• ×Hatelist×

  ×Verleden×

  Garvin High stond altijd bekend als een goede school, een van de beste zelfs. Het was een normale school met allerdaagse leerlingen en het allerdaagse gedrag. Toch was de status van deze school meer schijn. Ook hier waren de pesterijen. In de school lopen pesters, allemans vrienden en de gepesten rond. De school leek dan wel allemaal plezierig maar dat was niet de werkelijkheid. De harde werkelijkheid waren de pesterijen die vele leerlingen dagelijks troffen. Hierdoor ontstond de welbekende Hatelist. Een lijst gemaakt door de gepeste leerlingen over dingen die ze haten. Dit kon van televisie programma's tot de pesters gaan. De haat lijst was simpelweg een lijst van alle dingen die dood mochten. Wanneer een leerling ook echt van plan is al de leerlingen op de lijst neer te schieten verandert het ooit zo prachtige plaatje van de school in een nachtmerrie. Het bloedbad dat daar heeft plaatsgevonden is het enige waar ze het op het nieuws nog over konden hebben. Er zijn vele doden gevallen nog veel meer gewonden.

  Plaats
  Het verhaal speelt zich af op de school Garvin High, deze licht in het plaatsje Phoenix en behoort tot de staat Arizona. De school van deze leerlingen staat dus in het prachtige Amerika.

  Vakken
  Talen Je kan uit de talen Frans, Spaans en Duits kiezen
  Engels is verplicht
  Rekenen Je kan kiezen uit rekenen, economie en wiskunde
  Je bent verplicht één van deze vakken te kiezen
  Sport Je kan kiezen uit atletiek, zwemmen, rugby, lacrosse en basketbal
  Menswetenschappen Je kan kiezen uit natuurkunde, scheikunde en biologie
  Ook hier ben je verplicht er één te kiezen


  "Are we going to die?"


  "No, we will survive"

  ×Wat spelen wij?×
  Wij spelen de leerlingen op Gravin High, twee jaar later. Er zijn leerlingen en docenten die nog steeds lichamelijke schade over hebben gehouden aan de schietpartij. Ook zijn er nieuwe leerlingen op school die alleen vrezen dat er noet nog een keer hetzelfde zal gebeuren. Kortom heeft iedereen zo zijn littekens -letterlijk en figuurlijk- aan de schietpartij over gehouden. Wij spelen de leerlingen en de docenten en volgen in deze RPG hoe de leerlingen hier op hun manier mee dealen. Of je nu je vriendin verloren bent in de schietpartij, er zelf bij gewond bent geraakt, er niks mee te maken hebt gehad of degene was die de schietpartij probeerde te stoppen. Iedereen moet er op zijn of haar manier mee zien te dealen en wanneer de roddel rond gaat dat er weer een nieuwe lijst is groeit de wanhoop met de dag.
  ×Info×

  Ieder leerling heeft een kamer op school, hier slapen ze met zijn drieën in. Iedereen heeft dus 2 kamergenootjes tenzij je kamer niet vol zit. De kamers zijn best luxe en meer dan groot genoeg voor 4 leerlingen maar om de leerlingen meer ruimte de gunnen hebben ze besloten de kamers voor 3 leerlingen te maken.
  De kamer
  De keuken:


  Het is een grote keuken voor in de studentenkamer. De keuken is groot genoeg om zelf eten in te koken zodat de leerlingen niet ongezond hoeven te eten.
  De slaapkamers:


  Je hebt grote slaapkamers en er wordt verwacht dat je met zijn tweeën in één tweepersoons bed slaapt. Er ligt altijd een matras onder het bed waardoor logé's gemakkelijk kunnen blijven. Dit is echter niet de bedoeling en is ook alleen in de weekenden toe gestaan. In de vakanties mag je naar je familie toe om in je eigen slaapkamer te slapen.
  De badkamer:


  In verhouding met de rest van het huis is deze wat kleiner, maar groot genoeg. Je kan er douchen, je make-up opdoen en naar de wc. Er hangt een toilet voor de mannen en de vrouwen, deze worden dan ook graag gescheiden gehouden. Zodat een vrouw niet op een toilet hoeft te gaan zitten die helemaal onder de plas zit.
  De woonkamer:


