• Mystic High
  Geïnspireerd op Harry Potter, Percy Jackson en de andere Rick Riordan boekenseries.

  12 meiden en 8 jongens worden opgeroepen voor Mystic High, dit is een school voor kinderen van goddelijke ouders, halfbloeden dus. De school is gelegen in de Verenigde Staten op de grens met Canada op Pirates Island in de Niagara Rivier, het dorpje dat op het vaste land in de buurt van de school ligt, heet Rheang. De eerste grote stad die je tegen komt is Buffalo, New York. De goden zijn van allerlei verschillende afkomsten: Griekse, Egyptische, Romeinse, Hindoeïstische, Noorse en Germaanse. De kinderen worden hier op school opgeleid tot helden van iedere soort, zoals een Soldaat of een Geneeskundige.
  Als het einde van het jaar nadert wordt de school geteisterd door de Kaeri, dit is een wezen dat al het slechte van de verschillende mythologieën verwezenlijkt. Deze nieuwe halfbloeden moeten het proberen te stoppen.
  R O L L E N

  Naam | god(in) | user.


  Griekse
  Asra Thomas Hadrian|Hades|Krueger
  Jitana Nique Néterya Alexandria Yana Pobeda|Nike|MDC

  Romeinse
  Sofia Victoria Andarillo|Bellona|Athenalove
  Devina Tamal|Mars|Morgen

  Germaanse
  Jongen|itsuki
  Xavier Dane Bennett|Freya|TrueBlood

  Noorse
  Lisa Magnhild|Loki|Firefly
  Jongen|Valeska

  Hindoeïsme
  Salitya Kalà Sángita Hàzara|Sarasvati|MDC

  Egyptische
  Sarah Badru Crawford|Osiris|Valeska
  Timber “Tim” Garron Knight|Baset|TeddyPoke

  R E G E L S
  Algemeen:
  — Huisregels van Quizlet.
  — Reservaties blijven 4 dagen staan, uitstel vragen is mogelijk.
  — Er is geen limiet voor personages, maar zorg wel dat je geen personages gaat verwaarlozen.
  — Bespeel niet de personage's van anderen zonder toestemming.
  Op school:
  — Pesten, van zowel leraren als leerlingen, is ten strengste verboden.
  — Alle lessen dienen bijgewoond te worden door de leerlingen, tenzij er een geldige reden is om dit niet te doen.
  — Het gebruik en verkoop van verdovende middelen is ten strengste verboden.
  — Vernieling van andermans bezittingen is niet toegestaan.

  K A M E R I N D E L I N G


  Als er al indelingen waren gemaakt via GB/PB graag even laten weten!
  Jongens:
  - Asra + Xavier
  - Tim + ...

  Meisjes:
  - Jitana + Sofia.
  - Devina + Lisa.
  - Salitya + Sarah.


  V A K K E N P A K K E T (per mythologie verschillend)
  - Mythen en sagen
  Professor Grace
  - Rekenen
  Professor Remy
  - Astronomie (buiten les)
  Professor Gerda
  - Latijn
  Professor Azda
  - Mythologie (buiten les)
  Professor Norman
  - Kunsten (tekenen, beeldende vorming, muziek)
  Professor Indi
  - Vechtkunst (buiten les)
  Professor Ell-Lin
  - Literatuur
  Professor Wehka
  - Taal (taal die gesprokken wordt in die mythologie)
  Professor Adira
  - Aardkunde
  Professor Nanny
  - BiNaS (Biologie-Natuurkunde-Scheikunde)
  Professor Fenne

  B E G I N
  Het speeltopic start een week nadat alle leerlingen zijn aangekomen, sommige zijn wat later aangekomen omdat ze op vakantie waren.

  [ bericht aangepast op 19 nov 2015 - 17:30 ]


  ~ Bleh. ~

  Mine, ik zal zo mijn personage afmaken ^^


  No matter who you are, where you're from, your skin color, your gender identity, just speak yourself | kim namjoon

  mt, ik zal zo mijn personage af maken.


  In my defense, I was left unsupervised.


