• Tien jongeren die in een kliniek zitten voor moeilijk opvoedbare jongeren, smeden een plannetje; Ze gaan de medewerkers gijzelen en de kliniek bezetten. Eerst wilden ze het als een soort spel doen om te kijken hoe ver ze konden gaan, maar ze werken zichzelf erg in de nesten als de politie wordt gewaarschuwd. Wanneer het gebouw wordt omsingeld door de politie en het gebouw dreigt binnen te worden gevallen, staan de jongeren voor een moeilijke keuze; Opbiechten dat het als grap was, of door gaan met de bezetting? Het is aan de jongeren.
  Terwijl de een de leiding probeert te nemen, wil de ander ermee stoppen. Angst, vriendschap, adrenaline, woede, stress en verraad staan centraal in dit rpg. Vanaf het moment dat de bezetting begint is niets meer hetzelfde!

  Invullen:
  Naam:
  Leeftijd:
  Uiterlijk:
  Innerlijk:
  Tijd in kliniek:
  Extra’s:

  Rollen:
  Jongeren: (4 jongens – 4 meiden)
  – Jonty | Casper James Sterling | 18 |
  – Tuck | Samuel Johnson | 19 |
  –
  –
  – Savages
  – Krueger
  – Constellation
  – tubbietoost
  Medewerkers: (4 keer)
  – Chachki | Cameron Valentin | 27 |
  –
  – Eavan| Raven Ariana McCalley | 26 |
  –

  Regels:p
  – Minimaal 200 woorden
  – Graag reserveren voor je de rol maakt
  – Vol is vol
  – Als je je rol af hebt doe je mee. Alleen met een goede reden schrijf je je uit.
  – Geen perfecte rollen
  – Drama vind ik geweldig, maar overdrijf het niet. Geen mensen vermoorden/zelfmoord. Ruzies tussen mensen en klappen uitdelen mag.
  – Ik bepaal wanneer bijvoorbeeld het stroom eraf gaat of er andere grote dingen gebeuren. Dit zal ik melden in het speeltopic.
  – De jongeren zijn tussen de 17 en 20 jaar. De medewerkers zijn minimaal 25 jaar oud.

  [ bericht aangepast door Uggla op 4 dec 2015 - 17:03 ]


  • May we meet again •  Naam:
  Casper James Sterling
  Leeftijd:
  Achttien
  Uiterlijk:
  Gezicht
  – Zeer lichtblauwe oogkleur
  – Donkerbruine haarkleur
  – Ietwat vierkante, uitstekende kaak
  – Smalle bovenlip, vollere onderlip
  Lichaam
  – Slanke bouw
  – Tatoeage op rechter onderarm
  – Licht gespierde armen
  – 1.76 lang
  Kleding
  – Vaak zwart/donker
  – T-shirt, lange broek en sneakers

  Innerlijk:
  Slechte eigenschappen
  Casper heeft een zeer sterkte eigen wil en zal niet zomaar orders van andere mensen aannemen. Hij toont zich graag als leider, al is Casper een type dat snel verkeerde keuzes maakt als hij té veel of té ver wil gaan. Hij merkt het dan zelf niet meer en kan doordraven.
  Casper weet vaak niet wanneer hij te ver gaat, ook als hij een waarschuwing krijgt neemt hij het niet erg serieus. Eigenlijk neemt hij niemand serieus en heeft hij wel eens momenten dat hij iemand recht in het gezicht uitlacht als hij een waarschuwing of zetje krijgt.
  Goede eigenschappen
  Als mensen Casper goed kennen, zullen ze er achter komen dat hij best aardig is als hij je mag. Hij zal mensen ook niet zomaar laten vallen, tenzij ze hem echt geraakt hebben/pijn hebben gedaan. Hij staat ook klaar voor zijn echte vrienden en is heel anders tegen hen, dan tegen mensen waarmee hij minder goed bevriend is.
  Casper is een redelijk positieve denker, wat veel mensen ook niet van hem verwachten. Hij ziet eigenlijk overal wel het goede van in, al is hij af en toe een enorme eikel.
  Tijd in kliniek:
  Casper zit nu zo'n twee jaar in de kliniek.
  Extra’s:
  Seksualiteit
  – Panseksueel

  [ bericht aangepast door Uggla op 26 nov 2015 - 11:41 ]


  • May we meet again •

  Doe mij maar een mannelijke medewerker. ;3


  Your make-up is terrible

  Mag ik een meisje? (:


  but do you feel held by him? — does he feel like home to you? ( Anatomy » Midsommar )

  Zou ik misschien een mannelijke stagiaire mogen?