  In de woonkamer staat een bank waar ze 's avonds met zijn allen op kunnen hangen. Ook staat er een eettafel waar je je huiswerk kunt maken en op kunt ontbijten en avond eten. Er wordt van je verwacht dat je gewoon op school in de aula luncht.
  Het zwembad:


  Deze is beschikbaar voor alle leerlingen en ligt in de tuin achter het gebouw met kamers. In de tuin staat ook een schuurtje hierin staan alle benodigheden voor bij het zwembad. Bijvoorbeeld ligbedjes, zwembanden/luchtbedden en wat reserve handdoeken.
  Uniforms:
  Er zijn geen uniforms op de school maar er wordt van je verwacht dat je je degelijk kleed doe je dit niet mogen docenten je terug sturen naar je kamer om andere kleren aan te doen. In het weekend mag je alle kleren dragen die je wilt.
  Lunchpauze: in de lunchpauze wordt van alle leerlingen verwacht dat ze in de aula zitten en is het verboden om in de gangen te lunchen, dit is voor eigen veiligheid. Zo mag je ook niet alleen zitten, door deze regel proberen ze te voorkomen dat er niet nog een keer een schietpartij voorkomt.


  "How could we ever trust someone again?"

  ×Lijstje×
  × Naam / / Bijnaam / / Betekenis
  ×Geboortedatum / / Sterrenbeeld / / Leeftijd
  × Reputatie / / Staat op hatelist?
  × Vakken / / Klas
  × Innerlijk / / Karaktereigenschappen
  × Uiterlijk / / Beschrijving / / Foto's
  × Verleden / / Familie / / Schietpartij ervaring
  × Relatie's / / Vrienden
  × Extra / / Allergieën / / Angsten / / Huisdieren
  ×Roles×
  ×Naam×Reputatie×Hatelist×Username×Pagina×

  ×Leerlingen×
  Vrouwelijke leerlingen
  × ×Populair× ×QueenOfHearts×
  ×Anaïs Catherine Dawn Westwood×Badass×Ja×WiseHeart×1.5
  ×Julie "Juul" Valentine×Populair×Ja×Douceur×1.6
  × ×Allemans vriend× ×JoSnape×
  ×Reese Isabelle Jacobs-Chamberlain×Jock× ×Camhanaich×1.4
  ×Rose Mary Gregor×Populair/Hate×Ja×Feniks×1.4
  ×Arianna Luciana Allegria×Populair× ×Surrexit×
  ×Cassandra Kiani Morgan×Populair×Ja×Valor×1.4
  × ×Nerd× ×Phenelope×
  ×Mary Florence Williams×Nerd×Nee×Unstoppable_xx×1.3
  × ×Nerd/gepest× ×MyDreams×
  × ×Populair× ×Sunrises×
  × × ×LearnToPlay×
  × × ×Grimmlove×
  Mannelijke leerlingen
  × ×Populair× ×Phenelope×
  ×Jacob Nils Prince×Nerd×Nee×Feniks×1.5
  ×Alexander "Alex"Henderson×Populair×Nee×Douceur×1.4
  × ×Populair× ×Ravi×
  × ×Populair× ×MyDreams×
  ×Christian Benjamin Donovan×Niet opvallend× ×DSprayberry×1.3
  × × × Ruelle×
  ×Olle Jay Marland× ×Sugar_Coated×
  × × ×Dr_Bones×
  × × ×greenlight22×
  × × ×LearnToPlay×

  Overig:
  ×Rol×Naam×Hatelist×Username×Pagina
  Vrouwelijk
  Schoolpsycholoog×Julia Upton×Nee×Westwick×1.4
  Lerares×Kaatje Eden Black× ×Unstoppable_xx×1.6
  Mannelijk


  "The hate list is something awful"

  ×Regels×
  ×Sluit niemand buiten in de RPG
  ×Schrijf minimaal 150 woorden, dit moet makkelijk haalbaar zijn.
  ×Geen perfecte personages, niemand is perfect.
  ×Alleen ik, Feniks maak nieuwe topics aan.
  ×Graag jongens en meiden gelijk houden.
  ×Wees aardig tegen elkaar, geen ruzie buiten de RPG
  ×Veel plezier!

