• New York — The City That Never Sleeps.
  Hoeveel geheimen deze stad schuilhoudt is voor iedereen een mysterie. Of het nou de secretaresse is die haar baas vaker bezoekt dan nodig is of dat een getrouwde man zich heeft overgegeven aan een andere vrouw.
        Hoe dan ook, het eindigt altijd bij: Teasers. Dé stripclub die voorheen de hipste stripclub in de stad was. Deze fantastische tijd is voorbij sinds het opgekocht is en een nieuwe stripclub, Magic City, het oude heeft overgenomen. Nu zijn de oude werknemers verplicht samen te werken met de nieuwe — niet iedereen is hier opgewonden over.
        Deze RPG volgt het leven van de oude en de nieuwe werknemers waar een rivaliteit tussen speelt, de geheimen die ze zullen hebben en de onverwachte relaties tussen de werknemers — wellicht zelfs klanten.

  Plek Magic City:
  Deze plek is in de buurt van een kruispunt, je kunt het herkennen aan het grote bord met "Topless Dancers" in grote letters, die één op een kamers en privé-dansers biedt.  Regels:
  • Je mag meerdere personages aanmaken, mits je deze niet verwaarloost.
  • Geen ruzies, behalve in de rpg zelf. Dit betekend dus ook niemand buitensluiten.
  • Geen perfecte rollen! Iedereen heeft minpunten.
  • Bestuur elkaars personages niet, mits dit met toestemming is van de betreffende user.
  • De vaste Quizlet—regels.
  Het is net zoals elke andere avond — het begin van de avond, rond 9 uur, en iedereen is gewoon aan het werk.


  Regels stripclub:
  Werktijden:
        Beginnen 20.00 PM ('s avonds) — eindigen om 4.00 AM ('s ochtends). Dan hebben ze een uur voor opruimen.
        Vrij vanaf 4.00 AM ('s ochtends) — 15:00 AM ('s middags). Daarna moeten ze oefenen (voor het optreden) en zich klaarmaken.

  DRESS CODES.
  Sommige van de meer luxere tenten vereisen ingestopte shirts met kraagjes. Anderen keuren de untucked shirts of t-shirts goed. Shorts zijn overal een grote nee. De algemene regel is dat je "presenteerbaar" komt. Je gaat immers omringt worden door mooie vrouwen.

  DOOR CHARGES.
  Dit gebeurd. De meeste stripclubs verhogen hun deurkosten tijdens grote conventies. Toch kan een bepaalde goed geklede groep met goed gedrag bij elkaar komen en de deurman begrijpelijk aanspreken, om zo hun weg voorbij de dekkingskosten (te vergoeden) te lopen — vooral als ze vroeg aankomen en de drankjes onmiddellijk bestellen.

  STOCK UP ON CASH.
  Money makes the world go round. Deze uitspraak kan niet passender zijn dan bij een stripclub. U kunt drankjes krijgen met uw incasso of creditcard, maar u kunt de stage- of lapdans vergeten. Strippers zijn alleen contant.
        Tip: Ja, er zijn geldautomaten in stripclubs, maar veel rekenen er 15 procent kosten over of meer — Als u € 100 intrekt, geeft u bijna een lap-dance-waarde op. Stop van tevoren bij een geldautomaat voordat u naar de stripclub gaat. Zelfs als het bij een casino is, is de vergoeding waarschijnlijk minder dan wat u bij een stripclub betaalt.

  HANDS OFF.
  No cash? No ass. Misschien heb je wilde verhalen gehoord, of misschien zelf roekeloze dingen meegemaakt. Hoe dan ook, begrijp dit: deze vrouwen, hoe je het ook went of keert, werken. Houd je handen dus bij jezelf en je zal een schop in de juwelen of het weg halen van de uitsmijter vermijden.

  TIPPING.
  Halloooooo? Je moet een tip geven. Deze meiden werken voor tips en voor tips alleen. Dat betekend dat: (1) Ga niet bij een stripclub naar binnen als je geen, of niet genoeg, geld hebt; (2) Niet herhaaldelijk kijken naar een danser that is doing her thing zonder naar haar toe te lopen en haar te tippen en (3) Ga onder geen enkele omstandigheid aan het podium staan zonder maar een zak vol geld.
        Hoeveel kost je een nacht? Als u een gemiddelde drinker bent, cijfer dan op z'n minst € 30 per uur aan voor een of twee drankjes en stage-tipping. Lapdancing gaat voor € 20 per stuk, dus voeg dat toe als je denkt dat je de vrouw van je dromen vindt. (Dat zul je, dus voeg het nu toe.)

  [ bericht aangepast door Ursula op 25 juni 2017 - 20:28 ]


  "If you're going through hell, keep going." † Winston Churchill.

  MT.


  No, Eleanor. Once again, none of these philosophers is ever talking about masturbation.

  Mine.


  "Though I may kneel before you, I will never be below you.."

  MT


  Everything is illuminated by the light of our past.

  MT.


  To the stars who listen — and the dreams that are answered

  ->Slotje op aanvraag.


  Maar allemaal dragen we in ons hart een inwendig Ithaka.