• L'Académie de Magie Beauxbâtons
  Credits: Xanthopoulos en klik
  T H E      S C H O O L
  De Beauxbatons Academy of Magic is een tovernaarsschool gelegen in het Paleis van Beauxbatons gelegen in de Pyreneeën in het zuiden van Frankrijk; het huidige schoolhoofd is Madame Maxime Olympe. Het motto van de school is ''A posse ad esse'', vrij vertaald ''van mogelijk naar actualiteit''. Het schoolwapen is twee gouden staven gekruist over elkaar, elk schieten drie sterren. Beauxbatons heeft een groot aantal studenten uit Frankrijk, Spanje, Portugal, Luxemburg, België en Nederland. Studenten vullen hun OWL - niveau examens na zes jaar van de studie in plaats van vijf. In deze RPG volgen we de leerlingen in leerjaar 6.


  T H E      M A I S O N S
  De school is opgedeeld in drie verschillende huizen, vernoemd naar hun stichters Brie Papillonlisse, René Bellefeuille and Lucian Ombrelune.

  Papillonlisse staat bekend om vriendelijkheid, artistieke vermogen, volwassenheid en idealisme. De kleur van de maison is paars, en het symbool is een vlinder die op een blad stapt. Studenten die worden gesorteerd in deze maison zijn van nature begaafd in de kunst, ze zijn attent van alle anderen om hen heen, evenals vriendelijk en zachtaardig. Sommige studenten van dit maison hebben de neiging om een bescheiden persoonlijkheid te hebben en zijn zeer sociale mensen. Studenten geselecteerd in deze maison worden gewaardeerd voor hun verfijning en verrassende looptijd op alle leeftijden, ze prijzen schoonheid van de geest en de schoonheid van het uiterlijk boven vele andere kenmerken en zijn altijd streven naar esthetische kwaliteiten van leven te verbeteren. Studenten van Papillonlisse zijn vaak dromers, hopeloze romantici, degenen die willen de wereld veranderen met hun idealisme en onsterfelijke liefde. Ze vaak niet om dingen voor wat er te zien zoals ze zijn niet de meest analytische van alle mensen. Ze zijn introverten gericht op hun eigen interne toestand. Papillonlisse studenten zijn vaak erg emotioneel, brengen sterke gevoelens en een sterke toewijding in hun werk.

  Bellefeuille staat bekend om moed, gevoeligheid, loyaliteit en liefde voor de natuur. De kleur van het maison is groen en werd gesymboliseerd door vijf bladeren. De studenten die lid zijn van deze maison zijn liefhebbers van de natuur met een sterk gevoel van moed en trouw aan alles wat dierbaar is voor hen. Deze studenten zijn zorgzaam en gevoelig voor de behoeften van de mensen om hen heen. Ze zijn hard en efficiënte werknemers en karakteristiek boeken-slim. De studenten gesorteerd in deze maison denken dat de eerste levensbehoeften zijn wat belangrijk is ze prijzen familie en vrienden boven alles. Bellefeuille studenten voelen vaak een sterke verbinding met de natuur, zijn zorgzaam en lief voor dieren en respect voor alle aspecten van de flora en fauna. Ze hebben vaak een goede en snelle waarneming van de emoties rondom hen, weten hoe ze hiervan in de meeste situaties te handelen. Bellefeuille studenten zijn realisten door en door. Ze zijn misschien niet de slimsten, maar ze krijgen het werk wel gedaan. De studenten van Bellefeuille maak je blijer met fysieke activiteiten, zoals ambachten, dan met denkwerkjes.

  Ombrelune staat bekend om sluwheid, logica , ambitie en nieuwsgierigheid. De kleur van de maison is grijs en het wordt gesymboliseerd door een maan. De leden van deze maison zijn vaak degenen die voorschrijven aan het concept van " het doel heiligt de middelen ". Ze kunnen sluw en manipulatief zijn. Ze zijn zeer koel en berekenend studenten die zeer nadelig is voor de irrationaliteit en prijzengeld mensen voor het maken van goed doordachte en logische beslissingen. Ombrelune studenten zijn koud, en tonen nooit directe emoties behalve als ze hier mee voor zichzelf kunnen winnen. Ze zijn in de meest ambitieuze van de Beauxbatons maisons. Ze zijn erg slim, logisch en gestructureerd. Ze zijn erg nieuwsgierig geïnteresseerd in de wereld en de ingewikkelde manier waarop het werkt . Ombrelune studenten vaak streven naar macht en perfectie meer dan iets anders.
  Credits
       

  T H E      P A L A C E
  De Academy is een schitterend paleis, nieuwer en lichter dan het kasteel van Hogwarts. Zowel Hogwarts en Durmstrang zijn in kastelen, Beauxbatons is echter een paleis. Het eten van Beauxbatons is heerlijk en veel lichter dan het eten wat geserveerd wordt op Hogwarts. De studenten worden toegezongen door hout nimfen terwijl ze aan het dineren zijn. Rond kerst wordt het paleis versierd met grote, niet smeltende ijssculpturen. Beauxbatons is Unplottable, wat betekend geen muggles of andere tovenaars van rivaliserende scholen het kunnen vinden op een kaart, en daarbij is het paleis ook vermomd zodat niemand het echt kan zien — tenzij je het echt weet te vinden. Het kasteel is te vinden op de Middellandse zee, ergens in de buurt van Cannes. De studenten kunnen genieten van het strand dat in de buurt ligt, en ook op de binnenplaats die vol staat met kleurrijke bloemen.