  Lijst met bezette faceclaims


  Magdalena Zalejska
  Elizabeth Turner
  Grace Hartzel
  Tassia Boatman
  Ebba Zingmark
  Baskin Campion
  Scarlett Leithold
  Kiko Mizuhara


  Avan Jogia
  Jake Cooper
  Lucky Blue Smith
  Sean O'donnel
  Bryden Jenkins
  Darwin Gray
  ×Over de schutter×
  De jongen heette Daniël Stamford, hij had een vriendin en een familie die van hem hield.
  Daniël werd op school veel gepest en hierdoor startte hij met zijn vriendin de Hatelist. Deze werd verder geschreven onder alle gepestte leerlingen. Daniël werd steeds stiller en sloot zich van de buitenwereld af. Hij begon steeds meer over de dood te praten -als hij al praatte. Hij ging steeds minder naar school en op een dag niet meer daarom was het voor iedereen een verrassing dat hij 18 juli de aula binnenstormde met twee pistolen in zijn hand. Hij begon als een razende om zich heen te schieten. Toen de politie kwam is de jongen uit het raam gesprongen en te pletter gevallen. Later is gebleken dat door het gepest hij in een depressieve circkel is beland. Hij was al lang van plan zichzelf van het leven te beroven maar niet in zijn eentje, hij zou al zijn pesters net zich meenemen. Hij had het hele plan uitgedacht, op zijn kamer zijn allerlei spullen gevonden die er op wezen dat dit een lang voorbereid plan is geweest. Hij had aan alle details gedacht.
  ×Topics×
  Praattopic 1!
  Rollentopic 1!
  Speeltopic 1!
  ×Klas/Grades×
  Freshman - grade 9 - derde middelbaar - 14/15 jaar
  Sophomore - grade 10 - vierde middelbaar - 15/16 jaar
  Junior - grade 11 - vijfde middelbaar - 16/17 jaar
  Senior - grade 12 - zesde middelbaar - 17/18 jaar

  Begin
  De herfstvakantie is voor bij en alle leerlingen gaan weer naar school, de een blij om zijn vrienden te zien, de ander vechtend tegen zijn emoties bij het zien van de school. Het is de dag dat de hatelist voor een tweede keer gemaakt wordt. Het is de dag waarvan aan het einde van de dag de roddel rondgaat dat er aan een tweede hatelist word gewerkt. Hoe reageren de leerlingen en wie staan er op de lijst?

  [ bericht aangepast op 8 sep 2016 - 7:35 ]


  "The stars replaced the emptiness of my heart."

  Mt


  chaos makes the muse

  MT


  Never grow up, it's a trap.

  Mt


  I'm not a princess, I don't need saving. I'm a queen, I've got this shit handled.

  MT


  I was an angel living in the garden of evil

  MT


  El Diablo.

  MT


  We are all mad here...

  mt


  Hufflepuffs are particularly good finders.

  Julia Upton
  schoolpsychologe
  I want to inspire people. I want someone to look at me and say: 'because of you, I didn't give up''.

  Ik irriteer me aan het feit dat mijn handen zachtjes trillen en om dit feit te verbergen voor de studente die tegenover me zit, leg ik mijn handen op mijn schoot. Hoewel ik vrijwel altijd lichtelijk nerveus ben, werkt het feit dat dit de eerste dag na de vakantie is niet echt mee om mezelf meer ontspannen te laten voelen.
  De vrije tijd was prettig, al heb ik de meeste tijd doorgebracht in bed of op de bank in het gezelschap van een boek. Op de een of andere manier heb ik sinds het incident op de school steeds meer behoefte gekregen aan rust en veiligheid en dat vind ik als ik alleen in mijn appartement ben en alle deuren twee maal heb gecheckt of ze wel echt op slot zijn.
  Hoewel ik me alles behalve ontspannen voel, probeer ik rust uit te stralen. Ik ga even verzitten en veeg dan een pluk haar achter mijn oor. Op mijn gezicht verschijnt een - hopelijk - vriendelijke glimlach.
  Rose, de studente die voor me zit, zie ik tweemaal in de week. Als ik met haar in gesprek ga, kies ik mijn woorden zorgvuldig. Sinds het incident is ze kwetsbaar en een enkel woord kan woede of argwaan bij haar opwekken. Inmiddels heb ik het gevoel dat ze me redelijk vertrouwt, maar toch probeer ik rustig aan te doen met haar. Ik probeer haar blik te vangen zonder de glimlach op mijn gezicht af te laten zwakken.
  'Wat fijn dat je gekomen bent, Rose,' vertel ik haar oprecht. Het doet me goed dat ze op de eerste dag na de vakantie helder genoeg is om onze afspraak te onthouden.
  'Ik hoop dat je ondanks alles een beetje hebt kunnen ontspannen tijdens de vakantie. Kun je me vertellen hoe je je op dit moment voelt?' vraag ik haar dan. Ik knik bemoedigend naar haar in afwachting van een antwoord.


