• Ik zit een beetje met iets. Er komt steeds een wilde, grijze kat langs mijn deur nadat ik hem een keertje op straat had geaait. Nou, zo erg vind ik het niet want ik geef hem soms wat lekkers en speel even met hem. Maar mijn vader heeft een hekel aan katten, en wilt hem absoluut NIET binnen hebben. Nou heb ik hem een keertje binnen gelaten want ik vond het zielig (het regende).

  Maar nu begint de kat brutaal te worden. Hij kruipt steeds de achtertuin in en mauwt de hele tijd voor de deur. Gisteren heeft hij het een uur vol gehouden, maar nu zit hij de hele ochtend voor de deur (nu nog steeds)

  Ik had een keer de deur open gemaakt maar de kat glipte brutaal naar binnen en heb hem met wat lekkers weer uit de kamer gelokt. Nu doe ik de deur ook niet zomaar meer open.

  Maar wat moet ik nou doen jongens? Ik wil de kat ook niet laten verhongeren, maar hij begint vrij brutaal te worden. En van mijn vader mag ie helemaal niet naar binnen.

  Niet naar binnen laten, hij gaat vanzelf wel weg. Hij kan zelf wel voor zijn eten zorgen, anders zou ie nu niet voor je deur staan. Als het aan mij lag had ik hem verstopt op mijn kamer, maarja


  It probably had more to do with the hurled bombs, thrown down by humans hiding in the clouds...

  Stop met hem eten geven. Natuurlijk wilt hij naar binnen als je hem eten geeft.


  Your make-up is terrible

  Wij hadden hier ook ooit een wilde kat die niet meer weg wilde nadat hij elke keer eten kreeg. Gewoon stoppen met eten geven en vooral niet binnen laten.


  16 - 09 - '17

  Ik zou ook even checken of hij wel echt wild is, of dat hij gewoon verwend is en naast thuis ook nog bij andere mensen om eten komt vragen. (Daar verdenk ik mijn eigen kat namelijk heel erg van, haha.)
  Als het een wilde kat is kun je misschien contact opnemen met de dierenbescherming, of even op internet kijken of er andere instanties zijn die je kunnen helpen. Er zijn instanties die katten opnemen, vaccineren, steriliseren en opnemen terwijl ze een goed huis voor hem zoeken.


  I had a few, got drunk on you and now I'm wasted

  Eigen schuld :')
  Zodra jij die kat eten geeft denk hij dat hij ook bij je naar binnen mag. Ik zou stoppen met voeren en gewoon de kat gaan negeren c:


  • May we meet again •

  Assassin schreef:
  Stop met hem eten geven. Natuurlijk wilt hij naar binnen als je hem eten geeft.

  Ik wou het net zeggen :'D. Als ik een kat was, zou ik het ook erg gemakkelijk vinden om zo aan mijn eten te komen.


  Don't walk. Run, you sheep, run.

  Weet je zeker dat hij wild is? Zo klinkt het niet, eigenlijk. Maar zolang jij hem eten blijft geven kom je niet van hem af. Zo zijn katten. Altijd keizen voor de makkelijke en luie weg ;')


  Normaal is het gemiddelde van alle afwijkingen

  Dat krijg je als je een kat eten geeft en een keer binnen laat :'). Geen eten meer geven! Anders blijven ze terug komen.
  Ik zou wel eerst even checken of de kat niet van iemand anders is. Hij kan gechipt zijn. Anders kan je ook nog contact opnemen met de dierenbescherming. Het kan zijn dat hij is weggelopen of hij vind het gewoon makkelijk om bij jou te zeuren om eten. Katten kunnen heel lui zijn als het gaat om eten(cat).


  Seasons will change, but I shall remain

  Hoe ben je er zeker van dat het een zwerfkat is? Mijn kat loopt ook rustig bij andere mensen naar binnen, en al helemaal als je hem eten geeft. Zijn broer - helaas overleden - had zelfs een aantal adresjes in de straat wat hij weleens binnen ging slapen.
  Wat al wordt gezegd; geen eten meer geven en niet meer binnen laten. Katten zijn dol op mensen die eten geven, dus dan komt ie terug.


  Nolite te bastardes carborundorum, bitches.