  R O L L E N
  Naam — faceclaim — pagina — username

  P A P I L L O N L I S S E
  • Juniper Freya Radburn — Tassia Boatman — 1.6 — Mismagius
  • Gereserveerd voor PecuIiar
  • Gereserveerd voor Westwick
  • Alésia Luna Armelle — Marzia Bisognin — 1.6 — Eudoxia

  • Gereserveerd voor SIave
  • Raphaël Diodore Mille — Adrien Sahores — 1.4 — Maestane
  • Tomas Antón Carvalho — Jake T. Austin — 1.4 — Augurey
  • Samuel Haylor — Alex Pettyfer — 1.5 — Cotton


  B E L L E F E U I L L E
  • Nadezjda Genevieve Kovalev — Katherine McNamara — 1.6 — Ruelle
  • Rosana Ester Coentrao — Alba Galocha — 1.3 — Maestane
  • Marie Ella Marchal — Maisie Williams — 1.3 — Augurey
  • Milou Anarae Bellamy — Amelia Zadro — 1.4 — Postojna

  • Christian Louis Thimmesch — Douglas Booth — 1.5 — Postojna
  • Thierry Beauchene — Freddy Keith — 1.5 — Pukwudgie
  •
  •


  O M B R E L U N E
  • Lucinde Euphrasia Archambault — Kelsey Calemine — 1.2 — Camhanaich
  • Katherina Dawson — María Clara Alonso — 1.3 — Polovina
  • Gereserveerd voor JoSnape
  • Gereserveerd voor Arden

  • Olivier Chevalier — Lucky Blue Smith — 1.3 — Mismagius
  • Benedito Aloisio Álvares — Cole Sprouse — 1.3 — naestivate
  • Louis Antoine Cloutier — ? — 1.2 — sloane
  • Jace Colton King — Yuri Pleskun — 1.4 — calice


  R E G E L S
  A L G E M E E N
  — Huisregels van Quizlet.
  — Het woordenminimum is 200 woorden per post, oftewel 7 regels.
  — Houd de afdelingen, jongens en meisjes gelijk!
  — Alleen ik maak nieuwe topics aan, tenzij anders aangegeven.
  — 16+ is toegestaan, maar geef dit wel boven je post in het rood aan.
  — Geen Mary Sues of Gary Stu's. Iedereen heeft flaws.
  — Er is geen limiet voor personages, maar zorg wel dat je geen personages gaat verwaarlozen.
  — Bespeel niet de personage's van anderen zonder toestemming.
  — Geef username veranderingen en afwezigheid door.


  S C H O O L
  — Pesten, van zowel leraren als leerlingen, is ten strengste verboden.
  — De studenten mogen het schoolterrein zonder toestemming niet verlaten.
  — Alle lessen dienen bijgewoond te worden door de leerlingen, tenzij er een geldige reden is om dit niet te doen.
  — Het gebruik en verkoop van verdovende middelen is ten strengste verboden.
  — Tijdens lesuren duurt het schooluniform ten allen tijden gedragen te worden.
  — Vals spelen en/of plagiaat wordt niet getolereerd in welke vorm dan ook.
  — Vernieling van andermans bezittingen is niet toegestaan.
  — Studenten mogen geen magie in de gangen gebruiken.
  — Studenten zijn schoon, goed verzorgd en toonbaar te allen tijde.


  V A K K E N
  Slechts enkele van de lessen schrijven we eigenlijk uit. Klassen zoals Potions, Charms, Herbology, Transfiguration, Muggle Studies, etc. worden nog steeds aangeboden aan studenten van Beauxbatons maar ze worden niet uitgeschreven IC. Je kunt deze natuurlijk nog wel in je post benoemen.


  De vakken:
  — Transfiguration
  Professeur Molyneux

  — Care of Magical Creatures
  Professeur Fortescue

  — Herbology
  Professeur Gaudet

  — Potions
  Professeur Neville

  — Muggle Studies
  Professeur Prideux

  — Astronomy
  Professeur Montesquieu.
  — Medical Studies
  Professeur Deschamps

  — Creative Arts and Literature
  Professeur Bellerose

  — Quidditch
  Professeur Roux

  — Defense Against the Dark Arts
  Professeur Rousseau

  — Charms
  Professeur Laurent

  — Music
  Professeur Desmarais

  Uniformen:
  Bij Beauxbatons zijn studenten verplicht om hun uniform te dragen tijdens de lessen. Hoewel ze de voorkeur hebben om het te dragen tijdens maaltijden en op het terrein, zijn de uniformen niet per se verplicht na de lesuren. Als gevolg van het klimaat van Beauxbatons met duidelijk verschillende seizoenen hebben studenten zowel een zomer en winter uniform.

