• Het jaarlijkse kamp voor weerwolven komen er weer aan. Alpha's leren hoe ze hun pack kunnen leiden, Beta's om hun pack te beschermen en Omega's hoe ze de kinderen kunnen opvoeden. Omega's zijn de laagste in rang maar toch één van de belangrijkste. Zij zorgen samen met de Alpha's voor de voortplanting. Beta's kunnen alleen kinderen krijgen met een andere Beta. Het kamp duurt de hele zomer en na de zomer gaan ze terug naar hun pack om hun lot verder te ondergaan. De meeste weerwolven vinden hun mate in het kamp. Liefde, jaloezie, haat en vriendschappen worden hier opgebouwd. Hoe gaat het verder na het kamp?


  Alpha's
  Gereserveerd door Sonder
  Gereserveerd door Alastor
  Damian Morris Jacksons Malikx
  Gereserveerd door Asticrosela
  Omega's
  Jaylano Sam Mikanson Malikx
  Gereserveerd door Alastor
  Gereserveerd door RemusJohnLupin
  Gereserveerd door MaidofGevaudan
  Beta's
  Allison Blake Auroraex
  Gereserveerd door RemusJohnLupin
  Gereserveerd door TeddyPoke

  Extra: Mannelijke omega's kunnen ook zwanger worden.

  Topic's:
  Praattopic

  Rol:

  Rol:
  Naam:
  Leeftijd:
  Nationaliteit:
  Innerlijk:
  Uiterlijk:
  Verleden:
  Eventuele relaties:
  Extra:


  Regels:

  •Reserveringen blijven 48 uur staan en vervallen erna zonder pardon.
  •Minimaal 200 schrijven. Dit om de inspiratie hoog te houden en het is niet heel lastig.
  •Geen perfecte personages, iedereen heeft wel slechte gewoonte's
  •Als je offtopic gaat, zet het tussen haakjes; [ ], { } of ( ).
  •Meld als je een tijdje niet kunt reageren en naamsveranderingen.
  •Topics worden alleen aangemaakt door Malikx

  [ bericht aangepast door Malikx op 13 jan 2016 - 18:31 ]


  Don't be a lady, be a legend.

  Mag ik een mannelijke Alpha reserveren?


  Mhm?

  Mag ik een vrouwelijke alpha en een mannelijke omega?
  Ik kan alleen pas Maandag de personages posten als dat geen probleem is^^

  Vrouwelijke omega graag.


  I see oceans in your soul

  Alastor schreef:
  Mag ik een vrouwelijke alpha en een mannelijke omega?
  Ik kan alleen pas Maandag de personages posten als dat geen probleem is^^


  Geen enkel probleem. x


  Don't be a lady, be a legend.

  Mag ik een vrouwelijke Beta reserveren?


  Be myself, what kind of garbage advice is that? - JP

  Auroraex schreef:
  Mag ik een vrouwelijke Beta reserveren?


  Natuurlijk ;D


  Don't be a lady, be a legend.

  Mag ik een vrouwelijke Alfa ?

  Mag ik een vrouwelijke Omega en een mannelijke Beta?


  "I would have followed you, my brother... my captain... my king."

  Mag ik een mannelijke beta reserveren??

  Zo jullie staan erbij:)


  Don't be a lady, be a legend.

  Damian Morris Jacksons

  Black is always a good idea.

  Rol: Alpha
  Naam: Damian Morris Jacksons
  Leeftijd: 21 Jaar
  Nationaliteit: Amerikaans, hij zit in de Red moon pack
  Innerlijk:
  Leiderstype
  Misschien is dit een eigenschap voor alle Alpha's maar omdat Damian ooit de opper Alpha gaat worden van zijn pack is hij echt een leiderstype. Zijn vader heeft er op gehamerd en nu leid hij al vlot zijn vrienden. Zijn vader wilt de pack door geven met grootste trotsheid, dus doet Damian er alles aan om zijn ouders trots te maken. Al wilt hij de pack niet leiden zonder zijn mate. Hij wilt eerst zijn mate vinden om dan samen de pack te gaan leiden.
  Koppig
  Damian is heel koppig en als hij iets wilt krijgt hij dat ook. Als zijn zinnen op iets staan kan je beter uit de weggaan en niet in discussie gaan want hij gaat recht naar zijn doel af.
  Beschermend
  Hij is ook echt beschermend. Hij wil zijn gezin en vrienden nu al beschermen zodat hij kan oefenen als hij een mate heeft. Hij heeft een klein zusje van zeven en is heel beschermend over haar omdat ze nog zo kwetsbaar is ook omdat Alicia een omega is en nog meer bescherming nodig heeft.
  Mysterieus
  Damian is voor een gewone persoon heel donker. Hij laat niet zomaar zijn gevoelens zien en kijkt ook eerst de kat uit de boom. Hij zal nooit een open boek zijn en mensen in zijn ziel laten kijken. Hij geeft alleen om de mensen die nauw om zijn hart liggen.
  Dominant
  Hij domineert graag mensen en kan niet wachten tot hij zijn mate kan domineren. Ook al is hij beschermend en liefdevol dominantie hoorde daarbij. Hij hoopte dan ook zeker dat het een omega was.
  Uiterlijk: Zie Nolan Gerard Funk. In wolf vorm is Damian zwart. Hij is pik zwart met donker bruine ogen waarbij je bijna zijn peppil niet kan onderscheiden.