  •

  Maddox schreef:
  Zou ik misschien een mannelijke stagiaire mogen?


  Die staan niet in de lijst, dus dat is niet mogelijk. Alleen medewerkers die er werken zijn mogelijk.


  • May we meet again •

  Jonty schreef:
  (...)

  Die staan niet in de lijst, dus dat is niet mogelijk. Alleen medewerkers die er werken zijn mogelijk.


  Dan graag iemand die er net een maand na het aflopen van z'n stage is komen werken.


  •

  Voor mij een vrouwelijke jongere alsjeblieft? (:


  A girl who wonders.

  Maddox schreef:
  (...)

  Dan graag iemand die er net een maand na het aflopen van z'n stage is komen werken.


  Ke. Zet je er bij.


  • May we meet again •

  Ben echt enorm aan het twijfelen of ik mee zou doen


  Ik wil vrij zijn zoals de wind

  Savages schreef:
  Mag ik een meisje? (:


  To the stars who listen — and the dreams that are answered

  Iedereen staat er bij!


  • May we meet again •

  Mag ik een vrouwelijke medewerkster?


  'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

  Eavan schreef:
  Mag ik een vrouwelijke medewerkster?

  Je staat er bij ^^


  • May we meet again •

  Cameron Valentin

  Naam:
        Cameron Valentin
  Leeftijd:
        27
  Uiterlijk:
        Cameron is behoorlijk lang met een lengte van 1,89. Hij valt dan ook niet zomaar te missen, hij is ook nog eens erg breed en gespierd. Dat komt mede omdat hij zo'n actief leven leidt, maar hij sport ook gewoon veel. hij doet vooral veel aan karate en martial arts. Hij heeft vanzelf een blanke huid die redelijk snel bruin wordt. Hij is vaak ook licht getint door de buitenactiviteiten die hij doet. Hij heeft een paar littekens van sporten die fout gegaan zijn, maar niks ernstigs of iets dat hij probeert te verbergen. Tatoeages en piercings heeft hij niet, hoewel hij erover nadenkt om een tattoo te nemen.
        De sterke kaaklijn zorgt ervoor dat Cameron erg mannelijk oogt, samen met de donkerbruine stoppels die hij altijd op zijn gezicht heeft. Zijn lippen hebben een lichtroze kleur, zijn onderlip is iets voller dan zijn bovenlip. Hij heeft witte, rechte tanden, wat hem een bijna kunstmatig ogende glimlach geeft. Zijn ogen, onder de zware wenkbrauwen, hebben een donkerbruine kleur, net als zijn haar, en geven hem een vriendelijke uitstraling. In de zon krijgt het echter een gouden gloed. Hij heeft een rechte neus, die niet altijd zo recht geweest is. Nadat hij een paar keer gebroken geweest was (meestal per ongeluk) moest hij eraan geopereerd worden en hebben ze hem gelijk maar mooi gemaakt.
        De kledingstijl van Cam is modieus, maar toch simpel te noemen. Iets wat hij toch wel erg vaak draagt, zijn tanktops. Ze zijn handig met sporten, maar ook makkelijk om gewoon aan te trekken. Hij geeft echter wel om zijn uiterlijk, hoewel hij niet echt ijdel is, maar heeft een flinke kledingkast vol met kleding, schoenen en zelfs sieraden.
  Innerlijk:
        Cam is een echte extrovert. Hij is het ondernemende type dat elke dag lijkt te leven alsof het zijn laatste is. Hij gaat er graag op uit en staat er dan ook om bekend dat hij graag nieuwe uitdagingen aanneemt en alles uit wilt proberen. Hij is dan ook heel actief en lijkt wel altijd energie te hebben. Hij vind het dan ook niet erg om er alleen op uit te gaan en doet het regelmatig. Hij is dan ook geen naïef type dat alles gelooft, maar hij gaat wel graag mee met de energie van anderen. Hij is echter wel een vrije vogel die nergens aan vast wilt zitten.