  Extra informatie:
  Beauxbatons leerlingen hebben op woensdag geen lessen, maar op zaterdagochtend. Op een gewone schooldag beginnen de lessen stipt om 8:OO in de ochtend en loopt tot 's middags met een pauze van 15 minuten lang. Na een twee uur lange lunchbreak hervatten de lessen om 14:OO in de middag en loopt tot 16:OO 's avonds, met ergens tussen in weer een pauze van 15 minuten lang. Op zaterdag eindigen de lessen in de middag.
  Woensdag zijn dagen die zogenaamd zijn gewijd aan het inhalen van schoolwerk en het buitenschoolse studeren, maar de dagen hebben zich meer ontwikkeld tot dagen voor clubs en Quidditch activiteiten.
  Derdejaars studenten en hoger hebben ook de optie om een dichtstbijzijnde Wizarding Village te bezoeken op woensdag, hoewel het verwacht wordt dat ze terug zijn voordat de poorten van het terrein sluiten, net voor het eten. Tenzij ze speciale toestemming hebben van het hoofd van het huis.  Q U I D D I T C H
  Het beheersen van de vlucht op een bezemsteel is een belangrijke vaardigheid voor alle tovenaars en heksen om te leren. Bezems zijn namelijk een van de belangrijkste methoden van vervoer. Bezems van de school worden gebruikt voor deze klas, en alle leerlingen zijn geïnstrueerd over hoe de controle over hun bezem te krijgen (hoe naar voor te gaan, achteruit, draaien, hoogte krijgen en duiken). In deze klas zullen de studenten niet alleen leren over de rijvaardigheden van de bezem, maar, vanwege de liefde gevleugelde paarden van het schoolhoofd zullen meer gevorderde studenten worden blootgesteld aan de methoden van vlucht op deze majestueuze wezens.


  Pappilonlisse
  Chaser — Raphaël
  Chaser —
  Chaser —
  Beater — Juniper
  Beater —
  Keeper—
  Seeker — Samuel

  Bellefeuille
  Chaser — Marie
  Chaser —
  Chaser —
  Beater —
  Beater —
  Keeper— Milou
  Seeker — Rosana

  Ombrelune
  Chaser —
  Chaser —
  Chaser —
  Beater — Louis
  Beater — Jace
  Keeper—
  Seeker — Oliver


  I N V U L L I J S T J E
  Naam:
  Leeftijd: Voor het gemak van de RPG zesde leerjaar. (ze zijn dus 16/17/18)
  Nationaliteit: Beauxbatons heeft een groot aantal studenten uit Frankrijk, Spanje, Portugal, Luxemburg, België en Nederland.
  Bloedstatus:
  Afdeling:
  Innerlijk:
  Uiterlijk:
  Familie:
  Relaties:
  Extra: Toverstok, functies, vakken, amortentia, boeman, huisdier, Patronus, ...

  [ bericht aangepast door Seonghwa op 22 aug 2016 - 17:19 ]


  But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

  Mag ik een meisje in Papillonlisse?


  Spinning around, I'm weightless.

  Mt(yeah)

  MT.(fish)


  Up with the sun. Gone with the wind.

  MT:Y)


  kip is lekker daarom heet ik drumstick

  Zou ik een Ombrelune meisje mogen?


  “People are very fond of giving away what they need most themselves.” [the picture of dorian gray]

  Zou ik een Papillonlisse meisje kunnen reserveren?

  [ bericht aangepast door Conversee op 10 aug 2016 - 14:47 ]


  ''Little Alphabet Boy.''

  Zou ik een Ombrelune meisje mogen reserveren?


  ‘You must go on’. thrishanakru —> Gashina

  Mag ik een jongen uit Papillonlisse?


  I'm A Slave 4 U

  Het topic is aangepast en iedereen staat erbij.


  But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

  Mismagius schreef:
  Het topic is aangepast en iedereen staat erbij.

  Mijne nog niet;)


  “People are very fond of giving away what they need most themselves.” [the picture of dorian gray]

  Een meisje uit Bellefeuille en jongen uit Papillonlisse, aub?


  If people were like rain, I was like drizzle and she was a hurricane.

  @JoSnape: Sorry, je staat er bij. (:
  @Maestane: Yes, komt in orde!

  Er staat nu ook een tijdelijke stop op de dames, aangezien deze een in de meerderheid zijn nu.


  But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

  Dankjewel(K)


  “People are very fond of giving away what they need most themselves.” [the picture of dorian gray]

  Even een vraag, is Gigi Hadid een vreemde faceclaim voor deze RPG?:$


  x Even paars testen x

  test
  test
  test
  test

  [ bericht aangepast door Conversee op 10 aug 2016 - 16:14 ]


  ''Little Alphabet Boy.''

  MoonEyes schreef:
  Even een vraag, is Gigi Hadid een vreemde faceclaim voor deze RPG?:$


  Nee, volgens mij zijn er geen vreemde faceclaims voor deze RPG, haha. Maar ze wordt wel vaak gebruikt en is dus een beetje onorigineel but it's your choice. c:


  I'm A Slave 4 U