  Verleden: Damian is altijd de perfecte zoon geweest voor zijn ouders, hij wou zijn ouders trots maken. Hij was nooit echt een probleemkind maar natuurlijk zoals iedereen is hij wel eens te laat op een feestje gebleven. Damian had wel een paar liefjes van beide geslachten maar dat werd nooit wat omdat ze zijn dominantie niet aankonden.
  Eventuele relaties:
  Extra:Nolan kijkt meer naar jongens dan naar vrouwen maar als zijn mate een vrouw zou zijn zou hij haar zeker niet weigeren want dat proces is pijnlijk en hij zou niet kunnen leven zonder mate.

  [ bericht aangepast door Malikx op 4 jan 2016 - 19:51 ]


  Don't be a lady, be a legend.

  Jaylano Sam Mikanson

  Never lose hope.

  Rol: Omega
  Naam: Jaylano Sam Mikanson (Jay voor vrienden)
  Leeftijd: 20 Jaar
  Nationaliteit: Half Brits, half Amerikaans Bleu moon pack
  Innerlijk:
  Goedlachs
  Jaylano is altijd goed gezind. Hij heeft altijd een glimlach op zijn gezicht geplakt ook als het niet goed gaat met hem. Hij heeft vroeger veel problemen gehad en nu soms nog. Maar veel minder. Er stond altijd een lach op zijn gezicht. Hij houd van het leven en is daarom ook dankbaar dat hij mag leven. Welk leven er ook voor hem is uitgekozen hij wilt het positief benaderen.
  Onderdanig
  Je zou het niet meteen zeggen maar als er een Alpha in de buurt is dan is Jaylano heel onderdanig. Hij luistert meteen naar diegene die boven hem staat. Hij heeft ook door dat hij helemaal onderaan de piramide staat. Eerst zijn de Alpha's dan de Beta's en dan de Omega's. Maar hij weet ook dat hij speciaal is, niet alleen omdat hij een omega is maar omdat ook jongens zwanger kunnen worden. Hij moest dus verzorgd worden door de andere en beschermd worden omdat hij voor de voorplanting moet zorgen samen met zijn mate.
  Sarcastisch
  Jaylano is heel sarcastisch en zit vol met ironie. Hij vind het geweldig om mensen hun gezicht te zien als hij weer eens een opmerking maakt. Hij vind dat veel mensen te domme vragen stellen en hoopt later een intelligentere mate te krijgen. Ook wil hij leuke vrienden waar hij met kan lachen maar toch serieuze gesprekken mee kan voeren.
  Liefdevol
  Jaylano is zeer liefdevol als je hem hebt leren kennen. Hij geeft veel om de mensen om wie hij geeft en kan met veel liefde uitpakken. Soms vraagt hij zichzelf af waarom hij dit doet want hij is zo vaak gekwetst geweest maar hij heeft een stevige muur gebouwd en wie daar door heen komt krijgt alle liefde die hij te bieden heeft.
  Uiterlijk: Zie Sam Claflin. Als hij in wolfvorm is hij zeer klein en heeft een spierwitte vacht met licht blauwe ogen die je in het donker goed ziet.


  Verleden: Jaylano heeft een verschrikkelijke jeugd gehad. Ze pestte hem omdat hij klein was, omdat hij een omega was. Hij zat in een school met ofwel gewone mensen ofwel met allemaal Alpha's die hem verschrikkelijk behandelde. Jaylano heeft daarom ook nooit zijn wolfvorm laten zien in die school. Zijn vader wilt niets meer met hem te maken hebben. Hij is nog wel de Alpha in zijn pack maar kijkt zijn zoon niet meer aan. Zijn moeder probeert nog voor hem te zorgen al is dat moeilijk. Toen Jaylano nog eens uitkwam als Biseksueel was de kous helemaal af en werd hij geslagen en vernedert.
  Eventuele relaties:
  Extra:Jaylano heeft een kleine tatoeage met hope op zijn heup staan zodat niemand dat ziet. Hij wil het geheim houden tot hij iemand volledig vertrouwd. Jaylano is dus biseksueel en heeft nog nooit een lief gehad.


  Don't be a lady, be a legend.

  Welke Packs zijn er allemaal en wat is de minimum en maximum leeftijd? (:


  Mhm?

  Sonder schreef:
  Welke Packs zijn er allemaal en wat is de minimum en maximum leeftijd? (:


  Je mag een pack kiezen ik heb men fantasie los gelaten en de minimum leeftijd is 18 max 26 anders word het een te groot verschil c; x


  Don't be a lady, be a legend.

  -

  [ bericht aangepast door Fleetfoot op 12 jan 2016 - 16:36 ]


  I see oceans in your soul