• •       G a m e      O f      T h r o n e s      •      A      N e w      B e g i n n i n g      •


  Na een enorme strijd die het land voerde jaren geleden, is het land herrezen uit zijn oude vervallen bestaan en is er nieuw leven opgebouwd. Een nieuwe generatie neemt het over van de oude en er zijn nu tijdelijke vredes contracten onderling getekend, om een groter gevaar tegen te gaan. Een nieuwe kracht aankomt achter de Muur vandaan. Niemand weet wat voor kracht dit is of wie het is. Er komen alleen vage berichten van de Muur met mensen die plotseling verdwijnen en terug komen met geen enkele herinnering van de twee maanden dat ze weg zijn geweest. Niemand weet wat hier echt aan de hand is en vele ruzies ontstaan tussen de families. Niemand wordt het met elkaar eens of ze wel of niet wat moeten doen. De familie op de Iron Throne, de familie Lannister, houdt zich verdacht op de achtergrond en laat weinig van zich horen als de andere families naar antwoord vragen. De andere families besluiten in opstand te komen en een nieuw proces van het kiezen van een koning/ koningin begint. Wie komt er nu op de Iron Throne? Heeft de familie Lannister misschien iets te maken met de verdwijningen bij de Muur?

  Gekozen Queen and King: ...


  •      R o l l e n      •

  Meiden:
  - Katherin Marybell Baratheon - Tyrell • 17 jr. • HarleyQuinnx • 1,3
  - Carys Olwen Targaryen • .. jr. • Mismagius
  - Ryver Lannister • 15 jr. • Nairn
  - Reina Jeyne Bolton • 18 jr. • Shireen
  -

  Jongens:
  - Gereserveerd voor Slave {Stark}
  - Artos Stark • 16 jr. •Rickon {Stark}
  - Gereserveerd voor Iwan {Lannister}
  - Gereserveerd voor ItachiUchiha {Blackfyre}
  -


  •      R e g e l s      •

  — Minimum van 250 woorden
  — Hou controle over je eigen rol en controleer niet die van een ander, tenzij je daar toestemming voor heb.
  — Geen "god-like" chars. We hebben allemaal onze flaws.
  — Geef naamveranderingen door
  — Ruzie maken doe je met elkaar maar lekker via dm. Laat de rest van ons erbuiten.
  — Hou alles realistisch. Je kan niet binnen een dag alles bereiken.
  — Hou er rekening mee dat niet iedereen elke dag kan reageren, dus geef elkaar de tijd om te kunnen reageren.
  — Minimaal 1 post per week.

  [ bericht aangepast door Blodreina op 18 aug 2016 - 20:35 ]


  "I don't have sweet dreams.. I have beautiful nightmares" †

  ieks


  how dare you speak of grace

  Nu al? Well snap, ik moet maar even aan m'n rol gaan werken dan. :')


  What do we say to the god of death? ''Not today.''

  Rickon schreef:
  Nu al? Well snap, ik moet maar even aan m'n rol gaan werken dan. :')


  ja ik heb een mail van een mod gehad.


  "I don't have sweet dreams.. I have beautiful nightmares" †

  Wat is het begin?


  But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

  Laten we gewoon beginnen bij een vergadering met wat we met de troon moeten doen.
  Dat ze gaan vergaderen wie de beste kansen hebben enzo.


  "I don't have sweet dreams.. I have beautiful nightmares" †

  HarleyQuinnx schreef:
  Laten we gewoon beginnen bij een vergadering met wat we met de troon moeten doen.
  Dat ze gaan vergaderen wie de beste kansen hebben enzo.


  Waar vindt het plaats? (Plaatsnaam ergens in het midden?)


  how dare you speak of grace

  Hm how about Riverrun? Is het meest in het midden


  "I don't have sweet dreams.. I have beautiful nightmares" †

  HarleyQuinnx schreef:
  Hm how about Riverrun? Is het meest in het midden


  Sure c:
  Ik denk dat ik later vanmiddag wel kan posten.


  how dare you speak of grace


  RYVER OF HOUSE LANNISTER

  FIFTEEN || AT HIGHGARDEN || ALONE

  Ik kan me nog goed herinneren hoe mijn vader altijd aan tafel zat, zijn massief gouden hand op de tafel tikkend. Over de jaren had hij de vaardigheid 'eten met zijn niet-dominante hand' geheel aangeleerd, maar je zag nog steeds dat hij moeite had. Eens in de zoveel tijd, wanneer mijn moeder opkeek en hem moeilijk zag doen, legde ze een hand op zijn arm. Mijn moeder was altijd zo conservatief als het maar kon, maar als het om mijn vader aankwam, dan had ze een zwakke plek. Het had hem zijn plek bij de Kingsguard gekost en daarna zijn ze terug verhuisd naar Casterly Rock, waar hij nu zijn dagen slijt als Lord of the Rock. Hij bracht zijn dagen door op het strand, of in de prachtige kasteeltuinen.
  Daarentegen was ik al bijna een jaar geleden naar Highgarden gestuurd. Het veel jongere broertje van Queen Margaery had nog een vrouw nodig, en ik qualificeerde daarvoor. Niklas is best wel aardig voor me. Het is Lady Alerie die het hem doet. Vaak vraag ik me af hoe zo een aardige koningin, zo een monster als moeder kon hebben. Ze heeft een slechte invloed op Niklas, maar dat laat ik echt niet gebeuren. Ik zal hem koste wat kost uit haar invloed halen.

