• (sorry als dit topic in het verkeerde subforum staat)
  Ik heb net een Malfoy ff uitgelezen (The Mudblood Saga, echt een aanrader!) en nu ben ik opzoek naar andere ffs overhem.
  Zouden jullie zo lief willen zijn om er hieronder een paar te droppen? Iedereen die er eentje dropt krijgt een koekje!
  Alvast bedankt!


  falling doesn't feel this bad when i know you've fallen this way too.
  The day has come, the day has come where the true nature of their love is exposed.

  She is a Gryffindor, he a Slytherin.

  She is a mudblood, he a pure blood.

  They don’t belong together, it’s not right.

  The Battle of Hogwarts has started and so has the battle for their love.  A gruesome story about two lovers who are confronted with impossible choiches. A secret relationship is exposed in the most cruel way imaginable. Will their love survive?


  # Based on this gif.
  # Written in English.
  # Starts 10 - 05 - '14.
  # Might be shocking for Dramione fans.
  # Mijn verhaal mag gerecenseerd worden.
  # © Lizor


  My fake plants died, because I did not pretend to water them.

  Ik heb er zelf geen enkel eentje op de planning, maar heb je deze al gelezen? Echt een aanrader, plaatje is aanklikbaar ^^  Geschreven door: Valyria

  Lopend/afgerond: Afgerond

  Genre: Fanfiction

  Korte samenvatting: "Noah Selwyn is het geheime wapen van de Dark Lord. Met haar onschuldige uiterlijk zou je het niet zeggen, maar ze is dodelijk. Ze is onverbitterlijk en genadeloos. Maar een zekere jongen zorgt ervoor dat haar gevoelens op spelen, en dit brengt hen beide in gevaar."

  Mening: Een gouden ouwe, althans voor mij dan. Dit is de enige Draco Malfoy story die ik uit heb gelezen en ik vond het ge-wel-dig. Het hoofdpersonage is super leuk en de story werkte verslavend. Iedereen die behoefte heeft aan een leuke DM story, zou ik deze onmiddellijk aanraden.


  Happy Birthday my Potter!

  Ik weet niet of je Drarry leest, maar ik heb echt een ontzettend goede Drarry-ff gelezen op fanfiction.net (ofzoiets). Bonded. Echt een aanrader. Alle andere zijn echt nep en alles, maar deze is super goed opgebouwd.

  [ bericht aangepast door Patholoog op 7 aug 2016 - 14:43 ]


  You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

  http://www.quizlet.nl/stories/152079/a-darkened-heart--dm/

  Got one for ya right here! Oh en kijk ook evenbij Cliffhanger. Zij heeft er heeeel veel! ^^


  Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

  You hit me with lightning. ft Draco Malfoy

  Geschreven door calice

  Dit verhaal staat al zo lang tussen mijn bladwijzers en ik lees het elke keer weer met plezier door. Ik kan je deze dus zeker aanbevelen!

  [ bericht aangepast door CORPSEHUSBAND op 7 aug 2016 - 17:13 ]


  "Nice is different than good." NikIaus > CORPSEHUSBAND

  Ik heb er zelf twee geschreven:
  Hersenspinsels


  Na de overwinning op Voldemort, keert Draco terug naar Zweinstein, waar hij behalve gevreesd nu ook intens gehaat wordt. Zijn ouders zitten in Azkaban en Draco woont onder toezicht bij een ander gezin. Hij wordt door de meesten gemeden en er doet zich een verontrustende ontwikkeling voor: een nieuwe groepering die zich geroepen voelt om zich te wreken. Draco is daarvan het belangrijkste doelwit: hij is immers de enige dooddoeners binnen hun bereik.

  Een lichtpuntje in zijn leven is een nieuwe, mysterieuze, bloedmooie leerlinge die in Ravenklauw zit. Zij is die enige die hem met een neutrale blik bekijkt, maar hij durft niet op haar af te stappen.
  Na verloop van tijd merkt hij echter dat er iets vreemds aan de hand is met het meisje: hij blijkt de enige te zijn die haar kan zien! Word hij langzaam gek? Ziet hij geesten? Of is er toch iets anders aan de hand?

  Gezworen vijanden?


  Als de ouders van Aenea horen dat hun neefje Harry nog in leven is, vertrekken ze vanuit Bulgarije naar Engeland. Aenea komt op Zweinstein terecht, waar ze direct merkt dat haar neefje beroemd is. Ze krijgt zijn vriendenkring direct cadeau en wordt verliefd op twee jongens die ze niet uit elkaar kan houden. Alsof dat haar nog niet genoeg problemen bezorgt, raakt ze bevriend met Draco, waardoor haar afdeling haar al snel links laat liggen.
  Aenea merkt al gauw dat het niet meevalt om vrienden te maken op een nieuwe school, waar het schoolsysteem haar vriendenkeus beperkt. Toch houdt Aenea voet bij stuk en laat ze zowel haar Griffoendorvrienden als Draco niet los – een keuze waarvan de consequenties steeds zwaarder gaan wegen, totdat uiteindelijk haar eigen leven in de waagschaal komt te staan, zonder dat ze dat zelf doorheeft…

  En ik heb nog een to-read-lijstje met verhalen die ik nog heel graag wil lezen. Er staan ook behoorlijk wat DM verhalen in. :3
  Klik!


  Every villain is a hero in his own mind.