  I was an angel living in the garden of evil

  Cassandra Kiani Morgan
  Outfit || 17  Ik kijk nog even in de spiegel en keer mijn hoofd een beetje. Winged eyeliner met wat mascara.. Ik haal nog snel een lippenstift over mijn lippen die net een tikkeltje donkerder is dan mijn natuurlijke tint en knik dan. We kunnen er weer tegenaan.. Ik zucht zachtjes en loop terug naar mijn slaapkamer, waar ik mijn outfit check in de grotere spiegel. Met het rokje was misschien iets te koud met dit weer, maar als ik er echt last van zou krijgen kan ik gewoon terug om me om te kleden. Niet? Ik begin mijn tas in te pakken met de nodige, kleine dingen. Plotseling valt mijn blik op een foto die op mijn nachtkastje staat. Met Tyler... Ik bijt hard op mijn lip en schud mijn hoofd, waarna ik weg kijk.
  Ik was er nog lang niet overheen, ergens betwijfelde ik of ik dat ooit zou zijn. Ik doe snel mijn leren jasje aan en pak mijn tas, waarna ik de keuken in loop. Hier pak ik een groot blik energydrank uit de koelkast en vervolg zo mijn weg naar school. Elke paar seconden zet ik het blikje aan mijn lippen om weer een slok te nemen. Hopend dat het me nog een beetje wakker ging houden vandaag. Het duurt niet lang voor ik bij school aankom en loop meteen door naar mijn kluisje, waar ik rustig mijn spullen bij elkaar pak. Ik had nog genoeg tijd. Misschien kon ik ook nog wel langs Garreth.. Een kleine grijns speelt kort op mijn lippen als ik eraan denk. Misschien is een beetje afleiding net wat ik nodig heb.

  [ bericht aangepast op 8 sep 2016 - 23:51 ]


  El Diablo.

  ×

  [ bericht aangepast op 9 sep 2016 - 7:16 ]


  "The stars replaced the emptiness of my heart."

  Rose Mary Gregor


  "We were just two outsiders, this was never meant to happen"

  Ik heb het gevoel dat ik mijn wallen tot op mijn knieën heb hangen en alsof ik mijn mond geen seconde dicht kan houden, omdat er iedere keer weer een gaap ontsnapt en toch zit ik hier. Toch zit ik hier elke maandagochtend weer. Ik kijk op naar de schoolpsychologe integenstelling tot mij vind ik haar er wel goed uit zien. Ik kreunde vanbinnen even, ik was overduidelijk naar wat feestjes teveel geweest. Toen ze haar eerste vraag op me afvuurde keek ik haar pas echt recht in de ogen aan. Julia was een van de weinige mensen hier die me nog mocht na de schietpartij, of als dat niet zo zou zijn liet ze het in ieder geval niet merken. Hoe was mijn vakantie geweest? Voor mijn doen beter dan anders, ik had al mijn gedachtes aan Daniël weggedronken in combinatie met een leuk feest erbij. Meer kon ik me niet van de vakantie herinneren. Dan was er nog een vraag, hoe ik me op dit moment voelde: klote. Die was simpel, maar dat was overduidelijk niet het antwoord waar ze naar op zoek was geweest en dus besloot ik eromheen te draaien, de meeste mensen trapten hier wel in. De waarheid verdraai was namelijk stukken makkelijker dan liegen. Daarnaast ging verzwijgen me ook altijd goed af. Dat was wat ik nu zou doen, ik zou helemaal op haar eerste vraag ingaan zodat de tweede in het niet zou vallen.
  "Ja, ik heb wel een leuke vakantie gehad, iedere dag een feestje en overdag lekker chillen bij het zwembad of voor de televisie met een zakchips op schoot. Ik hoop dat we al snel weer vakantie hebben want ik ben nog geen halfuur weer op school en wens nu alweer vakantie. Ik heb veel met mijn vrienden gedaan, en ben de hele vakantie druk geweest met lol hebben" ik wierp een snelle blik op de klok het eerste kwatier was al voorbij door de lange stilte aan het begin. "Hoe was jou vakantie geweest?" ratelde ik verder. De tweede vraag helemaal in het niet gewerkt, naar mijn idee had het plan gewerkt, zelfs in mijn vakantie verhaal had ik een paar kleine details weggelaten, onder andere dat ik de gedachten aan Daniël moest wegdrinken om er niet aan te denken, en meiden van mijn leeftijd mogen officieel niet eens drinken.


