• ©Pralines


  ©Pralines


  ©Catmint  ID lay-out deels overgenomen van Pickett


  Naam: Maxime, maar Max mag ook gewoon.
  Leeftijd: Ik ben 18 jaar en verjaar op 4 juni.
  Woonplaats: Het verstopte stadje Terneuzen.
  Schrijfgenre: Fantasy, Sci-fi, Dystopie, Fanfiction
  Uiterlijk: Wat direct opvalt als je me ziet is mijn haar. Ik verf mijn haar namelijk in abnormale kleuren. Blauw, paars met blauw en roze en roze met rood zijn de kleuren die ik tot nu toe gehad heb. Als je tips hebt qua kleuren, graag.
  Ik heb blauwgrijze ogen met bruine streepjes en groene stipjes - althans, zo lijkt het - en ik draag altijd zwarte make-up. Ik draag vaak zwarte kleding - eigenlijk alleen maar, op mijn blouse na. Ik heb twee van deze blousejes en je kan me er gewoon in tekenen, aldus mijn moeder. Op de achterkant staat er een doodskop van studs. Verder draag ik bijna altijd een kort broekje met een panty en kniekousen. De laatste keer dat ik een broek aan had - afgezien van mijn werk - was toen ik mijn eerste tattoo heb laten zetten. Deze staat op mijn rechtervoet en bestaat uit Mischief Managed en zes kattenpootjes. Verder zie ik er niet zo interessant uit. Normale bouw, gothic kleding, twee piercings in mijn rechteroor en twee paar oorbellen.
  Opleiding: Ik heb in 2017 zowel mijn VWO diploma NG/NT gehaald als mijn International Baccalaureate, wat het hoogste niveau is in Engels. Ik heb de eerste drie jaar alle vakken in het Engels gehad en heb in de vierde mijn CAE gehaald. Ik studeer nu Engineering, maar ik twijfel nog heel erg of dit wel juist is, omdat mijn hart toch bij schrijven en creatief zijn ligt, en de talen me beter liggen dan bèta-vakken. Dus als deze studie me niet ligt, gaat het waarschijnlijk toch richting de talenkant, misschien wel het editen van boeken bij een uitgeverij, en if all else fails, lerares op een middelbare school.
  Toekomstbeeld: Zoals iedereen op Quizlet heb ik toch altijd de droom gehad een boek uit te geven via een echte uitgeverij. Ik ben ook van plan om nog eens zelf een boek te laten drukken bij een zelfdrukkerij. Verder hoop ik dat ik gewoon een mooie toekomst heb met een baan die ik echt leuk vind en lekker samen blijf met mijn vriend.
  Hobby's: Schrijven, lezen, ballet dansen, zwemmen, tekenen, muziek luisteren, anime kijken, cosplayen, gamen, energy drinken, lekker lui op de bank liggen, ongezond eten opeten tijdens gamen en films, knuffelen en naar concerten gaan.

  ✩ Social Media
  Facebook Instagram Cosplay page
  ✩ Lopende Stories

  Thunderstruck || Draco Malfoy
  Link | Fanfiction/Fantasy/Romance/Actie | HP: Draco Malfoy | Dunglish
  Na vijf ellendige jaren op Hogwarts, waarin de school herbouwd werd en alles niet altijd gemakkelijk verliep, is de school volledig gerestaureerd. Om dit te vieren besluiten de drie toverscholen om een nieuwe Triwizard Tournament te organiseren, maar dit keer met betere regels en met opdrachten waar niemand bij kan sterven.
  Odin Umare-Salazana, een Slytherin in hart en nieren, zit in haar laatste jaar op Hogwarts en besluit om een briefje in de Goblet of Fire te doen om toch nog een avontuur te beleven in haar laatste jaar. De eerste twee maanden van het schooljaar vallen dan ook erg tegen. Bedolven onder het huiswerk en de Quidditch trainingen is er toch nog een lichtpuntje: haar wekelijkse klaagmoment bij de welbekende Draco Malfoy.
  Draco besteedt het laatste jaar van zijn opleiding op Hogwarts om praktijkervaring op te doen en de Triwizard Tournament was het gelegen moment. Voordat deze begint moet hij echter helpen op de ziekenboeg en dat doet hem soms de das om. Het klaagmoment met Odin heeft dan ook voor hem voordelen. Maar ondanks dat zij een kille, humeurige Slytherin blijft, ziet hij de ambitie en passie in haar. Ze is als het onweer voor hem. Soms onheilspellend als de donder, en dan scherp en doelgericht als de bliksem.
  Kan zij dan toch het koude hart laten smelten? Is he going to get thunderstruck?  Ultima Ratio || SOTY 2018
  Link | Onbekende Personen/Actie/Sci-fi/Code Rood | OP | NL