  Devina Tamal


  Met moeite sleepte ik mijn koffer naar mijn slaapkamer. School was een week begonnen, maar ik was natuurlijk te laat. Echt iets voor mijn familie om me een week langer thuis te houden. Het was niet alsof er iets ergs aan de hand was, maar ze wilde me simpel weg nog niet laten gaan. Begrijp me niet verkeerd, ik houd van mijn familie, maar mijn oma kan soms zo aanhankelijk zijn. Stilletjes probeerde ik mijn koffer over de gang te vervoeren, maar een van de wieltjes was kapot en het maakte een krassend geluid over de grond. Dat ding was ook veel te zwaar en te lomp om echt goed te kunnen vervoeren, zeker zonder wieltjes.
  Zo zachtjes mogelijk probeerde ik de slaapkamer in te sluipen. Het was nog vroeg en ik had geen zin om Lisa wakker te maken. Iedereen verdiende zijn nacht (of in dit geval ochtend) rust. Ik had net de deur zachtjes dicht gedaan toen de hendel van mijn koffer brak en dat reusachtige ding met een harde klap op de grond viel.
  De woorden die daarna uit mijn mond vlogen, waren niet bepaald smakelijk. Had ik Lisa nu wakker gemaakt?


  [sorry, dat het zo kort is. Heb heel weinig tijd vandaag]

  [ bericht aangepast op 23 nov 2015 - 11:46 ]


  In my defense, I was left unsupervised.


  Tim Knight
  “Je gaat zeker niet mee?”, vraag ik aan de rode kater die zijn staart als een zweep heen er weer zit te zwiepen. Antwoord hoef ik niet te verwachten en ik trek mijn T-shirt over mijn hoofd uit en loop het strand af richting het koude water. Nog even kijk ik om, maar afgezien Mystic High die net boven de bomen uitsteekt en het waterige ochtendzonnetje dat zich verlegen laat zien, is er niets bijzonders. Mystic High, een school voor halfgoden. Het was aan het begin van de zomer, wanneer ik er achter kwam dat ik vuur kon besturen en daarbij bijna mijn vader in de fik zette, dat mijn vader op het idee kwam van deze school. De eerste week is al verlopen en langzamerhand begin ik al in een vast ritueel te vallen, waar ik niet helemaal tevreden over ben. De ochtendduik? Oké. Het ontbijt? Oké. Lessen… Het zou fijn zijn als ik wat meer contact kon leggen met de andere leerlingen, maar dat is zeker niet een van mijn sterkste punten.
  Ik draai me om in het water om te kijken naar het oranje bolletje haar aan de kant. Cotton Candy, Cot als afkorting, is de kat die ik voor mijn vijftiende verjaardag heb gekregen van mijn moeder. Bastet, de Egyptische kattengodin die ik overigens nooit heb gezien behalve via de plaatjes in de geschiedenisboeken van mijn vader, viel met de deur in huis toen mijn vader over mijn vermiste moeder vertelde. Dat was op diezelfde dag en de enige reactie die ik toen heb kunnen geven is keihard in de lach schieten. Maar naarmate de tijd verstrekt wordt het steeds geloofwaardiger dat je een halfgod bent.
  Mijn haar spettert water naar alle kanten als ik mijn hoofd heen en weer schud om met mijn gedachtes bij het zwemmen te blijven. We willen natuurlijk niet dat iemand de eerste dag verdrinkt of afdrijft.  Xavier Dane Bennett

  Met mijn nieuwe boek voor mijn neus lag ik te genieten van het beetje zon dat door de bomen heen scheen. Na een paar seconden hoorde ik een zacht geknor aan de andere kant van mijn boek vandaan komen. Ik keek rustig over het randje van mijn boek heen en keek in de ogen van mijn kat Midnight. Midnight keek mij verwachtingsvol aan, kroop onder mijn boek door en wreef zijn gezichtje tegen mijn wang. Een glimlach verscheen op mijn gezicht. De zwarte kat zou deze handeling blijven herhalen tot ik hem zou optillen en op mijn schoot zou zetten, dus na nog een paar seconden te wachten ging ik rechtop zitten en liet hem op mijn schoot komen. Tevreden ging Midnight liggen en deed meteen zijn ogen dicht om te gaan slapen. Ik besloot hem een paar minuten te geven, daarna zou ik opstaan. Mijn huiswerk van de eerste week school lag namelijk nog op mijn bureau te wachten tot het gemaakt zou worden. Jammer genoeg was het grotendeels rekenen.

  Zittend achter mijn bureau keek ik even rond en zag dat Tim en zijn kat er niet waren. Na het zolang mogelijk te hebben uitgesteld draaide ik me toch maar naar mijn huiswerk toe. Gelukkig was het onderwerp van rekenen al iets wat ik vaker had gehad, dus tot mijn verbazing had ik alle opgaven binnen een uur af. Het was ondertussen al in de middag en mijn maag begon te knorren. Ik besloot dat het tijd was voor wat eten. De keuken was gelukkig niet al te ver van mijn kamer, dus met mijn schaduw Midnight achter mij aan ging ik op pad naar de keuken.