        Deze jongeman maakt gemakkelijk nieuwe vrienden, mede omdat hij erg aardig is tegen werkelijk iedereen, hoewel hij een soms onbegrijpelijk gevoel voor humor heeft en daarnaast ook met werkelijk iedereen flirt. Maakt niet uit of het los of vast zit, welk geslacht het heeft of hoe het eruit ziet. Cameron discrimineert nergens op en vind eigenlijk alles leuk. Hij vindt overal wel iets moois in. Ook seks is voor hem geen beladen onderwerp. Hij maakt er constant zinspelingen op en voert het nog liever uit. Het gaat meestal gewoon vanzelf bij hem, mede omdat hij gewoon een erg passioneel karakter heeft. Het nadeel hieraan is dat hij zich vaak laat afleiden van andere dingen hiermee. Op zijn werk probeert hij zich wel zo professioneel mogelijk te gedragen, hier heeft hij er niet zo snel last van.
        Cameron weet dat hij behoorlijk charmant kan zijn en er ook goed uitziet, waardoor je al snel kan denken dat hij te vol van zichzelf is. Hij gedraagt zich dan soms ook wel een beetje alsof hij te zeker van zichzelf is. Sommige mensen kunnen het gewoon niet hebben, maar Cam zelf maakt er eerder grapjes over als mensen rot tegen hem doen. Het is dan ook lastig om hem chagrijnig te krijgen, daarvoor moet je het wel heel erg verpesten. Hij is ook niet het type om wrok te koesteren of wraak te willen nemen.
        Helaas heeft Cameron ook de neiging om erg snel ongeduldig te worden. Hij leeft graag in het nu en wilt daarom ook niet wachten op later. Hij kiest graag voor de opties die hem het snelste resultaat zullen opleveren. Hij kan ook nogal eigenwijs en koppig zijn, als hij denkt dat hij het beter weet, zal hij niet nalaten om dat te verkondigen en zijn eigen logica te volgen, wat natuurlijk lang niet altijd de juiste is. Hij heeft af en toe ook de neiging om eerst voor zichzelf te kiezen, wat de een egoïstisch zal vinden en de ander logisch.
        Verder is Cam een goede luisteraar, hij vergeet niet veel en vooral op zijn werk merk je dat hij oprecht geïnteresseerd is in wat je hem vertelt. Hij zal dan ook altijd proberen om je passend advies te geven en hij neemt altijd de tijd voor de jongeren als ze dat nodig hebben. Dit komt mede omdat hij echt om ze geeft en ze zoveel mogelijk wilt helpen. Cameron is soms iets te meelevend met de jongeren, iets wat een beetje misplaatst kan zijn als professional. Buiten zijn werk lijkt het echter alsof hij zich niet al te veel in anderen kan verplaatsen.
  Tijd in kliniek:
        Cam werkt nu vier jaar in de kliniek. Hij is er een paar jaar nadat hij klaar was met zijn studie begonnen met werken. Hiervoor werkte hij in een opvang voor dakloze jongeren.
  Extra:
        Cameron doet meestal nogal mysterieus over mijn verleden, hij vertelt er maar weinig over. Hij is opgegroeid bij zijn moeder, zijn vader heeft hij nooit gekend. Zijn moeder heeft de nodige vriendjes gehad ondertussen en ze hadden niet veel geld. Cam spendeerde veel tijd op straat, waar hij voor het eerst in aanraking kwam met Karate en Martial arts. Hij is dat de rest van zijn leven blijven doen, het voelt een beetje als een ontsnapping van de rest. Toen zijn moeder overleed toen Cam 16 was, heeft hij zijn thuisstad verlaten en is hij er nooit meer terug gekomen. Cameron is in de grote stad gaan wonen, waar hij eerst een poosje dakloos is geweest tijdens zijn studie, omdat het zoveel geld in beslag nam dat hij zelf niet had. De jongeman weet een beetje hoe het is om in een rotsituatie te zitten en wilt andere jongeren helpen.
        Cam rijdt geen auto, maar op een motor. Eigenlijk heeft hij geeneens een rijbewijs, ook niet voor zijn motor. Hij hoopt gewoon dat hij nooit aangehouden wordt, waarmee hij tot nu toe erg veel geluk lijkt te hebben. Ook heeft Cameron nogal de slechte gewoonte om veel te drinken. Hij kan wel wat hebben, maar drinkt vaak nog meer dan hij kan hebben. Helaas heeft hij zelf ook niet de beste manieren, maar hij lijkt er maar moeilijk vanaf te komen.

  [ bericht aangepast door Thunderfvck op 22 nov 2015 - 17:40 ]


  Your make-up is terrible


  B A S I S      G E G E V E N S

  Naam: Reyna Valencia Alvarado

  Reyna — Spanish name, meaning Queen.
  Valencia — Spanish name, meaning brave, strong.

  Bijnamen: Haar voornaam wordt vaak afgekort tot Rey.
  Leeftijd: Zeventien.
  Nationaliteit: Half Mexicaans van haar vader's kant. Haar moeder is van Amerikaanse origine.
  Geslacht: Vrouwelijk.
  Seksualiteit: Hetero, bi-curious.  U I T E R L I J K

  I N N E R L I J K

  G E S C H I E D E N I S

  Reyna werd geboren midden in een hittegolf, op 23 augustus. Haar moeder beviel in haar ouderlijk huis, omringd door haar eigen moeder en zussen. Aan Reyna's geboorte is veel voor af gegaan. Rebecca Cooper, de moeder van Reyna ontmoette Sergio (volledige naam: Sergio Alejandro Alvarado) tijdens haar vakantie in Mexico. De twee hadden een korte fling waar beiden niet veel achter zochten. Dit was totdat Rebecca bij terugkomst ontdekte dat ze zwanger was geraakt. In eerste instantie had de toen nog 19 jarige Rebecca het plan om het te laten weghalen. Sergio haalde haar over met de belofte dat hij haar geld zou sturen en de twee zou komen opzoeken. Het laatste gebeurde echter niet.
  Haar jeugd was goed, ze droeg haar moeders achternaam en groeide op in een warme familie. Rond haar elfde begon ze echter te rebelleren, het begon als normaal puber-gedrag maar eindigde in de betrokkenheid in zware vechtpartijen op school. Ze kwam achter de naam en woonplaats van haar vader en zocht contact met hem. De plotselinge interesse van Sergio en het feit dat Reyna zich niet meer thuis voelde bij haar moeder, leed tot het weglopen. Uiteindelijk leefde ze van haar 13de tot haar 15de bij haar vader. Reyna was betrokken bij meerdere activiteiten van haar vaders drugsbende, zo smokkelde ze vaak goederen. Ze veranderde haar achternaam naar Alvadoro. Haar moeder deed meerdere pogingen om haar terug te halen. Zes dagen na haar vijftiende verjaardag slaagde de Amerikaanse autoriteiten erin om Reyna terug te halen.
  De drie maanden hierna woonde Reyna nog bij haar moeder thuis, onder zware begeleiding. Maar na meerdere kleine vergrijpen te hebben gepleegd en hiervoor opgepakt te zijn, was de moeder van Reyna het zat. Zo belandde Reyna in de kliniek.


  T I J D      I N      D E      K L I N I E K

  E X T R A

  [ bericht aangepast door Midsommar op 23 nov 2015 - 19:42 ]


  but do you feel held by him? — does he feel like home to you? ( Anatomy » Midsommar )