij iets eenmaal in zijn hoofd heeft. Als hij ergens voor gaat, dan gaat hij er ook voor. Hij kan goed hard werken, maar op sommige momenten is er ook helemaal niets met hem te beginnen. Op die momenten is er meestal wel wat aan de hand, wat ervoor zorgt dat hij helemaal niets uitvoert en zelfs de simpelste handelingen uit de weg gaat. Op Misha kun je vertrouwen, zolang hij ook op jou kan vertrouwen. Schaadt je zijn vertrouwen echter, dan kost het hem minder dan een seconde om je als een baksteen te laten vallen. Vertrouwen vindt Misha erg belangrijk. Misha onderneemt graag van allerlei dingen maar vaak zijn deze impulsieve ondernemingen van korte duur. Er is altijd wel iets dat in de weg staat, eigenlijk is het naïviteit die ervoor zorgt dat hij vaak pas na de onderneming erachter komt dat het niets zou gaan worden. Toch verzint hij altijd nieuwe dingen, om bezig te blijven. Misha houdt van reizen en van avontuur. Hij is eigenlijk vrij naïef als het op het inschatten van gevaar of nadelige gevolgen inkomt, ook puur om het feit dat hij deze dingen niet wil zien. Misha houdt er niet van om heel lang ergens over na te denken, hij denkt dat alles betrekkelijk is en je van het leven moet genieten nu het nog kan. Hij dopt het liefst zijn eigen boontjes, en neemt dan ook niet snel hulp van een ander aan. Al van jongs af aan begaf hij zich op plekken waar hij eigenlijk niet zou moeten zijn. Zo kwam hij ook in een ziekenhuis terecht en zag hij daar een dokter aan het werk: vanaf dat moment wist hij dat hij dat ook wilde als werk. Misha houdt van plezier en het leven niet te serieus te nemen. Misha is een erg sociale jongeman, daar staat hij ook om bekend. Hij staat open voor iedereen en het maakt hem niet uit wat iemand op zijn geweten heeft, dat vind hij juist interessant bij mensen. Hij maakt vlug vrienden en heeft dan ook het liefst zoveel mogelijk mensen om hem heen.

  Uiterlijk: Misha is ongeveer 1.78 lang. Hij heeft een bleke huid. Zo vallen de wallen die frequent te zien zijn onder zijn ogen des te meer op. Zijn haar is zo zwart als zwart kan zijn. Zijn ogen zijn lichtblauw maar neigen naar de grijze kant. Je kunt zien dat hij van Italiaanse afkomst is.


  (eventueel) kracht: het beheersen van het element vuur
  Sterke kant: Misha komt op voor zijn vrienden en is hen trouw, hij houdt van nieuwe dingen uitproberen omdat hij nieuwsgierig is ingesteld, hij kan goed met mensen omgaan en is altijd wel in voor wat avontuur.
  Zwakke kant: Hij is vrij beïnvloedbaar en als anderen hem aansporen om iets avontuurlijks maar ook gevaarlijks te doen gaat hij dat niet uit de weg, maar gaat hij de uitdaging aan. Hij kan gekke dingen doen als hij impulsief bezig is.
  Rol in het kasteel / koninkrijk: Misha is arts in opleiding
  (eventueel) geheim: Misha heeft een zwak voor alcohol en al helemaal voor drugs.
  Seksuele voorkeur (hetero / homo / ..): Homoseksueel, al zal hij hier niet snel voor uitkomen, hij laat het wel meteen weten als hij iemand leuk vind.
  (eventueel) Relatie tot andere personage’s: Wie wil een broer / zus voor Misha maken?, Ex van Jared.
  Extra: Misha heeft zijn kracht nog maar net ontdekt en bepaald niet onder controle. Eigenlijk heeft hij een mentor nodig maar hij houdt het liever verborgen dat hij een kracht heeft.

  Wie wil een broer (tje) / zus (je) voor Misha maken?

  [ bericht aangepast door Innsaei op 18 nov 2015 - 15:42 ]


  Aan niets denken is ook denken.

  Nou, geef mij maar zowel een jongen als meid (zusje voor Misha?) :'D


  And I'm nothing. You've always said you want nothing.

  Shawn schreef:
  Nou, geef mij maar zowel een jongen als meid (zusje voor Misha?) :'D


  Yeah, allrighty


  Aan niets denken is ook denken.

  @Florentina, misschien kan je de gave die al bezet zijn doorstrepen? dan zijn er minder snel misverstanden.

  Ghehe, spotlight, there you goo(H)

  [ bericht aangepast door ProngsPotter op 10 nov 2015 - 17:53 ]


  Dammit Bard, you're going to set the cat on fire!

  Kan ik de krachten controle van water en veranderen van gedaante alvast reserveren? ^^


  And I'm nothing. You've always said you want nothing.

  Ashallayn schreef:
  @Florentina, misschien kan je de gave die al bezet zijn doorstrepen? dan zijn er minder snel misverstanden.

  Ghehe, spotlight, there you goo(H)


  Dank uuuu
  & I will do that!
  @Shawn: Ja, is goed

  [ bericht aangepast door Innsaei op 10 nov 2015 - 17:55 ]


  Aan niets denken is ook denken.

  -

  [ bericht aangepast door Josten op 11 nov 2015 - 15:28 ]


  And I'm nothing. You've always said you want nothing.

  Hierbij de link naar het praattopic: http://www.quizlet.nl/forum/topic.php?tid=174365

  [ bericht aangepast door Innsaei op 10 nov 2015 - 17:59 ]


  Aan niets denken is ook denken.

  Oh mag ik een meisje met de kracht van tornado's en wind enz? (:


  " Hello, I am C and my special interests are DEATH and PSYCHOLOGICAL DAMAGE, how about you ahaha "

  Mikko schreef:
  Oh mag ik een meisje met de kracht van tornado's en wind enz? (:


  Yes


  Aan niets denken is ook denken.

  Mag ik een jongen, niet van adel, met de kracht om mensen te laten hallucineren? :')


  United we stand, divided we fall.

  Trapdoor schreef:
  Mag ik een jongen, niet van adel, met de kracht om mensen te laten hallucineren? :')


  Tuurlijk


  Aan niets denken is ook denken.

  Zou ik een meisje mogen, met de gave te helen? Als het kan niet van adel, maar als servant (dus wel behorend tot een kasteel).


  She's imperfect but she tries

  Mignon schreef:
  Zou ik een meisje mogen, met de gave te helen? Als het kan niet van adel, maar als servant (dus wel behorend tot een kasteel).


  Prima!


  Aan niets denken is ook denken.