• Feeën, elfen, eenhoorns, weerwolven, vampieren en meerminnen/mannen. Creatures of the night, zo worden ze ook wel genoemd. 's Avonds als jij slaapt komen deze wezens tevoorschijn. Ze leven in het hart van het bos. Met ze allen in harmonie. Alles lijkt soepel te gaan, zover dat kan in de bovennatuurlijke wereld. Totdat een groepje tieners blijft kamperen in het midden van het bos. Hoe zal dat aflopen? Houden de creatures of the night zich verscholen? Of komen ze toch tevoorschijn?


  Creatures of the night:

  Meerminnen/mannen:
  Meerminnen en meermannen zijn erg op zichzelf. Ze leven in een groep, maar hebben weinig contact met de andere creatures of the night. De groep meerminnen en meermannen zijn heel hecht. Ze komen weinig op het land, maar wanneer ze besluiten het land op te komen moet eerst hun staart veranderen naar benen. Die verandering is extreem pijnlijk, ook de verandering van benen naar staart is zeer pijnlijk. De groep leeft in een meer ergens midden in het bos. Alle andere wezens leven rondom het meer. De meerminnen en mannen zijn zeer belangrijk voor de creatures of the night. Want hun zijn de wezens die het meer beschermen, zonder het meer is het niet mogelijk dat de creatures of the night bestaan. Diep in het meer ligt namelijk een zeldzaam kristal die zorgt voor het leven van het bovennatuurlijke.


  Het meer


  het kristal dat ze beschermen.


  Meermin


  Weerwolven:
  Weerwolven zijn zeer trouwe en vriendelijke wezens. Totdat je aan hun familie komt. Dan kun je maar beter wegwezen voor je er niet meer bent. Deze weerwolven zijn niet zoals in de meeste verhalen: een mens dat zeer behaard is en met scherpe tanden en klauwen, Of iemand die wordt gedwongen om met volle maan te veranderen, Nee deze weerwolven zijn gewone mensen die zelf kunnen bepalen wanneer ze in een wolf veranderen, Iedere wolf verandert vanaf zijn/haar 14e levensjaar, om exact dezelfde tijd dat ze zijn geboren, voor het eerst in zijn/haar wolf. Alleen de alfa kinderen veranderen al vanaf hun 12e voor het eerst in zijn/haar wolf. Op de leeftijd van 16 jaar kunnen ze hun mate vinden. Een mate is kort voor soulmate, je tweede helft. Zonder je mate zul je het niet overleven. Tuurlijk kun je je mate afwijzen, maar dan onderga je een vreselijke pijn en sterft je wolf langzaam, totdat je uiteindelijk gewoon een mens bent. Iedere weerwolf heeft een stem in zijn/haar hoofd. Dat is zijn/haar wolf. De wolf heeft een eigen naam en eigen persoonlijkheid.

  Ranken:
  -Alfa en Luna: De hoogste rank die je kunt hebben. Je wordt als alfa geboren en luna wordt als je de mate van de alfa bent. Tuurlijk zijn er ook she-alfa's maar die zijn zeldzaam. Die heb je alleen als de vorige alfa geen zoons kon krijgen. De mate van de she-alfa heet dan een luno. Altijd de oudste zoon van de alfa wordt de volgende alfa. Alle roedel leden moeten respect hebben voor de alfa en luna.
  -Bèta: Tweede in rank. Zorgt voor de roedel als de alfa en luna weg zijn voor zaken.
  -Gamma: Derde in rank. Zorgt als ook de bèta samen met de alfa en luna weg zijn voor zaken
  -Delta: Hoofdkrijger van een roedel. Traint alle krijgers
  -Elder: De ouderen in een roedel. Helpt mee met beslissingen van de alfa en luna. Elders worden gerespecteerd zelfs door de alfa en luna.
  -Omega: Laagste rank. wordt vaak gezien als ongedierte en zwakkelingen. Omega's worden meestal ook in elkaar geslagen door roedelleden.
  -Rogue: Roedelloze wolf. Wordt vaak als gevaarlijk gezien.