  Save me, before I fall apart...
  In een wereld waar gamen naar het volgende niveau is getild ontstaat er een crisis. Eeuwen na een mislukt experiment in een laboratorium wordt een grote, oude boom die op de voormalige laboratoriumplek staat radioactief. Niemand weet wat er aan de hand is, niemand weet wat te doen. De organisatie die op het vreemde fenomeen is gezet lanceert een spel om de oplossing te vinden door de beste gamers ter wereld.
  Vales, een jonge, maar geweldige bètatester, neemt deel aan dit spel, maar weet na afloop niet meer wie ze kan vertrouwen. Iedereen lijkt haar te ondervragen, te achtervolgen, en te willen kennen. De enige die ze vertrouwt is Loren, een slimme jongeman die in de ruimte aan een geheim project werkt. Samen bouwen het technische genie en de briljante gamer het perfecte vangnet voor Vales op: een programma dat haar zal beschermen.
  Niets lijkt haar tegen te kunnen houden haar leven te vervolgen, maar het tegendeel wordt bewezen.  ✩ Afgeronde Stories

  Defender of the Crown || SOTY 2017
  Link | Onbekende Personen/Fantasy/Actie/Royalty | OP | NL

  Still I'll be the hand that serves you...
  Wanneer de Sylicanen het land Astra binnenvallen vlucht Cerice Devon naar geallieerd territorium: het koninkrijk Emperya. De oorlog tussen Sylican en Emperya woedt al vele jaren en de koning van Emperya heeft besloten een zo groot mogelijk leger te creëren. De gevechtsacademie neemt meer novicen aan dan ooit en Cerice wil zichzelf inzetten om haar land terug te krijgen.
  Als echter haar leven besluit zich tegen haar te keren, weet Cerice niet meer wat ze moet doen. Waar moet ze haar trouw aan zweren? En wie of wat moet ze beschermen?  ✩ Stand Alones

  Stand Alones + Wedstrijden
  Link | Verhalenbundel/Random | OP | NL/EN
  Gooi wat wedstrijdinzendingen, gedachtenspinsels en opdrachten voor school waar je trots op bent bij elkaar en je creëert een Stand Alone bundel. Hierin staan een aantal SA's voor wedstrijden, opdrachten voor school en korte verhalen over dingen die door mijn gedachten dwalen.
  Mijn PB/GB staat altijd open voor reacties en berichtjes. De afgeronde stories worden in de loop van dit jaar hopelijk bijgevuld met stories die ik heb geschreven. De stories die ik afgeschreven heb op Quizlet vond ik niet meer waardig om online te laten staan.

  [ bericht aangepast door Catmint op 16 jan 2018 - 22:18 ]


  It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

  ✩ Update

  Hoofdstuk 1.1 van Defender of the Crown staat online

  [ bericht aangepast door Catmint op 15 feb 2017 - 22:34 ]


  It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

  ✩ Update

  Hoofdstuk 1.2 van Defender of the Crown staat online

  Hoofdstuk 1.3 van Defender of the Crown staat online


  It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

  ✩ Update

  Hoofdstuk 2.1 van Defender of the Crown staat online


  It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

  ✩ Update

  Hoofdstuk 3.1 van Defender of the Crown staat online


  It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

  ✩ Update

  ✩ Defender of the Crown staat momenteel tot en met Hoofdstuk 8.2 online
  ✩ Thunderstruck || Draco Malfoy is ook weer actief en staat momenteel tot en met Thunder VIII online


  It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

  ✩ Update

  Hoofdstuk 8.3 van Defender of the Crown staan online

  Hoofdstuk 9.1 van Defender of the Crown staan online


  It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

  ✩ Update

  ✩ Defender of the Crown staat inmiddels tot en met Hoofdstuk 10.1 online

  ✩ Zodra ik mijn cover heb komt er snel een nieuw verhaal dat zich afspeelt in de Harry Potter wereld online!


  It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

  ✩ Update

  ✩ Defender of the Crown staat inmiddels tot en met Hoofdstuk 20.2 online

  ✩ Defender of the Crown is bijna afgerond en wordt daarbij mijn eerste afgeronde verhaal dat geen fanfiction is!


  It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

  ✩ Update

  ✩ Defender of the Crown is afgerond en is daarbij mijn eerste afgeronde verhaal dat geen fanfiction is!


  It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

  ✩ Update

  Ultima Ratio || SOTY 2018 is aan de lijst toegevoegd
  Proloog I en Proloog II van Ultima Ratio staan online


  It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen