• Welkom op pensionstal de witte den!
  Deze pensionstal is gelegen aan een prachtig natuurgebied in Noord-Brabant, en paarden komen er uiteraard op de eerste plaats! Klanten kunnen hier gebruik maken van een 2 binnenbakken, 3 buitenbakken, een springbak (overdekt), een stapmolen en een longeercirkel, ruime stallen met veel licht en een enorm bos dat grenst aan de stal zelf. Neem gerust een kijkje!

  Regels :

  x De maximale leeftijd is 40, en je moet minimaal 14 zijn
  x Je mag western, dressuur en springen rijden. ( er is helaas geen cross-country parkour )
  x GEEN 16+, dit is een RPG over paarden
  x Je mag wedstrijden rijden etc. maar blijf realistisch! Een 16-jarige kan niet meedoen aan de Olympische Spelen met een Shetlander, bijvoorbeeld
  x Paarden mogen van iedere leeftijd zijn, maar gaan vanaf 25 met pensioen en rijden dan geen wedstrijden meer
  x Niemand is perfect, dus ook je personage niet

  Invullijstje :

  Mens :
  Naam :
  Leeftijd :
  Innerlijk :
  Uiterlijk :

  Paard :
  Naam :
  Leeftijd :
  Ras ; ( hoeft niet perse )
  Innerlijk :
  Uiterlijk ;

  Er zullen maximaal 10 mensen mee doen, jongens of meisjes maken niet uit. vol = vol

  Mensen :

  ~ Lauren
  ~
  ~
  ~
  ~
  ~
  ~
  ~
  ~
  ~

  Paarden :

  x
  x
  x
  x
  x
  x
  x
  x
  x
  x


  i wish that i could wake up with a pizza!

  Naam : Lauren Rose van de Den
  Leeftijd : Geboren op 21 oktober 1998 (17 jaar)
  Innerlijk : Lauren is een pittig meisje, en vrij arrogant. Ze is zelf van mening dat mensen in de paardensport hard zouden moeten zijn om te kunnen winnen, en laat dit duidelijk merken. Ze is erg op zichzelf en gaat niet om met de andere pensionklanten. Ze is erg op zichzelf. Als iemand haar iets vraagt, zal ze echter wel gewoon antwoord geven, en ze is zeker geen dierenbeul. Ook is ze nogal een flapuit.
  Uiterlijk : Lauren heeft lange, zwarte stijle haren en een vrij grote neus. Haar ogen zijn helblauw, en groot. Ze worden omrand door dikke, zwarte wimpers, waarboven ze vaak een streepje eyeliner en mascara bij draagt. Haar mond is smal, maar haar lippen zijn vrij vol. Ze is 1,79 meter lang, wat haar langer maakt als de gemiddelde vrouw, maar niet megalang.
  Extra : Lauren is de dochter van de eigenaresse van de stal

  Paard :
  Naam : Delight
  Leeftijd : 4
  Ras : Draver x Tinker
  Innerlijk : Delight is een echte merrie, en laat zich niet snel afschrikken. Ze is niet lui, en ontzettend snel. Ze houdt er net van als er andere mensen in haar buurt komen als haar eigenaresse, en laat dit duidelijk merken door haar oren in haar nek te leggen en haar kont naar je toe te draaien. Tijdens het rijden schopt ze naar andere paarden en de bakrand, en ze is niet gemakkelijk te rijden in een les.
  Uiterlijk : Delight is een groot paard, met een schofthoogte van 1,75 meter. Ze heeft 2 maanogen, en grote oren. Haar manen zijn kort, haar staart is halflang.
  Extra ; Delight is geen wedstrijdpaard.


  i wish that i could wake up with a pizza!