  Mates: Je kunt je mate herkennen aan zijn of haar geur. Het is een hele lekkere en sterke geur en je wolf wordt er kalm van. Ook kun je je mate herkennen aan het feit dat als je elkaar aanraakt allemaal tintelingen voelt of als je elkaar in de ogen kijkt er bijna in lijkt te verdrinken. Meestal bij de eerste ontmoeting hoor je je wolf meestal keihard 'MATE' roepen of de mannelijke wolf gromt het. Mates zijn zeer bezitterig en beschermend over elkaar, hoe hoger de rank, hoe bezitteriger en beschermende de persoon is. De mannelijke wolven zijn het ergst. Ze worden jaloers als je ook maar met een andere man praat die niet gemated is en ze laten je geen gevaarlijke dingen doen.

  Matingsproces: Het matingsproces is een proces waarin je laat zien dat zij/hij van jou is. Het begint met marken. Een mark is het technisch laten bijten door je mate. Nadat de persoon je heeft gebeten dan verschijnt zijn/haar wolf op de plek waar je gebeten bent. Een soort tattoo. De mark wordt geplaatst waar de nek en schouder elkaar raken. Je sweetspot wordt het ook wel genoemd. De tweede stap en gelijk ook de laatste stap is het met elkaar doen. Met elke stap van dit proces wordt je geur meer met de ander vermengd waardoor andere wolven ruiken wie je mate is en of je al gemated hebt.


  Weerwolf


  Vampieren:
  Vampieren worden vaak gezien als bloedzuigende monsters. Maar deze vampiers drinken geen mensenbloed, maar dierenbloed. Ze zijn veel vriendelijker dan de meeste mensen denken. Ze zoeken ook geen ruzie met de weerwolven, zoals in vele verhalen wordt gezegd.


  Vampier


  Eenhoorns:
  Eenhoorns zijn van zichzelf heel schuw. Er zijn maar een paar eenhoorns in het hele bos. Het is dan ook zeer zeldzaam als je er een tegen komt. Je komt ze meestal tegen als een gewoon mens. Als mens zijn ze veel minder schuw. Deze eenhoorns zijn net zoiets als een weerwolf. Ze kunnen veranderen van mens naar eenhoorn en hebben ook een stem in hun hoofd. Die net als bij weerwolven een eigen naam heeft en een eigen persoonlijkheid. Alleen hebben eenhoorns geen soulmates en kunnen ze vanaf hun eerste levensjaar al shiften. De eenhoorns zorgen voor het leven in heel het bos. Met hun hoorn kunnen ze zieke dieren genezen en dode planten weer tot leven wekken.


  Eenhoorn


  Elfen en feeën:
  Elfen en feeën zijn bijna hetzelfde. Beide wezens hebben een van de vier elementen als kracht en leven ze in boomhutten. De elfen en feeën zijn nogal nieuwsgierig. Deze wezens hebben gewoon de lengte van normale mensen. Ze kunnen zich veranderen van grootte. Ze zijn of net zo lang als de mens of zoals in die verhaaltjes net zo groot als je pink. De boomhutten zijn klein, maar groot genoeg voor de elfen en feeën om in te leven als ze maar de grote hebben van een pink. Het verschil tussen deze twee wezens is dat de feeën vleugels hebben en de elfen niet. Een ander verschil is dat alleen feeën het element lucht kunnen besturen. Elfen en feeën zijn vaak bij elkaar te vinden. Deze wezens zijn elkaar beste vrienden. De elfen en Feeën hebben een eigen taal, maar ze spreken ook de taal die in de omgeving wordt gesproken.


  Boomhutje


  Elf


  Fee


  Invullijstjes:

  Meermin/man
  Naam:
  Geslacht:
  Leeftijd:
  Uiterlijk: (Foto als mens + beschrijving)
  Meermin/Meerman: (Een foto als meermin/man + beschrijving)
  Innerlijk:
  Extra:


  Weerwolf:
  Naam: (Van jezelf en je wolf)
  Geslacht:
  Leeftijd:
  Uiterlijk: (Foto als mens + beschrijving)
  Wolfvorm: (Foto als wolf + beschrijving)
  Innerlijk:
  Innerlijk van wolf:
  Rank:
  Mate al gevonden of niet. Zo ja, het matingsproces al voltooid?:
  Extra:


  Vampier:
  Naam:
  Geslacht:
  Leeftijd:
  Hoe ben je vampier geworden:
  Uiterlijk: (foto + beschrijving)
  Innerlijk:
  Extra:


  Eenhoorn:
  Naam: (zowel jezelf als van je eenhoorn)
  Geslacht:
  Leeftijd:
  Uiterlijk: (foto + beschrijving)
  Uiterlijk eenhoorn: (Foto als eenhoorn + beschrijving)
  Innerlijk:
  Innerlijk van eenhoorn:
  Extra:


  Elf en feeën:
  Naam:
  Geslacht:
  Leeftijd:
  Uiterlijk: (Foto + beschrijving. Als een fee bent denk om de vleugels!)
  Innerlijk:
  Welk element bestuur je:
  Extra:


  Mens:
  Naam:
  Geslacht:
  Leeftijd:
  Uiterlijk:
  Innerlijk:
  Extra:  Rollen:

  Meermin/man:
  -(v) Serena Ross DarkOne
  -(v) Teagan Madison Stewart Coronam

  Weerwolf:
  -(v) Lilyana 'Lily' // Lone Red - Rogue Choctaw
  -(m) Tomas Eli Galen // Eyolf - BetaMissBurton
  -(m) Mason Aiden Crawford // Filtrian - Alfa Coronam
  -(v) Adelaide Clarissa Dawson // Phoenix - Omega _InsideFire_
  -(m) Eoin Jace Twain // Midnight - Gamma _InsideFire_

  Vampier:
  -(m) Dysdaimon Dracul Blackwood DarkOne
  -(m) Joey Whistle JoSnape
  -(v) Amelia Roberts Oscura
  -(v) Lucretia Celine Dean Aniketos

  Eenhoorn:
  -(v) Naiomi Kessier // Eretria Mw0
  -(v) Anna Firefly // Nightwish MyDreams
  -(m) Atticus Elias Boaz // Atticus Aniketos

  Fee:
  -(v) Callista 'Callie' Middlemans Trishanakru

  Elf:
  -(m) Elyon Filverel Yelrora Coronam
  -(v) Jo Wilson JoSnape
  -(v) Thalia Fearondarl Saralonde

  Mens:
  - (v) Maya Nova Kayes _InsideFire_

  Regels:
  -Minimaal 100 woorden schrijven
  -Topics worden alleen door mij _InsideFire_ gemaakt
  -Geen perfecte karakters
  -16+ toegestaan, meld het alleen even bovenaan je post in het rood.
  -Reserveringen blijven 3 dagen staan, Tenzij je een goeie reden hebt waardoor het niet lukt.
  -Probeer minstens 1 keer per week reageren.
  .-Maximaal 3 personages
  -Personages komen er pas bij te staan als ze helemaal af zijn!
  -Personages van anderen niet besturen zonder hun toestemming
  -OOC graag aangeven met [] {} of ()
  -Als je met het topic wilt stoppen geef het even door en laat hem/haar dan op een realistische wijze verdwijnen of sterven.
  -Naamsveranderingen doorgeven


  Praattopic
  Speeltopic

  [ bericht aangepast door _InsideFire_ op 28 feb 2017 - 14:00 ]


  You can stab the body and it heals, but stab the heart and the wound lasts a lifetime.

  Klinkt leuk, mag ik een vrouwelijke weerwolf?


  "Be strong, you never know who you are inspiring."

  Tuurlijk!


  You can stab the body and it heals, but stab the heart and the wound lasts a lifetime.

  Mag ik een vrouwelijk mens en een vrouwelijke fee?


  Life is tough, my darling, but so are you - Stephanie Bennet Hendry

  Tuurlijk


  You can stab the body and it heals, but stab the heart and the wound lasts a lifetime.

  Mag ik een mannelijke vampier en een vrouwelijke zeemeermin?

  Of course!


  You can stab the body and it heals, but stab the heart and the wound lasts a lifetime.

  Mag ik een vrouwelijke zeemeermin en een mannelijke elf?


  ''Cause I've got a jet black heart and there's a hurricane underneath it.''

  Sure.


  You can stab the body and it heals, but stab the heart and the wound lasts a lifetime.

  Mag ik 1 vrouwelijke elf en een mannelijke vampier?


  “People are very fond of giving away what they need most themselves.” [the picture of dorian gray]

  Sure!


  You can stab the body and it heals, but stab the heart and the wound lasts a lifetime.

  Mag ik een vrouwelijke vampier?


  Seasons will change, but I shall remain

  Of course


  You can stab the body and it heals, but stab the heart and the wound lasts a lifetime.

  Zou ik een vrouwelijke eenhoorn mogen?


  The world is a book and I will read it

  Zou ik ook een vrouwelijke eenhoorn mogen?


  When you see me, I'm not here

  Zou ik een menselijke man mogen reserveren?


  No matter who you are, where you're from, your skin color, your gender identity, just speak yourself | kim namjoon