  Een korte klop op de deur haalde me uit mijn gedachten. "Binnen." Ik zei het op normaal volume, maar ik wist dat ik gehoord was.
  De deur ging langzaam open en in de deuropening stond de persoonlijke wacht van Lady Alerie. "Lady Ryver, de lunch is opgediend. Sta mij toe u naar de grote zaal te escorteren." Hij maakte een kleine buiging.
  Ik stond langzaam op van mijn zitstoel bij het raam. Mijn lichtroze, prachtig bewerkte, rokken vielen op zijn plaats en ik rekte me even kort uit. "Dank u, sir Lorant." Ik volgde hem op de voet naar de zaal en keek ondertussen een beetje rond. Ik heb altijd al gedacht dat het kasteel van de Tyrell's prachtig was. De gang van mijn kamer naar het hoofd gedeelte van het kasteel was overdekt, maar met pilaren, zodat ik toch van de prachtige, geurige bloementuin kon genieten.
  Sir Lorant klopte kort op de dubbele deuren naar de grote zaal en deed nog geen vijf seconden later de deur open. "Fijn dat je ons ook komt vereren met je aanwezigheid." Een deftige stem weergalmde door de enorme ruimte. Lady Alerie zat aan de kop van de tafel, en Niklas zat een paar stoelen verderop.
  "Het spijt me, Lady Alerie, mijn excuses." zei ik, niet gemeend, en nam plaats op de stoel recht tegenover Niklas.

  [ bericht aangepast door Nairn op 17 aug 2016 - 23:14 ]


  If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old


  REINA JEYNE BOLTON


  Riverrun zag er van veraf uit als een echt, ridderlijk kasteel. Wellicht was haar schoonheid van binnen ook beter zichtbaar dan in the Dreadfort, maar het moeras dat het kasteel omsingelde maakte me maar depressief. Daarnaast leek er geen enkele manier te zijn om het kasteel te ontsnappen dan via de ophaalbrug of het water.
        'Family, duty, honor.' Mijn vader had me kunnen inhalen, gezien het feit dat ik mijn paard even stil had gezet om het uitzicht te bekijken. Een grijns vormde zich om mijn lippen terwijl ik me naar hem omdraaide. 'Saai.' antwoordde ik.
        'Growing strong, winter is coming, we do not sow, as high as honor... Allemaal zeer vermoeiend.' Mijn ogen vielen weer op het kasteel waarna ik zuchtte.
        'Our blades are sharp. Dat is pas hoe je aanzien opwekt.' Ik kon niet ontkennen dat ik trots was op mijn House, mijn heritage, en wie ik mijn vader kon noemen. De blik die hij mij gaf voordat hij zijn paard weer aanspoorde was me dan ook vertrouwd. Ik volgde hem al snel, met de rest van onze aanhang in de vorm van een klein leger en enkele bannermen achter mij aan.
        Het duurde niet lang voordat we de poort bereikten, en de binnenplaats in werden gelaten. We werden al snel begroet door de oude Lord Edmure, erg warm leek het echter niet te zijn. Ik herinnerde me dan ook de verhalen die Ramsay me verteld had over zijn vader, en iets dat hij the Red Wedding noemde.
        'Lady Reina.' Ook aan mij gaf hij een knikje, en ik kopieerde zijn houding. 'Lord Edmure.'
        'Vergeef me, my lord. Maar zowel ik als mijn dochter hebben lang gereisd. Wij verwachten daarnaast ook dat mijn bannermen goed ontvangen worden. Als u zo vriendelijk kunt zijn om ons naar onze kamers te wijzen?'


  how dare you speak of grace

  K a t h e r i n      M a r y b e l l      B a r a t h e o n      -      T y r e l l .
  " Do not even dare to try anything. I am your future queen. "
  Seventeen || Highgarden || On her way

  Hoewel ik niet graag wakker wilde worden, wist ik dat het moest. Vandaag moesten we richting Riverrun om zaken te bespreken. Hele belangrijke zaken om precies te zijn. Vandaag zou de nieuwe Queen worden gekozen. Ik slaakte een zucht toen een van mijn bediendes naar binnen kwam lopen. "Lady Katherin? U moet u nu echt aankleden. We vertrekken zometeen richting Riverrun.", Hoorde ik haar zeggen, met de bekende stem van mijn trouwe bediende Sarah. "Ik weet het Sarah. Leg mijn jurk maar alvast klaar en ik hoop dat het bad al klaar staat?", Zei ik en Sarah knikte. Ik werkte mezelf ondertussen uit bed met een kleine frons in mijn voorhoofd. Zoveel dingen die vandaag konden gebeuren.

  Na mijn bad, werd ik in mijn jurk geholpen en ik knikte dankbaar naar de bediendes. "Bedankt voor jullie hulp. Jullie kunnen gaan.", Zei ik kortaf en zodra ze waren vertrokken, liep ik gracieus de trap af. Ik rook de geur van broodjes en vond mijn weg naar de eetzaal. Daar zat Ryver. Degene die met het broertje van mijn moeder zou kunnen trouwen en daarvoor dus hier was. Binnenkort dus misschien wel mijn tante. "Goede middag, Lady Alerie en Lady Ryver.", Zei ik kort en ging aan een van de borden naast mijn oom. "Ook goede morgen, nichtje.", Galmde de stem van Niklas en ik keek hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. "Nik, je weet dat ik het haat.", Zei ik kortaf en hield standvastig mijn mes af, klaar om het in zijn hand te planten als hij het nog een keer zou zeggen. "Het spijt me, my lady.", Zei hij en knikte kort, terwijl ik bijna kon ruiken dat hij het niet meende..


  Bovenin staat nu een plek voor de gekozen Queen en King. Hun namen komt daar dan bovenin te staan.

  [ bericht aangepast door Blodreina op 18 aug 2016 - 20:36 ]


  "I don't have sweet dreams.. I have beautiful nightmares" †

  Slotje op aanvraag.


  How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.