• V i k i n g s      —      T h i s      M e a n s      W a r


  Heel wat jaren geleden stonden de vikingen aan het front en veroverde verschillende landen. Er is een sterke clan die het aandurfde om de leiding te nemen en buiten hun gebruikelijke gebieden te zoeken naar goed grond. De naam van deze clan luidde; Volsung. Twee leidende staan aan het hoofd. Een man en een vrouw. Samen willen ze hun eigen gecreëerde clan leiden tot een goed welvarende clan. Hoewel de mensen van hun oude clan bang zijn en hun zien als rebellen, zijn er veel oud leden bij hun gevoegd en vechten samen om land te veroveren.

  Ook al zijn ze succesvol. Er is een andere clan, uit Engeland, die hun land dwarsboomt. Het is een clan die gegroeid is doordat ze als eerste een kerk hadden aangevallen. Vele mensen in de stad dichtbij vonden dat dit niet kon en zijn zo mensen gaan verzamelen om de leden van Volsung tegen te werken. De zwakke plek van de Engelse clan, is hun geloof. Vaak door "tekens" in de wolken, durven ze niet vooruit te komen en de leden van Volsung te confronteren. Toch woekert er iets in die clan en is er een oorlog die eraan komt..


  (Dat ze samen een clan leiden, betekent niet dat ze een relatie hebben xp dit kan alle kanten op gaan)

  Invullijst:
  — Naam:
  — Leeftijd:
  — Innerlijk:
  — Uiterlijk:
  — Geschiedenis: (Dit kan gaan over waar de roots liggen van je personage en wat voor jeugd je personage heeft gehad ect.)
  — Relaties:
  — Extra info:


  Rollen:
  — Gereserveerd: Leading lady HarleyQuinnx
  —
  —
  —
  —
  —
  —
  —

  [ bericht aangepast door Blodreina op 10 aug 2016 - 15:51 ]


  "I don't have sweet dreams.. I have beautiful nightmares" †

  Deze topic kan gesloten worden.


  "I don't have sweet dreams.. I have beautiful nightmares" †