  "The stars replaced the emptiness of my heart."  Ana(ïs) Westwood
  Ik heb barstende koppijn. Naar me liggen flessen drank. De asbak is overvol. Het voelt alsof mijn schedel in tweeën splijt. Ik kom overeind en rek met uit, maar laat me snel weer in het bed zakken. De hoofdpijn die ik voel is ondraaglijk.
  Toch bijt ik op mijn kiezen, stap het bed uit, en strompel naar de badkamer. Ik stap onder de douche. Het warme water voelt ontspannend, al mijn spieren komen los.
  Dan grijp ik een handdoek en droog me af. Ik kleed me aan, terwijl ik mijn handdoek om mijn hoofd heb gewikkeld. Snel kam ik nog mijn haar. Mijn kleren zien er prima uit. Ik loop naar de keuken, en pak uit het kastje een doosje Advils. Ik neem de een en zucht. Ik druk op het knopje van het koffiezetapparaat en nam een driedubbele espresso.
  Ik giet het in mijn keel. Glimlachend denk ik terug aan gisteravond. Oké, de ochtend daarna sucks, maar het is het waard.
  Het was echt een supertof feestje.

  Na nog een appel naar binnen gewerkt te hebben, loop ik de deur uit.
  Tijd om naar de hel te gaan.

  [ bericht aangepast op 9 sep 2016 - 10:32 ]


  Never grow up, it's a trap.

  Garreth J. Faulkner

  Docent Wiskunde en Rekenen.
  (nog) niet op de hatelist.

  Katers zijn nooit een goede manier om je werkdag te beginnen, dat zou ik inmiddels wel moeten kunnen onthouden. De kloppende hoofdpijn in mijn hersens lijkt verergert te worden door het brommende, eentonige geluid van de automotor. Ik frons en doe mijn ogen voor een fractie van een seconde dicht, net niet lang genoeg om een gevaar voor andere chauffeurs te worden, en knijp met beide handen een keer hard in het stuur. Het haalt het geklop niet weg, maar maakt het net iets dragelijker.
  Wanneer ik het parkeerterrein van Garvin oprijdt, valt er weer een steen in mijn maag. De school straalt nog steeds een oncomfortabele sfeer uit. Als het kon, zou ik mijn koffers pakken en met de noorderzon vertrekken, weg van het naargeestige gebouw. Een paar andere leraren was mij op dat gebied al voorgegaan na wat er twee jaar geleden had plaatsgevonden. Het zou echter een dwaze zet zijn om weg te gaan. Waar anders zou ik nog werk kunnen vinden, met de impact van mijn vorige banen nog door mijn hoofd spokend? Werken verschaft daarnaast een goede afleiding. Het feit dat ik iets nuttigs toevoeg aan de hersenen van de leerlingen (of niet, natuurlijk, want er zitten er altijd een paar bij die weigeren op te letten) geeft ook voldoening. Bovendien zitten er meiden tussen die te aantrekkelijk zijn om te missen.

