• "There was a time above. A time before. There were perfect things. Diamond absolutes. But things fall... Things on earth, and what falls is fallen."
  — Bruce Wayne.  — KRYPTON.
  Om ervoor te zorgen dat Generaal Zod haar niet van Lara en Jor-El af zal pakken. Hebben ze met pijn in hun hart afstand van haar moeten doen. De twee jaar jonge Zara werd naar Aarde gestuurd om daar veilig op te kunnen groeien. Dit gebeurde allemaal twee jaar voordat Kal-El werd geboren die later bekend zal staan als de Superman. Na de lange spanning tussen Lara, Jor-El en Zod brak er uiteindelijk een gevecht uit tussen Generaal Zod en Jor-El en konden ze hun zoon Kal-El nog net redden voordat er een einde kwam aan de planeet Krypton.

  — AARDE.
  Wat is veilig? Kal-El groeide namelijk op in Smallville, Kansas als Clark Kent met twee liefdevolle ouders die van hem hielden ook al was hij iets anders. Zara daarin tegen werd eerder gevonden door Lionel Luthor - de vader van Lex Luthor. Hij besloot om Zara te adopteren en zo kreeg ze de naam Tessa Luthor. Veel testen werden op haar gedaan door haar vader en kreeg hij door dat het zonlicht haar onmenselijke krachten gaf. Hij besloot om het geheim te houden en haar binnen te houden en te wachten tot ze wat ouder was om haar voor zijn eigen duistere plannen te gebruiken.
  Die dag kwam nooit. Lionel overleed en Lex was zijn enigste bloed erfgenaam. Het huis werd van hem, zijn vaders bedrijf en al zijn geld. Lex en Tessa hebben elkaar nooit gemogen. Natuurlijk heeft Tessa geprobeerd om als klein meisje met Lex te spelen maar dat liep al snel mis.
  Lex past nauwelijks op Tessa en door zijn roekeloze gedrag weet Tessa stiekem het Luthor landhuis te ontsnappen om voor het eerst de buitenwereld te zien, toch gaat het mis en kan ze opeens door muren heen kijken, kan ze geluiden van meters verderop horen en wist ze een deuk te maken in een lantaarnpaal met alleen haar vuist.
  Elke nacht heeft ze geprobeerd om haar krachten onder controle te krijgen, en weer nieuwen te ontdekken - wat zal ze eraan doen als er opeens een aliën invasie gaande is en half Metropolis wordt verwoest?
  Was ze net zo als die man met de rode cape en grote S op zijn borst die uit het niets was verschenen?
  Zal ze naar hem opzoek gaan of was het toch een beter idee om in de schaduw te blijven?


  • Geheel Nederlands geschreven met Engelse verwoordingen.
  • Alle karakters behoren toe aan DC comics behalve mijn OC.
  • Bevat SPOILERS voor Batman v Superman.
  • In ABN geschreven.
  • Cover door Aegon
  • Reacties, abo's, kudos worden gewaardeerd.  [ bericht aangepast door Heretics op 28 juli 2016 - 23:00 ]


  “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

  Alexandra Daddario ^^
  Ik heb helaas Batman v Superman nog niet gezien, dus even een MT (:


  “You’re a storyteller. Dream up something wild and improbable. Something beautiful and full of monsters."

  Faelain schreef:
  Alexandra Daddario ^^
  Ik heb helaas Batman v Superman nog niet gezien, dus even een MT (:


  Ah is goed! c:


  “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus