• Al sinds hij klein was leerde Kaiden (23) de eindeloze zee en de vele inhammen te vrezen. De verhalen gingen dat wezens uit deze wateren oprezen om mensen te lokken en te verdrinken.

  Coira (21) is één van de muirea, een mythisch wezen voor iedereen behalve haar prooi. De muirea zijn de enigen die vrij tussen hun eigen eiland en het vasteland kunnen reizen via de waterpoorten. Via deze poorten brengen ze hun slachtoffers mee naar hun eigen wereld, waar ze voor de rest van hun leven als slaaf dienen. Een lot dat de mens verdient, want het is namelijk een wraakzuchtig, arrogant en onrein wezen. Coira deelt de mening van haar soortgenoten, maar dan lokt ze de kroonprins Kaiden in haar val. Kaiden slaagt er niet alleen in het ijs rond haar hart wat te smelten, maar hij blijkt ook nog eens belangrijker dan ze ooit had gedacht voor het voortbestaan van haar wereld.

  Dit verhaal mag gerecenseerd worden.
  Nederlands geschreven.
  Herschrijving van Zoet Water
  Foto-inspiratie


  Dit is een herschrijving van mijn verhaal Zoet Water. Het is echter zo aangepast dat mensen die dat verhaal lazen dit kunnen lezen zonder dat ze het gevoel hebben twee keer hetzelfde verhaal te lezen.
  Het eerste hoofdstuk hoop ik begin volgende week online te zetten. (:


  Be you, bravely.

  Het eerste deel van het eerste hoofdstuk staat online! Hoofdstuk 1: De Ontvoering


  Be you, bravely.

  Hoofdstuk 1.2 staat online.


  Be you, bravely.

  Hoofdstuk 1.3


  Be you, bravely.