  Aangezien ik vroeg van huis ben weggegaan, is de plek nog uitgestorven. Het voelt beter om door lege gangen te lopen--- de stilte is kalmerend. Geen collega’s die op je af lopen met de intentie om je eens goed te ondervragen over je vakantie. Of ik het leuk gehad heb? ‘’Tuurlijk, ik ben het huis haast niet uit geweest en heb de verleiding om me in een coma te zuipen weten te weerstaan, wat jij?’’ zou waarschijnlijk mijn eerlijke antwoord zijn. Niet bepaald een goed onderwerp voor een babbeltje.
  Een korte knik naar de receptioniste dient als groet. Ik wandel verder (met m’n gebruikelijke rugtas over mijn schouder geslagen). Godzijdank ben ik wijs genoeg om de lerarenkamer te vermijden en ga regelrecht naar mijn lokaal voor vandaag. Wanneer de deur van de nog leerlingloze kamer achter mij dichtvalt durf ik een zucht uit mijn mond te laten ontsnappen. Er zit nog een stapel toetsen in m’n tas gepropt die ik in de vakantie na had moeten kijken. De klok aan de muur geeft gelukkig aan dat er nog voldoende tijd is om dat nu te doen.
  … klotekater.

  [ bericht aangepast op 9 sep 2016 - 20:15 ]


  Hufflepuffs are particularly good finders.

  Julia Upton
  Schoolpsychologe
  I want to inspire people. I want someone to look at me and say: 'because of you, I didn't give up''.

  'Ja, ik heb wel een leuke vakantie gehad, iedere dag een feestje en overdag lekker chillen bij het zwembad of voor de televisie met een zak chips op schoot. Ik hoop dat we al snel weer vakantie hebben want ik ben nog geen halfuur weer op school en wens nu alweer vakantie. Ik heb veel met mijn vrienden gedaan, en ben de hele vakantie druk geweest met lol hebben,' vertelde Rose. Het viel me op hoe haar blik naar de klok gleed. Zonder te willen oordelen, merkte ik dat ik het antwoord van Rose wantrouwde. Het klonk alsof ze een sociaal wenselijk antwoord gaf, alsof ze had nagedacht wat ik wilde horen en deze woorden uitsprak. Haar uitspraken klonken niet oprecht en ik wilde haar hier net mee confronteren, toen ze verder sprak.
  'Hoe was jou vakantie geweest?' vroeg ze me, welke vraag me verraste. Even haalde ik een hand door mijn haar, waarna ik haar aankeek. Op mijn kladblok krabbelde ik 'wederkerig contact', het was namelijk een van de eerste keren dat Rose een vraag aan mij stelde.
  'Mijn vakantie was prima, bedankt voor je interesse,' antwoordde ik. Niet alleen zou het onprofessioneel zijn om te vertellen hoe mijn vakantie echt was geweest, daarbij moet ik er niet aan denken dat de studente erachter kwam dat ik behalve de postbode niemand had gezien.
  'Maar ik wil het graag nog even over jou hebben. Ik merk dat je wat gespannen bent en je antwoord klinkt niet helemaal oprecht. Je hoeft je niet beter voor te doen dan dat je bent, Rose, dat weet je. Ik heb beroepsgeheim en ik mag dus niks aan anderen vertellen over je. Je kunt me vertrouwen,' vertelde ik haar op kalme toon.
  'En je hebt mijn tweede vraag niet beantwoordt,' herinnerde ik haar op vriendelijke toon.


  I was an angel living in the garden of evil

  Cassandra Kiani Morgan
  Outfit || 17  Wanneer ik mijn boeken voor de eerste uren heb sluit ik mijn kluisje, waarna ik een klein spiegeltje uit mijn tas vis. Ik kijk even naar mijn spiegelbeeld en haal dan mijn haar uit de knot, waarna het golvend mijn gezicht omlijst. Ik haal mijn hand er een paar keer doorheen om het goed te krijgen en knik dan tevreden, oké goed.. Langzaam begin ik door te gangen te lopen en kijk de lokalen in wanneer ik langs de deur kom.
  Dan loop ik langs het wiskunde lokaal en ik kijk even naar de gesloten deur. Well.. Eventjes kan wel toch? Ik klop zachtjes op de deur en kijk goed om me heen, voor ik het lokaal in ga en de deur weer achter me sluit. ''Hey hey..'' glimlach ik en loop langzaam naar het bureau. 'Hoe is het?'

  [ bericht aangepast op 9 sep 2016 - 14:19 ]


  El Diablo.