• The Dance Magic
  Steps, The Twist, The Show And The Audience ... It's Perfect ...
  Het is altijd al een strijd geweest tussen de twee ballet scholen in Parijs, die allebei goed bekend staan onder de mensen. Daarom zijn The Next Step en World Dance aartsrivalen tot de dood, of tot 1 zich eindelijk overgeeft en stopt, maar dat doen ze allebei nog lang niet. Zelfs de leerlingen van de scholen snauwen ook maar bij de namen van elkaar. Daarom hebben de directrices van de scholen een oplossing, elk jaar komt er een strijd tussen de twee scholen om de tittel van Amerika's beste balletschool. Dit jaar zijn er meerdere dans onderdelen, en ook nieuwe leerlingen. Zou dit hen ook aanstaan?  Scholen
  Je Danse Si Je Commençais à Big Ben

  The Next Step
  Genève, dat is waar de school sinds alweer 53 jaar staat. Dicht bij de Rhône, waar ze mooi uitzicht op hebben. De school is best groot en heeft alleen nog maar $200. Het is vooral omdat de school zich hoog wil inzetten, voor de auditie moet je het durven te verpesten. The Next Step heeft een Engelse naam, aangezien de directrice uit Engeland komt en praat met een Engels accent. De leraren zijn er ook niet altijd een pretje, sommige zijn net zo streng als bij de audities.

  Uniformen
  Meiden:  Jongens:  **Wit Shirt/Hemd
  **ZwartJasje/Stropdas/Strikje
  **Zwartebroek
  **Wit/Zwarte Rok
  **Haar Vast


  World Dance
  World Dance staat heel dicht bij Musée du Louvre, World Dance is een vrije school in kleding en zo. Waarom mensen voor World Dance kiezen? Heel simpel, World Dance heeft minder strenge leraren, maar wordt daardoor ook als minder goed gezien. Je hoeft hierbij geen geld te betalen, je moet alleen als je toegelaten bent $150 betalen.

  Kleding Voorschriften:
  **Haar Vast
  **Niet Te Open Kledij
  **Sieraden Uit Tijdens Ballet


  [ bericht aangepast door httpLAURA op 1 aug 2016 - 18:39 ]


  ~

  Is zou graag mee willen doen!


  We are all mad here...

  Het klinkt een beetje te erg als een gepland verhaal imo. "De beste danseres" is namelijk een erg specifieke rol. Ik zou dat deel weg laten, en die battle houden!


  Spinning around, I'm weightless.